Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

School Profile

Guangdong Israel Institute of Technology (afkorting GTIIT) is een wereldberoemde instelling voor hoger onderwijs in Israel Institute of Technology (afkorting Technion) en Shantou University (afkorting STU) coöperatieve onderwijs is een Sino-buitenlandse coöperatieve universiteit met eigen rechtspersoonlijkheid, is gevestigd in Guangdong Shantou City.

Guangdong Israel Institute of Technology op 5 december 2016 door het Chinese ministerie van Onderwijs formeel opgericht goedgekeurd, het eerste jaar van inschrijving in 2017, was de eerste die van hoge kwaliteit hoger onderwijs middelen Israëlische buitenlandse partneruniversiteiten een onafhankelijke juridische entiteit in China te introduceren. Bekende econoom Li Jiange 2004 winnaar van de Nobelprijs voor de Scheikunde Aaron Ciechanover waren de eerste voorzitter, executive vice president.

Israel Institute of Technology, Guangdong zal ernaar streven om zichzelf te bouwen tot een internationaal erkende onderzoeksuniversiteit hoog niveau van onderwijs, onderzoek en innovatie, de invoering van een alomvattend wereldwijd gerenommeerde hoogwaardige educatieve middelen, Israel Institute of Technology, voor het uitvoeren van het onderwijs innovatie en onderwijs, cultiveren innovatief vermogen, de wereld heeft uitstekende ingenieurs en technische professionals visie en Geesteswetenschappen. People's regering van de provincie Guangdong, Shantou City Volkspartij regering en de Li Ka Shing Foundation tot de oprichting van de school te ondersteunen.

Israel Institute of Technology van Guangdong voertaal is Engels, zal uiteindelijk instellen voor engineering, 10 van Wetenschap en drie gebieden van life sciences, de grootte van de student in de school van 5.000 mensen. subsidies law school bachelor-, master- en PhD-afgestudeerden een diploma Israel Institute of Technology van Guangdong, diploma en diploma's Israel Institute of Technology ontvangen.

Meld namens de Israel Institute of Technology van Guangdong culturele afkomst van elke partner en eenheid.

De Hebreeuwse letter "Tet" ten behoeve van Israel Institute of Technology, namens rode boterbloem namens Shantou, Shantou University of Phoenix.

visie

  • Met het doel van het bouwen van een eerste klas universiteit, waardoor innovatie en onderzoek, milieubescherming en sociale welvaart.
  • Verbetering van het niveau van innovatie en het concurrentievermogen van de provincie Guangdong, voor de ontwikkeling en vooruitgang van China en Israël, bij te dragen aan het menselijk welzijn.

missie

  • Als Israel Institute of Technology "meesterwerk", Guangdong Israel Institute of Technology zal worden geworteld in de diepe, de bodem rijke erfgoed van de Chinese cultuur, zet zich in voor ondernemerschap en innovatie, gebouwd voor een van 's werelds toonaangevende universiteiten.
  • Guangdong Israel Institute of Technology in nauw contact met de lokale industrie en Dr Shuo, postdoctoraal geleerden hoogste niveau van het onderzoek, de inspanningen om de leiders en baanbrekende onderzoekers op te leiden.

Waarom Guangdong Israel Institute of Technology?

· Een eeuw elite-gen

Guangdong Israel Institute of Technology is de eerste hoge kwaliteit hoger onderwijs middelen introduceren Israëlische buitenlandse coöperatieve universiteit met onafhankelijke rechtspersoonlijkheid van ons land, de medewerking van Shantou Universiteit en het Israel Institute of Technology gehouden, zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van superieur vermogen om innovatieve, globale visie en de geesteswetenschappen ingenieur en IT-professionals, heeft als doel om zichzelf te bouwen tot een internationale high-level onderwijs, onderzoek en innovatie hebben erkend onderzoeksuniversiteit.

Israel Institute of Technology is 's werelds top instellingen voor hoger onderwijs in' s werelds top universiteiten zoals eeuwige top 50 lijst. In de afgelopen jaren, drie docenten won de Nobelprijs. Sinds de oprichting in 1912, heeft Israel Institute of Technology is gepleegd aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën, wordt erkend als een van 's werelds toonaangevende ondernemende ecosysteem, succesvolle ondernemers van de toekomst "incubator."

Shantou University in de afgelopen jaren heeft een beleid van internationale, fijne scholen weg, lopend kwaliteit en het niveau van de aandacht en krijgt de sector hoger onderwijs algemeen erkend in binnen- en buitenland. Gedurende twee opeenvolgende jaren de Times Higher Education World University Rankings (Times Higher Education World University Rankings) in te voeren, 2016-2017 jaar gebonden voor de 22e plaats in de lijst van de universiteiten in het vasteland van China.

· De fundamentele schoolwetgeving - Innovatie

"Kennisdriehoek"

Guangdong Israel Institute of Technology Israël introduceerde een uitstekende academische traditie en academische sterktes Institute of Technology, in het bijzonder, om een ​​uitgebreide Israëlische Institute of Technology, voeren op basis van de "kennisdriehoek" patroon van educatieve strategie, ten volle spelen op de voordelen van co-onderwijs, onderzoek en innovatie die door de combinatie van de drie gebieden, de Guangdong Israel Institute of Technology om een ​​"andere" universiteiten worden.

Zakelijk krediet cursussen

Met het oog op innovatie en ondernemerschap, Guangdong Israel Institute of Technology aan te moedigen, worden alle studenten verplicht om een ​​bedrijf krediet cursussen volgen om inzicht te krijgen in de technologie en procesinnovatie en ondernemerschap. Het programma maakt het mogelijk niet alleen de studenten te leren hoe je een bedrijf te creëren, maar ook leren hoe ze hun ideeën aan een bestaand bedrijf te bevorderen, een bijdrage leveren aan de realisatie van nieuwe producten of nieuwe technologie.

"Bezoekers en Innovation Center" de school (Visitors & Innovation Center) is aan te tonen studenten brainstormen, opent u een nieuwe manier van denken, een speciale site in innovatieve activiteiten.

Versterken van de overdracht van technologie

Guangdong Israel Institute of Technology, Israel Institute of Technology zal voortbouwen op de ervaring in de commercialisering van technologie, een snelle invoering van een effectief mechanisme voor onderzoekers om hun uitvindingen en ontdekkingen van de commercialisering van technologie aan te moedigen, intellectuele eigendom patenten verklaard, katalyse, incubatie van nieuwe producten, nieuwe processen. Tegelijkertijd, zullen we nauw samenwerken met de Shantou gemeentelijke overheid, om (Shantou) wetenschappelijke en technologische innovatie en samenwerking zone van Shantou University in aanverwante gebieden.

Features · Onderwijs - internationaal

UK Teaching

Guangdong Israel Institute of Technology met behulp van gespecialiseerde cursussen in het Engels onderwijs. Studenten in de lagere rangen etappe strenge Engels training ondergaan, om studenten uit te rusten met hetzelfde taalniveau nodig is voor een studie aan de universiteit van het Engels-sprekende landen, en zijn verder de basis leggen voor het leren van Engels.

Eersteklas internationale faculteit

Israel Institute of Technology, Guangdong wereldwijde werving van docenten, meer dan 60% van de leerkrachten die door de Israel Institute of Technology. Niet alleen leraren nodig zijn tijdens een poging om een ​​belangrijke rol te spelen in drie gebieden van onderwijs, onderzoek en innovatie, maar ook om volledig te vestigen synergieën die uit de activiteiten op drie gebieden. Leraren zijn beide inzetten voor de ontdekking van nieuwe kennis, innovatief denken en de methoden van actieve onderzoekers in het leerproces stimuleert ook de studenten om zich te concentreren op innovatie en uitvinding van nieuwe producten, de leerlingen worden rolmodellen.

International Exchange

Guangdong Israel Institute of Technology studenten tijdens de vier jaar undergraduate studie, Israel Institute of Technology hebben de mogelijkheid om een ​​zomercursus of een semester uitwisselingsstudent bij te wonen. Guangdong Israel Institute of Technology zal open-minded, actieve uitwisseling, levendige sfeer voor studenten uit het buitenland geïnspireerd elkaar te maken en samen te leren.

· Het opleiden van mensen filosofie - om studenten in staat om echte held te worden

Israel Institute of Technology van Guangdong onderwijsfilosofie vereist afgestudeerden gedurende hun hele loopbaan aan te passen aan de ontwikkeling van hun professionele discipline, indien nodig, kan zelfs zelfontplooiing te doen. Daarom Israel Institute of Technology, Guangdong om meer interactieve uitwisseling van CLT, door middel van begeleiding, op onderzoek gebaseerde leren gebruiken om studenten in staat om echt de protagonist van het leren te worden.

Guangdong Israel Institute of Technology gericht op capaciteitsopbouw en leidinggevende vaardigheden van studenten voor levenslang leren, zodat het kan blijven denken, niet alleen in het werkveld, verbeteringen voor te stellen, en de mogelijkheid om nieuwe producten, nieuwe processen te ontwikkelen, of hun eigen bedrijven.

· Carrièremogelijkheden

Israel Institute of Technology School vroeg in Guangdong zal zich richten op gebieden die nauw verband houden met bescherming van het milieu en energie, voedselzekerheid, de menselijke gezondheid en de sociale en economische drie. Hoe om te gaan met milieuvervuiling en hoe duurzame energie uit te breiden, hoe high-tech biotechnologie te gebruiken om de voedselveiligheid te garanderen, dit zijn de uitdagingen van dit moment 's werelds economische en sociale ontwikkeling. Uitdagingen voor de samenleving vergt veel talent, Guangdong Israel Institute of Technology zal zijn eigen inspanningen en bijdragen.

Na Guangdong Israel Institute of Technology afgestudeerde student kun je directe werkgelegenheid kiest, graduate school in de school, of een aanvraag voor studie in het buitenland.

· Strikte strikte van de universiteit inschrijving

Guangdong Israel Institute of Technology sinds 2017 voor binnenlandse en buitenlandse inschrijving, leren van de Israëlische hogere kwaliteit onderwijs borging, strikte binnenkomst, strenge exit.

Alle Israel Institute of Technology van Guangdong, zijn studenten verplicht om een ​​stevige theoretische basis en wetenschappelijke discipline in hun professionele leerfase te leggen, waardoor een dieper begrip en de toepassing van nieuwe technologieën en het vermogen om innovatieve oplossingen op het gezicht van de nieuwe problemen. Alle studenten zijn verplicht om de grondslagen van de wiskunde en wetenschap in de rangen stadium op basis van de verplichting om veel tijd te besteden aan experimenteel ontwerp en gebruik je verificatie te doen in het onderwijs laboratorium te versterken.

Volgens de nationale voorschriften toelating en inschrijving van studenten in Guangdong Israel Institute of Technology heeft een formele status student gemaakt, vult u de verplichte vakken binnen de gestelde termijn van hun officiële totale behoefte, toen afstuderen eisen en verleende graduatie diploma's afgegeven door Guangdong Israel Institute of Technology. Om de voorwaarden voor het verlenen afgestudeerden een bachelor's te ontmoeten, bekroond met de Israel Institute of Technology bachelor's degree, een bachelor's degree in Guangdong Israel Institute of Technology en bekroond met diploma's.

Locaties

Shantou

Address
No. 241, Daxue Road
515063 Shantou, Guangdong, China
Telefoonnr.
86-754-88087077