The University of Nottingham Ningbo China

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Nottingham Ningbo China (UNNC) was de eerste buitenlandse universiteit van China om zijn deuren in China te openen. Opgericht in 2004, met de volledige goedkeuring van het Chinese Ministerie van Onderwijs, worden we geleid door de Universiteit van Nottingham met de samenwerking van Zhejiang Wanli Education Group, een belangrijke speler in de onderwijssector in China.

Snelle feiten over de universiteit

 • De Universiteit van Nottingham Ningbo China (UNNC) was de eerste Chinese buitenlandse universiteit om in 2004 zijn deuren in China te openen.
 • Bij UNNC hebben we meer dan 6.500 studenten en ongeveer 750 internationale studenten
 • We hebben meer dan 700 personeelsleden, verdeeld over academische en professionele diensten.
 • Onze medewerkers en studenten komen uit meer dan 70 landen en regio's over de hele wereld.
 • De universiteit is gelegen in een campus van 144 hectare (584.666m²) in Ningbo, provincie Zhejiang.
 • Wij beschikken over drie faculteiten: Bedrijfsleven, Wetenschappen en Techniek, Humanitieten en Sociale Wetenschappen.
 • Wij bieden 28 bacheloropleidingen en 22 postdoctorale cursussen aan.
 • De Universiteit heeft tien onderzoekscentra en instituten.
 • In december 2008 kregen we een licentie om PhD's te verlenen en hebben we ongeveer 300 promovendi.
 • We hebben China's eerste koolstofneutrale gebouw, thuis van ons Centrum voor Duurzame Energietechnologieën (CSET).

Jaarverslag

"2016 is een jaar van overgang met veel opwindende initiatieven en prestaties. Het is een goede start voor onze missie voor 2020 en plaatst UNNC in een sterkere positie voor de toekomst"

 • Professor Chris Rudd De Universiteit van Nottingham Ningbo Jaarverslag 2016 is nu beschikbaar. Dit rapport heeft de afgelopen academische jaar de belangrijkste vooruitgang en prestaties van de universiteit samengevat en gemarkeerd. Het heeft enkele van de meest prominente prestaties en vreugdevolle momenten van de universiteit gedeeld in het beginjaar van de implementatie van de Strategie 2020. Vier belangrijke ontwikkelingsgebieden die in het rapport zijn behandeld, zijn:
 • Teaching & Learning
 • Research & Discipline Building
 • Hervormingen en herstructurering
 • Sociale verantwoordelijkheid & Communautaire betrokkenheid

In-demand afgestudeerden

We hebben meer dan 6.000 studenten en elk jaar ongeveer 1.500 afgestudeerden met uitstekende academische kwalificaties, overdraagbare vaardigheden, creatieve vooruitzichten en een fris perspectief. Ze zijn in de vraag van werkgevers over de hele wereld die de voordelen kennen van het inhuren van talent met een internationaal perspectief.

Ons internationaliseringsbeleid betekent dat onze studenten kunnen studeren aan de universiteit van Nottingham in het Verenigd Koninkrijk of als studenten in de buitenlanden studeren of studeren naar andere universiteiten over de hele wereld.

Internationale studenten komen uit meer dan 60 landen over de hele wereld en Chinese studenten worden geselecteerd uit de meeste provincies op basis van hun toelatingsexamen.

Concurrentie voor binnenkomst is stevig en studenten moeten een minimum niveau Engels hebben om op onze diploma's te worden geaccepteerd. We zijn bekend met een aantal buitenlandse schoolverlatende kwalificaties. Voor meer informatie over de kwalificaties die u hier nodig hebt, mail ons onze toelatingspan.

High-impact onderzoek

Bij UNNC is onderzoek uitgebreid naar alle faculteiten en disciplines, en we hebben verschillende centra en instituten die high impact onderzoek produceren.

We zijn toegewijd aan het leveren van wereldwijde onderzoekskennis die relevant is voor de belangen en behoeften van China.

Onze nagraadse studenten spelen een belangrijke rol in onze onderzoeksgemeenschap en we willen het onderzoekstalent van de toekomst ondersteunen.

Hoogwaardig personeel

Wij hebben meer dan 600 onderwijs-, onderzoeks- en professionele dienstverleners bij UNNC, gewerkt aan topuniversiteiten, onderzoeksinstellingen en bedrijven uit minstens 40 landen wereldwijd.

Al het onderwijs op de campus is in het Engels uitgevoerd door personeel die ook uit Nottingham is gedetacheerd of aangewezen aan de normen van de universiteit van Nottingham.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba (hons) financiën, boekhouding en management

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 China Ningbo

Deze cursus biedt een uitgebreide undergraduate opleiding in financiën en accounting, gekoppeld aan een volledig geïntegreerd begrip van de theorie en praktijk van management in verschillende organisaties. [+]

BA (Hons) Financiën, boekhouding en management

Deze cursus biedt een uitgebreide undergraduate opleiding in financiën en accounting, gekoppeld aan een volledig geïntegreerd begrip van de theorie en praktijk van management in verschillende organisaties. Het diploma biedt met name een sterke interdisciplinaire kern van materiaal in de boekhoudkundige en financiële theorie en praktijk, met de nadruk op het moderne kantoor en zijn financiële omgeving.

Als afgestudeerde heb je een stevige basis voor een succesvolle carrière in een reeks van zakelijke gebieden, of voor verdere studie en onderzoek. Je hebt gedetailleerde kennis van financiën, boekhoudkundige en managementconcepten en de vaardigheden om ze onafhankelijk toe te passen op zakelijke kwesties.... [-]


BA English Language and Applied Linguistics

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 China Ningbo

[+]

[-]

Ba europese studies

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 China Ningbo

Het eerste jaar bestaat uit een speciaal programma van het Engels voor academische doeleinden ontworpen door zeer ervaren medewerkers van de geprezen centrum van het Engels Language Learning (CELE) aan de Universiteit van Nottingham. [+]

ba Europese studies Cursus structuur

Jaar 1 (Voorlopig jaar)

Dit jaar is niet verplicht voor studenten met de juiste kwalificaties voor het invoeren van jaar 2. Het eerste jaar bestaat uit een speciaal Engelstalig programma voor academische doeleinden, ontworpen door zeer ervaren personeel van het befaamde Centre of English Language Learning (CELE) aan de Universiteit van Nottingham. Dit wordt zorgvuldig geïntegreerd in de studieprogramma's die door elke academische school worden aangeboden om studenten voor te bereiden op de jaren 2-4 van de graad.

Jaar 2 (Kwalificerend jaar)

In dit eerste jaar van specialistische studie kun je kiezen uit modules die de historische, sociale en culturele grondslagen van het moderne Europa bestrijken. Deze modules worden gestructureerd rond de studentgerichte leren aanpak met uitgebreide lezen als u de studie vaardigheden die je later in je diploma nodig voor meer onafhankelijk onderzoek te oefenen. Je begint ook aan je taaltraining, die is ontworpen om de meertalige communicatievaardigheden te bevorderen die nodig zijn om vandaag succesvol te zijn in de internationale arena.... [-]


BSc

BSc (Hons) Computer Science

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 China Ningbo

[+]

[-]

Bachelor

BEng (Hons) Chemical Engineering

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 China Ningbo

[+]

[-]

Videos

The University of Nottingham Ningbo China

Mavic Pro Drone Tour of The University of Nottingham Ningbo China