Institute for Tourism Studies, Macau

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In 2017 heeft het Institute for Tourism Studies (IFT) een succesvol internationaal kwaliteitsoverzicht (IQR) van het UK Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) ontvangen, waardoor IFT de eerste instellingen voor hoger onderwijs in de wereld wordt om deze internationale erkenning te krijgen. IFT is gerangschikt door de "QS World University Rankings by Subject 2017" als de 2e beste hoger onderwijsinstelling in Azië op het gebied van gastvrijheid en vrijetijdsbestuur en de 18e beste universiteit voor hoger onderwijs op dit gebied ter wereld.

Instituut voor Toeristische Studies, Macau (IFT), Opgericht in 1995, is een openbare instelling voor hoger onderwijs die valt onder het bestuur van de minister van Sociale Zaken en Cultuur van de Speciale Administratieve Regio regering Macau, Volksrepubliek China. IFT biedt graad en professionele programma's in een breed scala van toerisme gerelateerde disciplines zoals horeca, toerisme, erfgoed, evenementen, retail en marketing, ontspanning en vermaak, sport en recreatie, creatieve en culturele studies, en culinaire kunsten. IFT levert ook diverse programma's op het uitvoerende niveau in samenwerking met toonaangevende toeristische scholen in de wereld. Het Instituut is belast door de lokale autoriteiten om beleidsniveau onderzoek in verband met het toerisme planning en ontwikkeling uit te voeren.

De missie van IFT is een internationale tertiaire instelling van de keuze voor het toerisme en de dienstensector studies geworden. Niet alleen voor de voordelen van Macao, maar ook voor de regio Azië-Pacific, het zal de studenten met professionele kennis en technische deskundigheid ter voorbereiding op hun toekomstige leidinggevende verantwoordelijkheden in de industrie uit te rusten. Om de bovenstaande missie te volbrengen, het Instituut heeft de volgende drie kenmerken:

  1. Unieke identiteit - Het Instituut werkt onafhankelijk, gespecialiseerd in het verstrekken van hoger onderwijs en beroepsopleiding in het toerisme en de dienstverlenende sector management.
  2. Integratie - Het combineert de beste aanpak van de academische vorming en beroepsopleiding.
  3. Internationalisering - Het wil wederzijds voordelige samenwerking met gelijkaardige instellingen in het buitenland, het actief bevorderen van internationale leerervaring tussen docenten en studenten.

In 1997, het netwerk van de Asia-Pacific onderwijs-en opleidingsinstellingen in Toerisme (apetit), een lichaam volledig ondersteund door de Economische en Sociale Commissie van de Verenigde Naties voor Azië en de Stille Oceaan (UNESCAP) geselecteerd IFT als "het trainen van de trainer center" aanbieden opleiding en advisering voor apetit leden in de regio Azië-Pacific. In hetzelfde jaar, IFT ontvangen van de Pacific Asia Travel Association (PATA) de Gold Award in "Onderwijs en opleiding", dat de inhoud en de kwaliteit van de programma IFT's erkend. In 2002 werd IFT gepresenteerd, opnieuw, met dezelfde award voor het feit dat het opzetten van de "Macao Occupational Skills Recognition System" (MORS) voor de lokale toeristische en de dienstensector, in samenwerking met de Europese Unie (EU).

In 1999, in samenwerking met de EU, de Macau-Europa Centre for Advanced Toerisme Studies (ME-CATS) werd opgericht in het Instituut, met nieuwe Europese concepten van de toeristische en de dienstensector beheer in de toeristische ontwikkeling van de regio Azië-Pacific. Dit centrum streeft ernaar een basis voor onderwijs en opleiding in de regio Azië-Pacific. Het bevordert de uitwisseling van kennis en ervaring tussen de instellingen voor hoger onderwijs in Europa en in de regio.

In 2000, IFT werd de eerste onderwijsinstelling toe te kennen de TedQual Certificering door de World Tourism Organization van de Verenigde Naties (UNWTO). Dit bevestigde de internationale standaard en kwaliteit bereikt door het IFT in onderwijs en opleiding. In 2003 werd IFT uitgenodigd door de Verenigde Naties voor Onderwijs Wetenschap en Cultuur (UNESCO) en het Internationaal Centrum voor de Studie van het behoud en de restauratie van culturele goederen (ICCROM) aan de oprichters van de Aziatische Academie voor Erfgoed Management (AAHM zijn ). Dit consortium netwerken instituten voor hoger onderwijs in heel de regio Azië-Pacific regio die betrokken zijn bij het onderzoek en onderwijs van de instandhouding van het erfgoed en de culturele instelling management.

"De 2008 Award Ceremony van Medailles en titels van Eer van de regering van Macau, Volksrepubliek China" werd gehouden op 16 januari 2009. Veertig personen en organisaties werden toegekend onderscheidingen en prijzen voor hun persoonlijke prestaties, opmerkelijke bijdragen aan de SAR Macau en hun toegewijde publiek en taakstraf. Het Instituut voor Toerisme Studies werd bekroond met de Medaille van Verdienste voor Toerisme in erkenning van zijn belangrijke bijdragen aan het bevorderen van de lokale ontwikkeling van het toerisme.

IFT zal blijven om vooruit te streven in haar zoektocht van leren en onderwijsinnovatie, het bevorderen van professionals en die bijdragen aan de ontwikkeling van het toerisme van Macao en in de regio Azië-Pacific.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In De Culinaire Kunsten Beheer

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 China Macau

De IFT's BA Culinary Arts programma is nieuw programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het eerste cohort van studenten lid geworden van de 4-jarige opleiding in september 2011 en zal afstuderen in 2015. [+]

bachelor in de culinaire kunsten beheer De IFT's BA Culinary Arts programma is nieuw programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het eerste cohort van studenten lid geworden van de 4-jarige opleiding in september 2011 en zal afstuderen in 2015. Of zij voornemens zijn om een ​​carrière als een culinaire chef-kok na te streven, een receptie manager, of een all-round culinaire professional, de 4-jarige opleiding is gebaseerd op een brede empirische basis van bewezen docenten en geschoolde ambachtelijke technici. Met wereldwijde ervaring, variërend van 3,4 en 5 sterren hotels tot Michelin restaurants te evenementenlocaties en dergelijke, de IFT is gebaseerd op deze enorme kennisbank om een ​​goed afgeronde brede basis van waaruit de leerlingen kunnen floreren leveren. Met dit in gedachten de IFT bevordert ook koppelingen en voortdurend bouwt bruggen met het bedrijfsleven in een poging om de broodnodige professionals te voorzien van de mogelijkheid om hun ambacht te oefenen in een van de mooiste vestigingen over de hele wereld - en inderdaad veel IFT alumni zijn in feite doen precies dat. Ten slotte is de verreikende culinaire kunsten vaardighedenpakket onderwezen in dit programma op zichzelf van weinig nut zou zijn zonder een grondige gratis lespakket dat dergelijke essentials als talen opgenomen; culinaire woordenschat, financiële planning, management theorie, culinaire cultuur, trends in de gastronomie; menselijke middelen en gedrag in organisaties, alsmede zaken als milieu-overwegingen en duurzaamheidsaspecten, wetgeving, marketing en ondernemerschap. In dit verband 4 jaar culinaire kunsten opleiding van de IFT's is gewijd aan het... [-]

Bachelor In Het Beheer Van Het Erfgoed

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 China Macau

De IFT's BA Heritage Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. [+]

bachelor in erfgoedbeheer

De IFT's BA Heritage Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het programma omvat 42 lessen, een stage (derde jaar) en thesis schrijven. Volgende cursussen zijn op de lijst onder meer: ​​Inleiding tot Erfgoed Management Deze cursus introduceert het onderwerp van het erfgoed management en biedt een kader van alle cursussen in dit onderwerp specialisatie. De cursus zal voornamelijk verkennen van de onderliggende principes van erfgoedbeheer. Zij zal nagaan hoe erfgoed beheer werkt en hoe het een nuttige samenwerking met toerisme kan vormen om de gemeenschappelijke middelen die zij beide delen te beheren op een duurzame manier. De cursus is bedoeld om studenten te voorzien van een kader voor het analyseren van de complementaire en concurrerende eisen die door monumentenzorg en toerisme business management. Hoe zulke eisen ontstaan ​​bij de planning en ontwikkeling van het erfgoed toeristische attracties en producten zullen in de loop worden besproken met behulp van lokale en internationale voorbeelden. Erfgoed Interpretatie De effectiviteit van de interpretatie en presentatie van een erfgoed troef helpt bij het ​​begrijpen van de culturele waarde van deze activa door de bezoekers. Deze cursus zal aandacht worden besteed hoe erfgoed attracties die bezoekers gemakkelijk kunnen consumeren en te begrijpen (in het bijzonder, wanneer de balans tussen onderwijs en entertainment is rechts) kan worden. De discussie over de interpretatie van deze cursus zal betrekking hebben op de concepten en technieken voor het genereren van de berichten over de culturele waarde van het... [-]


Bachelor In Het Toerisme Business Management

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 China Macau

De IFT's BA Tourism Business Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. [+]

bachelor in het toerisme business management De IFT's BA Tourism Business Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het programma omvat 42 lessen, een stage (derde jaar) en thesis schrijven. Volgende cursussen zijn op de lijst onder meer: Toeristische bestemmingen Toerisme en de horeca zal nooit bestaan ​​zonder het brede spectrum van culturele en natuurlijke bezienswaardigheden op verschillende bestemmingen over de hele wereld. Deze cursus is bedoeld om studenten met essentiële kennis van wereld geografie als het gaat om toerisme en hospitality. Studenten worden vertrouwd gemaakt met kennis van de reiswereld patronen, zoals de bestemmingen en de oorsprong van de toeristen, grote wereld wonderen, en een aantal speciale zaken over het reizen naar bepaalde landen. De studenten worden toegewezen aan onderzoek en presentatie over culturen, taboes en attracties van een aantal geselecteerde bestemmingen doen. Na afloop van de cursus moet de student in staat zijn om culturele verschillen tussen landen en religies te begrijpen, en te tonen kennis van attracties in verschillende delen van de wereld, vooral die met een hoge culturele en natuurlijke waarden. Principes van Management Het doel van deze cursus is om studenten te voorzien van achtergrond kennis van de verschillende zakelijke disciplines, en hoe het zich verhoudt met zijn omgeving. Het studieplan volgt logisch uit het begin van business idee om uiteindelijk het beheer van de interne organisatie. Dienovereenkomstig worden de studenten kennis met de nodige concepten en tools om de essentie van de bedrijfsvoering te begrijpen. Inter-culturele... [-]

Bachelor In Het Toerisme Event Management

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 China Macau

De IFT's BA Toerisme Event Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. [+]

Bachelor in Toerisme Event Management De IFT's BA Toerisme Event Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het programma omvat meer dan 40 cursussen, een stage (derde jaar) en thesis schrijven. Volgende cursussen zijn op de lijst onder meer: Event Planning en Coördinatie Deze cursus zal zich richten op de rol van het evenement planning, coördinatie en operaties, in de eerste plaats van het kiezen van een locatie, en het begrijpen van de keuze van de stortplaats. Na afloop van deze cursus zal de student het belang van de planning te begrijpen om het succes van een evenement te garanderen, bouwen een passende visie en missie voor een evenement. De cursus zal ontwikkelen tot het identificeren van die creativiteit speelt een centrale rol in geslaagd evenement operatie. Een focus zal ook op de huidige trends en innovaties in de evenementenbranche geplaatst worden. De studenten zullen nieuwe benaderingen, materialen en apparatuur die gebruikt wordt om evenementen, variërend van een conferentie om een ​​tentoonstelling van een mega-evenement werken te onderzoeken. Inleiding tot Events Industry De meetings, incentives, conferenties tentoonstellingen (MICE) en evenementen sector van de toerisme-industrie heeft een enorme groei wereldwijd, investeren veel bestemmingen al in de grote MICE faciliteiten. Deze cursus zal zich beraden over de groei van de MICE industrie en evenementen. Het zal zich richten op de conventie industrie in de huidige staat. Het identificeren van de grootte, waarde, trends en groei van grote overeenkomst bestemmingen wereldwijd. Studenten zullen ook leren... [-]

Bachelor In Hotel Management

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 China Macau

De IFT's BA Hotel Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. [+]

Bachelor in Hotel Management De IFT's BA Hotel Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het programma omvat 42 lessen, een stage (derde jaar) en thesis schrijven. Volgende cursussen zijn op de lijst onder meer: Principes van Management Het doel van deze cursus is om studenten te voorzien van achtergrond kennis van de verschillende zakelijke disciplines, en hoe het zich verhoudt met zijn omgeving. Het studieplan volgt logisch uit het begin van business idee om uiteindelijk het beheer van de interne organisatie. Dienovereenkomstig worden de studenten kennis met de nodige concepten en tools om de essentie van de bedrijfsvoering te begrijpen. Hotel Operations Deze cursus heeft tot doel studenten te voorzien van een uitzicht op hotel operaties vanuit het perspectief van een General Manager. De functie van General Manager vereist een om een ​​macro-en micro-weergave van de horeca in het algemeen en het hotel in het bijzonder. De persoon aan het roer van een hotel operatie voortdurend moet verstandige beslissingen op basis van een evenwicht tussen theoretische en praktische overwegingen te maken .. Om dat studenten echte wereld blootstelling aan verschillende aspecten van algemeen management, General Managers van hotels in Macau worden uitgenodigd om gastcolleges / seminars te geven. De inhoud lijst is niet uitputtend en alle geschikte onderwerpen kunnen worden gepresenteerd. Studenten zijn verplicht om een ​​schriftelijke samenvatting van vijf presentaties van hun keuze met een toelichting over hun selectie doen. De gefaseerde opdrachten en aanwezigheid uitmaken van de cursus rang.... [-]

Bachelor In Toerisme Retail En Marketing Management

Campus Voltijd 4 jaar August 2018 China Macau

De IFT's BA Toerisme Retail en Marketing Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. [+]

Bachelor in Toerisme Retail en Marketing Management De IFT's BA Toerisme Retail en Marketing Management is een programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het programma omvat meer dan 40 cursussen, een stage (derde jaar) en thesis schrijven. Volgende cursussen zijn op de lijst onder meer: Principes van Retail Deze cursus introduceert de studenten in essentiële retailconcepten zoals de bepaling van de doelgroep, de locatie-analyse, winkelinrichting en organisatie, personeel, planning, de merchandising en de prijsstelling technieken, customer service beleid, verkoop vaardigheden en winkelactiviteiten. De kennis zal nuttig zijn voor het starten van de detailhandel of het beheer van de retail-activiteiten zijn. Retail en Marketing Business Project Dit is een sluitstuk natuurlijk dat de studenten vereist dat de theorieën die ze hebben geleerd over retail en marketing management in de creatie of revitalisering van een handelszaak of merk aan te brengen. De studenten zullen in staat om analytisch denken en teamgeest te ontwikkelen. Seminar in Retail en Marketing Deze cursus waarschuwt studenten om de nieuwste ontwikkelingen en trends in de detailhandel en marketing management. Studenten worden aangemoedigd de theorieën die ze geleerd hebben in de vorige cursussen en onderzoeken ze in veranderende zakelijke context te integreren. Uitgenodigde sprekers zullen de studenten op een aantal realistische aspecten van retail en marketing die niet zijn opgenomen in leerboeken verlichten. Het seminar serie doel om kritisch en analytisch denken te cultiveren en studenten te stimuleren op de hoogte van nieuwe trends en issues te houden. stage Het doel van... [-]

Videos

IFT Anthem

IFT Bachelor of Arts in Culinary Arts Management

IFT Green Campus Video

Institute video by Mazea Zhou and Sunny Sun- 1st Runner-Up Team of IFT Video Competition

IFT Pousada de Mong-Há & Educational Restaurant are awarded the excellence award by TripAdvisor

Contact