Vatel Hotel & Tourism Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studeer hotelmanagement aan de Vatel School in Suzhou, China

Vatel Suzhou is uniek in China en biedt een mix van theoretische cursussen en praktijken in hotels, restaurants, resorts en andere partnerinstellingen

Vatel Suzhou biedt twee graden (een bachelor in drie jaar en een MBA in twee jaar) en op maat gemaakte kortlopende programma's voor leidinggevenden en managers. Alle cursussen worden in het Engels gegeven om onze studenten de internationale bekendheid te geven die ze nodig hebben om te presteren in de steeds veeleisender horecasector. Vatel Suzhou zal een van de meest geavanceerde kunst van gastvrijheid, de Franse 'art de Vivre', naar China brengen. Vatel Suzhou werkt samen met drie 5-sterrenhotels op minder dan 30 minuten van de campus om de professionele praktijken te organiseren waarbij de studenten afwisselend in de keuken werken, F

Het onderwijzend personeel speelt een zeer belangrijke rol in uw toekomstige succes. Bij Vatel geven leraren hun knowhow en hun passie aan jou door. Dankzij interactieve trainingsmethoden die dicht bij de realiteit van het horecaveld liggen. Ze geven u de tools voor het ontwikkelen van uw technische, conceptuele en analytische vaardigheden als toekomstige managers. De langdurige inzet van het onderwijzend personeel van Vatel, of het nu universitaire docenten zijn of gastdocenten die zijn geselecteerd vanwege hun excellentie op hun specifieke gebied, dragen bij aan uw succes.

Kies Vatel Suzhou

Vanwege zijn professionele en gepersonaliseerde training

In een mondiale en zeer competitieve economie is alleen een diploma niet langer voldoende. Recente afgestudeerden van Vatel hebben de voorkeur boven anderen vanwege hun menselijke en professionele kwaliteiten.

Vanwege zijn waarden van verantwoordelijkheid en solidariteit

De Vatel Spirit is gebaseerd op waarden die worden gedeeld door het onderwijsteam en de studenten: bij Vatel heeft iedereen rechten maar ook verantwoordelijkheden, maar ze zijn allemaal bevoegd om deel te nemen aan het professionele succes van de toekomstige afgestudeerde Vatel.

Vanwege het Marco Polo-uitwisselingsprogramma

Kandidaten, terwijl ze hun studie in Vatel voortzetten, worden ondergedompeld in een andere cultuur, een andere taal, staan meer open voor anderen, zijn beter voorbereid op een internationale carrière.

Vanwege zijn innovaties

In de jaarlijkse internationale conventie kunnen alle directeuren van de Vatel School elkaar ontmoeten om onderwijsinnovaties op hun scholen te bespreken. Het beste van deze innovaties wordt vervolgens geïntegreerd in Vatel-onderwijsprogramma's.

Vanwege zijn 35.000 alumni, een netwerk waarop u kunt rekenen

Elk van de 7.000 studenten, waar zijn of haar gastschool zich ook bevindt, kan op iedereen in de Vatel Group en op zijn 35.000 alumni rekenen die in de mooiste hotels ter wereld werken. Dit netwerk is sterker dan alle andere om u te helpen bij het vinden van een baan die past bij uw dromen en ambities.

Vanwege ondersteuning bij JHM-hotels

Er zijn tal van hotels onder JHM Group, die stage en formele banen bieden voor onze studenten en afgestudeerden. JHM helpt de studenten om uit te groeien tot een succesvolle carrière in de horeca.

126351_JHM.png

Join.ln Hospitality Management Co., Ltd. (JHM) biedt een hoog niveau van bedrijfscultuur en een rigoureus enterprise managementsysteem met een wereldwijd managementperspectief van internationale normen. Een internationaal team dat bestaat uit toptalent op het gebied van gastvrijheidmanagement is er om ervoor te zorgen dat elke gast die onze accommodaties bezoekt, kan genieten van de hoogste kwaliteitservaring.

De merkenportfolio van JHM bestaat uit luxe Tonino Lamborghini-hotels

Om de snelle uitbreiding te ondersteunen en te zorgen voor voldoende beschikbaarheid van talent voor het groeiende aantal accommodaties, Vatel Hotel

Een gastvrijheidsschool met ultramoderne faciliteiten

een milieuvriendelijke gloednieuwe campus van 3500 vierkante meter | 14 modern ingerichte klaslokalen met een videoprojector en wifi | Vatel café om je cocktails en barista-vaardigheden te oefenen | een onechte hotelkamer om je schoonmaak- en zetvaardigheden te oefenen.

Praktijken en stages zijn beschikbaar in de beste hotels in Suzhou en China

In totaal zijn 2376 kamers in 7 hotels beschikbaar voor onze studenten voor professionele praktijken en stages:

 • Crowne Plaza Suzhou: 354 kamers
 • Suzhou Tonino Lamborghini: 91 kamers
 • Suzhou Kempinski: 458 kamers
 • Suzhou Hyatt: 355 kamers
 • Suzhou Nikko: 469 kamers
 • Kunshan Tonino Lamborghini: 289 kamers
 • Huangshi Tonino Lamborghini: 360 kamers

Vatel Cafe en Vatel Restaurant beschikbaar voor onze studenten om hun vaardigheden te oefenen

 • Vatel Cafe ligt op de campus en biedt onze studenten de beste mogelijkheid om cafe management te oefenen.
 • Het restaurant Vatel ligt in het hotel Suzhou Tonino Lamborghini en biedt authentieke Franse gerechten aan lokale klanten; ondertussen biedt het een hoogwaardige trainingsfaciliteit voor onze studenten.

125682_125677_1Fduogongnengquxueshenggonggonghuodongquyufu.jpg

Geniet van Suzhou Lifestyle, traditie met modern

Met beroemde kanalen en meren in de hele stad wordt Suzhou '' het Venetië van het oosten 'genoemd. Het is een van de oudste steden in China, met een geschiedenis van meer dan 2500 jaar, gelegen in de delta van de Yangtze-rivier.

Marco Polo bezocht Suzhou en was verbaasd over haar verschillende cultuur en welvarende industrie.

Als toeristische stad is Suzhou beroemd om zijn geschiedenis, toeristische attracties en zijn economische ontwikkeling.

Paradijs in de hemel, Suzhou op aarde

Gerangschikt als de beste levende stad in Chino, wordt Suzhou "het land van vis en rijst" van natuurlijke hulpbronnen en delicate ambachten genoemd. Beroemde specialiteiten zijn onder meer Suzhou-zijde, Suzhou-borduurwerk, fons, traditionele Chinese muziekinstrumenten, lantaarns, meubels, jadehouwen, zijden wandtapijten, Biluochun-thee, meerkrabben, enz.

Centrum van transport

Suzhou Industrial Park is het meest dynamische en vitale industriële park in China, waar meer dan 3000 ondernemingen, tientallen high-end hotels en resorts, en het grootste winkelcentrum in Suzhou Centre, Azië zijn. Suzhou ligt aan het belangrijkste verkeersknooppunt, op 30 minuten met de hogesnelheidstrein van Shanghai.

Historisch en cultureel juweeltje

Deze stad heeft meer dan 60 bewaard gebleven klassieke tuinen die op de lijst van werelderfgoed staan, zoals Humble Administrator Garden, Lingering Garden. Trouwens, er zijn beroemde Kunqu Opera en Pingtan (ballad-zingen in Suzhou gekozen). De straten en steegjes in het oude stadsgedeelte zijn van de Song-dynastie stijl. Neem de tijd en ontmoet de meest traditionele cultuur hier in Suzhou.

Vater, een wereldwijd netwerk van Hospitality Management-scholen en alumni

Vatel heeft 50 hospitality management-scholen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Ze delen dezelfde missie: de jongere generaties voorbereiden om hun professionele toekomst op te bouwen in de internationale horecabranche.

Vatel heeft besloten om:

 • Leer managementtechnieken gebaseerd op twee eeuwen geschiedenis in de horeca, op basis van diensten van hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Dit omvat alle culturele aspecten van klanten, van het land waar het hotel is gevestigd tot het personeel dat er werkt.
 • Breng de Franse kunst van gastvrijheid over, over de hele wereld erkend als een teken van kwaliteit, goede smaak en excellentie.
 • Frans onderwijzen in alle niet-Franstalige landen waar onze groep actief is.

We hebben nu 35.000 alumni die over de hele wereld werken en die er trots op zijn zichzelf Vateliens te noemen en te werken in de mooiste hotels op aarde.

Vatel gaat internationaal

Aan het begin van de 21e eeuw, 20 jaar na de opening van de eerste Vatel-school in Frankrijk, waren alle internationale ontwikkelingsfactoren klaar: ons onderwijsconcept, gebaseerd op de progressieve en gecontroleerde combinatie van theorie en professionele ervaring, is bewezen; het is duurzaam en klaar om in het buitenland te worden uitgerold. Sinds die tijd zijn er nieuwe campussen geopend in Europa, Azië, Amerika en Afrika.

Het netwerk van Vatel-scholen, gelegen op vier continenten, vormt de 1e Wereldwijde Business School Group in Hospitality and Tourism Management, door professionals verkozen tot de beste Hospitality Management School.

De Vatel-geest, levenslange waarden

Vatels succes is gebaseerd op vijf pijlers. Over de hele wereld hebben onze faculteitsleden geleerd om:

 • hebben diepe banden met hun studenten.
 • creëer dynamische leervoorwaarden.
 • brengen hun knowhow en kennis over.
 • het concept van correct gedrag in alle situaties introduceren.
 • hebben nauwe relaties met professionals die werkzaam zijn in managementfuncties voor hotels en toerisme.

De onderwijsteams van Vatel Group bestaan uit professoren van universiteiten en professionals die naam hebben gemaakt op hun vakgebied.

Locaties

Suzhou

Address
No 1. Renai Road Suzhou Industrial Park
Suzhou, Jiangsu, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden