Donghua University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Donghua University (DHU) is een van de belangrijkste Chinese universiteiten. Het is gevestigd in Shanghai, het financiële en economische hart van China. DHU valt rechtstreeks onder het Chinese ministerie van Onderwijs, als onderdeel van het 211-project voor hoger onderwijs van het land. DHU bestaat uit twee campussen: de Yan'an Road Campus in de binnenstad en de Songjiang Campus in de historische bakermat van de stad.

DHU biedt maar liefst 52 niet-gegradueerde programma's voor internationale studenten. Daarnaast biedt het 26 doctoraatsopleidingen en 53 masteropleidingen.

Er zijn meer dan 2700 docenten en meer dan 30.000 ingeschreven studenten.

De leidende disciplines van de universiteit zijn textiel, mode, materialen en zaken. Textile Science & Engineering, de belangrijkste discipline van de staat, staat op nummer 1 in de Assessment of the First-level Discipline aangekondigd door China Academic Degrees & Graduate Education Development Center (CDGDC). Sinds 2005 is het aantal onderzoeksdocumenten van DHU dat is geabstraheerd in SCI, EI en ISTP in totaal groter dan 9 andere vergelijkbare beroemde textielinstellingen wereldwijd.

Bovendien hebben veel onderzoeksresultaten toepassingen gevonden op het gebied van luchtvaart en ruimtevaart, militairen, bouw, milieubescherming en nieuwe materialen. Speciale bijdragen zijn geleverd aan de bemande ruimtevaartprojecten in China, zoals Shenzhou V, Shenzhou VI en Shenzhou VII.

DHU waardeert internationale samenwerking en uitwisselingen. Het heeft samenwerking opgezet met meer dan 100 beroemde universiteiten, onderzoekscentra en bedrijven over de hele wereld.

Sinds 1995 was het met succes gastheer van het International Fashion Forum tijdens het Shanghai International Fashion Culture Festival. Afgezien van de 83e World Textile Conference heeft DHU vele internationale academische conferenties op hoog niveau gehouden, zoals het International Academic Forum for Ph.D. Studenten voor Textile Science & Engineering, de 25e International Data Engineering Conference, 2009 American Fiber Society Conference en International Conference on Environmental Science & Technology.

Al in 1954 heeft Donghua University internationale studenten ingeschreven. Daarmee is DHU een van de eerste Chinese universiteiten die dit doet. Het is door de gemeentelijke overheid van Shanghai aangesteld om internationale studenten met een Shanghai Government Scholarship te accepteren.

In 2002 werd International Cultural Exchange School opgericht, met de volledige verantwoordelijkheid voor de werving, teelt en het management van de internationale studenten. Daarna heeft het internationale studentenonderwijs zich met grote sprongen ontwikkeld en gedurende verscheidene opeenvolgende jaren staat de groei van de schaal bovenaan bij de instellingen voor hoger onderwijs in het hele land. In 2019 studeerden 4907 internationale studenten uit 136 landen aan de Donghua University .

Locaties

Sjanghai

Address
West Yan’An Road Campus, Donghua University
Shanghai Sjanghai, Sjanghai, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden