SHU-UTS SILC Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

World Class Education at SHU-UTS SILC Business School

Mede-oprichter van de Universiteit van Shanghai (SHU) en de University of Technology Sydney (UTS) in 1994, SHU-UTS SILC Business School (SILC) was een van de eerste Chinees-buitenlandse joint business schools in China. De school werd opgericht in lijn met de Verordeningen van de Volksrepubliek China op de Chinese buitenlandse Samenwerking in Running Scholen. Doordat oprichting van de Chinees-buitenlandse onderwijs joint ventures en programma's, het ministerie van Onderwijs is gericht op internationaal onderwijs middelen van hoge kwaliteit te introduceren, te leren van de filosofie, het systeem, en de werking van buitenlandse universiteiten, bevorderen van de hervorming van de universiteiten in China, en uiteindelijk te bouwen wereld class Chinese universiteiten.

Toen de school werd opgericht in 1994, maar het bood taalcursussen Engels en diploma's ingevoerd uit UTS: InSearch. UTS: InSearch is een particulier onderwijs provider hoger eigendom van UTS. Het biedt academisch Engels programma's en UTS Foundation Studies. UTS: InSearch diploma afgestudeerden komen in aanmerking voor de directe invoer in het tweede jaar van een UTS graad.

De School begonnen met zijn eerste SHU bacheloropleiding, Bachelor of Economics (major in de internationale economie en handel) te bieden, in 1998. Twee jaar later, de tweede SHU bacheloropleiding - Bachelor of Management met twee majors (Business Administration en Information Management & Information Systems) - begonnen. De twee universiteiten besloten om hun samenwerking naar het volgende niveau te nemen. Als gevolg hiervan, de UTS Bachelor of Business-programma is ingevoerd om de School van UTS Business School. Begonnen in 2002, de Bachelor of Business programma is een UTS offshore-programma in overeenstemming met UTS en -normen. Het programma bestaat uit drie componenten - InSearch diploma programma, 8 UTS kern cursussen, en 8 SHU cursussen. SHU en UTS herkennen elkaars credits. Studenten in het programma zijn bekroond met een UTS bachelor's degree bij het afstuderen.

SHU-UTS102

Zoals een andere mede-oprichter en ouder universiteit van de School, neemt SHU gecentraliseerd beheer van alle scholen, met inbegrip van de SHU-UTS SILC Business School. De school moet voldoen aan de voorschriften die door de MOE en SHU, maar geniet autonomie faculteit recruitment, financiën operatie en governance. De school wordt bestuurd door een raad, bestaande uit de voorzitters van de SHU en UTS, de decanen van de School en UTS Business School, en andere leden. De decaan is verantwoordelijk voor de werking van de school. Het bestuur is verantwoordelijk voor de strategische planning en andere belangrijke beslissingen.

In 2006, de Shanghai Municipal Onderwijs Commissie geselecteerd als de piloot school om de kwaliteit accreditatie ontvangen, waardoor het niet alleen de eerste Chinees-buitenlandse joint business school om deze accreditatie ontvangen door een door de staat erkende controle-organisatie, maar ook de eerste school te gaan door middel van het accreditatieproces. In 2009 werd de school bekroond met "één van de tien beste educatieve joint ventures" door China Education Web. In het vierde achtereenvolgende jaar, tussen 2010 en 2013, werd de School bekroond met de "tien educatieve joint ventures met de beste merk" door www.sina.com.cn, één van de meest vooraanstaande Chinese portal websites. In 2014 werd de school bekroond met "China's meest invloedrijke educatieve joint venture" van Xinhua Net. In 2015 werd de school uitgeroepen tot "Model School van de Chinese buitenlandse Samenwerking" door de Shanghai Municipal regering.

SILC101

Locaties

Sjanghai

Address
99 Shangda Road
BaoShan District

200444 Sjanghai, Sjanghai, China

Accreditaties

AACSB Accredited