Dongbei University of Finance & Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Inleiding tot Dongbei University of Finance

Om de horizon van het onderwijs verder te verbreden, begon DUFE internationale samenwerking en uitwisseling vanaf 1994 aan te moedigen, onder de richtlijn van 'hoge normen en internationalisering'. Met de ervaring van meer dan een decennium heeft de universiteit geleidelijk internationalisering bewerkstelligd in termen van instructietalen, lesmateriaal, curriculumsystemen en administratiepatronen. Tot nu toe heeft DUFE vriendschappelijke samenwerkingsrelaties tot stand gebracht met 82 universiteiten uit 18 verschillende landen of regio's.

Global Institute of Management and Economics (GIME) werd opgericht in 2009. Als een toonaangevende leverancier van opleidingen die in het Engels worden gegeven, biedt GIME momenteel Business Management en Toerisme Management op zowel undergraduate als postgraduate niveau met een diverse studentenpopulatie van meer dan 600, waaronder Chinees en internationale studenten.

GIME heeft zich ontwikkeld tot een internationaal studiecentrum van topkwaliteit met uitstekende moderne faciliteiten. GIME heeft een vooraanstaande onderwijs- en onderzoeksfaculteit met meer dan 50 medewerkers die een breed scala aan ervaring bieden in internationaal onderwijs.

DUFE bevindt zich in Dalian, China. Er zijn hier meer dan 80 van het regionale hoofdkantoor van de 500 grootste bedrijven ter wereld. Dalian is de permanente gaststad van het World Economic Forum (WEF) Summer Davos, met de grootste agrarische futuresbeurs in China en de op een na grootste futuresmarkt voor soja ter wereld. In Dalian is het klimaat niet koud in de winter en is er geen warmte in de zomer. Het wordt "North-East Window", "North Pearl" en "Romantic Capital" genoemd. In 2016 was Dalian volgens China Daily de meest leefbare stad in de top 4.

Locaties

Dalian

Address
No. 217 JianShan St., Shahekou District
116025 Dalian, Liaoning, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden