Institute for Tourism Studies, Macau

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In 2017 heeft het Institute for Tourism Studies (IFT) een succesvol internationaal kwaliteitsoverzicht (IQR) van het UK Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) ontvangen, waardoor IFT de eerste instellingen voor hoger onderwijs in de wereld wordt om deze internationale erkenning te krijgen. IFT is gerangschikt door de "QS World University Rankings by Subject 2017" als de 2e beste hoger onderwijsinstelling in Azië op het gebied van gastvrijheid en vrijetijdsbestuur en de 18e beste universiteit voor hoger onderwijs op dit gebied ter wereld.

Instituut voor Toeristische Studies, Macau (IFT), Opgericht in 1995, is een openbare instelling voor hoger onderwijs die valt onder het bestuur van de minister van Sociale Zaken en Cultuur van de Speciale Administratieve Regio regering Macau, Volksrepubliek China. IFT biedt graad en professionele programma's in een breed scala van toerisme gerelateerde disciplines zoals horeca, toerisme, erfgoed, evenementen, retail en marketing, ontspanning en vermaak, sport en recreatie, creatieve en culturele studies, en culinaire kunsten. IFT levert ook diverse programma's op het uitvoerende niveau in samenwerking met toonaangevende toeristische scholen in de wereld. Het Instituut is belast door de lokale autoriteiten om beleidsniveau onderzoek in verband met het toerisme planning en ontwikkeling uit te voeren.

De missie van IFT is een internationale tertiaire instelling van de keuze voor het toerisme en de dienstensector studies geworden. Niet alleen voor de voordelen van Macao, maar ook voor de regio Azië-Pacific, het zal de studenten met professionele kennis en technische deskundigheid ter voorbereiding op hun toekomstige leidinggevende verantwoordelijkheden in de industrie uit te rusten. Om de bovenstaande missie te volbrengen, het Instituut heeft de volgende drie kenmerken:

  1. Unieke identiteit - Het Instituut werkt onafhankelijk, gespecialiseerd in het verstrekken van hoger onderwijs en beroepsopleiding in het toerisme en de dienstverlenende sector management.
  2. Integratie - Het combineert de beste aanpak van de academische vorming en beroepsopleiding.
  3. Internationalisering - Het wil wederzijds voordelige samenwerking met gelijkaardige instellingen in het buitenland, het actief bevorderen van internationale leerervaring tussen docenten en studenten.

In 1997, het netwerk van de Asia-Pacific onderwijs-en opleidingsinstellingen in Toerisme (apetit), een lichaam volledig ondersteund door de Economische en Sociale Commissie van de Verenigde Naties voor Azië en de Stille Oceaan (UNESCAP) geselecteerd IFT als "het trainen van de trainer center" aanbieden opleiding en advisering voor apetit leden in de regio Azië-Pacific. In hetzelfde jaar, IFT ontvangen van de Pacific Asia Travel Association (PATA) de Gold Award in "Onderwijs en opleiding", dat de inhoud en de kwaliteit van de programma IFT's erkend. In 2002 werd IFT gepresenteerd, opnieuw, met dezelfde award voor het feit dat het opzetten van de "Macao Occupational Skills Recognition System" (MORS) voor de lokale toeristische en de dienstensector, in samenwerking met de Europese Unie (EU).

In 1999, in samenwerking met de EU, de Macau-Europa Centre for Advanced Toerisme Studies (ME-CATS) werd opgericht in het Instituut, met nieuwe Europese concepten van de toeristische en de dienstensector beheer in de toeristische ontwikkeling van de regio Azië-Pacific. Dit centrum streeft ernaar een basis voor onderwijs en opleiding in de regio Azië-Pacific. Het bevordert de uitwisseling van kennis en ervaring tussen de instellingen voor hoger onderwijs in Europa en in de regio.

In 2000, IFT werd de eerste onderwijsinstelling toe te kennen de TedQual Certificering door de World Tourism Organization van de Verenigde Naties (UNWTO). Dit bevestigde de internationale standaard en kwaliteit bereikt door het IFT in onderwijs en opleiding. In 2003 werd IFT uitgenodigd door de Verenigde Naties voor Onderwijs Wetenschap en Cultuur (UNESCO) en het Internationaal Centrum voor de Studie van het behoud en de restauratie van culturele goederen (ICCROM) aan de oprichters van de Aziatische Academie voor Erfgoed Management (AAHM zijn ). Dit consortium netwerken instituten voor hoger onderwijs in heel de regio Azië-Pacific regio die betrokken zijn bij het onderzoek en onderwijs van de instandhouding van het erfgoed en de culturele instelling management.

"De 2008 Award Ceremony van Medailles en titels van Eer van de regering van Macau, Volksrepubliek China" werd gehouden op 16 januari 2009. Veertig personen en organisaties werden toegekend onderscheidingen en prijzen voor hun persoonlijke prestaties, opmerkelijke bijdragen aan de SAR Macau en hun toegewijde publiek en taakstraf. Het Instituut voor Toerisme Studies werd bekroond met de Medaille van Verdienste voor Toerisme in erkenning van zijn belangrijke bijdragen aan het bevorderen van de lokale ontwikkeling van het toerisme.

IFT zal blijven om vooruit te streven in haar zoektocht van leren en onderwijsinnovatie, het bevorderen van professionals en die bijdragen aan de ontwikkeling van het toerisme van Macao en in de regio Azië-Pacific.

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden