University of Toronto

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1827De Universiteit van Toronto heeft een van de sterkste onderzoek en onderwijs faculteiten in Noord-Amerika, de presentatie van de top studenten op alle niveaus met een intellectuele omgeving ongeëvenaard in diepte en de breedte op een andere Canadese campus.

Missie

De Universiteit van Toronto streeft ernaar een internationaal belangrijke universitaire onderzoek, met undergraduate, graduate en professionele programma's van uitstekende kwaliteit.

Doel van de Universiteit

De Universiteit van Toronto is gewijd aan het bevorderen van een academische gemeenschap waarin het leren en geleerdheid van elk lid kunnen bloeien, met een waakzaam bescherming van de individuele rechten van de mens, en een resolute toewijding aan de beginselen van gelijke kansen, gelijkheid en rechtvaardigheid.

Binnen het unieke universitaire context, de meest cruciale van alle mensenrechten zijn het recht op vrijheid van meningsuiting, academische vrijheid en vrijheid van onderzoek. En wij bevestigen dat deze rechten zijn immers zinloos indien zij zich meebrengen het recht om diep verontrustende vragen en provocerende uitdagingen voor de gekoesterde overtuigingen van de samenleving als geheel en van de universiteit zelf te verhogen.

Het is dit mensenrecht op radicale, kritische onderwijs en onderzoek waarmee de universiteit heeft de plicht vooral om bezorgd te zijn; want er is niemand anders, geen enkele andere instelling en geen ander kantoor, in onze moderne liberale democratie, dat is de bewaarder van deze meest waardevolle en kwetsbare rechts van de bevrijde menselijke geest.

Doelstellingen van de Universiteit van Toronto

De Universiteit van Toronto wordt bepaald bouwen op haar verwezenlijkingen uit het verleden en vergroten zo haar onderzoek en onderwijs. De universiteit verwacht dat het een grote universiteit zal blijven. Het zal blijven om de voordelen van omvang te benutten door het stimuleren van geleerdheid in een breed scala van disciplines in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, wetenschappen en de vrije beroepen. Het zal haar erfdeel van hogescholen en universiteiten gefedereerde dat veel studenten een institutionele thuis binnen de grote universiteit waarderen. Het zal ernaar streven om haar campussen aantrekkelijke instellingen voor wetenschappelijke activiteit te maken.

onderzoek

De universiteit zal blijven onderzoek van hoge kwaliteit te bevorderen. De universiteit streeft naar:

Het verstrekken van een gunstig klimaat voor onderzoek; Met nadruk op onderzoek, publicatie en aanverwante professionele bijdragen in het definiëren van de carrière verwachtingen van professorale personeel; Ervoor zorgen dat faculteiten en scholen die zich bezighouden met undergraduate onderwijs ook deelnemen in graduate onderwijs en onderzoek; Het handhaven van een capaciteit om selectief te reageren op nieuwe onderzoeksgebieden zoals ze zich voordoen; Waarbij nationale en internationale peer beoordeling van de kwaliteit van haar programma's; Samenwerken met andere universiteiten, industrie, het bedrijfsleven, de beroepen, de publieke sector instellingen en overheden, in voorkomend geval aan de doelstellingen van het onderzoek; Het verstrekken van informatie, bibliotheek en diensten voor onderzoek van de hoogste internationale normen.

onderwijs

De universiteit zal zich inspannen om ervoor te zorgen dat haar afgestudeerden worden opgeleid in de breedste zin van het woord, met de mogelijkheid om helder te denken, oordelen objectief en constructieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

De universiteit wil haar vermogen om studenten van elders in Canada en in het buitenland aan te trekken te verhogen, in de overtuiging dat, terwijl deze studenten krijgen een opleiding hun aanwezigheid zal de ervaring van de leerlingen te verrijken uit de lokale gemeenschap. In al zijn onderwijsprogramma's, de universiteit is toegewijd aan:

Het bereiken van de hoogste academische standaarden; Het aantrekken van studenten wiens capaciteiten en ambities passen bij de programma's beschikbaar; Inspelen op de behoeften van een diverse studentenpopulatie; Het verstrekken van de best mogelijke faciliteiten, bibliotheken en leermiddelen; Aan te dringen op het belang van onderwijs in de carrière verwachtingen van de professorale personeel, het herkennen van excellentie in het onderwijs en het bieden van mogelijkheden om het onderwijs te verbeteren; Ervoor te zorgen dat hoogleraren personeel normaal te leren zowel graduate en undergraduate studenten; Doorgaan met studenten uit andere provincies van Canada en uit het buitenland aan te trekken; 8 Het verrijken van de ervaring van de leerlingen door samen te werken met en hen te helpen bij de realisatie van hun educatieve doelen vooral als deze betrekken hun leven lang leren en loopbaanontwikkeling, hun fysieke en emotionele groei en welzijn, hun behoeften, met inbegrip van speciale of tijdelijke degenen en hun culturele en recreatieve activiteiten.

Campussen

Aan de Universiteit van Toronto, studenten, docenten en personeel studie, werk en leven op drie campussen. Met enkele van de meest prestigieuze architectuur en een prachtige groene ruimte in Toronto en de Greater Toronto Area, en meer dan 1.000 buitenschoolse activiteiten beschikbaar voor studenten, U van T biedt een buitengewone omgeving om in te leren en te werken.

De Universiteit van Toronto ligt in één van 's werelds meest levendige stedelijke omgevingen. Gerangschikt van de meest diverse stad in Noord-Amerika, Toronto en de omliggende Greater Toronto Area zijn dynamisch, uitnodigend gebieden met voor elk wat wils. Van sportteams tot culturele happenings, festivals tot braderieën, Toronto heeft het allemaal.

Er zijn drie campussen om uit te kiezen bij U van T - Downtown Toronto (St. George), Mississauga (in het westen) en Scarborough (in het oosten).

Mississauga (UTM)

Opgericht in 1967, de universiteit van Toronto Mississauga (UTM) is U van de tweede grootste divisie T's met een studentenpopulatie die in totaal meer dan 12.000.

Het beschikt over 15 academische afdelingen, een instituut voor Communicatie, Cultuur en Informatie Technologie, 148 programma's en 89 studiegebieden, UTM biedt undergraduate en interdisciplinaire graduate studies programma.

De campus beschikt ook over een levendige onderzoeksomgeving en veel van haar docenten en onderzoekers zijn internationaal erkend voor hun innovatieve werk. Bekroonde faciliteiten UTM's zijn gelegen op 225 hectare beschermd groenstrook langs de Credit River, 33 kilometer ten westen van U van T's Downtown Toronto (St. George) Campus.

Het centrum van Toronto (St. George)

De Downtown Toronto (St. George) campus combineert historische architectuur en uitnodigende groene ruimten als een decor voor een werkelijk opmerkelijke gemeenschap.

Gelegen in het centrum van Toronto, een van 's werelds meest dynamische en gevarieerde steden, het is een plek waar studenten, medewerkers en docenten werken met een levendige academische leven en talloze co-curriculaire activiteiten.

Net voorbij de campus zijn de vele evenementen, wijken en industrieën die Toronto te bieden heeft. Van Scotiabank Nuit Blanche, een jaarlijks kunstfestival dat loopt vanaf de schemering tot zonsopgang, om sport games op één van de Varsity Centrum hoogwaardige faciliteiten, is deze locatie intrinsiek verbonden met gerenommeerde culturele aanbod stad om een ​​rijke en unieke ervaring voor iedereen te creëren.

Scarborough (UTSC)

Ervaringsgericht onderwijs is het kenmerk van de Universiteit van Scarborough Campus Toronto (UTSC). Studenten krijgen een voorsprong op hun toekomst door middel van U van T's alleen co-op programma, evenals stages, hands-on onderzoek, maatschappelijke betrokkenheid en een bruisend leven op de campus.

Gelegen naast het populaire natuurlijke bezienswaardigheden in de groenste gebied van Toronto, is het UTSC campus ervaren dynamische groei. De nieuwe Aquatics Centre en Field House vertegenwoordigt Canada's grootste investering in de amateursport infrastructuur, en zal openen voor de Pan Am / Para Pan American Games in 2015.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Health BScs » Bekijk Health Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor van de kunst in de economie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

Economie gaat over elk onderwerp dat voortvloeit uit het conflict tussen de vraag naar goederen en diensten, en een beperkt aanbod van middelen aan die eisen te voldoen. Undergraduate economische opleiding vertrouwd studenten met de discipline van het economisch denken, en rust hen voor intelligente beoordeling van de hedendaagse economische ... [+]

Bachelor of Art in Economie

Economie gaat over elk onderwerp dat voortvloeit uit het conflict tussen de vraag naar goederen en diensten, en een beperkt aanbod van middelen aan die eisen te voldoen.

Undergraduate economische opleiding vertrouwd studenten met de discipline van het economisch denken, en rust hen voor intelligente beoordeling van de hedendaagse economische problemen.

Economie biedt programma's die leiden tot zowel Hon. BA en Hon. BSc graden.

Eerstejaars Cursussen ECO 100Y1 - Inleiding tot de economie MAT 133Y1 - Calculus en Lineaire Algebra voor Commerce MAT 135H1 - Calculus I (A) MAT 136H1 - Calculus I (B) MAT 137Y1 - Calculus MAT 157Y1 - Analyse I Advies voor Eerste jaar ... [-]

Honours Bachelor of Arts in de internationale betrekkingen

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

Het programma Internationale Betrekkingen een interdisciplinaire aanpak en omvat cursussen aangeboden door de afdelingen van de geschiedenis, politieke wetenschappen en economie. Het programma onderzoekt de blijvende vraag naar de oorsprong van de oorlog en de handhaving van de vrede, de aard en de uitoefening van de macht binnen een internationaal systeem, en het veranderende karakter van de acteurs (zowel statelijke en niet-statelijke) die deelnemen aan de verschillende niveaus van ... [+]

Honours Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen

Het programma Internationale Betrekkingen een interdisciplinaire aanpak en omvat cursussen aangeboden door de afdelingen van de geschiedenis, politieke wetenschappen en economie. Het programma onderzoekt de blijvende vraag naar de oorsprong van de oorlog en de handhaving van de vrede, de aard en de uitoefening van de macht binnen een internationaal systeem, en het veranderende karakter van de acteurs (zowel statelijke en niet-statelijke) die deelnemen aan de verschillende niveaus van internationale besluitvorming.

Carrière

De primaire functie van het programma is om studenten te bieden het beste onderwijs in Canada over de aard van de internationale betrekkingen. Sommige afgestudeerde verdere werkzaamheden in de internationale betrekkingen te doen op graduate school. Anderen zoeken verdere aanvullende opleiding, bijvoorbeeld door het bijwonen van de wet school, meesters programma's in het bedrijfsleven of het openbaar bestuur, lerarenopleiding, of journalistiek scholen, ter voorbereiding op een loopbaan in de private of publieke sector.... [-]


Honours Bachelor of Arts in de journalistiek

Campus Voltijd Deeltijd 4 - 5 jaar September 2019 Canada Toronto +1 more

Studenten Journalistiek kan verdienen een Honours Bachelor of Arts graad en een Ontario College Advanced Diploma, terwijl het leren van vooraanstaande academici en professionals. Het programma richt zich op het kritisch denken, onderzoek, ethiek, schrijven en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om de veranderende kwesties met betrekking tot media, journalistiek en samenleving te onderzoeken ... [+]

Honours Bachelor of Arts in de Journalistiek

Studenten Journalistiek kan verdienen een Honours Bachelor of Arts graad en een Ontario College Advanced Diploma, terwijl het leren van vooraanstaande academici en professionals. Het programma richt zich op het kritisch denken, onderzoek, ethiek, schrijven en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om de veranderende kwesties met betrekking tot media, journalistiek en samenleving te onderzoeken.

Studenten leren om het verhaal te vertellen vanuit elke hoek in elke media om het publiek van vandaag relevant zijn vorm. Afgestudeerden nemen met hen een portfolio aantonen ervaring opgedaan met het produceren van een echte gemeenschap krant, online publicaties en internet radio, en zijn klaar voor de professionele loopbaan in de media of in de publieke en private communicatie sector. Hier krijg je een voorsprong op je carrière door het combineren van de beste in de universitaire en hbo-opleiding. De Universiteit van Toronto en Centennial College gezamenlijke programma's bieden uitzonderlijke faculteit in de voorhoede van hun velden en echte ervaring in cutting-edge-omgevingen.... [-]


Honours Bachelor of Arts in de taalkunde

Campus Voltijd September 2019 Canada Toronto

Taalkunde is de wetenschappelijke studie van de menselijke taal. Het omvat theorieën van linguïstische structuur in alle domeinen: spraakklanken (fonetiek en fonologie), woorden (morfologie), zinnen (syntaxis), betekenis (semantiek), en teksten of gesprekken (discours). Andere deelgebieden van de taalkunde onder psycholinguïstiek (taalverwerving, taalverwerking, leren lezen, en geassocieerde aandoeningen, evenals de neurale ... [+]

Honours Bachelor of Arts in de taal-

Taalkunde is de wetenschappelijke studie van de menselijke taal. Het omvat theorieën van linguïstische structuur in alle domeinen: spraakklanken (fonetiek en fonologie), woorden (morfologie), zinnen (syntaxis), betekenis (semantiek), en teksten of gesprekken (discours). Andere deelgebieden van de taalkunde onder psycholinguïstiek (taalverwerving, taalverwerking, leren hoe om te lezen, en de daarmee samenhangende aandoeningen, evenals de neurale architectuur die ten grondslag liggen al deze): sociolinguïstiek (taalvariatie naar regio, geslacht, klasse, enz. alsmede de maatschappelijke functies van de taal); historische taalkunde (hoe talen veranderen in de tijd, en waarom); en toegepaste taalkunde (bv leren, vertaling, klinische linguïstiek tweede taal).... [-]


Honours Bachelor of Arts in drama

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

Het programma van het Centrum voor Drama, Theater en Performance Studies combineert hoge normen van praktische, professionele theater training met een brede, rijke en strenge academische programma. Het aanbieden van cursussen in dramatische literatuur, dramaturgie, wereld theater en kritische theorie en geschiedenis, evenals praktische stromen in acteren, productie en ontwerp, en toneelliteratuur en regie, de Drama Centre benadrukt de integratie van de academische en ... [+]

Honours Bachelor of Arts in Drama

Het programma van het Centrum voor Drama, Theater en Performance Studies combineert hoge normen van praktische, professionele theater training met een brede, rijke en strenge academische programma. Het aanbieden van cursussen in dramatische literatuur, dramaturgie, wereld theater en kritische theorie en geschiedenis, evenals praktische stromen in acteren, productie en ontwerp, en toneelliteratuur en regie, de Drama Centre benadrukt de integratie van de academische en praktische werk in zijn holistische benadering klassieke via hedendaags theater en performance.

Eerstejaars Cursussen DRM 100Y1 - Drama: Vorm en Stijl Advies voor Eerste jaar

DRM 100Y- Drama: Vorm en Stijl is een verplichte pre- of co-vereiste voor alle DRM-cursussen, met inbegrip van de toegangen tot de drie praktische stromen: DRM 200Y - Inleiding tot prestaties, DRM-228H - Inleiding tot Playwriting, en DRM-254Y - productie, die allemaal zijn open voor eerstejaars studenten. Acceptatie in DRM 200Y is gebaseerd op een auditie en interview gehouden in april en opnieuw in augustus; toelating tot DRM-254Y is gebaseerd op een interview gehouden in april; en acceptatie DRM-228H is gebaseerd op een portfolio indienen vanwege mei.... [-]


Honours Bachelor of Arts in het Engels

Campus Voltijd September 2019 Canada Toronto

Onze opleidingen en cursussen te introduceren studenten om het volledige scala van literaire genres en tradities in het Engels, van de elfde-eeuwse elegieën geschreven in het Oud-Engels aan de hedendaagse postkoloniale romans. Cursussen kunnen zich richten op de ontwikkeling van bepaalde vormen (bv, de lyrische gedicht), een bepaalde periode (bijvoorbeeld, het Victoriaanse tijdperk), of van een bepaalde auteur (Shakespeare, bijvoorbeeld, of Jane Austen). Studenten krijgen een grondige opleiding in ... [+]

Honours Bachelor of Arts in het Engels

Samen met de beeldende kunst en muziek, literatuur heeft millennia mits de mensheid met de middelen om te verbeelden, denken over en te begrijpen ons bestaan, van de meest persoonlijke details van het dagelijks leven op grootse filosofische of religieuze inspanningen om de wereld te begrijpen als een geheel. De literaire kunsten zijn essentieel voor wat het betekent om mens te zijn; hun studie speelt noodzakelijkerwijs een centrale rol in de moderne universiteit. Onze programma's specifiek richten op hoe literatuur in het Engels heeft ontwikkeld door de eeuwen heen, over de hele wereld, en in een rijke verscheidenheid van verschillende vormen en standen, van mondelinge voordrachten naar digitale media. ... [-]


BBA

Bachelor of Business Administration in Management (BBA)

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

De Universiteit van Toronto Scarborough biedt de Bachelor of Business Administration (BBA) mate studenten die een van de gespecialiseerde programma in Management af te ronden. Wij bieden ook een Co-operative versie van het Management Program, evenals een niet-Co-op Certificate in Business ... [+]

Bachelor of Business Administration in Management (BBA)

Het ontwerp van het curriculum in Management wordt geleid door onze missie, die volgt: "De missie van de afdeling Management aan de Universiteit van Toronto Scarborough is om onze studenten te voorzien van de beste pre-professionele undergraduate beheer van het onderwijs in Canada. Met speciale nadruk op onze co-op-model van het onderwijs, streven wij naar een samenhangend geheel van leerervaringen die tegelijkertijd leert management vaardigheden en ontwikkelt het vermogen om analytisch te denken over bestuurlijke, economische en maatschappelijke problemen en kansen te bieden. Onze faculteit houdt zich bezig met nationaal en internationaal erkend onderzoek dat de grenzen vooruitgang van kennis, is in het belang van onze gemeenschap, en brengt nieuwe inzichten aan onze studenten. We zullen de huidige en toekomstige ervaringen van onze studenten te verbeteren door het bouwen en onderhouden van nauwe banden met de private en publieke sector organisaties, door het helpen van studenten om de kloof tussen onderwijs en werkgelegenheid, te overbruggen en door het verstrekken van een voortdurende en levendige verbinding tussen de huidige en oud-studenten van de -afdeling. "De Universiteit van Toronto Scarborough biedt de Bachelor of Business Administration (BBA) mate studenten die een van de gespecialiseerde programma in Management af te ronden. Wij bieden ook een Co-operative versie van het Management Program, evenals een niet-Co-op Certificate in Business.... [-]


BSc

Bachelor of Science in Computer Science

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

Informatica betreft in de breedste zin met de studie van de berekening en toepassingen van de informatica. De ontwikkeling ervan werd gestimuleerd door samenwerkingen met vele gebieden, waaronder engineering, de fysieke en life sciences, wiskunde en statistiek en commercie. Echter, de informatica is veel meer dan een verzameling van technieken die gebruikt worden in deze toepassingsgebieden. Informatica als discipline omvat een breed scala aan onderzoeksgebieden ... [+]

Bachelor of Science in de Computerwetenschappen

Informatica betreft in de breedste zin met de studie van de berekening en toepassingen van de informatica. De ontwikkeling ervan werd gestimuleerd door samenwerkingen met vele gebieden, waaronder engineering, de fysieke en life sciences, wiskunde en statistiek en commercie. Echter, de informatica is veel meer dan een verzameling van technieken die gebruikt worden in deze toepassingsgebieden. Informatica als discipline omvat een breed scala aan onderzoeksgebieden. Bijvoorbeeld, "mens-computer interactie" is de studie van de computer gebruikspatronen en het ontwerp van interfaces tussen gebruikers en computersystemen. "Software engineering" omvat zowel het proces van het bouwen van software en de studie van de productie van software als een bedrijf. "Systemen" (netwerken, besturingssystemen, databases, compilers) houdt zich bezig met het ontwerpen en analyseren van complexe computersystemen. "Numerieke analyse" omvat het ontwerp, testen, en de analyse van numerieke methoden voor het oplossen van computationele problemen in wetenschap en techniek. "Cryptografie" is de studie van het verbergen van informatie. "Theorie" omvat berekenbaarheid - wat kan en niet kan worden berekend door machines; complexiteit - de relatieve inspanning vereist om verschillende berekeningen uit te voeren; en verificatie - het formele bewijs van de juistheid van de programma's. ... [-]


Eert bachelor of science in de biotechnologie

Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Canada Toronto

Biotechnologie werd beoefend door de menselijke samenleving sinds het begin van de geschreven geschiedenis in activiteiten zoals het bakken van brood, het brouwen van alcoholische dranken, of het fokken van voedselgewassen of huisdieren. In de moderne maatschappij, biotechnologie is de toepassing van wetenschappelijke kennis in verband met moleculaire biologie, genomen en eiwitten voor de verhoging of de bescherming van organismen. De biotechnologie-industrie hoopt het toekomstige potentieel te verbeteren ... [+]

Honours Bachelor of Science in de biotechnologie

Biotechnologie werd beoefend door de menselijke samenleving sinds het begin van de geschreven geschiedenis in activiteiten zoals het bakken van brood, het brouwen van alcoholische dranken, of het fokken van voedselgewassen of huisdieren. In de moderne maatschappij, biotechnologie is de toepassing van wetenschappelijke kennis in verband met moleculaire biologie, genomen en eiwitten voor de verhoging of de bescherming van organismen. De biotechnologie-industrie hoopt de toekomstige mogelijkheden van de biotechnologie te verbeteren met betrekking tot drugs, landbouw, bos en milieu-producten. Deze specialist programma in Biotechnologie biedt studenten een stevige basis in de wetenschap van de biotechnologie en een grondige kennis van de industrie, en haar sociale en ethische implicaties in een globaal kader. Faculteit zijn getrokken uit de biologie en scheikunde afdelingen, met medewerking van de Faculteit Bedrijfskunde.... [-]


Eert bachelor of science in de forensische wetenschap

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

U van Forensic Science BSc programma T Mississauga's, de eerste in zijn soort in Canada, is bedoeld om de student met een goed begrip van wetenschappelijke analyses, theorieën, laboratorium vaardigheden, toepassingen, en in het veld technieken - terwijl de student aan een bepaalde benadrukken gebied in groter detail. Dit wordt bereikt door de eis van een ofwel een Forensic Science Major-programma - die samen met een moet worden voortgezet ... [+]

Honours Bachelor of Science in Forensic Science

Forensic Science is de studie van fysiek bewijs in een moderne juridische context. Het wordt het best omschreven als "de wetenschap in dienst bij de rechter." Er zijn vele deelgebieden van Forensic Science waaronder Forensische Antropologie, Forensische Biologie, Forensische Chemie, Forensische Informatica, forensische psychologie, enz. De single, verenigende paradigma van Forensic Science is het zoeken naar de waarheid en de betekenis van het bewijs, zowel in strafrechtelijke onderzoeken en door rechtbanken.

U van Forensic Science BSc programma T Mississauga's, de eerste in zijn soort in Canada, is bedoeld om de student met een goed begrip van wetenschappelijke analyses, theorieën, laboratorium vaardigheden, toepassingen, en in het veld technieken - terwijl het aan de student om een ​​bepaald gebied te benadrukken gedetailleerder. Dit wordt bereikt door de eis van een ofwel een Forensic Science Major-programma - die samen moeten worden nagestreefd met een tweede belangrijke wetenschap en in een erkende gebied van onderzoek of een Forensic Science Specialist programma waarin de leerlingen oefenen op een van de stromen van specialisatie. ... [-]


Eert bachelor of science in de milieukunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

Menselijke activiteit is een belangrijke oorzaak van de veranderingen in het milieu. Studie van de dynamiek van zowel natuurlijke als antropogene veranderingen vereist kennis verspreid over vele wetenschappelijke disciplines. Recente aantasting van het milieu, zoals bovengrondse en ondergrondse waterverontreiniging, lucht- en bodemverontreiniging, klimaatverandering, uitputting van natuurlijke hulpbronnen, het uitsterven van soorten en de problemen van de afvalverwijdering zijn allemaal een gevolg van het gebrek aan begrip van ... [+]

Honours Bachelor of Science in Environmental Science

Menselijke activiteit is een belangrijke oorzaak van de veranderingen in het milieu. Studie van de dynamiek van zowel natuurlijke als antropogene veranderingen vereist kennis verspreid over vele wetenschappelijke disciplines. Recente aantasting van het milieu, zoals bovengrondse en ondergrondse waterverontreiniging, lucht- en bodemverontreiniging, klimaatverandering, uitputting van natuurlijke hulpbronnen, het uitsterven van soorten en de problemen van de afvalverwijdering zijn allemaal een gevolg van het gebrek aan begrip van de milieu-systemen en processen. Aantasting van het milieu heeft niet alleen een impact op de mens, maar op alle soorten en de meeste natuurlijke systemen, zodat het inzicht vereist benaderingen en vaardigheden uit vele disciplines zoals biologie, chemie, geologie, aardrijkskunde, wiskunde, natuurkunde, en ecologie.... [-]


Eert bachelor of science in de neurowetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

Neurowetenschappen omvat aspecten van een verscheidenheid aan disciplines die het gemeenschappelijke doel te begrijpen hoe het zenuwstelsel werkt hebben. Technieken uit de samenstellende disciplines zoals anatomie, biochemie, moleculaire biologie, farmacologie, fysiologie, psychologie en zoölogie worden gebruikt om een ​​deel van de mysteries van de hersenen en de werkwijze ervan te ontrafelen. Onderzoekers in Neuroscience hebben ook fundamentele bijdragen aan klinische aspecten van neurodysfunction en gedrag ... [+]

Honours Bachelor of Science in Neuroscience

Neurowetenschappen omvat aspecten van een verscheidenheid aan disciplines die het gemeenschappelijke doel te begrijpen hoe het zenuwstelsel werkt hebben. Technieken uit de samenstellende disciplines zoals anatomie, biochemie, moleculaire biologie, farmacologie, fysiologie, psychologie en zoölogie worden gebruikt om een ​​deel van de mysteries van de hersenen en de werkwijze ervan te ontrafelen. Onderzoekers in Neuroscience hebben ook fundamentele bijdragen aan klinische aspecten van neurodysfunction en gedrag.

De Major programma is bedoeld voor studenten die willen hun studie of Neuroscience combineren met andere gebieden van belang. De Specialist Program is bedoeld voor studenten die een bijzonder belang hebben in de Neurowetenschappen en willen hun studies richten zich op dit gebied. De Specialist (Co-operative) programma biedt de student met een brede achtergrond in de neurowetenschappen, met intensieve lab ervaring en praktische ervaring in het echte baan instellingen.... [-]


Eert Bachelor of Science in de psychologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

Psychologie is die tak van wetenschap die streeft naar het gedrag en de geest te begrijpen. Waarom organismen - de mens en de onmenselijke - handelen zoals ze doen is een van de meest boeiende en langdurige vragen in de geschiedenis van het menselijk denken. Filosofen, kunstenaars, schrijvers, theologen en anderen hebben het antwoord gezocht door middel van een verscheidenheid aan middelen. Psychologie gebruikt de methoden van wetenschappelijk onderzoek naar de vraag te beantwoorden ... [+]

Honours Bachelor of Science in de psychologie

Psychologie is die tak van wetenschap die streeft naar het gedrag en de geest te begrijpen. Waarom organismen - de mens en de onmenselijke - handelen zoals ze doen is een van de meest boeiende en langdurige vragen in de geschiedenis van het menselijk denken. Filosofen, kunstenaars, schrijvers, theologen en anderen hebben het antwoord gezocht door middel van een verscheidenheid aan middelen. Psychologie gebruikt de methoden van wetenschappelijk onderzoek naar de vraag aan te pakken.

De aandachtsgebieden omvat door de discipline van de psychologie zijn: Hoe mensen leren, aan te passen, en niet vergeten; hoe ze veranderen in hun leven; hoe ze worden beïnvloed door de aanwezigheid van anderen; hoe hun gedrag heeft betrekking op hun fysiologische functies; hoe mentale processen pathologieën vertonen en hoe deze ziekten kunnen worden behandeld. Onze cursus aanbod in de psychologie behoren al deze onderwerpen, die hoe psychologen gaan over het beantwoorden van de belangrijke vragen in elk, en wat we hebben geleerd over elkaar.... [-]


Bachelor

Bachelor of Applied Science in computer engineering

Campus Voltijd September 2019 Canada Toronto

Informatica wordt aangeboden door de Faculteit der Kunsten & Wetenschappen aan de Universiteit van Toronto. Het is in de eerste plaats bezig met de Programmeren kant van computers alsmede computationele theorie, numerieke analyse en kunstmatige intelligentie. Computer engineering wordt aangeboden door de Faculteit Toegepaste Wetenschappen & Technologie aan U van T, wat betekent dat je een ingenieur te zijn als je afgestudeerd bent. Computer engineering studenten leren de hardware en ... [+]

Bachelor of Applied Science in Computer Engineering

Informatica wordt aangeboden door de Faculteit der Kunsten & Wetenschappen aan de Universiteit van Toronto. Het is in de eerste plaats bezig met de Programmeren kant van computers alsmede computationele theorie, numerieke analyse en kunstmatige intelligentie. Computer engineering wordt aangeboden door de Faculteit Toegepaste Wetenschappen & Technologie aan U van T, wat betekent dat je een ingenieur te zijn als je afgestudeerd bent. Computer engineering studenten leren van de hardware en software van computers. Ze bestuderen computer architectuur en hoe computers kunnen worden gebruikt in de industrie, geneeskunde en andere systemen, zoals communicatie of doorvoer systemen. Ze kunnen kiezen uit vele gebieden van onderzoek, waaronder elektronica, fotonica, energiesystemen, elektromagnetisme, communicatienetwerken, nano-engineering, biomedische technologie, om er maar een paar te noemen.... [-]


Bachelor of Applied Science in de chemische technologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

Chemisch ingenieurs combineren scheikunde, biologie, wiskunde en techniek aan de dringende problemen op te lossen en te creëren van innovatieve processen en producten. Als Chemical Engineering student, zal je leren om problemen aan te pakken met een grote impact op de samenleving: de noodzaak om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, maken duurzame processen en de verbetering van de menselijke gezondheid. Onze docenten zijn in de voorhoede van het onderzoek naar hernieuwbare brandstoffen en materialen te ontwikkelen, gebruiken biotechnologie naar ... [+]

Bachelor of Applied Science in Chemical Engineering

Chemisch ingenieurs combineren scheikunde, biologie, wiskunde en techniek aan de dringende problemen op te lossen en te creëren van innovatieve processen en producten.

Als Chemical Engineering student, zal je leren om problemen aan te pakken met een grote impact op de samenleving: de noodzaak om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, maken duurzame processen en de verbetering van de menselijke gezondheid. Onze docenten zijn in de voorhoede van het onderzoek naar hernieuwbare brandstoffen en materialen te ontwikkelen, gebruiken biotechnologie opruimen van de verontreiniging, de vervaardiging van producten duurzaam, creëren kunstmatige organen, en te versterken voedsel om ondervoeding aan te pakken.... [-]


Bachelor of Applied Science in de machinebouw

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Canada Toronto

Werktuigbouwkundigen ontwerp, de fabricage, en te bedienen systemen die onze fysieke mogelijkheden uit te breiden. Werk Een werktuigbouwkundig ingenieur wordt elke dag in alles wat beweegt gezien. Dit omvat het ontwerpen van een vliegtuig, het plannen van de ventilatie van een gebouw en de verbetering van het brandstofverbruik van een auto. Werktuigbouwkunde bespaart ook levens door middel van bio-ingenieur technologieën. 'S werelds eerste kunsthart werd gedeeltelijk ontworpen, geproduceerd en ... [+]

Bachelor of Applied Science in Mechanical Engineering

Werktuigbouwkundigen ontwerp, de fabricage, en te bedienen systemen die onze fysieke mogelijkheden uit te breiden. Werk Een werktuigbouwkundig ingenieur wordt elke dag in alles wat beweegt gezien. Dit omvat het ontwerpen van een vliegtuig, het plannen van de ventilatie van een gebouw en de verbetering van het brandstofverbruik van een auto. Werktuigbouwkunde bespaart ook levens door middel van bio-ingenieur technologieën. 'S werelds eerste kunsthart werd gedeeltelijk ontworpen, gefabriceerd en ingeplant met behulp van mechanische engineering principes.

Als werktuigbouwkundig ingenieur, je bent een vernieuwer. Je bent geïnteresseerd in de fysische principes die betrokken zijn bij het ontwerp van een product, de fabricage en assemblage, het is een veilige werking en de definitieve verwijdering. U moet ook het uiterlijk te overwegen en het gebruiksgemak, de kosten van het ontwerp, de vervaardiging, de exploitatie en de effecten op het milieu van uw product. Robotica, automatisering voor de productie, milieuvriendelijke energieopwekking of enige vorm van vervoer zijn slechts enkele van de gebieden waar uw product kan worden gebruikt. In feite zou het moeilijk zijn om een ​​gebied of object in het dagelijks leven, dat is niet een of andere manier getroffen door een mechanische ingenieur te vinden.... [-]


Bachelor of Commerce

Campus Voltijd September 2019 Canada Toronto

De commerce programma's combineren economie en de verschillende deelgebieden van business en management zodat studenten analytische vaardigheden te ontwikkelen en kennis vergaren van de instellingen. Deze achtergrond is handig voor het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen in het bedrijfsleven en de overheid omgevingen ... [+]

Bachelor of Commerce

De commerce programma's combineren economie en de verschillende deelgebieden van business en management zodat studenten analytische vaardigheden te ontwikkelen en kennis vergaren van de instellingen. Deze achtergrond is handig voor het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen in het bedrijfsleven en de overheid omgevingen.

Commerce afgestudeerden vaak geworden professionele accountants, economen, actuarissen, financiële analisten, marketing analisten, managers van bedrijven en de overheid, of de eigenaren van kleine bedrijven. Sommige commerce studenten kiezen voor een post-graduate studies te doen; wet scholen en MBA-programma's zijn begunstigd door pas afgestudeerden. ... [-]


Het Rotman commerce programma

Campus Voltijd September 2019 Canada Toronto

Gezamenlijk door de Rotman School of Management en de Universiteit van Toronto Faculteit der Kunsten en Wetenschap aangeboden, ons programma biedt een evenwichtige benadering van het bedrijfsleven, dat uniek is in undergraduate business onderwijs in Canada. In het nastreven van je BCom met ons, zult u een stevige basis krijgen in het management fundamentals, terwijl het hebben van de vrijheid om te kiezen uit een flexibel en innovatief curriculum. [+]

Gezamenlijk door de Rotman School of Management en de Universiteit van Toronto Faculteit der Kunsten en Wetenschap aangeboden, ons programma biedt een evenwichtige benadering van het bedrijfsleven, dat uniek is in undergraduate business onderwijs in Canada. In het nastreven van je BCom met ons, zult u een stevige basis krijgen in het management fundamentals, terwijl het hebben van de vrijheid om te kiezen uit een flexibel en innovatief curriculum.

U zult besteden uw eerste jaar krijgen ingevoerd om de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven onderzoek, evenals het verkennen van onderwerpen die u aanspreken in de kunsten en wetenschappen. Boekhouding, Financiën en Economie of Management: In je tweede jaar krijg je een specialisatie in een van de drie kerngebieden halen. Afhankelijk van je eigen persoonlijke belangen, kunt u er ook voor kiezen om kleine of grote in een tweede onderwerp. Uw derde en vierde jaar zal in geavanceerde cursussen worden besteed aan uw specialist, grote of kleine (indien van toepassing), en electieve eisen te voldoen.... [-]


Honours Bachelor of Arts in bouwkundige studies

Campus Voltijd September 2019 Canada Toronto

Architectuur is zowel een beroep en een discipline van de studie, die betrekking hebben op een breed spectrum van carrièremogelijkheden. Als beroep het speelt een cruciale rol in de productie van de gebouwde omgeving, het overbruggen van de technische en sociale, praktische en theoretische. Het is een culturele en artistieke praktijk die kritisch is bezig met de krachten van de verstedelijking en de technologische veranderingen, de uitdagingen van het milieu ... [+]

Honours Bachelor of Arts in de Architectural Studies

Architectuur is zowel een beroep en een discipline van de studie, die betrekking hebben op een breed spectrum van carrièremogelijkheden. Als beroep het speelt een cruciale rol in de productie van de gebouwde omgeving, het overbruggen van de technische en sociale, praktische en theoretische. Het is een culturele en artistieke praktijk die kritisch is bezig met de krachten van de verstedelijking en de technologische veranderingen, de uitdagingen van de duurzaamheid van het milieu, en de strijd voor culturele expressie. Het gaat om het ontwerp, de productie, en de organisatie van de materiële cultuur van de schaal van huishoudelijke voorwerpen om de omvang van de grootstedelijke regio. Als zodanig, studies in de architectuur te communiceren met tal van aanverwante disciplines in de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen, evenals engineering, technologie en media. Deze studies kunnen leiden tot professionele graduate programma's in de architectuur, landschapsarchitectuur, planning en stedenbouw, evenals een loopbaan in aanverwante ontwerpdisciplines, kunst, geschiedenis, het bedrijfsleven, de journalistiek, en de openbare orde.... [-]