Table 'masterstudies.ms_Sitemap' doesn't exist#0 db::q(SELECT num,num_providers,idType FROM ms_Sitemap WHERE idSector='0' and idArea='0' and idCountry='0' and idRegion='0' and idType IN ('3','71','72','73') and idSite='0' and mode='all' GROUP BY idType ORDER BY num DESC) called at [/var/www/masterstudies/public_html/common.inc.php:3328] #1 has_products2(Array ([idType] => Array ([0] => 3,[1] => 71,[2] => 72,[3] => 73),[idRegion] => 0), Array ([fields] => Array ([0] => idType),[group_by] => idType,[order_by] => num_desc)) called at [/var/www/masterstudies/public_html/classes/class.type.php:735] #2 Type::sGetMostImportantTypesOnSite(Array ([limit] => 1,[idType] => 50)) called at [/var/www/masterstudies/public_html/helpers/provider_helper.php:25] #3 getTitleForProvider(Provider Object ([ProvideridLanguage] => nl,[ProvideridLogo] => 11623,[ProvideridElement_logo] => 104416,[Providerhide_logo] => ,[Providerlogo_size] => Medium,[ProvideridLogo_emblem] => 10402,[ProvideridElement_emblem] => 96460,[ProvideridCoverPhoto] => 66228,[Providerlogo_emblem_size] => Medium,[Providerurl_path] => GuangdongTechnionIsrael,[ProvideridCountry] => ,[ProvideridRegion] => ,[Providertitle_short] => GuangdongTechnionIsrael,[Providermail_reports] => ,[Providerphone] => 86-754-88087077,[Providerfax] => 86-754-88077087,[Providerlast_changed_by] => ,[Providertext] =>

School Profile

Guangdong Israel Institute of Technology (afkorting GTIIT) is een wereldberoemde instelling voor hoger onderwijs in Israel Institute of Technology (afkorting Technion) en Shantou University (afkorting STU) coöperatieve onderwijs is een Sino-buitenlandse coöperatieve universiteit met eigen rechtspersoonlijkheid, is gevestigd in Guangdong Shantou City.

Guangdong Israel Institute of Technology op 5 december 2016 door het Chinese ministerie van Onderwijs formeel opgericht goedgekeurd, het eerste jaar van inschrijving in 2017, was de eerste die van hoge kwaliteit hoger onderwijs middelen Israëlische buitenlandse partneruniversiteiten een onafhankelijke juridische entiteit in China te introduceren. Bekende econoom Li Jiange 2004 winnaar van de Nobelprijs voor de Scheikunde Aaron Ciechanover waren de eerste voorzitter, executive vice president.

Israel Institute of Technology, Guangdong zal ernaar streven om zichzelf te bouwen tot een internationaal erkende onderzoeksuniversiteit hoog niveau van onderwijs, onderzoek en innovatie, de invoering van een alomvattend wereldwijd gerenommeerde hoogwaardige educatieve middelen, Israel Institute of Technology, voor het uitvoeren van het onderwijs innovatie en onderwijs, cultiveren innovatief vermogen, de wereld heeft uitstekende ingenieurs en technische professionals visie en Geesteswetenschappen. People's regering van de provincie Guangdong, Shantou City Volkspartij regering en de Li Ka Shing Foundation tot de oprichting van de school te ondersteunen.

Israel Institute of Technology van Guangdong voertaal is Engels, zal uiteindelijk instellen voor engineering, 10 van Wetenschap en drie gebieden van life sciences, de grootte van de student in de school van 5.000 mensen. subsidies law school bachelor-, master- en PhD-afgestudeerden een diploma Israel Institute of Technology van Guangdong, diploma en diploma's Israel Institute of Technology ontvangen.

Meld namens de Israel Institute of Technology van Guangdong culturele afkomst van elke partner en eenheid.

De Hebreeuwse letter "Tet" ten behoeve van Israel Institute of Technology, namens rode boterbloem namens Shantou, Shantou University of Phoenix.

visie

missie

Waarom Guangdong Israel Institute of Technology?

· Een eeuw elite-gen

Guangdong Israel Institute of Technology is de eerste hoge kwaliteit hoger onderwijs middelen introduceren Israëlische buitenlandse coöperatieve universiteit met onafhankelijke rechtspersoonlijkheid van ons land, de medewerking van Shantou Universiteit en het Israel Institute of Technology gehouden, zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van superieur vermogen om innovatieve, globale visie en de geesteswetenschappen ingenieur en IT-professionals, heeft als doel om zichzelf te bouwen tot een internationale high-level onderwijs, onderzoek en innovatie hebben erkend onderzoeksuniversiteit.

Israel Institute of Technology is 's werelds top instellingen voor hoger onderwijs in' s werelds top universiteiten zoals eeuwige top 50 lijst. In de afgelopen jaren, drie docenten won de Nobelprijs. Sinds de oprichting in 1912, heeft Israel Institute of Technology is gepleegd aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën, wordt erkend als een van 's werelds toonaangevende ondernemende ecosysteem, succesvolle ondernemers van de toekomst "incubator."

Shantou University in de afgelopen jaren heeft een beleid van internationale, fijne scholen weg, lopend kwaliteit en het niveau van de aandacht en krijgt de sector hoger onderwijs algemeen erkend in binnen- en buitenland. Gedurende twee opeenvolgende jaren de Times Higher Education World University Rankings (Times Higher Education World University Rankings) in te voeren, 2016-2017 jaar gebonden voor de 22e plaats in de lijst van de universiteiten in het vasteland van China.

· De fundamentele schoolwetgeving - Innovatie

"Kennisdriehoek"

Guangdong Israel Institute of Technology Israël introduceerde een uitstekende academische traditie en academische sterktes Institute of Technology, in het bijzonder, om een ​​uitgebreide Israëlische Institute of Technology, voeren op basis van de "kennisdriehoek" patroon van educatieve strategie, ten volle spelen op de voordelen van co-onderwijs, onderzoek en innovatie die door de combinatie van de drie gebieden, de Guangdong Israel Institute of Technology om een ​​"andere" universiteiten worden.

Zakelijk krediet cursussen

Met het oog op innovatie en ondernemerschap, Guangdong Israel Institute of Technology aan te moedigen, worden alle studenten verplicht om een ​​bedrijf krediet cursussen volgen om inzicht te krijgen in de technologie en procesinnovatie en ondernemerschap. Het programma maakt het mogelijk niet alleen de studenten te leren hoe je een bedrijf te creëren, maar ook leren hoe ze hun ideeën aan een bestaand bedrijf te bevorderen, een bijdrage leveren aan de realisatie van nieuwe producten of nieuwe technologie.

"Bezoekers en Innovation Center" de school (Visitors & Innovation Center) is aan te tonen studenten brainstormen, opent u een nieuwe manier van denken, een speciale site in innovatieve activiteiten.

Versterken van de overdracht van technologie

Guangdong Israel Institute of Technology, Israel Institute of Technology zal voortbouwen op de ervaring in de commercialisering van technologie, een snelle invoering van een effectief mechanisme voor onderzoekers om hun uitvindingen en ontdekkingen van de commercialisering van technologie aan te moedigen, intellectuele eigendom patenten verklaard, katalyse, incubatie van nieuwe producten, nieuwe processen. Tegelijkertijd, zullen we nauw samenwerken met de Shantou gemeentelijke overheid, om (Shantou) wetenschappelijke en technologische innovatie en samenwerking zone van Shantou University in aanverwante gebieden.

Features · Onderwijs - internationaal

UK Teaching

Guangdong Israel Institute of Technology met behulp van gespecialiseerde cursussen in het Engels onderwijs. Studenten in de lagere rangen etappe strenge Engels training ondergaan, om studenten uit te rusten met hetzelfde taalniveau nodig is voor een studie aan de universiteit van het Engels-sprekende landen, en zijn verder de basis leggen voor het leren van Engels.

Eersteklas internationale faculteit

Israel Institute of Technology, Guangdong wereldwijde werving van docenten, meer dan 60% van de leerkrachten die door de Israel Institute of Technology. Niet alleen leraren nodig zijn tijdens een poging om een ​​belangrijke rol te spelen in drie gebieden van onderwijs, onderzoek en innovatie, maar ook om volledig te vestigen synergieën die uit de activiteiten op drie gebieden. Leraren zijn beide inzetten voor de ontdekking van nieuwe kennis, innovatief denken en de methoden van actieve onderzoekers in het leerproces stimuleert ook de studenten om zich te concentreren op innovatie en uitvinding van nieuwe producten, de leerlingen worden rolmodellen.

International Exchange

Guangdong Israel Institute of Technology studenten tijdens de vier jaar undergraduate studie, Israel Institute of Technology hebben de mogelijkheid om een ​​zomercursus of een semester uitwisselingsstudent bij te wonen. Guangdong Israel Institute of Technology zal open-minded, actieve uitwisseling, levendige sfeer voor studenten uit het buitenland geïnspireerd elkaar te maken en samen te leren.

· Het opleiden van mensen filosofie - om studenten in staat om echte held te worden

Israel Institute of Technology van Guangdong onderwijsfilosofie vereist afgestudeerden gedurende hun hele loopbaan aan te passen aan de ontwikkeling van hun professionele discipline, indien nodig, kan zelfs zelfontplooiing te doen. Daarom Israel Institute of Technology, Guangdong om meer interactieve uitwisseling van CLT, door middel van begeleiding, op onderzoek gebaseerde leren gebruiken om studenten in staat om echt de protagonist van het leren te worden.

Guangdong Israel Institute of Technology gericht op capaciteitsopbouw en leidinggevende vaardigheden van studenten voor levenslang leren, zodat het kan blijven denken, niet alleen in het werkveld, verbeteringen voor te stellen, en de mogelijkheid om nieuwe producten, nieuwe processen te ontwikkelen, of hun eigen bedrijven.

· Carrièremogelijkheden

Israel Institute of Technology School vroeg in Guangdong zal zich richten op gebieden die nauw verband houden met bescherming van het milieu en energie, voedselzekerheid, de menselijke gezondheid en de sociale en economische drie. Hoe om te gaan met milieuvervuiling en hoe duurzame energie uit te breiden, hoe high-tech biotechnologie te gebruiken om de voedselveiligheid te garanderen, dit zijn de uitdagingen van dit moment 's werelds economische en sociale ontwikkeling. Uitdagingen voor de samenleving vergt veel talent, Guangdong Israel Institute of Technology zal zijn eigen inspanningen en bijdragen.

Na Guangdong Israel Institute of Technology afgestudeerde student kun je directe werkgelegenheid kiest, graduate school in de school, of een aanvraag voor studie in het buitenland.

· Strikte strikte van de universiteit inschrijving

Guangdong Israel Institute of Technology sinds 2017 voor binnenlandse en buitenlandse inschrijving, leren van de Israëlische hogere kwaliteit onderwijs borging, strikte binnenkomst, strenge exit.

Alle Israel Institute of Technology van Guangdong, zijn studenten verplicht om een ​​stevige theoretische basis en wetenschappelijke discipline in hun professionele leerfase te leggen, waardoor een dieper begrip en de toepassing van nieuwe technologieën en het vermogen om innovatieve oplossingen op het gezicht van de nieuwe problemen. Alle studenten zijn verplicht om de grondslagen van de wiskunde en wetenschap in de rangen stadium op basis van de verplichting om veel tijd te besteden aan experimenteel ontwerp en gebruik je verificatie te doen in het onderwijs laboratorium te versterken.

Volgens de nationale voorschriften toelating en inschrijving van studenten in Guangdong Israel Institute of Technology heeft een formele status student gemaakt, vult u de verplichte vakken binnen de gestelde termijn van hun officiële totale behoefte, toen afstuderen eisen en verleende graduatie diploma's afgegeven door Guangdong Israel Institute of Technology. Om de voorwaarden voor het verlenen afgestudeerden een bachelor's te ontmoeten, bekroond met de Israel Institute of Technology bachelor's degree, een bachelor's degree in Guangdong Israel Institute of Technology en bekroond met diploma's.

,[Providercommenced_date] => ,[Providergrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Providercost_real] => 550,[Providercost] => 870,[Providernumber_payed] => 3,[Providerpreferred_currency] => 2,[Providermeta_keywords] => ,[Providerautogen_meta_keywords] => ,[Providersignature_image_id] => 0,[Providersignature_image_position] => below,[ProvideridPriceStructure] => 0,[ProviderhasXmlFeed] => ,[ProviderhasRestApi] => ,[ProviderhasProductLogos] => ,[Provideris_links_allowed] => ,[Provideris_iframes_allowed] => ,[Providershow_lead_form] => 1,[Providerfunction_send_lead_mail] => 1,[Providerfunction_send_lead_mail_to_student] => 1,[Providerfunction_banners] => ,[Providerfunction_contact_us] => 1,[Providerfunction_show_gallery_card] => 1,[Providershow_toefl] => ,[Providerrel_canonical] => ,[ProvideridType] => 50,[ProvideridResponsibleUser] => 2276,[Providerms_responsible] => ,[ProvideridTemplate] => 44,[Provideravg_response_time] => 14.91,[Providerses_show_messages_from_date] => DT Object ([DTis_valid] => ),[Providertitle] => Guangdong Technion Israel Institute Of Technology,[Providerinternal_title] => Guangdong Technion Israel Institute Of Technology,[Providerdepartment] => ,[Providermail] => zeng.miao@gtiit.edu.cn,admissions@gtiit.edu.cn,[Providerpassword] => ,[ProviderhasSES] => 1,[ProviderhasSendSESnotification] => 1,[ProviderhasSESautorespond] => ,[Providerurl_logo] => ,[Providerurl_logo_large] => ,[Providerurl_logo_180] => ,[ProvideridPackage] => 3,[Providerpriority_language] => 10,[Providerrandom] => HCLPjgxo,[Providerdefault_signature] => ,[Providerprovider_type] => School,[Providerms_comment] => ,[Providerlead_form_language] => ,[Providerproducts] => Array ([e0d81d245e6e6d5e8bccf4c0fe10a625] => Array ([0] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 13159,[Producttitle] => Bachelor of Science in Chemical Engineering and Technology,[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 9,[ProductidType] => 71,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => 1,[Productis_online] => ,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Bachelor-Of-Science-In-Chemical-Engineering-And-Technology,[Productparttime] => ,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => 1,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => ,[Productdescription] =>

Chemical Engineering and Technology

College: Institute of Technology

Professional Profile: ontelbare behoeften van het moderne leven wordt geproduceerd door de chemische industrie, de chemische ingenieurs spelen een belangrijke rol in dit proces. Chemical Engineers verantwoordelijk voor diverse chemische vakgebied, waaronder het proces van ontwerp om het hele productieproces te voltooien: De energie (energiecentrales, hernieuwbare, zonne-energie ...), water (ontzilting, afvalwaterbehandeling), een polymeer, een micro-elektronisch , nanotechnologie, farmaceutica en biotechnologie, bescherming van het milieu en kwaliteit. Chemische techniek is de kern van de transformatie, de transformatie van de structuur van materie door het materiaal, zodat het de gewenste eigenschappen.

Deze professionele eisen hebben diepe Wiskunde, Natuurkunde van de basis. Na het verstrekken van de wetenschappelijke basiscursussen, de professional biedt studenten met een breed scala van chemische processen basiscursussen, met inbegrip van materialen, energiebalans, thermodynamica, transport verschijnselen en ga zo maar door. Daarna zullen de studenten een reeks uitgebreide cursussen, met inbegrip van hoe om te gaan met specifieke milieuproblemen, hoe u de juiste behandeling technologie toe te passen te leren. Israel Institute of Technology van Guangdong Chemical Engineering bevooroordeeld ten gunste van de bescherming van het milieu, zodat de afgestudeerden aan water, lucht of bodem te verminderen, te voorkomen dat mensen uit het leven van de technische capaciteit van de milieukwaliteit achteruitgang.

Tewerkstelling van zeer breed scala van chemische ingenieurs, zoals: het beheer van fabrieken en chemische fabrieken, chemische of biochemische procesontwerp; fabriek de productie teamleider, simulatie en optimalisatie van productieprocessen om hun productiviteit te verhogen en om de impact op het milieu te beheersen. Reparatie na slechts afgestudeerden kunnen werken in de desbetreffende industrie of de overheid regelgevende instanties op alle niveaus, vooral die met technische expertise, design en vervuiling te voorkomen, in plaats van te wachten op de milieuschade.

Duur: 4 jaar

Guangdong Israel Institute of Technology toegekend Bachelor in Chemical Engineering and Technology Techniek afstuderen, Israel Institute of Technology B.Sc. in Chemical Engineering Degree

instructeurs

Ori Lahav, hoofd van de Environmental Engineering programma

,[Productdescription_short] => Talloze behoeften van het moderne leven wordt geproduceerd door de chemische industrie, de chemische ingenieurs spelen een belangrijke rol in dit proces. Chemical Engineers verantwoordelijk voor diverse chemische vakgebied, waaronder het proces van ontwerp om het hele productieproces te voltooien: De energie (energiecentrales, hernieuwbare, zonne-energie ...), water (ontzilting, afvalwaterbehandeling), een polymeer, een micro-elektronisch , nanotechnologie, farmaceutica en biotechnologie, bescherming van het milieu en kwaliteit.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 19,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 17,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 4,[Productduration_number_max] => ,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2017-11-24 19:05:46,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-11-22 19:45:26.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => ,[Productprice_idValuta] => 0,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => On request,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2748129,[idProduct] => 107209,[idLanguage] => nl,[head_title] => ,[title] => Bachelor of Science in Chemical Engineering and Technology,[title_lowercase] => Bachelor of Science in Chemical Engineering and Technology,[url_product] => Bachelor-Of-Science-In-Chemical-Engineering-And-Technology,[idTitle] => 3,[description_short] => Talloze behoeften van het moderne leven wordt geproduceerd door de chemische industrie, de chemische ingenieurs spelen een belangrijke rol in dit proces. Chemical Engineers verantwoordelijk voor diverse chemische vakgebied, waaronder het proces van ontwerp om het hele productieproces te voltooien: De energie (energiecentrales, hernieuwbare, zonne-energie ...), water (ontzilting, afvalwaterbehandeling), een polymeer, een micro-elektronisch , nanotechnologie, farmaceutica en biotechnologie, bescherming van het milieu en kwaliteit.,[description] =>

Chemical Engineering and Technology

College: Institute of Technology

Professional Profile: ontelbare behoeften van het moderne leven wordt geproduceerd door de chemische industrie, de chemische ingenieurs spelen een belangrijke rol in dit proces. Chemical Engineers verantwoordelijk voor diverse chemische vakgebied, waaronder het proces van ontwerp om het hele productieproces te voltooien: De energie (energiecentrales, hernieuwbare, zonne-energie ...), water (ontzilting, afvalwaterbehandeling), een polymeer, een micro-elektronisch , nanotechnologie, farmaceutica en biotechnologie, bescherming van het milieu en kwaliteit. Chemische techniek is de kern van de transformatie, de transformatie van de structuur van materie door het materiaal, zodat het de gewenste eigenschappen.

Deze professionele eisen hebben diepe Wiskunde, Natuurkunde van de basis. Na het verstrekken van de wetenschappelijke basiscursussen, de professional biedt studenten met een breed scala van chemische processen basiscursussen, met inbegrip van materialen, energiebalans, thermodynamica, transport verschijnselen en ga zo maar door. Daarna zullen de studenten een reeks uitgebreide cursussen, met inbegrip van hoe om te gaan met specifieke milieuproblemen, hoe u de juiste behandeling technologie toe te passen te leren. Israel Institute of Technology van Guangdong Chemical Engineering bevooroordeeld ten gunste van de bescherming van het milieu, zodat de afgestudeerden aan water, lucht of bodem te verminderen, te voorkomen dat mensen uit het leven van de technische capaciteit van de milieukwaliteit achteruitgang.

Tewerkstelling van zeer breed scala van chemische ingenieurs, zoals: het beheer van fabrieken en chemische fabrieken, chemische of biochemische procesontwerp; fabriek de productie teamleider, simulatie en optimalisatie van productieprocessen om hun productiviteit te verhogen en om de impact op het milieu te beheersen. Reparatie na slechts afgestudeerden kunnen werken in de desbetreffende industrie of de overheid regelgevende instanties op alle niveaus, vooral die met technische expertise, design en vervuiling te voorkomen, in plaats van te wachten op de milieuschade.

Duur: 4 jaar

Guangdong Israel Institute of Technology toegekend Bachelor in Chemical Engineering and Technology Techniek afstuderen, Israel Institute of Technology B.Sc. in Chemical Engineering Degree

instructeurs

Ori Lahav, hoofd van de Environmental Engineering programma

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2017-11-24 19:05:46,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 107209,[*myrow] => Array ([idProduct] => 107209,[idProvider] => 13159,[idType] => 71,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 2325,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => On request,[idMode] => 9,[campus] => 1,[online] => 0,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => ,[duration_number] => 4,[duration_number_max] => ,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => Not set,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => ,[price_idValuta] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 19,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 17,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 0,[budget_left_eur] => 102.56,[avg_lead_price_eur] => 18.26,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 10,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 70,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2018-01-05 11:52:27,[sector_cleanup_score] => 0.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-11-22 19:45:26,[last_changed] => 2019-03-27 14:17:52,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2748129,[idLanguage] => nl,[head_title] => ,[title] => Bachelor of Science in Chemical Engineering and Technology,[title_lowercase] => Bachelor of Science in Chemical Engineering and Technology,[url_product] => Bachelor-Of-Science-In-Chemical-Engineering-And-Technology,[idTitle] => 3,[description_short] => Talloze behoeften van het moderne leven wordt geproduceerd door de chemische industrie, de chemische ingenieurs spelen een belangrijke rol in dit proces. Chemical Engineers verantwoordelijk voor diverse chemische vakgebied, waaronder het proces van ontwerp om het hele productieproces te voltooien: De energie (energiecentrales, hernieuwbare, zonne-energie ...), water (ontzilting, afvalwaterbehandeling), een polymeer, een micro-elektronisch , nanotechnologie, farmaceutica en biotechnologie, bescherming van het milieu en kwaliteit.,[description] =>

Chemical Engineering and Technology

College: Institute of Technology

Professional Profile: ontelbare behoeften van het moderne leven wordt geproduceerd door de chemische industrie, de chemische ingenieurs spelen een belangrijke rol in dit proces. Chemical Engineers verantwoordelijk voor diverse chemische vakgebied, waaronder het proces van ontwerp om het hele productieproces te voltooien: De energie (energiecentrales, hernieuwbare, zonne-energie ...), water (ontzilting, afvalwaterbehandeling), een polymeer, een micro-elektronisch , nanotechnologie, farmaceutica en biotechnologie, bescherming van het milieu en kwaliteit. Chemische techniek is de kern van de transformatie, de transformatie van de structuur van materie door het materiaal, zodat het de gewenste eigenschappen.

Deze professionele eisen hebben diepe Wiskunde, Natuurkunde van de basis. Na het verstrekken van de wetenschappelijke basiscursussen, de professional biedt studenten met een breed scala van chemische processen basiscursussen, met inbegrip van materialen, energiebalans, thermodynamica, transport verschijnselen en ga zo maar door. Daarna zullen de studenten een reeks uitgebreide cursussen, met inbegrip van hoe om te gaan met specifieke milieuproblemen, hoe u de juiste behandeling technologie toe te passen te leren. Israel Institute of Technology van Guangdong Chemical Engineering bevooroordeeld ten gunste van de bescherming van het milieu, zodat de afgestudeerden aan water, lucht of bodem te verminderen, te voorkomen dat mensen uit het leven van de technische capaciteit van de milieukwaliteit achteruitgang.

Tewerkstelling van zeer breed scala van chemische ingenieurs, zoals: het beheer van fabrieken en chemische fabrieken, chemische of biochemische procesontwerp; fabriek de productie teamleider, simulatie en optimalisatie van productieprocessen om hun productiviteit te verhogen en om de impact op het milieu te beheersen. Reparatie na slechts afgestudeerden kunnen werken in de desbetreffende industrie of de overheid regelgevende instanties op alle niveaus, vooral die met technische expertise, design en vervuiling te voorkomen, in plaats van te wachten op de milieuschade.

Duur: 4 jaar

Guangdong Israel Institute of Technology toegekend Bachelor in Chemical Engineering and Technology Techniek afstuderen, Israel Institute of Technology B.Sc. in Chemical Engineering Degree

instructeurs

Ori Lahav, hoofd van de Environmental Engineering programma

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2017-11-24 19:05:46,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => nl,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 18.26,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[1] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 13159,[Producttitle] => Bachelor of Science Materials Science and Engineering,[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 9,[ProductidType] => 71,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => 1,[Productis_online] => ,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Bachelor-Of-Science-Materials-Science-And-Engineering,[Productparttime] => ,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => 1,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => ,[Productdescription] =>

Materials Science and Engineering

College: Institute of Technology

Professional Profiel: Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, nieuwe technologieën, nieuwe producten en nieuwe technologie steeds sterkere eisen van nieuwe materialen, die ook bijgedragen aan de snelle ontwikkeling van moderne materialen wetenschap en technologie. Specialty Materials Science and Engineering aan de opleiding met de mogelijkheid om nieuwe technologie die nodig is voor geavanceerde industriële materialen ingenieur voor de doelgroep te ontwikkelen, en de vooruitzichten zijn helder.

De professionele studenten zich richten op onderzoek en ontwikkeling van de halfgeleider-industrie om high-tech-toepassingen op basis van materialen en andere biomaterialen toepassingen, om ze uit te rusten met het onderzoek, de ontwikkeling en de algemene leiding van de nieuwe materialen en materiaaleigenschappen, samen met de praktische mogelijkheden om te werken. Deze professionele basiscursussen omvatten wiskunde, natuurkunde, scheikunde, computers, en inleiding tot de materiaalkunde, gevorderde cursussen die alle belangrijke gebieden van materiaalkunde disciplines. Studenten zullen deelnemen aan Materials Engineering Senior Project samenwerking met het bedrijfsleven, in eerste instantie onder de knie geavanceerde methoden en instrumenten van materiaalkunde en materiaaltechnologie.

Materialen ingenieurs van de professionele punt van de keuze voor een verscheidenheid van technische materialen, die verantwoordelijk is voor materiaal van de atomaire tot moleculaire niveau van onderzoek en ontwikkeling; materialen voor onderzoek en ontwikkeling procescontrole om de productkwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen; verbeterde eigenschappen van het materiaal, het onderzoeken van tekortkomingen van het product, de toepassing geavanceerde analyse technologie management. Waaronder expertisegebieden: Metallurgie en metalen materialen, elektronische materialen, keramische materialen, kunststoffen en plastics; het complex materiaal; milieuvriendelijke materialen; karakteriseren het materiaal en dergelijke.

Duur: 4 jaar

graad Institute of Materials Science and Engineering ingenieursopleiding Guangdong Israël Bachelor's, Israel Institute of Technology Bachelor B.Sc. in Materials Engineering

instructeurs

Moshe Eizenberg, hoofd van materialand ingenieurswetenschappen programma

,[Productdescription_short] => Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, nieuwe technologieën, nieuwe producten en nieuwe technologie steeds sterkere eisen van nieuwe materialen, die ook bijgedragen aan de snelle ontwikkeling van moderne materialen wetenschap en technologie. Specialty Materials Science and Engineering aan de opleiding met de mogelijkheid om nieuwe technologie die nodig is voor geavanceerde industriële materialen ingenieur voor de doelgroep te ontwikkelen, en de vooruitzichten zijn helder.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 19,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 17,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 4,[Productduration_number_max] => ,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2017-11-24 19:05:46,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-11-22 19:58:34.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => ,[Productprice_idValuta] => 0,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => On request,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2748213,[idProduct] => 107211,[idLanguage] => nl,[head_title] => ,[title] => Bachelor of Science Materials Science and Engineering,[title_lowercase] => Bachelor of Science Materials Science and Engineering,[url_product] => Bachelor-Of-Science-Materials-Science-And-Engineering,[idTitle] => 3,[description_short] => Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, nieuwe technologieën, nieuwe producten en nieuwe technologie steeds sterkere eisen van nieuwe materialen, die ook bijgedragen aan de snelle ontwikkeling van moderne materialen wetenschap en technologie. Specialty Materials Science and Engineering aan de opleiding met de mogelijkheid om nieuwe technologie die nodig is voor geavanceerde industriële materialen ingenieur voor de doelgroep te ontwikkelen, en de vooruitzichten zijn helder.,[description] =>

Materials Science and Engineering

College: Institute of Technology

Professional Profiel: Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, nieuwe technologieën, nieuwe producten en nieuwe technologie steeds sterkere eisen van nieuwe materialen, die ook bijgedragen aan de snelle ontwikkeling van moderne materialen wetenschap en technologie. Specialty Materials Science and Engineering aan de opleiding met de mogelijkheid om nieuwe technologie die nodig is voor geavanceerde industriële materialen ingenieur voor de doelgroep te ontwikkelen, en de vooruitzichten zijn helder.

De professionele studenten zich richten op onderzoek en ontwikkeling van de halfgeleider-industrie om high-tech-toepassingen op basis van materialen en andere biomaterialen toepassingen, om ze uit te rusten met het onderzoek, de ontwikkeling en de algemene leiding van de nieuwe materialen en materiaaleigenschappen, samen met de praktische mogelijkheden om te werken. Deze professionele basiscursussen omvatten wiskunde, natuurkunde, scheikunde, computers, en inleiding tot de materiaalkunde, gevorderde cursussen die alle belangrijke gebieden van materiaalkunde disciplines. Studenten zullen deelnemen aan Materials Engineering Senior Project samenwerking met het bedrijfsleven, in eerste instantie onder de knie geavanceerde methoden en instrumenten van materiaalkunde en materiaaltechnologie.

Materialen ingenieurs van de professionele punt van de keuze voor een verscheidenheid van technische materialen, die verantwoordelijk is voor materiaal van de atomaire tot moleculaire niveau van onderzoek en ontwikkeling; materialen voor onderzoek en ontwikkeling procescontrole om de productkwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen; verbeterde eigenschappen van het materiaal, het onderzoeken van tekortkomingen van het product, de toepassing geavanceerde analyse technologie management. Waaronder expertisegebieden: Metallurgie en metalen materialen, elektronische materialen, keramische materialen, kunststoffen en plastics; het complex materiaal; milieuvriendelijke materialen; karakteriseren het materiaal en dergelijke.

Duur: 4 jaar

graad Institute of Materials Science and Engineering ingenieursopleiding Guangdong Israël Bachelor's, Israel Institute of Technology Bachelor B.Sc. in Materials Engineering

instructeurs

Moshe Eizenberg, hoofd van materialand ingenieurswetenschappen programma

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2017-11-24 19:05:46,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 107211,[*myrow] => Array ([idProduct] => 107211,[idProvider] => 13159,[idType] => 71,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 53,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => On request,[idMode] => 9,[campus] => 1,[online] => 0,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => ,[duration_number] => 4,[duration_number_max] => ,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => Not set,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => ,[price_idValuta] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 19,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 17,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 0,[budget_left_eur] => 102.56,[avg_lead_price_eur] => 18.26,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 14,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 44,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2018-01-05 11:52:31,[sector_cleanup_score] => 2.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-11-22 19:58:34,[last_changed] => 2019-03-27 14:17:52,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2748213,[idLanguage] => nl,[head_title] => ,[title] => Bachelor of Science Materials Science and Engineering,[title_lowercase] => Bachelor of Science Materials Science and Engineering,[url_product] => Bachelor-Of-Science-Materials-Science-And-Engineering,[idTitle] => 3,[description_short] => Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, nieuwe technologieën, nieuwe producten en nieuwe technologie steeds sterkere eisen van nieuwe materialen, die ook bijgedragen aan de snelle ontwikkeling van moderne materialen wetenschap en technologie. Specialty Materials Science and Engineering aan de opleiding met de mogelijkheid om nieuwe technologie die nodig is voor geavanceerde industriële materialen ingenieur voor de doelgroep te ontwikkelen, en de vooruitzichten zijn helder.,[description] =>

Materials Science and Engineering

College: Institute of Technology

Professional Profiel: Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, nieuwe technologieën, nieuwe producten en nieuwe technologie steeds sterkere eisen van nieuwe materialen, die ook bijgedragen aan de snelle ontwikkeling van moderne materialen wetenschap en technologie. Specialty Materials Science and Engineering aan de opleiding met de mogelijkheid om nieuwe technologie die nodig is voor geavanceerde industriële materialen ingenieur voor de doelgroep te ontwikkelen, en de vooruitzichten zijn helder.

De professionele studenten zich richten op onderzoek en ontwikkeling van de halfgeleider-industrie om high-tech-toepassingen op basis van materialen en andere biomaterialen toepassingen, om ze uit te rusten met het onderzoek, de ontwikkeling en de algemene leiding van de nieuwe materialen en materiaaleigenschappen, samen met de praktische mogelijkheden om te werken. Deze professionele basiscursussen omvatten wiskunde, natuurkunde, scheikunde, computers, en inleiding tot de materiaalkunde, gevorderde cursussen die alle belangrijke gebieden van materiaalkunde disciplines. Studenten zullen deelnemen aan Materials Engineering Senior Project samenwerking met het bedrijfsleven, in eerste instantie onder de knie geavanceerde methoden en instrumenten van materiaalkunde en materiaaltechnologie.

Materialen ingenieurs van de professionele punt van de keuze voor een verscheidenheid van technische materialen, die verantwoordelijk is voor materiaal van de atomaire tot moleculaire niveau van onderzoek en ontwikkeling; materialen voor onderzoek en ontwikkeling procescontrole om de productkwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen; verbeterde eigenschappen van het materiaal, het onderzoeken van tekortkomingen van het product, de toepassing geavanceerde analyse technologie management. Waaronder expertisegebieden: Metallurgie en metalen materialen, elektronische materialen, keramische materialen, kunststoffen en plastics; het complex materiaal; milieuvriendelijke materialen; karakteriseren het materiaal en dergelijke.

Duur: 4 jaar

graad Institute of Materials Science and Engineering ingenieursopleiding Guangdong Israël Bachelor's, Israel Institute of Technology Bachelor B.Sc. in Materials Engineering

instructeurs

Moshe Eizenberg, hoofd van materialand ingenieurswetenschappen programma

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2017-11-24 19:05:46,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => nl,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 18.26,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ),[2] => Product Object ([ProductidLanguaxge] => ,[ProductidProvider] => 13159,[Producttitle] => Biotechnologie Bachelor of Science,[Producthead_title] => ,[ProductidMode] => 9,[ProductidType] => 71,[ProductidLogo] => 0,[ProductidElement_logo] => 0,[Productlogo_size] => Medium,[ProductidLogo_emblem] => 0,[ProductidElement_emblem] => 0,[Productis_campus] => 1,[Productis_online] => ,[Productis_combined_campus_online] => ,[Productlogo_emblem_size] => X-small,[Producturl_path] => Biotechnologie-Bachelor-Of-Science,[Productparttime] => ,[Productfulltime] => Yes,[Productshow_toefl] => ,[ProductisStartOnRequest] => 1,[ProductisStartAnytime] => ,[ProductonDatesBelow] => ,[Productdescription] =>

biotechnologie

College: Institute of Technology

Professional Profile: De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetenschappen, life sciences, met name in een specialiteit biotechnologie combinatie. Biologisch materiaal is een gemeenschappelijke onderzoeksthema's van voedsel engineering en biotechnologie, die de basis van de twee gebieden van de basisvorming van het combineren vormt.

Professionele training programma is ontworpen om afgestudeerden in staat om te werken op hetzelfde moment bevoegd zijn op het gebied van de biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Biotechnologie en biochemische processen is breed-based high-tech industriële toepassingen. In aanvulling op de voedingsmiddelenindustrie, de afgestudeerden ook beoefenaars in een breed scala van terreinen farmaceutische industrie, de cosmetica-industrie, de bescherming van het milieu-industrie, de standaard regelgevende instanties, de Food and Drug Administration en andere instanties.

Vierjarige opleiding proces, wiskunde, natuurkunde, scheikunde en basisinformatie en geavanceerde techniek cursussen combineren om studenten uit te rusten met de mogelijkheid om senior technologie toegepast op life sciences en biotechnologie te geven. In termen van de professionele richting, zal de professionele biotechnologie, voedsel technologie en engineering drie belangrijke gebieden van voedsel en life science zijn. Een deel van de studie zal in de proeffabriek worden uitgevoerd, zullen de studenten ook deelnemen aan industriële studiebezoeken.

Duur: 4 jaar

Israel Institute of Technology bekroond met een bachelor's degree in engineering, gespecialiseerd in biotechnologie Guangdong afstuderen in bachelor's degree in Biotechnology and Food Engineering Israel Institute of Technology B.Sc.

instructeurs

Sima Yaron, hoofd van de Biotechnology and Food Engineering programma

,[Productdescription_short] => De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetenschappen, life sciences, met name in een specialiteit biotechnologie combinatie. Biologisch materiaal is een gemeenschappelijke onderzoeksthema's van voedsel engineering en biotechnologie, die de basis van de twee gebieden van de basisvorming van het combineren vormt.,[Productmeta_keywords] => ,[Productmail] => ,[Producturl_logo] => ,[Productshow_lead_form] => Inherit,[Productautogen_meta_keywords] => ,[ProductidDuration] => 5,[Productpriority] => 19,[Productpriority_boost] => 0,[Productpriority_calc] => 17,[Productpriority_language] => 20,[Productduration_number] => 4,[Productduration_number_max] => ,[Productprice_comment] => ,[Productms_comment] => ,[Productlast_changed] => 2017-11-24 19:05:46,[Productlast_changed_by] => ,[Productregistered] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-11-22 19:53:04.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[Productgrammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[Productrel_canonical] => ,[ProducthasSESautorespond] => ,[ProductidTemplate] => 42,[Productprice_value] => ,[Productprice_idValuta] => 0,[Productfallback_priority_offset] => 0,[Productbrake_value] => 0,[Productfunction_external_links_via_leadform] => Inherit,[ProductidCoverPhoto] => ,[Productalways_instance] => On request,[Productextra] => ,[Productpixeltracking] => ,[Productclicktracking] => ,[Productleadtracking] => ,[Productjson_teaching_languages] => ,[Productis_active] => 1,[Productprovider] => ,[Productlanguages] => ,[Productinstances] => ,[Productlocations] => ,[Productaccreditations] => ,[Productsectors] => ,[Productlogo] => ,[Productemblem] => ,[Productpriority_countries] => ,[Productpackage] => ,[Productfallback_package] => ,[Productvideos] => ,[Productgrammarly] => ,[Productsave_accreditations] => ,[Productsave_sectors] => ,[Productsave_languages] => ,[Productsave_locations] => ,[Productsave_priority_countries] => ,[Productsave_videos] => ,[Productdescription_changed] => ,[Productupdated_values] => Array (),[Productno_http_value] => ,[ProductmyrowTrans] => Array ([id] => 2748171,[idProduct] => 107210,[idLanguage] => nl,[head_title] => ,[title] => Biotechnologie Bachelor of Science,[title_lowercase] => Biotechnologie Bachelor of Science,[url_product] => Biotechnologie-Bachelor-Of-Science,[idTitle] => 3,[description_short] => De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetenschappen, life sciences, met name in een specialiteit biotechnologie combinatie. Biologisch materiaal is een gemeenschappelijke onderzoeksthema's van voedsel engineering en biotechnologie, die de basis van de twee gebieden van de basisvorming van het combineren vormt.,[description] =>

biotechnologie

College: Institute of Technology

Professional Profile: De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetenschappen, life sciences, met name in een specialiteit biotechnologie combinatie. Biologisch materiaal is een gemeenschappelijke onderzoeksthema's van voedsel engineering en biotechnologie, die de basis van de twee gebieden van de basisvorming van het combineren vormt.

Professionele training programma is ontworpen om afgestudeerden in staat om te werken op hetzelfde moment bevoegd zijn op het gebied van de biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Biotechnologie en biochemische processen is breed-based high-tech industriële toepassingen. In aanvulling op de voedingsmiddelenindustrie, de afgestudeerden ook beoefenaars in een breed scala van terreinen farmaceutische industrie, de cosmetica-industrie, de bescherming van het milieu-industrie, de standaard regelgevende instanties, de Food and Drug Administration en andere instanties.

Vierjarige opleiding proces, wiskunde, natuurkunde, scheikunde en basisinformatie en geavanceerde techniek cursussen combineren om studenten uit te rusten met de mogelijkheid om senior technologie toegepast op life sciences en biotechnologie te geven. In termen van de professionele richting, zal de professionele biotechnologie, voedsel technologie en engineering drie belangrijke gebieden van voedsel en life science zijn. Een deel van de studie zal in de proeffabriek worden uitgevoerd, zullen de studenten ook deelnemen aan industriële studiebezoeken.

Duur: 4 jaar

Israel Institute of Technology bekroond met een bachelor's degree in engineering, gespecialiseerd in biotechnologie Guangdong afstuderen in bachelor's degree in Biotechnology and Food Engineering Israel Institute of Technology B.Sc.

instructeurs

Sima Yaron, hoofd van de Biotechnology and Food Engineering programma

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2017-11-24 19:05:46,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*id] => 107210,[*myrow] => Array ([idProduct] => 107210,[idProvider] => 13159,[idType] => 71,[idLogo] => 0,[idElement_logo] => 0,[idLogo_emblem] => 0,[idElement_emblem] => 0,[idUser] => 53,[idDuration] => 5,[idCoverPhoto] => ,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => X-small,[active] => Yes,[has_instance] => Yes,[always_instance] => On request,[idMode] => 9,[campus] => 1,[online] => 0,[combined_campus_online] => 0,[fulltime] => Yes,[parttime] => ,[duration_number] => 4,[duration_number_max] => ,[smartengage_duration_visible] => 1,[dual_degree] => 0,[show_toefl] => Not set,[show_lead_form] => Inherit,[show_in_stats] => Yes,[price_value] => ,[price_idValuta] => 0,[price_visible] => 1,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[button_application] => ,[button_more_info_mail] => No,[button_more_info_phone] => No,[button_more_info_post] => No,[button_application_papers] => No,[button_brochure] => Yes,[button_description] => No,[priority] => 19,[priority_boost] => 0,[priority_calc] => 17,[priority_language] => 20,[fallback_priority_offset] => 0,[impression_score] => 0,[budget_left_eur] => 102.56,[avg_lead_price_eur] => 18.26,[brake_value] => 0,[leads_last_30_days] => 18,[lead_cap_reached] => No,[no_http_value] => 0,[priority_backup] => 0,[rand] => 51,[has_all_countries_denied] => No,[p_mail_application] => ,[p_mail_more_info] => ,[p_mail_brochure] => ,[p_phone] => ,[p_fax] => ,[url_description] => ,[url_own_application] => ,[url_link] => ,[rel_canonical] => ,[last_notified] => ,[ms_comment] => ,[function_ses_autorespond] => Inherit,[function_send_ses_notification] => Inherit,[function_send_lead_mail] => Inherit,[function_external_links_via_leadform] => Inherit,[smartconnect] => 0,[categories_confirmed_at] => 2018-01-05 11:42:29,[sector_cleanup_score] => 2.00,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ,[last_changed_by] => ,[registered] => 2017-11-22 19:53:04,[last_changed] => 2019-03-27 14:17:52,[deleted] => No,[school_user_updated_at] => 0000-00-00 00:00:00,[signature_id] => ,[id] => 2748171,[idLanguage] => nl,[head_title] => ,[title] => Biotechnologie Bachelor of Science,[title_lowercase] => Biotechnologie Bachelor of Science,[url_product] => Biotechnologie-Bachelor-Of-Science,[idTitle] => 3,[description_short] => De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetenschappen, life sciences, met name in een specialiteit biotechnologie combinatie. Biologisch materiaal is een gemeenschappelijke onderzoeksthema's van voedsel engineering en biotechnologie, die de basis van de twee gebieden van de basisvorming van het combineren vormt.,[description] =>

biotechnologie

College: Institute of Technology

Professional Profile: De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetenschappen, life sciences, met name in een specialiteit biotechnologie combinatie. Biologisch materiaal is een gemeenschappelijke onderzoeksthema's van voedsel engineering en biotechnologie, die de basis van de twee gebieden van de basisvorming van het combineren vormt.

Professionele training programma is ontworpen om afgestudeerden in staat om te werken op hetzelfde moment bevoegd zijn op het gebied van de biotechnologie en de levensmiddelenindustrie. Biotechnologie en biochemische processen is breed-based high-tech industriële toepassingen. In aanvulling op de voedingsmiddelenindustrie, de afgestudeerden ook beoefenaars in een breed scala van terreinen farmaceutische industrie, de cosmetica-industrie, de bescherming van het milieu-industrie, de standaard regelgevende instanties, de Food and Drug Administration en andere instanties.

Vierjarige opleiding proces, wiskunde, natuurkunde, scheikunde en basisinformatie en geavanceerde techniek cursussen combineren om studenten uit te rusten met de mogelijkheid om senior technologie toegepast op life sciences en biotechnologie te geven. In termen van de professionele richting, zal de professionele biotechnologie, voedsel technologie en engineering drie belangrijke gebieden van voedsel en life science zijn. Een deel van de studie zal in de proeffabriek worden uitgevoerd, zullen de studenten ook deelnemen aan industriële studiebezoeken.

Duur: 4 jaar

Israel Institute of Technology bekroond met een bachelor's degree in engineering, gespecialiseerd in biotechnologie Guangdong afstuderen in bachelor's degree in Biotechnology and Food Engineering Israel Institute of Technology B.Sc.

instructeurs

Sima Yaron, hoofd van de Biotechnology and Food Engineering programma

,[price_comment] => ,[url_logo] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[updated_at] => 2017-11-24 19:05:46,[title_done] => No,[maimu_done] => No,[created_at] => 0000-00-00 00:00:00),[*is_valid] => 1,[Productvalidation_errors] => Array (),[Producttemporary_validations] => Array (),[idLanguage] => nl,[function_ses_autorespond] => Inherit,[avg_lead_price_eur] => 18.26,[deleted] => ,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[loop_impression_limit_reached] => ))),[Providersignature_image] => ,[Provideraccreditations] => ,[Providerlog] => ,[Providerlogo] => ,[Provideremblem] => ,[Providercover_photo] => ,[Providerelement_cover_photo] => ,[Provideris_active] => 1,[Provideris_published] => 1,[Provideris_dirty] => ,[Providerpriority_countries] => ,[Providernum_leads_all_time] => ,[Providerorder] => ,[Providerlanguages] => ,[Providerlinks] => ,[Providerlocations] => ,[Providervideos] => Array (),[Providerrequire_http_post_title] => ,[Providerhas_tracking] => ,[Providerclicktracking] => ,[Providerleadtracking] => ,[Providerfirst_lead_at] => ,[Providerlast_significant_price_change_at] => ,[Providerlast_significant_price_change_type] => ,[Providerpixeltracking] => ,[Providerjson_teaching_languages] => ["en"],[Providersave_extra] => ,[Providerlead_form_heading] => ,[Providerlead_form_button] => ,[Providerhosted_lead_form] => ,[Providersmarthub_enabled] => 1,[Providerfunction_smartengage] => 0,[Providerfunction_smartconnect] => 1,[Providerfunction_smartprospect] => 0,[Providerfunction_hide_smartengage] => 0,[Providerfunction_hide_smartconnect] => 0,[Providerfunction_hide_smartprospect] => 0,[Providerfunction_show_smarthub_forms] => 0,[Providerreviewed_locations] => 1,[Providersave_accreditations] => ,[Providersave_priority_countries] => ,[Providersave_languages] => ,[Providersave_locations] => ,[Providersave_links] => ,[Providersave_videos] => ,[Providergrammarly] => ,[ProviderresponsibleUser] => ,[Providerapi_key] => ,[Providerlead_cutoff] => ,[Providerbrake_limit_in_eur] => ,[Provideradmin_centre_require_password] => ,[Providerfunction_external_links_via_leadform] => 0,[Providershow_in_loop_2] => 1,[Providerupdated_values] => Array (),[Providerbounce_emails] => ,[Providerunsubscribe_emails] => ,[Providerdescription_changed] => ,[Providerhide_startDate] => ,[ProviderproviderStartDate] => ,[Providercache] => ,[Providerhide_monthly_price_admin_center] => 1,[Providerprovider_academic_year_months] => ,[Provideroverride_country_academic_year_months] => ,[Providerfunction_show_contact_tab] => 1,[Providerimpression_score] => ,[Providerinherit_tracking] => 1,[Providerremove_default_utm] => 0,[*id] => 13159,[*myrow] => Array ([idProvider] => 13159,[idProviderType] => 50,[idUser] => 2251,[idLogo] => 11623,[idElement_logo] => 104416,[hide_logo] => No,[idLogo_emblem] => 10402,[idElement_emblem] => 96460,[idCoverPhoto] => 66228,[logo_size] => Medium,[logo_emblem_size] => Medium,[phone] => 86-754-88087077,[fax] => 86-754-88077087,[rel_canonical] => ,[allow_rel_canonical] => No,[mail] => zeng.miao@gtiit.edu.cn,admissions@gtiit.edu.cn,[commenced_date] => 0000-00-00,[grammarly_date] => 0000-00-00 00:00:00,[last_changed] => 2020-03-04 04:50:42,[active] => Yes,[deleted] => No,[random] => HCLPjgxo,[password] => ,[mail_reports] => ,[newsletter] => Yes,[number_payed] => 3,[ms_comment] => ,[last_changed_by] => ,[idPackage] => 3,[idPackage_free_at] => ,[idPackageFallback] => 0,[priority_language] => 10,[not_in_use_fallback_priority_offset] => 0,[preferred_currency] => 2,[provider_type] => School,[model] => Lead,[lead_contact_info] => Show,[lead_cap_reached] => No,[package_demo_from_date] => 0000-00-00 00:00:00,[idResponsibleUser] => 2276,[idUserFollower] => ,[ms_responsible] => ,[filter_yes_no_question] => Yes,[filter_funding] => No,[filter_gender] => Yes,[filter_age] => Yes,[filter_language] => Yes,[filter_language_match_teaching_language] => No,[filter_test_score_question] => No,[filter_previous_study_field] => No,[filter_smartconnect_freetext] => 1,[function_show_lead] => No,[function_allow_links] => No,[function_allow_iframes] => No,[function_book_a_meeting] => No,[function_scholarship] => No,[function_lead_status] => No,[function_send_lead_mail] => Yes,[function_send_lead_mail_to_student] => Yes,[function_ses] => Yes,[function_send_ses_notification] => 1,[function_ses_autorespond] => No,[function_xml_feed] => No,[function_rest_api] => No,[function_program_level_logo] => No,[function_banners] => No,[function_contact_us] => Yes,[function_deny_country_by_residence] => Yes,[function_deny_country_by_nationality] => No,[function_deny_country_by_nationality_or_residence] => No,[function_deny_country_by_last_study_place] => No,[function_accurate_date_of_birth] => No,[function_smartengage] => 0,[function_hide_smartengage] => 0,[smartengage_enabled] => ,[function_smartconnect] => 1,[function_hide_smartconnect] => 0,[smartconnect_enabled] => 2019-08-29 07:45:40,[function_smartprospect] => 0,[function_hide_smartprospect] => 0,[smartprospect_enabled] => ,[function_show_smarthub_forms] => 0,[function_send_communicator_mail] => 1,[function_external_links_via_leadform] => 0,[function_student_stages] => 0,[function_show_gallery_card] => 1,[show_toefl] => Not set,[show_lead_form] => Yes,[lead_form_language] => ,[lead_mail] => html,[html_action_lead_form] => ,[html_action_lead_form_js] => ,[idPriceStructure] => 0,[override_price] => 870,[override_price_real] => 550,[hide_monthly_price_admin_center] => Yes,[avg_lead_price_eur] => 18.26,[brake_value] => 0,[signature_id] => ,[header] => cover,[header_custom_image_id] => ,[use_auto_signature] => 1,[signature_name] => ,[signature_title] => ,[mailbox_default_signature] => ,[mailbox_signature_image] => 0,[mailbox_signature_image_position] => below,[avg_response_time] => 14.91,[avg_response_time_from_date] => 0000-00-00,[ses_show_messages_from_date] => 0000-00-00,[srm_flagged] => No,[api_token] => qU8QiEeNhQftc2jHGL9a4ZFN5Iz4gYc98xnk9FFKoblVmDNTZvllLEuPTexy,[smarthub_enabled] => 1,[filter_campus_program] => No,[reviewed_locations] => 1,[internal_title] => Guangdong Technion Israel Institute Of Technology,[function_show_contact_tab] => 1,[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[opt_in_text] => ,[terms_url] => ,[privacy_policy_url] => ,[allow_programs_creation] => 0,[hide_leads_metrics] => No,[has_ftp_sftp] => No,[created_at] => 2017-11-21 09:15:56,[whitelisted_domain] => ,[has_rest_api] => No,[published] => 1,[has_mark_as_ready] => Yes,[manual_renewal_date] => ,[prebook_termination_date] => ,[level] => 2,[has_zapier] => No,[has_integration_menu] => Yes,[function_loop] => 1,[has_integromat] => No,[inherit_tracking] => 1,[converted_to_new_geo_settings] => 0,[remove_default_utm] => 0,[has_school_website_tracking] => No,[permanently_deleted_at] => ,[languages] => Array ([cn] => Array ([id] => 103248,[idProvider] => 13159,[idLanguage] => cn,[idUser] => 2251,[url_provider] => Yan-Dong-Yi-Se-Lie-Li-Gong-Xue-Yuan,[url_logo] => ,[url_logo_large] => ,[url_logo_180] => ,[provider] => 广东以色列理工学院,[department] => ,[provider_short] => ,[head_title] => ,[about] =>

学校概况

66203_65950_DSC_0390.JPG
广东以色列理工学院(英文缩写GTIIT)是由享誉全球的知名高等学府以色列理工学院(英文缩写Technion)与汕头大学(英文缩写STU)合作办学的一所具有独立法人资格的中外合作大学,坐落于广东省汕头市。

广东以色列理工学院于2016年12月5日由中国教育部批准正式设立,2017年第一年招生,是我国第一所引进以色列优质高等教育资源的具有独立法人资格的中外合作大学。著名经济学家李剑阁、2004年诺贝尔化学奖得主阿龙·切哈诺沃分别为第一任校长、常务副校长。

广东以色列理工学院将致力建设成为一所具有国际公认高水平教育、科研和创新能力的研究型大学,全面引进全球知名的以色列理工学院的优质教育资源,开展教育教学创新,培养具有创新能力、全球视野和人文素养的卓越工程师和科技人才。广东省人民政府、汕头市人民政府和李嘉诚基金会共同支持学校的设立。

广东以色列理工学院的教学语言为英语,最终将设置涵盖工学、理学和生命科学三个领域的10个专业,在校学生规模达5000人。学校依法授予学士、硕士及博士学位,毕业生将获得广东以色列理工学院的毕业证书、学位证书,以及以色列理工学院的学位证书。

广东以色列理工学院的标志代表了各合作方的文化渊源及团结协作。

希伯来字母“Tet”代表以色列理工学院,红色的金凤花代表汕头,凤凰代表汕头大学。

愿景

66204_65952_DSC_0296.JPG

使命

66205_65953_IMG_0507.JPG
,[short_description] => ??????????????GTIIT??????????????????????????Technion???????????STU??????????????????????????????????,[blocks] => a:1:{s:11:"about_short";s:271:"广东以色列理工学院(英文缩写GTIIT)是由享誉全球的知名高等学府以色列理工学院(英文缩写Technion)与汕头大学(英文缩写STU)合作办学的一所具有独立法人资格的中外合作大学,坐落于广东省汕头市。";},[meta_description] => ,[meta_keywords] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[meta_last_revised] => 0000-00-00 00:00:00,[registered] => 0000-00-00,[created_at] => 2017-11-22 19:35:01,[last_changed] => 2020-03-04 04:50:42,[last_changed_by] => ,[sent_at] => ,[approved_at] => ),[en] => Array ([id] => 103230,[idProvider] => 13159,[idLanguage] => en,[idUser] => 2251,[url_provider] => GuangdongTechnionIsrael,[url_logo] => ,[url_logo_large] => ,[url_logo_180] => ,[provider] => Guangdong Technion Israel Institute Of Technology,[department] => ,[provider_short] => GuangdongTechnionIsrael,[head_title] => ,[about] =>

FAST FACTS

66203_65950_DSC_0390.JPG
The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology (Technion) with independent legal person status. The university is located in the city of Shantou, Guangdong province.

Ministry of Education approved GTIIT's formal establishment on December 5, 2016. GTIIT will be modeled on the Technion, a leading university in Israel and throughout the world. The vision of GTIIT is to become a world-class international university campus carrying out cutting-edge research in the fields of science and technology. This research will boost entrepreneurship and technology transfer, and foster a high-tech industrial ecosystem in Shantou and Guangdong Province. The establishment of GTIIT is supported by the People's Government of Guangdong Province, the Shantou Municipal Government and the Li Ka Shing Foundation (LKSF).

English will be GTIIT's the language of instruction. GTIIT will be comprised of three units: the College of Engineering; the College of Science; and the College of Life Science. The goal is to have about 5,000 students eventually. The institute will eventually grant Technion engineering degrees at all levels - Bachelor, Masters, and Ph.D., and maintain the high academic standards of education, research and innovation for which the Technion's Haifa campus is world-renowned. Graduates will receive a GTIIT graduation certificate, degree certificate, and Technion degree certificate.

The GTIIT logo represents the cultural origins of each of the partners, as well as their harmonious collaboration. The Hebrew letter "Tet" represents Technion, the red flower stands for Shantou, and the Phoenix of Shantou University.

Vision

66204_65952_DSC_0296.JPG

GTIIT will be a state-of-the-art university dedicated to innovative research, environmental conservation, and social prosperity.

The university will advance Guangdong province, the People's Republic of China, the State of Israel and all humanity.

Mission

A brainchild of Technion - Israel Institute of Technology, Guangdong Technion - Israel Institute of Technology will become a leading science and technology research university by leveraging the power of entrepreneurship and innovation with rich China culture.

Guangdong Technion - Israel Institute of Technology will focus on creating pioneering leaders and researchers, through close ties with local industry and topnotch graduate-level, masters, doctoral and postdoctoral level programs.

66205_65953_IMG_0507.JPG
,[short_description] => The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology (Technion) with independent legal person status. The university is located in the city of Shantou, Guangdong province.,[blocks] => a:1:{s:11:"about_short";s:318:"The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology (Technion) with independent legal person status. The university is located in the city of Shantou, Guangdong province.";},[meta_description] => ,[meta_keywords] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[meta_last_revised] => 0000-00-00 00:00:00,[registered] => 0000-00-00,[created_at] => 2017-11-21 09:15:56,[last_changed] => 2020-03-04 04:50:42,[last_changed_by] => ,[sent_at] => ,[approved_at] => )),[academic_year_months] => Array (),[id] => 103230,[idLanguage] => en,[url_provider] => GuangdongTechnionIsrael,[url_logo] => ,[url_logo_large] => ,[url_logo_180] => ,[provider] => Guangdong Technion Israel Institute Of Technology,[department] => ,[provider_short] => GuangdongTechnionIsrael,[head_title] => ,[about] =>

FAST FACTS

66203_65950_DSC_0390.JPG
The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology (Technion) with independent legal person status. The university is located in the city of Shantou, Guangdong province.

Ministry of Education approved GTIIT's formal establishment on December 5, 2016. GTIIT will be modeled on the Technion, a leading university in Israel and throughout the world. The vision of GTIIT is to become a world-class international university campus carrying out cutting-edge research in the fields of science and technology. This research will boost entrepreneurship and technology transfer, and foster a high-tech industrial ecosystem in Shantou and Guangdong Province. The establishment of GTIIT is supported by the People's Government of Guangdong Province, the Shantou Municipal Government and the Li Ka Shing Foundation (LKSF).

English will be GTIIT's the language of instruction. GTIIT will be comprised of three units: the College of Engineering; the College of Science; and the College of Life Science. The goal is to have about 5,000 students eventually. The institute will eventually grant Technion engineering degrees at all levels - Bachelor, Masters, and Ph.D., and maintain the high academic standards of education, research and innovation for which the Technion's Haifa campus is world-renowned. Graduates will receive a GTIIT graduation certificate, degree certificate, and Technion degree certificate.

The GTIIT logo represents the cultural origins of each of the partners, as well as their harmonious collaboration. The Hebrew letter "Tet" represents Technion, the red flower stands for Shantou, and the Phoenix of Shantou University.

Vision

66204_65952_DSC_0296.JPG

GTIIT will be a state-of-the-art university dedicated to innovative research, environmental conservation, and social prosperity.

The university will advance Guangdong province, the People's Republic of China, the State of Israel and all humanity.

Mission

A brainchild of Technion - Israel Institute of Technology, Guangdong Technion - Israel Institute of Technology will become a leading science and technology research university by leveraging the power of entrepreneurship and innovation with rich China culture.

Guangdong Technion - Israel Institute of Technology will focus on creating pioneering leaders and researchers, through close ties with local industry and topnotch graduate-level, masters, doctoral and postdoctoral level programs.

66205_65953_IMG_0507.JPG
,[short_description] => The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology (Technion) with independent legal person status. The university is located in the city of Shantou, Guangdong province.,[blocks] => a:1:{s:11:"about_short";s:318:"The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology (Technion) with independent legal person status. The university is located in the city of Shantou, Guangdong province.";},[meta_description] => ,[meta_keywords] => ,[autogen_meta_keywords] => ,[meta_last_revised] => 0000-00-00 00:00:00,[registered] => 0000-00-00,[sent_at] => ,[approved_at] => ),[*is_valid] => 1,[Providervalidation_errors] => Array (),[Providertemporary_validations] => Array (),[last_changed] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2020-03-04 04:50:42.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[text_short] => The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology (Technion) with independent legal person status. The university is located in the city of Shantou, Guangdong province.,[brake_value] => 0,[function_scholarship] => ,[function_program_level_logo] => ,[function_allow_links] => ,[function_allow_iframes] => ,[function_accurate_date_of_birth] => ,[filter_yes_no_question] => 1,[filter_funding] => ,[filter_gender] => 1,[filter_age] => 1,[filter_language] => 1,[filter_language_match_teaching_language] => ,[function_deny_country_by_residence] => 1,[function_deny_country_by_nationality] => ,[function_deny_country_by_nationality_or_residence] => ,[function_deny_country_by_last_study_place] => ,[filter_campus_program] => ,[filter_test_score_question] => ,[filter_previous_study_field] => ,[deleted] => ,[avg_response_time_from_date] => DT Object ([DTis_valid] => ),[idPackageFallback] => 0,[created_at] => DT Object ([DTis_valid] => 1,[date] => 2017-11-21 09:15:56.000000,[timezone_type] => 3,[timezone] => Europe/Oslo),[loop_relevancy_requirement_category] => ,[loop_relevancy_requirement_place] => ,[opt_in_text] => ,[terms_url] => ,[privacy_policy_url] => ,[converted_to_new_geo_settings] => 0,[myrowTrans] => Array ([about] =>

School Profile

Guangdong Israel Institute of Technology (afkorting GTIIT) is een wereldberoemde instelling voor hoger onderwijs in Israel Institute of Technology (afkorting Technion) en Shantou University (afkorting STU) coöperatieve onderwijs is een Sino-buitenlandse coöperatieve universiteit met eigen rechtspersoonlijkheid, is gevestigd in Guangdong Shantou City.

Guangdong Israel Institute of Technology op 5 december 2016 door het Chinese ministerie van Onderwijs formeel opgericht goedgekeurd, het eerste jaar van inschrijving in 2017, was de eerste die van hoge kwaliteit hoger onderwijs middelen Israëlische buitenlandse partneruniversiteiten een onafhankelijke juridische entiteit in China te introduceren. Bekende econoom Li Jiange 2004 winnaar van de Nobelprijs voor de Scheikunde Aaron Ciechanover waren de eerste voorzitter, executive vice president.

Israel Institute of Technology, Guangdong zal ernaar streven om zichzelf te bouwen tot een internationaal erkende onderzoeksuniversiteit hoog niveau van onderwijs, onderzoek en innovatie, de invoering van een alomvattend wereldwijd gerenommeerde hoogwaardige educatieve middelen, Israel Institute of Technology, voor het uitvoeren van het onderwijs innovatie en onderwijs, cultiveren innovatief vermogen, de wereld heeft uitstekende ingenieurs en technische professionals visie en Geesteswetenschappen. People's regering van de provincie Guangdong, Shantou City Volkspartij regering en de Li Ka Shing Foundation tot de oprichting van de school te ondersteunen.

Israel Institute of Technology van Guangdong voertaal is Engels, zal uiteindelijk instellen voor engineering, 10 van Wetenschap en drie gebieden van life sciences, de grootte van de student in de school van 5.000 mensen. subsidies law school bachelor-, master- en PhD-afgestudeerden een diploma Israel Institute of Technology van Guangdong, diploma en diploma's Israel Institute of Technology ontvangen.

Meld namens de Israel Institute of Technology van Guangdong culturele afkomst van elke partner en eenheid.

De Hebreeuwse letter "Tet" ten behoeve van Israel Institute of Technology, namens rode boterbloem namens Shantou, Shantou University of Phoenix.

visie

missie

Waarom Guangdong Israel Institute of Technology?

· Een eeuw elite-gen

Guangdong Israel Institute of Technology is de eerste hoge kwaliteit hoger onderwijs middelen introduceren Israëlische buitenlandse coöperatieve universiteit met onafhankelijke rechtspersoonlijkheid van ons land, de medewerking van Shantou Universiteit en het Israel Institute of Technology gehouden, zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van superieur vermogen om innovatieve, globale visie en de geesteswetenschappen ingenieur en IT-professionals, heeft als doel om zichzelf te bouwen tot een internationale high-level onderwijs, onderzoek en innovatie hebben erkend onderzoeksuniversiteit.

Israel Institute of Technology is 's werelds top instellingen voor hoger onderwijs in' s werelds top universiteiten zoals eeuwige top 50 lijst. In de afgelopen jaren, drie docenten won de Nobelprijs. Sinds de oprichting in 1912, heeft Israel Institute of Technology is gepleegd aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën, wordt erkend als een van 's werelds toonaangevende ondernemende ecosysteem, succesvolle ondernemers van de toekomst "incubator."

Shantou University in de afgelopen jaren heeft een beleid van internationale, fijne scholen weg, lopend kwaliteit en het niveau van de aandacht en krijgt de sector hoger onderwijs algemeen erkend in binnen- en buitenland. Gedurende twee opeenvolgende jaren de Times Higher Education World University Rankings (Times Higher Education World University Rankings) in te voeren, 2016-2017 jaar gebonden voor de 22e plaats in de lijst van de universiteiten in het vasteland van China.

· De fundamentele schoolwetgeving - Innovatie

"Kennisdriehoek"

Guangdong Israel Institute of Technology Israël introduceerde een uitstekende academische traditie en academische sterktes Institute of Technology, in het bijzonder, om een ​​uitgebreide Israëlische Institute of Technology, voeren op basis van de "kennisdriehoek" patroon van educatieve strategie, ten volle spelen op de voordelen van co-onderwijs, onderzoek en innovatie die door de combinatie van de drie gebieden, de Guangdong Israel Institute of Technology om een ​​"andere" universiteiten worden.

Zakelijk krediet cursussen

Met het oog op innovatie en ondernemerschap, Guangdong Israel Institute of Technology aan te moedigen, worden alle studenten verplicht om een ​​bedrijf krediet cursussen volgen om inzicht te krijgen in de technologie en procesinnovatie en ondernemerschap. Het programma maakt het mogelijk niet alleen de studenten te leren hoe je een bedrijf te creëren, maar ook leren hoe ze hun ideeën aan een bestaand bedrijf te bevorderen, een bijdrage leveren aan de realisatie van nieuwe producten of nieuwe technologie.

"Bezoekers en Innovation Center" de school (Visitors & Innovation Center) is aan te tonen studenten brainstormen, opent u een nieuwe manier van denken, een speciale site in innovatieve activiteiten.

Versterken van de overdracht van technologie

Guangdong Israel Institute of Technology, Israel Institute of Technology zal voortbouwen op de ervaring in de commercialisering van technologie, een snelle invoering van een effectief mechanisme voor onderzoekers om hun uitvindingen en ontdekkingen van de commercialisering van technologie aan te moedigen, intellectuele eigendom patenten verklaard, katalyse, incubatie van nieuwe producten, nieuwe processen. Tegelijkertijd, zullen we nauw samenwerken met de Shantou gemeentelijke overheid, om (Shantou) wetenschappelijke en technologische innovatie en samenwerking zone van Shantou University in aanverwante gebieden.

Features · Onderwijs - internationaal

UK Teaching

Guangdong Israel Institute of Technology met behulp van gespecialiseerde cursussen in het Engels onderwijs. Studenten in de lagere rangen etappe strenge Engels training ondergaan, om studenten uit te rusten met hetzelfde taalniveau nodig is voor een studie aan de universiteit van het Engels-sprekende landen, en zijn verder de basis leggen voor het leren van Engels.

Eersteklas internationale faculteit

Israel Institute of Technology, Guangdong wereldwijde werving van docenten, meer dan 60% van de leerkrachten die door de Israel Institute of Technology. Niet alleen leraren nodig zijn tijdens een poging om een ​​belangrijke rol te spelen in drie gebieden van onderwijs, onderzoek en innovatie, maar ook om volledig te vestigen synergieën die uit de activiteiten op drie gebieden. Leraren zijn beide inzetten voor de ontdekking van nieuwe kennis, innovatief denken en de methoden van actieve onderzoekers in het leerproces stimuleert ook de studenten om zich te concentreren op innovatie en uitvinding van nieuwe producten, de leerlingen worden rolmodellen.

International Exchange

Guangdong Israel Institute of Technology studenten tijdens de vier jaar undergraduate studie, Israel Institute of Technology hebben de mogelijkheid om een ​​zomercursus of een semester uitwisselingsstudent bij te wonen. Guangdong Israel Institute of Technology zal open-minded, actieve uitwisseling, levendige sfeer voor studenten uit het buitenland geïnspireerd elkaar te maken en samen te leren.

· Het opleiden van mensen filosofie - om studenten in staat om echte held te worden

Israel Institute of Technology van Guangdong onderwijsfilosofie vereist afgestudeerden gedurende hun hele loopbaan aan te passen aan de ontwikkeling van hun professionele discipline, indien nodig, kan zelfs zelfontplooiing te doen. Daarom Israel Institute of Technology, Guangdong om meer interactieve uitwisseling van CLT, door middel van begeleiding, op onderzoek gebaseerde leren gebruiken om studenten in staat om echt de protagonist van het leren te worden.

Guangdong Israel Institute of Technology gericht op capaciteitsopbouw en leidinggevende vaardigheden van studenten voor levenslang leren, zodat het kan blijven denken, niet alleen in het werkveld, verbeteringen voor te stellen, en de mogelijkheid om nieuwe producten, nieuwe processen te ontwikkelen, of hun eigen bedrijven.

· Carrièremogelijkheden

Israel Institute of Technology School vroeg in Guangdong zal zich richten op gebieden die nauw verband houden met bescherming van het milieu en energie, voedselzekerheid, de menselijke gezondheid en de sociale en economische drie. Hoe om te gaan met milieuvervuiling en hoe duurzame energie uit te breiden, hoe high-tech biotechnologie te gebruiken om de voedselveiligheid te garanderen, dit zijn de uitdagingen van dit moment 's werelds economische en sociale ontwikkeling. Uitdagingen voor de samenleving vergt veel talent, Guangdong Israel Institute of Technology zal zijn eigen inspanningen en bijdragen.

Na Guangdong Israel Institute of Technology afgestudeerde student kun je directe werkgelegenheid kiest, graduate school in de school, of een aanvraag voor studie in het buitenland.

· Strikte strikte van de universiteit inschrijving

Guangdong Israel Institute of Technology sinds 2017 voor binnenlandse en buitenlandse inschrijving, leren van de Israëlische hogere kwaliteit onderwijs borging, strikte binnenkomst, strenge exit.

Alle Israel Institute of Technology van Guangdong, zijn studenten verplicht om een ​​stevige theoretische basis en wetenschappelijke discipline in hun professionele leerfase te leggen, waardoor een dieper begrip en de toepassing van nieuwe technologieën en het vermogen om innovatieve oplossingen op het gezicht van de nieuwe problemen. Alle studenten zijn verplicht om de grondslagen van de wiskunde en wetenschap in de rangen stadium op basis van de verplichting om veel tijd te besteden aan experimenteel ontwerp en gebruik je verificatie te doen in het onderwijs laboratorium te versterken.

Volgens de nationale voorschriften toelating en inschrijving van studenten in Guangdong Israel Institute of Technology heeft een formele status student gemaakt, vult u de verplichte vakken binnen de gestelde termijn van hun officiële totale behoefte, toen afstuderen eisen en verleende graduatie diploma's afgegeven door Guangdong Israel Institute of Technology. Om de voorwaarden voor het verlenen afgestudeerden een bachelor's te ontmoeten, bekroond met de Israel Institute of Technology bachelor's degree, een bachelor's degree in Guangdong Israel Institute of Technology en bekroond met diploma's.

)), Template Object ([TemplateidItem] => ,[TemplateidLanguage] => nl,[Templatetitle] => %%SCHOOL%%, Shantou, China,[Templateh1] => ,[Templatetagline] => ,[Templatemeta_keywords] => ,[Templatemeta_description] => %%SCHOOL%% in China, Shantou. Vind hier informatie over school, MBA en masterprogramma's in 1 klik!,[Templatetext] => ,[Templateingress] =>

%%SCHOOL%% in China, Shantou.Vind hier informatie over school, MBA en masterprogramma in 1 klik!

,[Templateis_active] => ,[Templatefilesize] => ,[*id] => 44,[*myrow] => Array ([idTemplate] => 44,[idSite] => 1000,[template] => School page,[idArea] => -1,[idCountry] => -1,[idRegion] => -1,[idSector] => -1,[idType] => -1,[idMode] => -1,[idLanguage] => nl,[title] => %%SCHOOL%%, %%REGION%%, %%COUNTRY%%,[title_short] => ,[tagline] => ,[h1] => ,[meta_keywords] => ,[meta_description] => %%SCHOOL%% %%COUNTRY_ARTICLE%% %%COUNTRY%%, %%REGION%%. Vind hier informatie over school, MBA en masterprogramma's in 1 klik!,[ingress] =>

%%SCHOOL%% %%COUNTRY_ARTICLE%% %%COUNTRY%%, %%REGION%%.Vind hier informatie over school, MBA en masterprogramma in 1 klik!

,[text] => ),[*is_valid] => 1,[title_short] => ,[idSite] => 1000,[template] => School page,[idArea] => -1,[idCountry] => -1,[idRegion] => -1,[idSector] => -1,[idType] => -1,[idMode] => -1,[human_translate] => ), GuangdongTechnionIsrael, Shantou, China, 3) called at [/var/www/masterstudies/public_html/controllers/providerController.php:365] #4 ProviderController->index() called at [/var/www/masterstudies/public_html/controllers/controller.php:719] #5 Controller->__call(renderIndex, Array ()) called at [/var/www/masterstudies/public_html/index.php:274] GuangdongTechnionIsrael, Shantou, China

Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

School Profile

Guangdong Israel Institute of Technology (afkorting GTIIT) is een wereldberoemde instelling voor hoger onderwijs in Israel Institute of Technology (afkorting Technion) en Shantou University (afkorting STU) coöperatieve onderwijs is een Sino-buitenlandse coöperatieve universiteit met eigen rechtspersoonlijkheid, is gevestigd in Guangdong Shantou City.

Guangdong Israel Institute of Technology op 5 december 2016 door het Chinese ministerie van Onderwijs formeel opgericht goedgekeurd, het eerste jaar van inschrijving in 2017, was de eerste die van hoge kwaliteit hoger onderwijs middelen Israëlische buitenlandse partneruniversiteiten een onafhankelijke juridische entiteit in China te introduceren. Bekende econoom Li Jiange 2004 winnaar van de Nobelprijs voor de Scheikunde Aaron Ciechanover waren de eerste voorzitter, executive vice president.

Israel Institute of Technology, Guangdong zal ernaar streven om zichzelf te bouwen tot een internationaal erkende onderzoeksuniversiteit hoog niveau van onderwijs, onderzoek en innovatie, de invoering van een alomvattend wereldwijd gerenommeerde hoogwaardige educatieve middelen, Israel Institute of Technology, voor het uitvoeren van het onderwijs innovatie en onderwijs, cultiveren innovatief vermogen, de wereld heeft uitstekende ingenieurs en technische professionals visie en Geesteswetenschappen. People's regering van de provincie Guangdong, Shantou City Volkspartij regering en de Li Ka Shing Foundation tot de oprichting van de school te ondersteunen.

Israel Institute of Technology van Guangdong voertaal is Engels, zal uiteindelijk instellen voor engineering, 10 van Wetenschap en drie gebieden van life sciences, de grootte van de student in de school van 5.000 mensen. subsidies law school bachelor-, master- en PhD-afgestudeerden een diploma Israel Institute of Technology van Guangdong, diploma en diploma's Israel Institute of Technology ontvangen.

Meld namens de Israel Institute of Technology van Guangdong culturele afkomst van elke partner en eenheid.

De Hebreeuwse letter "Tet" ten behoeve van Israel Institute of Technology, namens rode boterbloem namens Shantou, Shantou University of Phoenix.

visie

  • Met het doel van het bouwen van een eerste klas universiteit, waardoor innovatie en onderzoek, milieubescherming en sociale welvaart.
  • Verbetering van het niveau van innovatie en het concurrentievermogen van de provincie Guangdong, voor de ontwikkeling en vooruitgang van China en Israël, bij te dragen aan het menselijk welzijn.

missie

  • Als Israel Institute of Technology "meesterwerk", Guangdong Israel Institute of Technology zal worden geworteld in de diepe, de bodem rijke erfgoed van de Chinese cultuur, zet zich in voor ondernemerschap en innovatie, gebouwd voor een van 's werelds toonaangevende universiteiten.
  • Guangdong Israel Institute of Technology in nauw contact met de lokale industrie en Dr Shuo, postdoctoraal geleerden hoogste niveau van het onderzoek, de inspanningen om de leiders en baanbrekende onderzoekers op te leiden.

Waarom Guangdong Israel Institute of Technology?

· Een eeuw elite-gen

Guangdong Israel Institute of Technology is de eerste hoge kwaliteit hoger onderwijs middelen introduceren Israëlische buitenlandse coöperatieve universiteit met onafhankelijke rechtspersoonlijkheid van ons land, de medewerking van Shantou Universiteit en het Israel Institute of Technology gehouden, zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van superieur vermogen om innovatieve, globale visie en de geesteswetenschappen ingenieur en IT-professionals, heeft als doel om zichzelf te bouwen tot een internationale high-level onderwijs, onderzoek en innovatie hebben erkend onderzoeksuniversiteit.

Israel Institute of Technology is 's werelds top instellingen voor hoger onderwijs in' s werelds top universiteiten zoals eeuwige top 50 lijst. In de afgelopen jaren, drie docenten won de Nobelprijs. Sinds de oprichting in 1912, heeft Israel Institute of Technology is gepleegd aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën, wordt erkend als een van 's werelds toonaangevende ondernemende ecosysteem, succesvolle ondernemers van de toekomst "incubator."

Shantou University in de afgelopen jaren heeft een beleid van internationale, fijne scholen weg, lopend kwaliteit en het niveau van de aandacht en krijgt de sector hoger onderwijs algemeen erkend in binnen- en buitenland. Gedurende twee opeenvolgende jaren de Times Higher Education World University Rankings (Times Higher Education World University Rankings) in te voeren, 2016-2017 jaar gebonden voor de 22e plaats in de lijst van de universiteiten in het vasteland van China.

· De fundamentele schoolwetgeving - Innovatie

"Kennisdriehoek"

Guangdong Israel Institute of Technology Israël introduceerde een uitstekende academische traditie en academische sterktes Institute of Technology, in het bijzonder, om een ​​uitgebreide Israëlische Institute of Technology, voeren op basis van de "kennisdriehoek" patroon van educatieve strategie, ten volle spelen op de voordelen van co-onderwijs, onderzoek en innovatie die door de combinatie van de drie gebieden, de Guangdong Israel Institute of Technology om een ​​"andere" universiteiten worden.

Zakelijk krediet cursussen

Met het oog op innovatie en ondernemerschap, Guangdong Israel Institute of Technology aan te moedigen, worden alle studenten verplicht om een ​​bedrijf krediet cursussen volgen om inzicht te krijgen in de technologie en procesinnovatie en ondernemerschap. Het programma maakt het mogelijk niet alleen de studenten te leren hoe je een bedrijf te creëren, maar ook leren hoe ze hun ideeën aan een bestaand bedrijf te bevorderen, een bijdrage leveren aan de realisatie van nieuwe producten of nieuwe technologie.

"Bezoekers en Innovation Center" de school (Visitors & Innovation Center) is aan te tonen studenten brainstormen, opent u een nieuwe manier van denken, een speciale site in innovatieve activiteiten.

Versterken van de overdracht van technologie

Guangdong Israel Institute of Technology, Israel Institute of Technology zal voortbouwen op de ervaring in de commercialisering van technologie, een snelle invoering van een effectief mechanisme voor onderzoekers om hun uitvindingen en ontdekkingen van de commercialisering van technologie aan te moedigen, intellectuele eigendom patenten verklaard, katalyse, incubatie van nieuwe producten, nieuwe processen. Tegelijkertijd, zullen we nauw samenwerken met de Shantou gemeentelijke overheid, om (Shantou) wetenschappelijke en technologische innovatie en samenwerking zone van Shantou University in aanverwante gebieden.

Features · Onderwijs - internationaal

UK Teaching

Guangdong Israel Institute of Technology met behulp van gespecialiseerde cursussen in het Engels onderwijs. Studenten in de lagere rangen etappe strenge Engels training ondergaan, om studenten uit te rusten met hetzelfde taalniveau nodig is voor een studie aan de universiteit van het Engels-sprekende landen, en zijn verder de basis leggen voor het leren van Engels.

Eersteklas internationale faculteit

Israel Institute of Technology, Guangdong wereldwijde werving van docenten, meer dan 60% van de leerkrachten die door de Israel Institute of Technology. Niet alleen leraren nodig zijn tijdens een poging om een ​​belangrijke rol te spelen in drie gebieden van onderwijs, onderzoek en innovatie, maar ook om volledig te vestigen synergieën die uit de activiteiten op drie gebieden. Leraren zijn beide inzetten voor de ontdekking van nieuwe kennis, innovatief denken en de methoden van actieve onderzoekers in het leerproces stimuleert ook de studenten om zich te concentreren op innovatie en uitvinding van nieuwe producten, de leerlingen worden rolmodellen.

International Exchange

Guangdong Israel Institute of Technology studenten tijdens de vier jaar undergraduate studie, Israel Institute of Technology hebben de mogelijkheid om een ​​zomercursus of een semester uitwisselingsstudent bij te wonen. Guangdong Israel Institute of Technology zal open-minded, actieve uitwisseling, levendige sfeer voor studenten uit het buitenland geïnspireerd elkaar te maken en samen te leren.

· Het opleiden van mensen filosofie - om studenten in staat om echte held te worden

Israel Institute of Technology van Guangdong onderwijsfilosofie vereist afgestudeerden gedurende hun hele loopbaan aan te passen aan de ontwikkeling van hun professionele discipline, indien nodig, kan zelfs zelfontplooiing te doen. Daarom Israel Institute of Technology, Guangdong om meer interactieve uitwisseling van CLT, door middel van begeleiding, op onderzoek gebaseerde leren gebruiken om studenten in staat om echt de protagonist van het leren te worden.

Guangdong Israel Institute of Technology gericht op capaciteitsopbouw en leidinggevende vaardigheden van studenten voor levenslang leren, zodat het kan blijven denken, niet alleen in het werkveld, verbeteringen voor te stellen, en de mogelijkheid om nieuwe producten, nieuwe processen te ontwikkelen, of hun eigen bedrijven.

· Carrièremogelijkheden

Israel Institute of Technology School vroeg in Guangdong zal zich richten op gebieden die nauw verband houden met bescherming van het milieu en energie, voedselzekerheid, de menselijke gezondheid en de sociale en economische drie. Hoe om te gaan met milieuvervuiling en hoe duurzame energie uit te breiden, hoe high-tech biotechnologie te gebruiken om de voedselveiligheid te garanderen, dit zijn de uitdagingen van dit moment 's werelds economische en sociale ontwikkeling. Uitdagingen voor de samenleving vergt veel talent, Guangdong Israel Institute of Technology zal zijn eigen inspanningen en bijdragen.

Na Guangdong Israel Institute of Technology afgestudeerde student kun je directe werkgelegenheid kiest, graduate school in de school, of een aanvraag voor studie in het buitenland.

· Strikte strikte van de universiteit inschrijving

Guangdong Israel Institute of Technology sinds 2017 voor binnenlandse en buitenlandse inschrijving, leren van de Israëlische hogere kwaliteit onderwijs borging, strikte binnenkomst, strenge exit.

Alle Israel Institute of Technology van Guangdong, zijn studenten verplicht om een ​​stevige theoretische basis en wetenschappelijke discipline in hun professionele leerfase te leggen, waardoor een dieper begrip en de toepassing van nieuwe technologieën en het vermogen om innovatieve oplossingen op het gezicht van de nieuwe problemen. Alle studenten zijn verplicht om de grondslagen van de wiskunde en wetenschap in de rangen stadium op basis van de verplichting om veel tijd te besteden aan experimenteel ontwerp en gebruik je verificatie te doen in het onderwijs laboratorium te versterken.

Volgens de nationale voorschriften toelating en inschrijving van studenten in Guangdong Israel Institute of Technology heeft een formele status student gemaakt, vult u de verplichte vakken binnen de gestelde termijn van hun officiële totale behoefte, toen afstuderen eisen en verleende graduatie diploma's afgegeven door Guangdong Israel Institute of Technology. Om de voorwaarden voor het verlenen afgestudeerden een bachelor's te ontmoeten, bekroond met de Israel Institute of Technology bachelor's degree, een bachelor's degree in Guangdong Israel Institute of Technology en bekroond met diploma's.

Locaties

Shantou

Address
No. 241, Daxue Road
515063 Shantou, Guangdong, China
Telefoonnr.
86-754-88087077

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden