Lees de Officiële Beschrijving

intst4

Over DUOC UC

Duoc UC is een non-profit, private instelling voor hoger onderwijs. Wij bieden twee en een half jaar Technical Programs en vier jaar professionele programma's. In 2010 ontvingen we een 7 op 7 jaren van institutionele accreditatie van de Accreditatie Nationaal Agentschap, die de kwaliteit van ons onderwijs project en de relevantie ervan tussen de instellingen voor hoger onderwijs in ons land certificeert.

Slechts drie instellingen voor hoger onderwijs in Chili zijn deze onderscheiding toegekend. Duoc UC is de enige professionele instituut, samen met, Pontificia Universidad Católica de Chile en Universidad de Chile, de belangrijkste twee universiteiten in het land, om ooit deze erkenning ontvangen.

We maken ook deel uit van Learn Chili: een consortium van 21 Chileense instellingen voor hoger onderwijs die samenwerken, met steun van de Chileense overheid om de bevordering van Chili te verbeteren als bestemming voor internationale studenten die kiezen voor ons land om de ervaring van het studeren in het buitenland wonen.

intst2

Onze Geschiedenis

Duoc UC werd in 1968 opgericht door een groep studenten van de prestigieuze Pontificia Universidad Catolica de Chile, met de hulp van hoogleraren en vakbonden, om opleidingen voor blauwe -collar werknemers die toegang tot universitair onderwijs ontbrak bieden. In 1973 "Fundación Duoc" werd opgericht om bestuurlijke en financiële onafhankelijkheid van de universiteit, was dit privatiseringsproces in 1974 voltooid. In 1981 Duoc's Professional Institute en Duoc Technical Training Center zijn gemaakt onder de paraplu van deze stichting. In 1982 het ministerie van Onderwijs erkende de professionele instelling en in 1983 het technisch opleidingscentrum. Duoc UC blijft een deel van het netwerk van de Pontificia Universidad Catolica de Chile's.

intst1

Waarom zou ik kiezen voor DUOC UC?

Duoc UC is een van de grootste onderwijsinstellingen in Chili. In 2010 ontvingen we een 7 op 7 institutionele accreditatie van de Nationale Commissie voor Accreditatie (Comisión Nacional de Acreditación), die de kwaliteit van ons project en de relevantie ervan tussen de instellingen voor hoger onderwijs in ons land certificeert. Slechts drie instellingen voor hoger onderwijs in Chili hebben dit onderscheid. Duoc UC is de enige professionele instituut, naast de belangrijkste twee universiteiten in het land.

Onze toekomstige studenten zijn in staat om één van onze 82 technische en professionele opleidingen halen tot en met 9 scholen meer dan 16 campussen in Santiago, Concepción (ten zuiden van Chili), Viña del Mar en Valparaíso (de historische wijk van de havenstad Valparaíso is een UNESCO Werelderfgoed). Onze infrastructuur omvat meer dan 130 laboratoria en werkplaatsen. Andere beschikbare apparatuur beschikbaar is over een oppervlakte gelijk aan 712.385 ².

Duoc UC biedt "-industrie gerichte" educatieve programma's, door middel van haar 2-jaar "technische" en 4 jaar lang "professional" graden. Het voorziet in een stimulerende leeromgeving en state-of-the-art faciliteiten om de weg vrij voor academisch succes te effenen.

intst3

Onze Academische Offering

School of Business and Administration

Duoc UC biedt een gevarieerd en veelzijdig alternatief technisch en beroepsonderwijs in de disciplines van management en business. De School of Business and Administration Duoc UC ontwikkelt het volledige potentieel van hun leerlingen, of om te werken voor private bedrijven of aan het begin van hun eigen ondernemingen.

Instituut voor Communicatie

In deze dagen, zijn we sterk gecommuniceerd en met elkaar verbonden door middel van verschillende platforms: media, sociale netwerken en mobiele apparaten te koppelen ons 24 uur per dag om mensen over de hele wereld.

De Duoc UC School of Communication zorgt voor een breed scala van studies die leerlingen in hoog opgeleide professionals die kunnen begrijpen en communicatie implementeren in hun verschillende talen en vormen van expressie zal transformeren.

School van Bouw

De Duoc UC School van Bouw biedt een breed scala van vakgebieden die vanaf het eerste jaar van de studie op te nemen van de nieuwste technologie in klaslokalen, workshops, laboratoriumapparatuur en computer ondersteuning, om studenten in staat om al hun technische vaardigheden te ontwikkelen.

School of Design

Het ontwerp kan overal te vinden: in de producten die we gebruiken, de containers die voedsel te beschermen, in de ruimtes die we bewonen, in de talen van de communicatie waarmee we omgaan, en zelfs in de diensten die we gebruiken op een dagelijkse basis. Vandaag de dag, het ontwerp is dwars deel van alles, en er zijn vele industrieën en economische sectoren die waarde te genereren door middel van het werken met design professionals.

De School of Design traint ontwerp specialisten, die door middel van sterke internationale verbindingen en een visie van sociale innovatie hun volledige ontwikkeling kunnen bereiken.

School of Engineering

Om de grote uitdagingen van de eenentwintigste eeuw de opleiding van menselijk kapitaal gespecialiseerd in kritieke onderwerpen voor de ontwikkeling van onze samenleving, zoals energie, transport en mijnbouw te voldoen, is nodig. Die getraind in deze gebieden moet de kennis, vaardigheden en attitudes (werk vaardigheden) hebben om projecten werkelijkheid geworden te maken en te bereiken van de ontwikkeling van de landen, terwijl ook de integratie van technologische en sociale vaardigheden.

De School of Engineering biedt Duoc UC-studenten met een technische opleiding en engineering graden op het gebied van onderhoud, machines en mijnbouw, Elektriciteit en Automatisering, en ook mechanische Automotive en Autotronics technologieën.

School van informatietechnologie en telecommunicatie

In de laatste decennia heeft de wereld een diepgaande transformatie ondergaan. De technologische ontwikkeling, met name in ICT, heeft niet alleen veranderd ons dagelijks leven, maar heeft een nieuwe wereld die kon niet eerder gedacht gemaakt.

In een open en geglobaliseerde omgeving die innovatie en technologie knooppunten bevordert, de School voor Informatica en Telecommunicatie bij Duoc UC wil mensen die de leiders van de wereld van morgen zal zijn, in staat te transformeren onze werkelijkheid in een wereld die het leven van mensen en verrijkt trainen de maatschappij in het algemeen.

School van Natuurlijke Hulpbronnen

De School van Natuurlijke Hulpbronnen biedt verschillende cursussen die gericht zijn op het bereiken van een evenwicht tussen menselijke behoeften en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

School of Health

De School of Health op Duoc UC biedt een loopbaan met een menselijk, modern, dynamisch, innovatief en beslissende visioen van gezondheidsproblemen, met een sterke ethische basis en het gebruik van de meest moderne klinische simulatie centra van het land. De school biedt ook de tools die studenten in staat om de beste specialist op het gebied geworden.

School voor Toerisme

Vandaag het toerisme in Chili en de wereld heeft ervaren een sterke groei, het genereren van verschillende soorten activiteiten, variërend van outdoor en eco-toerisme, het werken aan boord van een cruise, in de culinaire en gastronomische sector, of binnen de luchthavens en hotels, onder anderen.

Duoc UC studenten zal ontwikkelen taalvaardigheid in het Engels en Portugees, werken met technologische hulpmiddelen in verband met toerisme, en ervaar de voldoening van een 'job well done "door het zien van de glimlach van tevreden klanten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Duoc UC

Afgestudeerden in marketing techniek zal presteren in zowel de publieke en private organisaties, die in aanmerking komen voor de uitvoerende niveau en grote ondernemingen ... [+]

School of Business and Administration

Duoc UC biedt een gevarieerd en veelzijdig alternatief technisch en beroepsonderwijs in de disciplines van management en business. De School of Business and Administration Duoc UC ontwikkelt het volledige potentieel van hun leerlingen, of om te werken voor private bedrijven of aan het begin van hun eigen ondernemingen.

afzet

Afgestudeerden in marketing techniek zal presteren in zowel de publieke en private organisaties, die in aanmerking komen voor de uitvoerende niveau en grote ondernemingen en organisaties te ondersteunen. Hun vaardigheden hen in staat om dynamisch te presteren in commerciële, industriële, financiële en dienstverlenende bedrijven, die voldoen aan de sociale en economische doelstellingen van de organisatie en het streven naar ontwikkeling van het land.... [-]

Chili Santiago
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Duoc UC

Audio Engineers zijn gekwalificeerd om te werken in: - Recording Studios. Als een opname en het mengen ingenieur, het ontwerpen en het leiden van het proces van het opnem ... [+]

Instituut voor Communicatie

In deze dagen, zijn we sterk gecommuniceerd en met elkaar verbonden door middel van verschillende platforms: media, sociale netwerken en mobiele apparaten te koppelen ons 24 uur per dag om mensen over de hele wereld.

De Duoc UC School of Communication zorgt voor een breed scala van studies die leerlingen in hoog opgeleide professionals die kunnen begrijpen en communicatie implementeren in hun verschillende talen en vormen van expressie zal transformeren.

Audio Engineering

Audio Engineers zijn gekwalificeerd om te werken in:

Recording Studios. Als een opname en het mengen ingenieur, het ontwerpen en het leiden van het proces van het opnemen en mixen van muziek productie. Audiovisuele producties. Geluidstechnici zullen uitvoeren, direct en vastleggen van live geluid en in het veld omgevingen. Audio postproductie. Als audio post-producer, zullen ze het opnemen van spraak en foley, het synchroniseren van beeld en geluid, en de integratie en creatief voorstel voor muziek en geluid omgevingen te leiden. TV-zenders. Als een audio-ingenieur, zullen zij taken in verband met elektro-akoestische ontwerp en opnemen, mixen en audio post-productie van programma's uit te voeren. Radio. Als een correcte controle en post-producer, zullen zij verantwoordelijk zijn voor het opnemen en uitzenden van programma's, en het creëren van een auditieve identiteit voor het station of programma. Geluidsversterking Companies. Als Audio Engineers ze ontwerpen en operationele versterking systemen zal werken voor vaste of tijdelijke installaties. De productie van evenementen en shows. Zij zullen in staat zijn om te werken als Audio ingenieurs en technisch coördinatoren, de integratie en... [-]
Chili Santiago
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Duoc UC

Het gebied van Automotive en Autotronics Engineers komt overeen met de productie, administratieve, commerciële en managementfuncties voor de verschillende soorten bedrijv ... [+]

School of Engineering

Om de grote uitdagingen van de eenentwintigste eeuw de opleiding van menselijk kapitaal gespecialiseerd in kritieke onderwerpen voor de ontwikkeling van onze samenleving, zoals energie, transport en mijnbouw te voldoen, is nodig. Die getraind in deze gebieden moet de kennis, vaardigheden en attitudes (werk vaardigheden) hebben om projecten werkelijkheid geworden te maken en te bereiken van de ontwikkeling van de landen, terwijl ook de integratie van technologische en sociale vaardigheden.

De School of Engineering biedt Duoc UC-studenten met een technische opleiding en engineering graden op het gebied van onderhoud, machines en mijnbouw, Elektriciteit en Automatisering, en ook mechanische Automotive en Autotronics technologieën.... [-]

Chili Santiago
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Duoc UC

Een accountant zal de financiële bijhouden uit te voeren, belastingbetalingen en management, informatiesystemen en management control van de ondernemingen van verschillen ... [+]

School of Business and Administration

Duoc UC biedt een gevarieerd en veelzijdig alternatief technisch en beroepsonderwijs in de disciplines van management en business. De School of Business and Administration Duoc UC ontwikkelt het volledige potentieel van hun leerlingen, of om te werken voor private bedrijven of aan het begin van hun eigen ondernemingen.

auditing

Een accountant zal de financiële bijhouden uit te voeren, belastingbetalingen en management, informatiesystemen en management control van de ondernemingen van verschillende omvang en omzet, alsmede accountantskantoren. Daarnaast kan men presteren en onafhankelijk worden uitbesteed aan verschillende soorten bedrijven te adviseren in de financiële, boekhouding, fiscaliteit, arbeid en auditing gebieden.... [-]

Chili Santiago
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Duoc UC

Deze afgestudeerde kan verschillende tactische en strategische functies uit te voeren binnen organisaties in de publieke en / of particuliere gebied en met betrekking tot ... [+]

School of Business and Administration

Duoc UC biedt een gevarieerd en veelzijdig alternatief technisch en beroepsonderwijs in de disciplines van management en business. De School of Business and Administration Duoc UC ontwikkelt het volledige potentieel van hun leerlingen, of om te werken voor private bedrijven of aan het begin van hun eigen ondernemingen.

Buitenlandse handel

Deze afgestudeerde kan verschillende tactische en strategische functies uit te voeren binnen organisaties in de publieke en / of particuliere gebied en met betrekking tot de internationale handel in goederen en diensten, regelgevende instellingen, zeehaven bedrijven, financiële instellingen en degenen die georiënteerd zijn in de ontwikkeling van adviesdiensten consulting activiteiten voor de nationale en internationale markten.... [-]

Chili Santiago
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Duoc UC

Afgestudeerden in Computer Animation zijn opgeleid om te werken in televisie, film video en multimedia productie, audiovisuele postproductie faciliteiten, audiovisuele af ... [+]

Instituut voor Communicatie

In deze dagen, zijn we sterk gecommuniceerd en met elkaar verbonden door middel van verschillende platforms: media, sociale netwerken en mobiele apparaten te koppelen ons 24 uur per dag om mensen over de hele wereld.

De Duoc UC School of Communication zorgt voor een breed scala van studies die leerlingen in hoog opgeleide professionals die kunnen begrijpen en communicatie implementeren in hun verschillende talen en vormen van expressie zal transformeren.

computeranimatie

Afgestudeerden in Computer Animation zijn opgeleid om te werken in televisie, film video en multimedia productie, audiovisuele postproductie faciliteiten, audiovisuele afdelingen van bedrijven, technische diensten en creatieve audiovisuele productie animatie (modellering, animatie, tuigage, geef terug, compositing en visuele effecten), reclame bureaus, ontwerpbureaus, web en video games bedrijven. Ze kunnen ook werken als zelfstandig consultant of aannemer voor een van deze bovengenoemde gebieden.... [-]

Chili Santiago
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Duoc UC

Het werkveld van deze ingenieurs bestaat uit bedrijven van elke industrie, zowel publiek als privaat, productieve of diensten, die een data en / of voice-netwerk van midd ... [+]

School van informatietechnologie en telecommunicatie

In de laatste decennia heeft de wereld een diepgaande transformatie ondergaan. De technologische ontwikkeling, met name in ICT, heeft niet alleen veranderd ons dagelijks leven, maar heeft een nieuwe wereld die kon niet eerder gedacht gemaakt.

In een open en geglobaliseerde omgeving die innovatie en technologie knooppunten bevordert, de School voor Informatica en Telecommunicatie bij Duoc UC wil mensen die de leiders van de wereld van morgen zal zijn, in staat te transformeren onze werkelijkheid in een wereld die het leven van mensen en verrijkt trainen de maatschappij in het algemeen.

Connectivity and Network Engineering

De professionele eld voor deze ingenieurs bestaat uit bedrijven van elke industrie, zowel publiek als privaat, productieve of diensten, die een data en / of voice-netwerk van middelgrote of grote omvang hebben. Afgestudeerden van Connectivity and Network Engineering zal werken op de technologie, infrastructuur en communicatie van het bedrijf, en is verantwoordelijk voor het handhaven van de operationele continuïteit van de op het netwerk diensten, ondersteuning en beheer van communicatie-apparatuur en een telefoon, het bijhouden van de beveiligingsniveaus vereist zijn het bedrijf op een bekabeld of draadloos netwerk.... [-]

Chili Santiago
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Duoc UC

Grafisch Ontwerpers zijn getrainde professionals die freelance kan werken, als onderdeel van consultancy en ontwikkeling diensten voor visuele communicatie projecten, dee ... [+]

School of Design

Het ontwerp kan overal te vinden: in de producten die we gebruiken, de containers die voedsel te beschermen, in de ruimtes die we bewonen, in de talen van de communicatie waarmee we omgaan, en zelfs in de diensten die we gebruiken op een dagelijkse basis. Vandaag de dag, het ontwerp is dwars deel van alles, en er zijn vele industrieën en economische sectoren die waarde te genereren door middel van het werken met design professionals.

De School of Design traint ontwerp specialisten, die door middel van sterke internationale verbindingen en een visie van sociale innovatie hun volledige ontwikkeling kunnen bereiken.

grafisch ontwerp

Grafisch Ontwerpers zijn getrainde professionals die freelance kan werken, als onderdeel van consultancy en ontwikkeling diensten voor visuele communicatie projecten, deel te nemen aan multidisciplinaire teams van diverse publieke en private bedrijven in de communicatiesector en aanverwante bedrijfstakken, en / of rechtstreeks bijdraagt ​​tot de ontwikkeling van grafische communicatieoplossingen.... [-]

Chili Santiago
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Duoc UC

Deze professionals zijn opgeleid om op te treden als land bestuurders werkzaam bij de ruimtelijke ordening en de agrarische bedrijven; als land manager, land supervisor, ... [+]

School van Natuurlijke Hulpbronnen

De School van Natuurlijke Hulpbronnen biedt verschillende cursussen die gericht zijn op het bereiken van een evenwicht tussen menselijke behoeften en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

landbouwtechniek

Deze professionals zijn opgeleid om op te treden als land bestuurders werkzaam bij de ruimtelijke ordening en de agrarische bedrijven; als land manager, land supervisor, hoofd van de boomgaarden en irrigatie manager voor boerderijen en agrarische bedrijven die zich richten op de productie van fruit, groenten, kruiden en wijnstokken. Deze graad zal ook afgestudeerden aan het werk in agro-industrie als hoofd van de verpakking of verwerking. Bovendien kunnen ze ook zelfstandig werken.... [-]

Chili Santiago
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Duoc UC

Deze graad heeft twee programma's die hetzelfde programma delen maar één wordt onderwezen in het Spaans en de andere is volledig in het Engels. Afgestudeerden van Toerism ... [+]

School voor Toerisme

Vandaag het toerisme in Chili en de wereld heeft ervaren een sterke groei, het genereren van verschillende soorten activiteiten, variërend van outdoor en eco-toerisme, het werken aan boord van een cruise, in de culinaire en gastronomische sector, of binnen de luchthavens en hotels, onder anderen.

Duoc UC studenten zal ontwikkelen taalvaardigheid in het Engels en Portugees, werken met technologische hulpmiddelen in verband met toerisme, en ervaar de voldoening van een 'job well done "door het zien van de glimlach van tevreden klanten.

Toerisme en hospitality

Deze graad heeft twee programma's die hetzelfde programma delen maar één wordt onderwezen in het Spaans en de andere is volledig in het Engels. Afgestudeerden van Toerisme en Hospitality over de vaardigheden om te werken in het gebied van management en administratie, zowel lokaal als internationaal, in verschillende toeristische bedrijven: hotels, bed & breakfasts, hostels, restaurants, cruises, congrescentra, catering en evenementen, touroperators, groothandelaren en agentschappen, het openbaar bestuur en gemeenten, toeristische informatie, consulting, luchtvervoer bedrijven en autoverhuur. Ze zijn ook in staat om het uitvoeren van hun eigen bedrijf en innovatieprojecten voor de industrie.... [-]

Chili Santiago
Februari 2020
Engels,Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands