The Sino-British College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

sbcbanner101

Welkom op de Chinees-Britse College

De Chinees-Britse College (SBC) is een internationale hogeschool, gezamenlijk opgericht door de Universiteit van Shanghai voor Wetenschap en Technologie (USST) en negen toonaangevende Britse universiteiten: de Universiteit van Bradford; De universiteit van Huddersfield; De universiteit van Leeds; Leeds Beckett University; Liverpool John Moores University; Manchester Metropolitan University; De universiteit van Salford; De universiteit van Sheffield; Sheffield Hallam University.

SBC werd een volledige vergunning hogeschool op 1 september 2006. Het is de enige in Shanghai gevestigde instelling voor hoger onderwijs van een vergunning door het Chinese ministerie van Onderwijs om de volledige opleidingen volledig in het Engels op meerdere buitenlandse universiteiten bieden (de zogenaamde "1 tot en met N Consortium Model") toe te kennen, ofwel onderwezen volledig op de Shanghai campus of met een periode van studie in het buitenland. Afgestudeerden worden toegekend graden ten opzichte van een van de partners Britse instellingen.

SBC is gevestigd in een prachtig historisch campus in het hart van de stad Shanghai. Op dit moment, het heeft ongeveer 1.600 full-time undergraduate studenten en meer dan 70 internationale studenten uit ongeveer 20 landen en regio's. Opleidingen worden volledig in het Engels over het hele spectrum van bedrijf and Engineering door een hoog gekwalificeerd wetenschappelijk team, bestaande uit bijna 80 internationale medewerkers uit 15 verschillende landen plus ongeveer 80 tweetalige administratief personeel van wie velen hebben bestudeerd voor de internationale graden.

In de zomer van 2015, SBC gehost drie diploma-uitreikingen voor studenten afstuderen aan de Liverpool John Moores University (Engineering), Universiteit van Huddersfield (Evenementen Management) en de Universiteit van Sheffield (Business Management). Als vijfde cohort van SBC / USST studenten te voltooien graden full UK bachelor volledig in het Engels in Shanghai, hebben de 2015 afgestudeerden erkend als groot succes hebben bereikt, zowel in termen van uitmuntende academische prestaties, maatschappelijke verantwoordelijkheid door hun liefdadigheidswerk en een hoge inzetbaarheid met meer dan 98% reeds in dienst of in Graduate programma's op uitstekende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada en Australië, enz

De SBC team zet zich in voor het aanbieden van internationale degree onderwijs op het allerhoogste niveau met voortdurende steun van partner universiteiten in zowel China en het Verenigd Koninkrijk.

Vision 2025

SBC's visie is om te worden bekend als een internationale hub en center of excellence, het aantrekken van studenten en docenten van over de hele wereld, met een reputatie voor het ontwikkelen van maatschappelijk verantwoorde en innovatieve leiders staat om te werken in verschillende culturen.

Prme

Steeds een ondertekenaar van de Principles for Responsible onderwijsmanagement (prme) is in overeenstemming met onze Vision 2025, in dat we zullen gaan met netwerken, internationaal, nationaal en lokaal niveau, op een manier die onze strategische positionering en links versterkt de overkoepelende thema's waarvoor wij wensen bekend zijn, dat wil zeggen verantwoord leiderschap, ondernemerschap en innovatie en culturele empathie.

International Advisory Group (IAG)

De IAG is gevestigd aan het college Executive adviseren over de uitvoering van, en alle latere herziening van Vision 2025 strategisch plan van het college en om te helpen het college bereiken en behouden van een hoog profiel in belangrijke netwerken.

Feiten at-a-Glance

De Chinees-Britse College (SBC) werd de licentie in 2006 toegekend aan de Britse graden in het Engels gedoceerd op haar vlaggenschip campus te bieden - voor ogen als de "Model Campus of Learning" - opgericht op Fuxing Campus van de Universiteit van Shanghai voor Wetenschap en Technologie .

(Met ingang van najaar 2016)

Studentenpopulatie

Aantal studenten: Ongeveer 1600 studenten, waaronder 74 internationale studenten uit 21 landen en regio's.

Faculteit

SBC heeft op dit moment bijna 80 internationale faculteit leden verspreid over 3 academische scholen. Momenteel is de meerderheid van Jaar 4 lezingen worden uitgevoerd door Fly-in faculteit van partneruniversiteiten met de docenten van SBC. Alle USST modules worden gedekt door het onderwijs van de faculteit van USST belangrijkste campus.

Vakgebieden

SBC heeft drie scholen als volgt: School of Business and Management

School of Engineering en Informatica

School of Languages, onderwijs en Culturen

LET OP: De feiten in één oogopslag worden periodiek bijgewerkt, met behulp van de meest recente gegevens.

SBC Campus

sbcbanner102

Historic Campus

Gebouwd bijna een eeuw geleden, unieke campus SBC's heeft klassieke Europese architectuur en is gelegen in het hart van Shanghai. De gebouwen omvatten de Duitse, Franse en Britse design features en de campus tuinen worden onderhouden met een combinatie van Chinese en Europese functies. Sinds de campus werd gebouwd, is het een plek voor voorname leren en onderzoek geweest, maar het is ook een plaats die is een bron voor de lokale gemeenschap.

Fantastic Location

SBC's studenten en medewerkers kunnen genieten van een van de meest geschikte locaties van elke universiteit in China, met restaurants, winkels, bioscoop en vervoer binnen enkele minuten van de campus. Bijvoorbeeld, wandelen afstanden van de campus zijn: metro station - Shaanxi South Road, lijnen 1, 10 en 12, bushaltes, bars en restaurants, theater, het ziekenhuis, de openbare bibliotheek en sportfaciliteiten.

De Shanghai Library en de Harmony Hospital liggen dicht bij elkaar op slechts 2 minuten met de bus of taxi van SBC campus, en de nieuw gebouwde Shanghai Cultuur Square ligt aan de overkant van de Shaanxi South Road.

Shanghai Hongqiao Airport ligt op 30 minuten per taxi en Shanghai Pudong International Airport ligt op 60 minuten met de taxi. Als alternatief kan de bullet train brengt aankomsthal van de internationale luchthaven Pudong naar het centrum van de stad in ongeveer 30 minuten dan kunnen de bezoekers over te dragen aan de metro of taxi naar SBC Campus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) Business Management

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 China Shanghai

De Business Management diploma aangeboden door de Sheffield Hallam University in SBC is ideaal voor studenten die hun kennis, vaardigheden en carrièrevooruitzichten vooruit in business management. De nadruk ligt op het ontwikkelen van praktische vaardigheden en zakelijke begrip, naast de academische kennis. Lesgeven door middel van projecten en case studies met betrekking tot het echte leven organisaties en scenario verbetert de inzetbaarheid. Er is een focus op vaardigheden die broodnodige in het bedrijfsleven organisaties zoals het oplossen van problemen, besluitvorming, onderhandelen, onderzoek en project management. [+]

BA (Hons) Business Management

Jaar 2 Pathways:

Business Management 2 + 2s (1 + 2s) Zakelijke-Management gerelateerde 2 + 2s (1 + 2s)

Raadpleeg de sectie Cursus voor om 2 + 2 opties (1 + 2).

* Internationale Studenten die beschikken over voldoende academische en Engels taaleisen kunnen worden vrijgesteld van het nemen van de stichting jaar en vul het diploma in slechts 3 jaar.

De overkoepelende doelstelling van het ontwerp voor deze cursus is dat het specialisme-centric, uitdagende academische en zorgen voor een stimulerende student ervaring. De cursus faciliteert studenten:

Studie van de organisaties, het beheer en de veranderende externe omgeving waarin organisaties opereren; Voorbereiding en ontwikkeling van een carrière in het bedrijfsleven en het management; Verbetering van vaardigheden een leven lang leren en persoonlijke ontwikkeling bij te dragen aan de samenleving als geheel. ... [-]

BA (Hons) gebeurtenissen beheer

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 China Shanghai

Deze cursus is bedoeld om afgestudeerden te voorzien van de vaardigheden, kennis en competenties op gebeurtenissen, die kan gaan met specialisten op het plannen en uitvoeren van een reeks van routine en complexe gebeurtenissen te beheren te produceren. Dit kan locatie selectie, de openbare veiligheid en crowd control, de levering van personeel, marketing, design en enscenering, muziek promotie en sponsoring bevatten. [+]

BA (Hons) Evenementen management

Jaar 2 Pathways:

Evenementen Beheer 2 + 2s (1 + 2s) Evenementen-Management gerelateerde 2 + 2s (1 + 2s)

Raadpleeg de sectie Cursus voor om 2 + 2 opties (1 + 2).

* Internationale Studenten die beschikken over voldoende academische en Engels taaleisen kunnen worden vrijgesteld van het nemen van de stichting jaar en vul het diploma in slechts 3 jaar.

Wat is deze cursus over?

Events management wordt steeds belangrijker als specialist vakgebied. Evenementen zijn zeer divers en kunnen variëren van kleine private functies tot grootschalige festivals, sporttoernooien, popconcerten, carnavals en internationale mega-evenementen zoals de Olympische Spelen.... [-]


Bachelor

Beng (Hons) industriële elektronica en regeltechniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 China Shanghai

Deze cursus biedt een programma van de studie, die de kern van kennis en begrip van de technische principes, wiskunde, en berekening, passend op het gebied van industriële elektronica en regeltechniek ontwikkelt. Het zal u toelaten om specialistische kennis, intellectuele en praktische vaardigheden die u zullen helpen om te analyseren, te onderzoeken en robuuste oplossingen voor technische problemen te ontwikkelen te ontwikkelen. [+]

Beng (Hons) Industriële Elektronica en regeltechniek

Jaar 2 Pathways:

Electrical and Electronic Engineering-gerelateerde 2 + 2s (1 + 2s)

Raadpleeg de sectie Cursus voor om 2 + 2 opties (1 + 2).

* Internationale Studenten die beschikken over voldoende academische en Engels taaleisen kunnen worden vrijgesteld van het nemen van de stichting jaar en vul het diploma in slechts 3 jaar.

Deze opleiding wordt aangeboden door de Liverpool John Moores University en afgeleverd bij SBC.

Wat is deze cursus over?

Deze cursus biedt een programma van de studie, die de kern van kennis en begrip van de technische principes, wiskunde, en berekening, passend op het gebied van industriële elektronica en regeltechniek ontwikkelt. Het zal u toelaten om specialistische kennis, intellectuele en praktische vaardigheden die u zullen helpen om te analyseren, te onderzoeken en robuuste oplossingen voor technische problemen te ontwikkelen te ontwikkelen.... [-]


Beng (Hons) manufacturing systems engineering

Campus Voltijd 4 weken September 2019 China Shanghai

Deze cursus biedt een programma van de studie, die de kern van kennis en begrip van de technische principes, wiskunde, en berekening, passend op het gebied van productie-engineering ontwikkelt. Het zal u toelaten om specialistische kennis, intellectuele en praktische vaardigheden die u zal toelaten om te analyseren, te onderzoeken en robuuste oplossingen voor de productie van technische problemen te ontwikkelen te ontwikkelen. [+]

Beng (Hons) Manufacturing Systems Engineering

Jaar 2 Pathways:

Mechanical Engineering-gerelateerde 2 + 2s (1 + 2s)

Raadpleeg de sectie Cursus voor om 2 + 2 opties (1 + 2).

* Internationale Studenten die beschikken over voldoende academische en Engels taaleisen kunnen worden vrijgesteld van het nemen van de stichting jaar en vul het diploma in slechts 3 jaar.

Deze opleiding wordt aangeboden door de Liverpool John Moores University en afgeleverd bij SBC.

Beng (Hons) "met Management" Option

Deze twee Beng (Hons) technische programma's zijn ontworpen om de eerste opleidingseisen samen te leveren voor een professionele ingenieur met een passende reeks overdraagbaar en managementvaardigheden. Beide awards kan verder worden geselecteerd op een "met Management" optie, die een veranderde laatste jaar met inbegrip van een Strategic Management module biedt en beheer thema Techniek Project, indien gewenst.... [-]