University of Alberta

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit Kinesiologie, Sport en Recreatie aan de University of Alberta is een van de belangrijkste faculteiten in zijn soort. We zijn er trots op dat we excellentie bieden in onderwijs en onderzoek, die beide onlangs werden erkend in de QS World University Rankings by Subject, waar de faculteit de top 10 van de wereld was in sportgerelateerde onderwerpen, voor 2017, 2018 en 2019.

Onze kracht in onderzoek en onderwijs is onze diversiteit op deze gebieden. Onze excellentie in onderzoek en onderwijs omvat werk dat we doen op het gebied van sport, lichaamsbeweging, lichaamsbeweging, gezondheid, toerisme, sportrevalidatie, recreatie, sportmanagement en meer. Onze diversiteit strekt zich uit tot het aspect van de bestudeerde gebieden - biologisch, mechanisch, gedragsmatig en sociaal-cultureel.

Door ons onderzoek, onderwijs en verschillende diensten binnen de faculteit, zijn we er trots op dat we ons al meer dan 50 jaar inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van leven en de gezondheid van onze gemeenschappen door middel van lichaamsbeweging, sport en recreatie.

Collegiaal en interdisciplinair

Met 37 faculteitsleden aan boord, 16 atletiekcoaches, meer dan 1000 niet-gegradueerde en 140 afgestudeerde studenten en meer dan 450 student-atleten, biedt KSR een collegiaal diverse sfeer, interdisciplinair onderzoek, uitstekend onderwijs en educatieve mogelijkheden.

Facultaire onderwijs- en onderzoeksinteresses hebben betrekking op biomechanische, historische, neuromotorische, pedagogische, filosofische, fysiologische, psychologische en sociaal-culturele perspectieven van menselijke beweging, fysieke activiteit en lichaamsbeweging.

Locaties

South Central Edmonton

Address
T6G 2R3 South Central Edmonton, Alberta, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden