Sun Yat-Sen University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sun Yat-sen Universiteit, Oorspronkelijk bekend als Guangdong University, Werd in 1924 opgericht door Dr. Sun Yat-sen (ook wel Zon Zhongshan), een grote democratische revolutionaire leider van de 20ste eeuw. De universiteit is gevestigd in Guangdong provincie, Een gebied naburig Hong Kong en Macao, dat is in de voorhoede van China's hervorming en openstelling. Als een van de toonaangevende universiteiten in de Volksrepubliek China, Sun Yat-sen Universiteit is een uitgebreide multi-disciplinaire universiteit, met inbegrip van de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, natuurwetenschappen, technische wetenschappen, medische wetenschappen, farmacologie, en het management wetenschappen.

Het heeft ongeveer 82.384 studenten op vier campussen in en Zhuhai. Profiteren van de ligging nabij Hong Kong en Macao en de regionale voordeel van de opening en de economische ontwikkeling, heeft de universiteit uitgegroeid tot een belangrijke basis voor de opleiding op hoog niveau talenten, wetenschappelijk onderzoek, het verlenen van diensten aan de samenleving en de erven van culturele tradities.

De universiteit heeft ook met succes gebouwd internationale samenwerking en uitwisseling relaties met vele top universiteiten in de wereld. Volgens de Times Education World University hogere ranking voor de periode 2010-2011, Sun Yat-sen Universiteit werd in de top 200 van de wereld. Momenteel, Sun Yat-sen Universiteit beslaat een totale oppervlakte van 5.972 vierkante kilometer en heeft 4 campussen: Guangzhou Zuid-Campus, Guangzhou North Campus, Guangzhou East CampusEn Zhuhai Campus.

Locaties

Guangzhou

Address
Guangzhou South Campus,
No. 135, Xingang Xi Road

510275 Guangzhou, Guangdong, China

Guangzhou

Address
Guangzhou North Campus,
No. 74, Zhongshan Er Road

510085 Guangzhou, Guangdong, China

Zhuhai

Address
Zhuhai Campus,
Tang Jia Wan

519082 Zhuhai, Guangdong, China

Guangzhou

Address
Guangzhou East Campus,
Xiaoguwei Island, Panyu District

510006 Guangzhou, Guangdong, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden