The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Chinese Universiteit van Hongkong, Shenzhen ( "University") wordt vastgesteld in overeenstemming met het Reglement van de Volksrepubliek China op de Chinese buitenlandse Samenwerking in Running Scholen na goedkeuring van het ministerie van Onderwijs. Het erft de onderwijsfilosofie en academische systemen De Chinese Universiteit van Hong Kong. Het is de bedoeling om te evolueren naar een wereldklasse onderzoek universiteit met een sterke Chinese culturele invloed. Het is toegewijd aan het voeden van high-end talent met een mondiaal perspectief, de Chinese traditie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Momenteel is de UNIVERSITEIT heeft programma's in wetenschap, bouwkunde, economisch beheerEn geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen. Het lange termijn doel is aan te werven 11.000 nationale en internationale studenten, 7.500 van hen zal zijn undergraduate studenten en 3.500 Masters of PhD studenten. De UNIVERSITEIT is gelegen op 2001 Longxiang Boulevard, Longgang, Shenzhen, in het zuiden van de Dayun Park en ten noorden van Longxiang Boulevard, bezetten ongeveer een miljoen vierkante meter.

De voorzitter is verantwoordelijk voor het beheer van de UNIVERSITEIT onder leiding van de raad van bestuur, een systeem dat in overeenstemming is met de internationale praktijk. Dit is een positieve stap in de richting van een moderne universiteit systeem met Chinese kenmerken. De UNIVERSITEIT huurt eersteklas onderwijzend personeel uit de hele wereld en die leraren die zijn tewerkgesteld zijn meestal bekende professoren en wetenschappers van wereldklasse universiteiten, waaronder een aantal Nobelprijswinnaars en academici.

De UNIVERSITEIT is met een internationale leeromgeving, een tweetalig onderwijs pedagogiek, een collegiaal systeem, algemene opleidingen, multidisciplinaire programma's en een leerling-gerichte onderwijsfilosofie gekenmerkt.

De UNIVERSITEIT benadrukt het belang van academische banden en mondiaal perspectief. Op dit moment hebben we afspraken met een aantal prestigieuze universiteiten om gezamenlijk koesteren undergraduate en post-graduate studenten afgesloten.

In reactie op de oproep van de natie en de Pearl River Delta regio voor opkomende en strategische industrieën, de UNIVERSITEIT is van plan om een ​​wereld klasse team van deskundigen te vormen en een platform voor internationale technologische innovatie in de robotica en intelligente productiesystemen, big data, nieuwe energie en financiën en logistiek te smeden.

Tot nu toe, meer dan 2.000 undergraduate en postgraduate studenten studeren aan de Chinese Universiteit van Hong Kong, Shenzhen. Undergraduate programma's omvatten financiën, professionele Accountancy, Global Business Studies, Marketing en Communicatie, economie, Statistiek, Wiskunde en Toegepaste Wiskunde, Computer Science and Engineering, Electronic Information Engineering, Nieuwe Energie Wetenschap en EngineerEn vertaling. Postgraduate programma's omvatten Financiële Technologie, financiën, Vertalers en Tolken StudiesEn simultaan Tolken. Wij hebben een doctoraal programma geopend Computer en Information Engineering.

Missie & Visie

Om het ontstaan, het behoud, de toepassing en verspreiding van kennis te bevorderen door middel van het streven naar excellentie in onderwijs, onderzoek en openbare dienstverlening in een breed scala aan disciplines, waardoor in de behoeften en het verbeteren van het welzijn van de burgers van de Pearl River Delta, China als geheel, en de rest van de wereld gemeenschap.

Om regionaal worden erkend, nationaal en internationaal als een first-class research university waarvan tweetalig en globale dimensies van onderwijs en leren, wetenschappelijke output en bijdrage aan de gemeenschap consequent te voldoen aan normen van uitmuntendheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In De Elektronische En Informatie-engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 China Shenzhen

Het programma legt de nadruk niet alleen op het bouwen van een solide basis van professionele kennis en vaardigheden, maar ook op het uitbreiden van hun globale visie. Door gebruik te maken van de positie van Shenzhen als een toonaangevend centrum voor communicatie en IT in China, kunnen we de studenten het vermogen om trends in de sector te begrijpen, te leveren met volop mogelijkheden voor de industrie ervaring op te doen, en aan te scherpen hun geest voor innovatie en implementatie te versterken. [+]

Het programma legt de nadruk niet alleen op het bouwen van een solide basis van professionele kennis en vaardigheden, maar ook op het uitbreiden van hun globale visie. Door gebruik te maken van de positie van Shenzhen als een toonaangevend centrum voor communicatie en IT in China, kunnen we de studenten het vermogen om trends in de sector te begrijpen, te leveren met volop mogelijkheden voor de industrie ervaring op te doen, en aan te scherpen hun geest voor innovatie en implementatie te versterken. De strenge training stelt hen in staat om zich te onderscheiden in verder onderzoek in wereldwijd toonaangevende universiteiten / instituten, en zal ook maken ze uitblinken in beroepen zoals elektronica, IT, financiën, productie, en overheidsinstellingen. CUHK streeft naar een wereld-klasse onderwijs en onderzoek instituut geworden, en is vastbesloten om het uitvoeren van cutting-edge onderzoek en kennisoverdracht op het gebied van informatietechnologie, big data, nieuwe energie, internationale financiën en logistiek. De high-kaliber faculteit voor de informatie-engineering afdeling is wereldwijd geworven en het curriculum is ontworpen om de industrie te voldoen. Afgestudeerden van de elektronische en informatie-engineering programma zal een gereedschapskist van breed toepasbare kennis en vaardigheden die zal helpen de toekomst van IT te beheersen. Ze zullen niet alleen leren principes en technieken van informatie-overdracht, opslag, verwerking, en analyse, maar ook bezig met het ontwikkelen van ideeën, het ontwerpen van prototypes en zelfs deelnemen aan de overdracht van technologie naar commerciële ondernemingen. Promotionele Points of CUHK Shenzhen Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden Entry Beurzen voor 4 jaar... [-]

Bachelor In De Informatica En Techniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 China Shenzhen

De bachelor in de informatica en technische bachelors is een programma dat overspanning over multi-disciplinaire velden met brede praktische toepassingen. China heeft opmerkelijke vooruitgang geboekt in het afgelopen decennium, en informatie- en communicatietechnologie is de belangrijkste drijvende kracht van de economische ontwikkeling. [+]

De bachelor in de informatica en technische bachelors is een programma dat overspanning over multi-disciplinaire velden met brede praktische toepassingen. China heeft opmerkelijke vooruitgang geboekt in het afgelopen decennium, en informatie- en communicatietechnologie is de belangrijkste drijvende kracht van de economische ontwikkeling. Het doel is om studenten innovatie en praktische mogelijkheden te cultiveren, ze betrekken bij de bloeiende IT-industrie in de Pearl River Delta, en hen aanmoedigen om deel te nemen aan de overdracht van technologie naar commerciële ondernemingen. World-class wetenschappers zullen worden uitgenodigd voor lezingen en seminars te geven. Studenten kunnen ook deelnemen aan industriële stages en buitenlandse beurzen. Afgestudeerden wordt verwacht dat zij een hogere mate voort te zetten in toonaangevende universiteiten / instituten of proberen de werkgelegenheid in IT, financiën, industrie, productie, of overheidsinstanties. CUHK streeft naar een wereld-klasse onderwijs en onderzoek instituut geworden, en is vastbesloten om het uitvoeren van cutting-edge onderzoek in de computer wetenschap en techniek. De faculteit van dit programma is wereldwijd geworven en het curriculum is ontworpen om de industrie te voldoen. Promotionele Points of CUHK Shenzhen Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden Entry Beurzen voor 4 jaar Alle internationale kandidaten worden automatisch in aanmerking voor een van de toelating beurzen, samen met de toelating beslissingen. 100% Collegegeld Scholarship 50% Collegegeld Scholarship 25% Collegegeld Scholarship Er zal worden op basis van de aanvragers 'Engels niveau, de middelbare school academische prestaties en een interview. Kandidaten kunnen worden gevraagd om verdere ondersteunende materialen in te dienen. De beurs zal worden verstrekt voor 4 jaar, zo... [-]

Bachelor In De Professionele Accountancy

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 China Shenzhen

Bachelor in Professional Accountancy Het programma is ontworpen om studenten te voorzien van een stevige basis in de boekhouding. Naast technische accounting & kennis van zaken, het programma richt zich op training leiderschapskwaliteiten, analytische en probleemoplossende vaardigheden, sociale en communicatieve vaardigheden. [+]

Het programma is ontworpen om studenten te voorzien van een stevige basis in de boekhouding. Naast technische accounting & kennis van zaken, het programma richt zich op training leiderschapskwaliteiten, analytische en probleemoplossende vaardigheden, sociale en communicatieve vaardigheden. Professionaliteit, ethiek en informatie-technologie worden geïntegreerd in het curriculum. Het curriculum is ontworpen om maximale vrijstelling of volledige erkenning van de internationale professionele jaarverslaggeving belaste instanties, zoals Hong Kong Institute of Certified Public Accountants (HKICPA), Vereniging van Charted Certified Accountants (ACCA) en de Chinese Institute of Certified Public Accountants (CICPA) zoeken. De professionele accountancy programma heeft tot doel de studenten inzicht te geven in economie en management te bevorderen en om innovatieve en wereldleiders die zich inzetten voor de verbetering van het bedrijfsleven en de samenleving te ontwikkelen. De bachelor in accountancy programma wordt nationaal en internationaal erkend als een world-class management en economie programma. Het programma is uniek in zowel zijn tweetalig en globale dimensies. Hoge kwaliteit instructeurs actief bij te dragen aan de verbetering van de leeromgeving, terwijl consequent te voldoen aan de nieuwe normen van uitmuntendheid. Promotionele Points of CUHK Shenzhen Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden Entry Beurzen voor 4 jaar Alle internationale kandidaten worden automatisch in aanmerking voor een van de toelating beurzen, samen met de toelating beslissingen. 100% Collegegeld Scholarship 50% Collegegeld Scholarship 25% Collegegeld Scholarship Er zal worden op basis van de aanvragers 'Engels niveau, de middelbare school academische prestaties en een interview. Kandidaten kunnen worden gevraagd om verdere ondersteunende materialen in te dienen. De beurs zal... [-]

Bachelor In De Wereldwijde Business Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 China Shenzhen

Overseas prestigieuze business schools, samen met de CUHK Shenzhen Campus, zal een tripartiete samenwerking om studenten bieden een uniek en ongeëvenaard wereldwijd leerervaring te vormen. De gehele cohort van studenten een academische term respectievelijk door te brengen in Azië, Noord-Amerika en Europa. [+]

Overseas prestigieuze business schools, samen met de CUHK Shenzhen Campus, zal een tripartiete samenwerking om studenten bieden een uniek en ongeëvenaard wereldwijd leerervaring te vormen. De gehele cohort van studenten een academische term respectievelijk door te brengen in Azië, Noord-Amerika en Europa. Door middel van wonen en samen studeren, moeten de leerlingen zakelijke praktijken te leren in een cross continentale manier en bouwen van internationale netwerken tussen elite collega's. Hun uitzettingen zal verder worden verbreed door het verkrijgen van inzichten uit de succesvolle zakelijke leiders. Dit programma voorziet in twee stromen: Global business management Global Supply Chain en logistiek management Door deze unieke regeling, zullen de studenten zakelijke praktijken te leren door middel van een cross-continentale aanpak en het opbouwen van een internationaal netwerk tussen elite collega's. Deze stichting bereidt studenten voor op een cultureel gediversifieerde carrière in de toekomst. Hun blootstelling zal verder worden verbreed door het verkrijgen van inzichten uit de succesvolle zakelijke leiders. Het optimaal gebruik maken van de internationale campussen, de wereldwijde business studies programma streeft naar stage en stagemogelijkheden in alle 4 de locaties, te weten Noord-Amerika, Europa, Shenzhen en Hong Kong. Deze ervaring stelt studenten in staat om de vaardigheden die nodig zijn voor cross-culturele context te ontwikkelen en krijgen praktische werkervaring in een mondiale context. Ervaringsleren activiteiten zoals excursies, bedrijfsbezoeken, business case competities, leiderschap opleiding, bedrijfs mentoraten, gastcolleges en seminars worden georganiseerd om studenten 'leerervaring verrijken. Promotionele Points of CUHK Shenzhen Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden Entry Beurzen voor 4 jaar Alle internationale... [-]

Bachelor In Financiën

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 China Shenzhen

Deze bachelor in financiën programma voorziet studenten met analytische vaardigheden, praktijkervaringen en globale visie op de uitdagingen in de bancaire en financiële sector te voldoen. Studenten zullen een diep inzicht in de complexe relaties tussen de wereld economie in termen van de stroom van goederen, diensten, en fondsen, de functies en de bediening onder hen in een geglobaliseerde context. [+]

Deze bachelor in financiën programma voorziet studenten met analytische vaardigheden, praktijkervaringen en globale visie op de uitdagingen in de bancaire en financiële sector te voldoen. Studenten zullen een diep inzicht in de complexe relaties tussen de wereld economie in termen van de stroom van goederen, diensten, en fondsen, de functies en de bediening onder hen in een geglobaliseerde context. Dit programma is misschien wel de eerste van dit soort in het vasteland, en biedt een solide interdisciplinaire opleiding in economie en financiën in het kader van de mondiale economie. A is de belangrijkste mondiale financiële centra, zal de voortgaande ontwikkelingen van Shenzhen en Hong Kong zorgen dat dit programma trekt studenten uit Hong Kong, China en de rest van de wereld. Door middel van de bachelor studie van financiën, verwerven studenten moderne analytische, empirisch en kwantitatieve vaardigheden, terwijl het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden. Dit biedt studenten de vaardigheden om hen in staat om effectief te begrijpen en analyseren van economische problemen en vraagstukken van vandaag. De financiële programma in Hong Kong biedt een intensieve opleiding en voorziet studenten met de kennis en vaardigheden om de economische problemen te begrijpen en beleidskwesties te analyseren vanuit lokale en mondiale perspectieven. Dit programma voorziet in twee stromen voor studenten: Toegepaste Economische Stroom Economische Wetenschappen Stroom Daarnaast heeft de financiën curriculum versterkt communicatieve vaardigheden van studenten, teamwork, en interpersoonlijke vaardigheden, om hen voor te bereiden op een breed scala van toekomstige loopbaan. Promotionele Points of CUHK Shenzhen Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden Entry... [-]

Bachelor In Nieuwe Energie Wetenschap En Techniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 China Shenzhen

Dit programma is bedoeld om studenten met interdisciplinaire kennis en specialistische vaardigheden op te voeden. Onderwerpen die bestudeerd worden zijn: Zonne-energie conversie, productie en opslag van waterstof en brandstofcellen, energieopslag (accu, super-condensator), Nieuwe energie elektriciteitsproductie (thermische energie), smart grid, en energie-efficiëntie en energiebesparing. [+]

Dit programma is bedoeld om studenten met interdisciplinaire kennis en specialistische vaardigheden op te voeden. Onderwerpen die bestudeerd worden zijn: Zonne-energie conversie, productie en opslag van waterstof en brandstofcellen, energieopslag (accu, super-condensator), Nieuwe energie elektriciteitsproductie (thermische energie), smart grid, en energie-efficiëntie en energiebesparing. Studenten zullen strenge opleiding niet alleen in de traditionele disciplines (zoals Scheikunde, Natuurkunde en Materials Science, enz.), Maar ook in opkomende gebieden (met inbegrip van Fotochemie, Elektrochemie en Bio-moleculaire Engineering) ontvangen. Studenten kunnen deelnemen aan buitenlandse beurzen programma voor de uitbreiding van hun globale visie, en het cultiveren van zich gemotiveerd en onafhankelijke leerlingen worden. De School zal samenwerken met nieuwe energie bedrijven in de Pearl River Delta, die kunnen studenten in staat om trends in de sector te leren en industriële stages aan te sluiten. Afgestudeerden van deze bacheloropleiding zijn goed gekwalificeerd om te werken in de nieuwe energie-industrie, met inbegrip van fotovoltaïsche cel productie, lithium batterij en andere gerelateerde industrieën of in instituten nastreven van nieuwe energie-onderzoek en ontwikkeling. Zij zullen ook vinden carrièremogelijkheden in sectoren die betrokken zijn bij energieopslag en conversie-apparaten en energiebedrijven, zoals zonnepanelen-installatie, zonne-boerderij in bedrijf, batterij aangedreven auto productie. Promotionele Points of CUHK Shenzhen Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden Entry Beurzen voor 4 jaar Alle internationale kandidaten worden automatisch in aanmerking voor een van de toelating beurzen, samen met de toelating beslissingen. 100% Collegegeld Scholarship 50% Collegegeld Scholarship 25% Collegegeld Scholarship Er zal worden op basis van de aanvragers 'Engels niveau, de middelbare school academische prestaties en een interview. Kandidaten... [-]