Lees de Officiële Beschrijving

Een uniek geval in de Francophonie van Ontario


De Université de Hearst is de enige universitaire instelling in de provincie die programma's strikt in het Frans aanbiedt. Bij ons is alles mogelijk in een wereld waar afstand er niet toe doet.


Alle cursussen bij UdeH worden gepresenteerd in blokken van drie weken.

Je zult je op één cursus tegelijk kunnen concentreren, waardoor de integratie en consolidatie van je leerproces wordt vergemakkelijkt.


Waarom kiezen voor een blokcursus?

Nou, de blokcursus:

 • Bevordert de concentratie van ideeën in plaats van de verstrooiing ervan.
 • Optimaliseer tijdmanagement, resources en groepswerk.
 • Elimineer stressvolle sessiebeëindigingen. Eindigde de studie van vijf examens op hetzelfde moment.
 • Focus op uitstapjes op het veld : uitstapjes die een dag, een week of tijdens het volledige blok kunnen plaatsvinden. Wow!


Hoe werkt het?

In tegenstelling tot het traditionele semester waarin een persoon tegelijkertijd van september tot december vijf cursussen tegelijk volgt, biedt de Block Course Formula één cursus tegelijk in twaalf vergaderingen gedurende een periode van drie opeenvolgende weken.

Het schooljaar is nog steeds verdeeld in sessies die bestaan ​​uit vijf blokcursussen en een voorjaarsvakantie. En ja, een week van vrije tijd om je batterijen op te laden. Met andere woorden, de duur van het semester van blokcursussen evenals het aantal uren training van elke cursus blijft hetzelfde als voorheen of elders. De formule is gewoon geweldig!


Leren door ervaring

De verscheidenheid aan pedagogische benaderingen en ervaringsgerichte leeractiviteiten vormen een integraal onderdeel van het opbouwen van uw kennis. Excursies, bedrijfsrondleidingen, culturele ervaringen en conferenties zijn slechts enkele mogelijkheden om jezelf onder te dompelen in regionale, nationale en internationale realiteiten.

 • Interdisciplinariteit bij Lake Superior Park
 • Excursie op de Moose River
 • Bezoek aan de militaire basis van Petawawa
 • Bezoek van bedrijven uit de regio
 • Fall of New Post
 • Indiaas traditiebad


Centrum voor integratie van voorafgaand leren

Dankzij de integratiecentra van de universiteit kunt u uw knowhow en praktische vaardigheden oefenen in praktische cursussen in vertalingen, onderzoek en archiefstudies. economische en gemeenschapsontwikkeling.


Stage op de werkplek

Profiteer van praktische training en ervaring zonder de duur van uw studie te verlengen dankzij stages die in bepaalde UdeH-programma's zijn geïntegreerd. Ondersteun met de stagecoördinator uw plaatsing in een blok of twee bij een bedrijf of gemeenschapsorganisatie. Let op: een werkvergunning is vereist voor de stage van de internationale clientèle.


Opening op de wereld


Studiereis

Elk jaar gaat UdeH op avontuur in het buitenland als studiereis. Sinds 2005 bezochten studenten van de Université de Hearst landen in Europa, de Maghreb, Zuid-Amerika en Midden-Amerika. Onze volgende bestemming is Thailand.


Gecrediteerde reis

Tijdens de studiereis zijn er andere mogelijkheden voor studentenmobiliteit. De bulkcursusformule bevordert het aanbod van gecrediteerde reizen: reizen waarbij een taal, een sociaal fenomeen of een menselijke kwestie wordt bestudeerd, waargenomen of geanalyseerd. Een cursus Spaans zou heel goed in Mexico kunnen plaatsvinden, waardoor het een ideale culturele context biedt om de taal te leren.

Opleidingen te volgen in:
 • Frans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Université de Hearst

Menselijk gedrag fascineert je, omdat het specifieker door psychologen wordt bestudeerd? De thema's van de hedendaagse psychologie zoals neurobiologie, menselijke ontwikk ... [+]

Menselijk gedrag fascineert je, omdat het specifieker door psychologen wordt bestudeerd? De thema's van de hedendaagse psychologie zoals neurobiologie, menselijke ontwikkeling, psychopathologie en evaluatie- en counseltechnieken wekken deze honger naar kennis op? Het psychologieprogramma biedt je een degelijke training in al deze dimensies.

Studentenprofiel

Om te weten hoe te luisteren en gemakkelijk te communiceren. Toon nieuwsgierigheid over zowel normaal als abnormaal menselijk gedrag. Demonstreer strengheid, kritisch denken en openheid.

Programma-overzicht

Om de diepten van het menselijk gedrag grondig te onderzoeken, is een reeks cursussen voor u beschikbaar. Sommigen zullen zich meer richten op de belangrijkste theorieën die ons begrip van de mens verdiepen. Anderen daarentegen zullen geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke, methodologische en analytische hulpmiddelen die de tanden halen uit theorieën. Naast deze toolbox zijn er vaardigheden en knowhow die je voorbereiden om beter in te grijpen. De psychosociale interventie is niet het enige traject dat onze afgestudeerden volgen; deze bacheloropleiding kan je ook voorbereiden op onderwijs en graduate studies.... [-]

Canada Hearst
September 2019
Frans
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Université de Hearst

Wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van organisaties hier en elders? Het gevoel van ondernemerschap leeft in je ziel? Word je lid van een managementteam? Ongeacht uw amb ... [+]

Wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van organisaties hier en elders? Het gevoel van ondernemerschap leeft in je ziel? Word je lid van een managementteam? Ongeacht uw ambities, deze bedrijfsadministratie- en managementprogramma's zijn gericht op een algemeen begrip van de organisatorische context en de bedrijfswereld. Ze zijn ontworpen om u een ethisch, hardwerkend en analytisch persoon te maken.

Studentenprofiel

Verlangen om leiderschap te ontwikkelen en uit te oefenen. Houd van de uitdagingen. Heb interesse in projectmanagement Blijf op de hoogte van technologische innovaties Wordt gestimuleerd door het oplossen van problemen. Heb een sterke neiging voor teamwork.

Programma-overzicht... [-]
Canada Hearst
September 2019
Frans
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Université de Hearst

Je bent geïnteresseerd in verschillende disciplines? Wil je de omgeving begrijpen die van jou is en die jou verbindt met de rest van de wereld? Deze bacheloropleiding bie ... [+]

Je bent geïnteresseerd in verschillende disciplines? Wil je de omgeving begrijpen die van jou is en die jou verbindt met de rest van de wereld? Deze bacheloropleiding biedt je een opleiding gericht op interdisciplinariteit in sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. Het zal je helpen een veelzijdige, mobiele en ruimdenkende persoon te maken, een gewilde kwaliteiten op de arbeidsmarkt van een snel veranderende wereld.

Studentenprofiel

Toon nieuwsgierigheid naar de complexiteit van menselijke en sociale interacties. De oorsprong en invloed van actuele menselijke en sociale kwesties willen kennen en begrijpen. Een algemene cultuur hebben en deze willen uitbreiden. Presenteer openheid en een kritische zin.... [-]

Canada Hearst
September 2019
Frans
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands