University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de universiteit

"We hebben de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid om het leven van individuen, onze gemeenschappen en de wereld om ons heen te verbeteren. Dat is belangrijk. Dat is opwindend. Laten we het beste over de Universiteit van Guelph meenemen en deze wereldwijd delen. "

President Franco Vaccarino.

De universiteit van Guelph is als geen andere universiteit in Canada. Onderzoek-intensief en leerling-gecentreerd, onze campussen span stedelijke hubs en landelijke gemeenschappen. We staan bekend om uitmuntendheid in de kunsten en wetenschappen en om onze toewijding om buitengewone denkers en betrokken burgers te ontwikkelen.

U of G heeft 29.507 niet-gegradueerden en afgestudeerden op onze campussen in Guelph, Toronto en Ridgetown, waaronder 1.400 internationale studenten uit meer dan 120 landen.

Meer dan 150 jaar na de lancering van onze oprichtingscolleges, en meer dan 50 jaar geleden sinds de oprichting van de Universiteit van Guelph, wonen er nu meer dan 173.000 alumni in 160 landen.

Onze studenten, faculteit en personeel streven actief onderzoek na en oefenen creativiteit uit in verschillende disciplines: fysica en levenswetenschappen, kunst en menswetenschappen, sociale wetenschappen, bedrijfs-, landbouw- en diergeneeskunde.

Bekend om zijn mooie, veilige campussen en gastvrije, ondersteunende cultuur, combineert U of G historische en moderne architectuur met de allernieuwste technologie.

Onze leef- en leeromgevingen moedigen verkenning en het interdisciplinair delen van nieuwe ideeën aan, cruciaal voor het aangaan van uitdagingen die worden gesteld door onze meer complexe en onderling verbonden wereld.

Onze facultaire wetenschappers en onderzoekers bieden studenten baanbrekende onderzoeksmogelijkheden, in laboratoria, kunststudio's, bibliotheken en in het veld.

Betrokkenheid bij de student is fundamenteel voor leren en onderzoek bij U van G. Door ons te concentreren op de 'hele student', geven we afgestudeerden van de University of Guelph de tools en vaardigheden om een verschil te maken in onze steeds veranderende wereld.

Bij Guelph zetten we kennis om in daden.

Locaties

Guelph

Address
50 Stone Rd E, Guelph, ON N1G 2W1, Canada
Guelph, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: