University of Nottingham Ningbo China

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was de eerste Chinees-buitenlandse universiteit die haar deuren in China opende. Opgericht in 2004, met de volledige goedkeuring van het Chinese Ministerie van Onderwijs, worden we geleid door de Universiteit van Nottingham in samenwerking met Zhejiang Wanli Education Group, een belangrijke speler in de onderwijssector in China.

138966_1.jpeg

Snelle feiten

De universiteit van Nottingham wordt door QS World University Ranking 2020 gerangschikt als een van de 100 beste universiteiten ter wereld

We hebben 20 servicegerichte studentenorganisaties en meer dan 70 verenigingen

Uitwisselings- en studieprogramma's in het buitenland met meer dan 100 partners in ongeveer 40 landen en regio's

Ongeveer 51% van onze academische papers werd gepubliceerd in de 10% beste tijdschriften ter wereld

  • De University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was de eerste Chinees-buitenlandse universiteit die in 2004 haar deuren in China opende.
  • Bij UNNC hebben we ongeveer 8.000 studenten en ongeveer 10% komt uit Hong Kong, Macao, Taiwan en overzeese landen.
  • We hebben ongeveer 880 medewerkers, verdeeld over academische en professionele diensten.
  • Onze medewerkers en studenten komen uit meer dan 70 landen en regio's over de hele wereld.
  • De universiteit bevindt zich op een campus van 584.666 m² in Ningbo, in de provincie Zhejiang.
  • We hebben drie faculteiten: Business, Science and Engineering, Humanities en Social Sciences.
  • We bieden 29 bacheloropleidingen en 16 postdoctorale cursussen aan.
  • De universiteit heeft 15 onderzoekscentra en instituten.
  • We hebben in december 2008 een vergunning gekregen om te promoveren en hebben meer dan 500 promovendi.
  • We hebben China's eerste CO2-neutrale gebouw, de thuisbasis van ons Centrum voor Duurzame Energietechnologieën (CSET).

Cijfers nauwkeurig voor academiejaar 2019-20.

138967_2.jpg

Veelgevraagde afgestudeerden

We hebben meer dan 8.000 studenten en elk jaar ongeveer 1.500 afgestudeerden met uitstekende academische kwalificaties, overdraagbare vaardigheden, een creatieve kijk en een frisse blik. Ze zijn in trek bij werkgevers over de hele wereld die de voordelen erkennen van het aannemen van talent met een internationaal perspectief.

Ons internationaliseringsbeleid houdt in dat onze studenten kunnen studeren aan de Universiteit van Nottingham in het VK of als uitwisselingsstudenten kunnen gaan of studeren in het buitenland aan andere universiteiten over de hele wereld.

Internationale studenten komen uit meer dan 75 landen over de hele wereld en Chinese niet-gegradueerde studenten worden uit de meeste provincies geselecteerd op basis van hun toelatingsexamens voor de universiteit.

De concurrentie voor deelname is zwaar en studenten moeten een minimaal niveau Engels hebben om toegelaten te worden tot onze opleidingen. We zijn bekend met een reeks buitenlandse kwalificaties voor schoolverlaten. Voor meer informatie over de kwalificaties die nodig zijn om hier te studeren, stuur een e-mail naar ons toelatingsteam.

138965_4.jpg

Onderzoek met hoge impact

UNNC is een snelgroeiende hub voor excellentie in onderzoek, innovatie en kennisuitwisseling. Gedreven door onze samenwerking met de overheid van Ningbo en industriële partners, bieden we oplossingen voor lokale uitdagingen door middel van onderzoek en innovatie van wereldklasse.

Ons onderzoek omvat alle faculteiten en disciplines en we hebben verschillende centra en instituten die zich inzetten om wereldwijd toonaangevend onderzoek te leveren dat relevant is voor de belangen en behoeften van China.

We willen het onderzoekstalent van de toekomst graag ondersteunen. We financieren en ondersteunen meer dan 500 postdoctorale studenten en zij spelen een belangrijke rol in onze onderzoeksgemeenschap.

Personeel van topkwaliteit

We hebben ongeveer 880 docenten, onderzoek en professionele dienstverleners bij UNNC, gerekruteerd van topuniversiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven uit ten minste 40 landen over de hele wereld.

Al het onderwijs op de campus wordt in het Engels gegeven door personeel dat is gedetacheerd vanuit Nottingham of is aangesteld volgens de normen van de Universiteit van Nottingham.

We hebben 25 hoogleraren van wereldklasse benoemd via de Li Dak Sum Chair Professorship-regeling. Hun belangrijkste onderzoeksgebieden strekken zich uit over mariene economie, nieuwe materialen, bedrijfsinnovatie en meer.

138968_3.jpg

Jaarverslag

UNNC Strategie 2020 verwoordt onze toewijding om de leerervaring van studenten te verbeteren. Onderwijzen en leren blijven de kern van de ontwikkeling van UNNC.

Als internationale universiteit heeft UNNC internationalisering bevorderd door middel van wereldwijd georiënteerde academische programma's en overzeese uitwisselingsmogelijkheden die worden ondersteund door wereldwijde partnerinstellingen. Volgens de Shanghai Rankings 2019 staat de internationalisering van de universiteit op de zevende plaats in het land en op de eerste plaats in de provincie Zhejiang.

Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek integreert UNNC op grond van zijn unieke voordelen hoogwaardige wetenschappelijke onderzoeksbronnen in binnen- en buitenland, voert actief grensoverschrijdende interdisciplinaire wetenschappelijke onderzoekssamenwerking en academische uitwisselingen uit in het licht van lokale ontwikkelingsbehoeften, en tracht de overdracht van wetenschappelijke en technologische prestaties. In januari 2019 bracht Shanghai Ranking Consultancy de "2019 Best Chinese Universities Rankings" uit, en UNNC scoorde het hoogst in de kernindicator "Scientific Research Quality".

Locaties

Ningbo

Address
199 Taikang East Road Ningbo
Ningbo, Zhejiang, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen