Lees de Officiële Beschrijving

De moderne wereld vraagt ​​personen die bekend zijn, aanpasbaar en flexibel met vaardigheden die voortdurend veranderen. Onze unieke curriculum uitblinkt in deze hoedanigheid en geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in hun opleiding.

succesvolle carrière

De WAS instructeurs zijn allemaal professionals en zeer succesvol in hun respectievelijke disciplines. Gebruik makend van hun kennis, bereiden we onze studenten voor succes. Onze faculteit zullen de studenten te inspireren om hun carrière ambities te vervullen en te slagen in het personeelsbestand.

Fast Facts

  • IS heeft een gloednieuwe Apple gesponsord onderwijs faciliteit in Function Junction, Whistler.
  • WAS heeft een gloednieuwe productie-lab, atelier en klaslokaal binnen onze faciliteit.
  • WAS cursussen geven studenten de echte wereld vaardigheden van experts momenteel werkzaam in hun vakgebied.
  • WAS studenten wonen, werken en spelen op de bergen, in het Whistler dorp en ervaar de beste van de West Coast.

Overzicht

Whistler Adventure School brengt studenten uit de hele wereld aan het leven te ervaren in de prachtige westkust van British Columbia, Canada. WAS ligt op enkele minuten van de voet van zowel de Whistler en Blackcomb bergen, een wereldklasse skigebied dat de Olympische Winterspelen van 2010 gastheer.

WAS is een nieuwe faciliteit die in een brede waaier van carrière gebouw onderwerpen certificering biedt. Onze faculteit zijn experts in hun vakgebied en zijn geselecteerd op basis van hun specialistische kennis en het vermogen om te leren. Berg steden zoals Whistler en werkgevers in de snelle actie sportwereld vereisen werknemers met een specialistische vaardigheden, WAS is het ondersteunen van de gemeenschap en de werkgevers door het openstellen van de vereiste opleidingsmogelijkheden.

WAS biedt de gelegenheid buiten het klaslokaal met het werk van co-op mogelijkheden en carrière gebouw plaatsingen. Uw educatieve reis wordt genoten tijdens het spelen in de bergen en het leven in de bekroonde multiculturele stad van Whistler.

Studenten kunnen individuele cursussen of volledige programma te voltooien door het plannen van hun dienstregeling rond hun Whistler lifestyle.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Welcome to Whistler

Introduction to Whistler Adventure School