Université de Hearst

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een uniek geval in de Francophonie van Ontario


De Université de Hearst is de enige universitaire instelling in de provincie die programma's strikt in het Frans aanbiedt. Bij ons is alles mogelijk in een wereld waar afstand er niet toe doet.


Alle cursussen bij UdeH worden gepresenteerd in blokken van drie weken.

Je zult je op één cursus tegelijk kunnen concentreren, waardoor de integratie en consolidatie van je leerproces wordt vergemakkelijkt.


Waarom kiezen voor een blokcursus?

Nou, de blokcursus:

  • Bevordert de concentratie van ideeën in plaats van de verstrooiing ervan.
  • Optimaliseer tijdmanagement, resources en groepswerk.
  • Elimineer stressvolle sessiebeëindigingen. Eindigde de studie van vijf examens op hetzelfde moment.
  • Focus op uitstapjes op het veld : uitstapjes die een dag, een week of tijdens het volledige blok kunnen plaatsvinden. Wow!


Hoe werkt het?

In tegenstelling tot het traditionele semester waarin een persoon tegelijkertijd van september tot december vijf cursussen tegelijk volgt, biedt de Block Course Formula één cursus tegelijk in twaalf vergaderingen gedurende een periode van drie opeenvolgende weken.

Het schooljaar is nog steeds verdeeld in sessies die bestaan ​​uit vijf blokcursussen en een voorjaarsvakantie. En ja, een week van vrije tijd om je batterijen op te laden. Met andere woorden, de duur van het semester van blokcursussen evenals het aantal uren training van elke cursus blijft hetzelfde als voorheen of elders. De formule is gewoon geweldig!


Leren door ervaring

De verscheidenheid aan pedagogische benaderingen en ervaringsgerichte leeractiviteiten vormen een integraal onderdeel van het opbouwen van uw kennis. Excursies, bedrijfsrondleidingen, culturele ervaringen en conferenties zijn slechts enkele mogelijkheden om jezelf onder te dompelen in regionale, nationale en internationale realiteiten.

  • Interdisciplinariteit bij Lake Superior Park
  • Excursie op de Moose River
  • Bezoek aan de militaire basis van Petawawa
  • Bezoek van bedrijven uit de regio
  • Fall of New Post
  • Indiaas traditiebad


Centrum voor integratie van voorafgaand leren

Dankzij de integratiecentra van de universiteit kunt u uw knowhow en praktische vaardigheden oefenen in praktische cursussen in vertalingen, onderzoek en archiefstudies. economische en gemeenschapsontwikkeling.


Stage op de werkplek

Profiteer van praktische training en ervaring zonder de duur van uw studie te verlengen dankzij stages die in bepaalde UdeH-programma's zijn geïntegreerd. Ondersteun met de stagecoördinator uw plaatsing in een blok of twee bij een bedrijf of gemeenschapsorganisatie. Let op: een werkvergunning is vereist voor de stage van de internationale clientèle.


Opening op de wereld


Studiereis

Elk jaar gaat UdeH op avontuur in het buitenland als studiereis. Sinds 2005 bezochten studenten van de Université de Hearst landen in Europa, de Maghreb, Zuid-Amerika en Midden-Amerika. Onze volgende bestemming is Thailand.


Gecrediteerde reis

Tijdens de studiereis zijn er andere mogelijkheden voor studentenmobiliteit. De bulkcursusformule bevordert het aanbod van gecrediteerde reizen: reizen waarbij een taal, een sociaal fenomeen of een menselijke kwestie wordt bestudeerd, waargenomen of geanalyseerd. Een cursus Spaans zou heel goed in Mexico kunnen plaatsvinden, waardoor het een ideale culturele context biedt om de taal te leren.

Locaties

Hearst

Address
60, 9e Rue
P0L 1N0 Hearst, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden