York University - School of the Arts, Media, Performance & Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze wereld heeft steeds meer creatieve denkers nodig om gedurfde nieuwe ideeën aan te wakkeren, transformatieve ervaringen te bedenken en innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor mondiale uitdagingen. Als een van de belangrijkste centra voor kunsteducatie in Noord-Amerika, zal de School of the Arts, Media, Performance and Design (AMPD) van York University je creativiteit de vrije loop laten en je voorbereiden om te gedijen in een wereld waar creativiteit het meest waardevolle bezit is.

146757_146617_CMA_SebastienClermont_ForbiddenFruits_2019_2.png

Dit is jouw kans om je aan te sluiten bij Debra Brown (Cirque du Soleil-choreograaf), David Quilico (Vice-President van Sony / ATV Music Publishing Canada), Georgiana Uhlyarik (Associate Curator of Canadian Art, Art Gallery of Ontario) en Hael Kobayashi (Executive Director of Creative Intelligence, University of Technology, Sydney), terwijl York AMPD afstudeert en op unieke wijze definieert wat creativiteit vandaag betekent en hoe het morgen zal worden voorgesteld.

Onze school streeft naar uitmuntendheid, experimenten en leiderschap. Leren door te doen is het kenmerk van onze programma's. We bieden intensieve professionele training en diepgaande academische studies in dans, design, digitale media, film, muziek, theater en beeldende kunst.

Maar disciplinaire strengheid is slechts een deel van de AMPD-ervaring. Geleid door bekroonde kunstenaars en vooraanstaande wetenschappers met praktijkervaring, verleg je de grenzen tussen artistieke media, verken je opkomende technologieën en ontdek je de creatieve kant van andere velden. Je doet praktische ervaring op, onderzoekt carrièremogelijkheden en bouwt relaties op met potentiële werkgevers door middel van stageplaatsen, stages en partnerschappen van de school met creatieve industrieën en kunstorganisaties, van Facebook tot het Canadese podium.

Je hebt een droom. Dit is jouw tijd en dit is de plek om die droom om te zetten in nieuwe manieren van denken, nieuwe wegen voor je creativiteit en nieuwe wegen naar succes na je afstuderen.

Locaties

Toronto

Address
4700 Keele Street
M3J 1P3 Toronto, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden