University of Saskatchewan

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In het hart van Saskatoon, op het grondgebied van Verdrag 6 en het thuisland van de Métis, ligt de University of Saskatchewan (USask).

USask is een van de beste onderzoeksintensieve, medisch-doctorale universiteiten in Canada en huisvest internationaal onderzoek op gebieden van mondiaal belang, zoals water- en voedselzekerheid. Studie en ontdekking worden verbeterd door onze uitstekende faciliteiten, waaronder de Canadian Light Source synchrotron, VIDO-InterVac, het Global Institute for Food Security, het Global Institute for Water Security en het Sylvia Fedoruk Centre for Nuclear Innovation.

Geleid door ons universitaire plan: de universiteit de wereld nodig heeft, werken we samen in verschillende disciplines en met onze gemeenschappen om creatieve oplossingen te vinden voor de meest dringende mondiale uitdagingen. Onze afgestudeerden, erkend voor hun sterke arbeidsethos, vindingrijke aard en vastberadenheid, zijn leidende veranderingen hier thuis en over de hele wereld.

Ruimten op onze hoofdcampus in Saskatoon ondersteunen de interdisciplinaire focus van onze studie en ons werk, waaronder het Gordon Oakes Red Bear Student Center, een interculturele ontmoetingsplaats die de inheemse cultuur op de campus helpt integreren, en het Health Sciences Building, dat acht gebieden van de gezondheidswetenschap omvat. in een praktische, praktische leeromgeving.

USask-studenten komen uit de hele wereld en kunnen deel uitmaken van de USask-familie in gemeenschappen in Saskatchewan, waar we een scala aan programma's aanbieden, van introductieklassen tot en met volledige studieprogramma's in sommige disciplines.

Locaties

Saskatoon

Address
University of Saskatchewan
S7N Saskatoon, Saskatchewan, Canada