Lees de Officiële Beschrijving

Onze Missie

De Edwards School of Business ontwikkelt zakelijke professionals om naties te bouwen.

De Edwards School of Business biedt kansen voor dynamische leren en kritisch denken. We zijn geworteld in onze waarden van authenticiteit en integriteit. Wij omarmen de leraar-leerling model, en leveren onze missie door docenten met een sterke academische en professionele expertise. Onze cultuur viert diversiteit en omarmt pluralisme. We gaan onze stakeholders om waarde in hun gemeenschappen op te bouwen.

Over de Edwards School of Business

Terwijl de loop der jaren de naam van het bedrijfsleven programmering is veranderd wat niet veranderd is, is een totale toewijding aan een uitstekende educatieve ervaring voor studenten. In de afgelopen bijna 100 jaar als we zijn gegroeid van een klein programma in verband met de professionele boekhouding gemeenschap om een ​​uitgebreide Business School wij naar u geluisterd! U vertelde ons dat een bedrijf het onderwijs diepe functionele wortels in de kerndisciplines van de boekhouding en financiën, marketing en management, human resources en strategie moet hebben. Maar je vertelde ons ook dat deze diepe functionele wortels moet worden uitgebreid met geïntegreerde besluitvorming vaardigheden. Tot slot, vertelde u ons te herinneren dat effectieve besluitvorming vereist belangrijke professionele competenties van de communicatie en leiderschap binnen een kader van ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid. U vindt deze kenmerken ingebed in al onze programma's te vinden.

Een blik op de Edwards School of Business vandaag:

  • Meer dan $ 20 miljoen jaarlijkse begroting
  • Meer dan 121 docenten en personeel
  • Meer dan 2200 studenten
  • Vijf opleidingen (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Accounting, Master of Science in Finance, Master of Science in Marketing)
  • Twee certificaat programma's (Business Administration Certificate, Aboriginal Business Administration Certificate)
  • Meer dan 23.500 Alumni
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Onze 4-jarige B.Comm. de opleiding helpt studenten bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van kritisch denken, probleemoplossing, communicatie en teamwork die ... [+]

Over

Studenten van over de hele wereld kiezen ervoor om te studeren aan de Edwards School of Business omdat we hands-on ervaringsleren bieden op elk gebied van studie. Je gaat verder dan het analyseren van cases en naar communities, en studeert af met legitieme advieservaring op je cv.

Onze 4-jarige B.Comm. de opleiding helpt studenten bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van kritisch denken, probleemoplossing, communicatie en teamwork die werkgevers verlangen. In 2017 was 93% van de afgestudeerden werkzaam binnen hun vakgebied binnen 6 maanden na afstuderen.

Bij Edwards hebben we een toegewijd studentadviesteam, wat betekent dat je een afspraak kunt maken om een ​​adviseur binnen een dag te zien (met behulp van ons online boekingssysteem). We bieden ook dezelfde drop-inservice voor snelle vragen.... [-]

Canada Saskatoon
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Saskatoon, Saskatchewan, S7N 5A7 CA
Location address
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

Saskatoon, Saskatchewan, SK S7K 1L9 CA