Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een partnerschap tussen de Universiteit van Zhejiang en de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign. Wij bieden buitengewone leerervaringen met grenzeloze mogelijkheden. We zijn toegewijd aan het opleiden van innovators in engineering en leiders van morgen.

ZJU-UIUC INSTITUUT

De Zhejiang University-University of Illinois in het Urbana-Champaign Institute (het ZJU-UIUC Institute of ZJUI) is een nieuw, door samenwerking gerund ingenieurscollege. Door het introduceren van wereldwijd gerenommeerde engineeringcurricula en middelen van UIUC, aangevuld met bijdragen van collega-colleges en afdelingen van de ZJU, zal het ZJU-UIUC-instituut technisch onderwijs van wereldklasse bieden.

  • Universiteit van Zhejiang

Zhejiang University, opgericht in 1897, is een van de oudste en meest prestigieuze instellingen voor hoger onderwijs in China. Directeur van het ministerie van Onderwijs, de Universiteit van Zhejiang, is een "211 Project" en een "985 Project" universiteit met sterke steun van centrale, provinciale en lokale overheden. Het is lid van de C9 League en de Association of Pacific Rim Universities. De engineeringprogramma's van de Zhejiang University staan ​​op de 4e plaats in de World Best Global Universities Rankings gepubliceerd door US News

  • De universiteit van Illinois in Urbana-Champaign

Opgericht in 1867, is de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign (UIUC) een openbare onderzoeksintensieve universiteit in de VS Het is een van de oprichters van de Big Ten Conference en lid van de Association of American Universities. De universiteit wordt beschouwd als een "Public Ivy" -instelling. UIUC werd 4e in de Academische Ranking van Werelduniversiteiten in Engineering / Technologie en Wetenschappen, gepubliceerd in 2015.

Onderzoek

Het ZJU-UIUC Instituut breekt grenzen tussen traditionele technische disciplines en is niet van plan om op discipline gebaseerde afdelingen of instituten te vestigen. In plaats daarvan creëert het multidisciplinaire teams en activiteiten en moedigt het multidisciplinaire kennisconvergentie en samenwerking aan. Overeenkomstig deze multidisciplinaire nadruk, zijn experimentele klassen die Engineering en Systems Science, Information Systems en Digital Science, en Energy and Environmental Engineering Science omvatten, georganiseerd voor gevorderde studenten. Cursussen die de nadruk leggen op ondernemerschap en creatief oplossen van problemen zijn opgenomen in het curriculum. Ontwerpcursussen omvatten studenten uit meerdere opleidingen, die samenwerken. Deze activiteiten cultiveren innovatieve talenten met transversale en multidisciplinaire kennis.

Faculty Pool

  • Uitmuntende geleerden gevestigd in hun vakgebied
  • Hoogleraren van internationale allure
  • Leden van het National Thousand Youth Talents Plan

Faculteit Bron

  • De universiteit van Illinois in Urbana-Champaign
  • Talenten gerekruteerd van internationale topuniversiteiten waaronder MIT, UC Berkeley, UIUC, CalTech, ZJU, Tsinghua, Cambridge, etc.
  • Universiteit van Zhejiang

Internationale Campus

Het ZJU-UIUC Institute is gebaseerd op de Zhejiang University International Campus. Om nieuwe modellen van hoger onderwijs te verkennen die de beste praktijken van het oosten en het westen combineren, te putten uit geavanceerde educatieve ervaringen over de hele wereld en innovatief talent te cultiveren met een internationale visie, startte de Zhejiang University met de ontwikkeling van een internationale campus in februari 2013. Het plan was goedgekeurd door het ministerie van Onderwijs in oktober 2015, en de eerste studenten die in september 2016 zijn ingeschreven. De International Campus benadrukt een model voor een wooncollege. Elke residentiële school biedt een vriendelijke en ondersteunende leer- en leefomgeving. Elke student heeft een eigen slaapkamer, een gedeelde badkamer en een gemeenschappelijke leefruimte. Elk College biedt bibliotheekfaciliteiten, studiezalen, discussie- en interactieve ruimtes, wasfaciliteiten, activiteitenruimten en fitnessruimtes.


Plaats

De International Campus bevindt zich in Haining, in de provincie Noordoost-Zhejiang. Haining ligt in het hart van de Yangtze River Delta-economische zone, met Hangzhou in het westen, Suzhou in het noorden en Shanghai op slechts 120 kilometer naar het oosten. Er zijn vijf binnenlandse en internationale luchthavens binnen 2 uur rijden, de Shanghai-Hangzhou hogesnelheidsspoorlijn doorkruist de stad. Meerdere snelwegen in en rond de stad verbinden met Hangzhou, Suzhou, Shanghai, Ningbo en de rest van China.

Beurzen

1) International Excellence Scholarships

De hoogst gekwalificeerde kandidaten krijgen een International Excellence Scholarship, die betrekking heeft op:

· Volledig collegegeld: CNY 200.000 per jaar

· Accommodatie op de campus van Haining: 8 000 CNY per jaar

· Internationale ziektekostenverzekering voor studenten: CNY 800 per jaar. (Relevante medische verzekering items zijn te vinden op www.lxbx.net).

· Verblijfsuitkering: CNY 1400 per maand

Elke geleerde wordt jaarlijks beoordeeld en vernieuwd tot vier academische jaren onder de voorwaarden dat de student voldoet aan de vereisten voor een bevredigende voortgang in de richting van de graden en de regels van de Universiteit van Zhejiang en van de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign volgt.

2) Steunbeurzen

In 2018 krijgt elke internationale student, die geen International Excellence Scholarship ontvangt, een ondersteuningsbeurs toegekend die het volgende dekt:

· Gedeeltelijke collegegeldontheffing: CNY 80.000 per jaar

· Internationale ziektekostenverzekering voor studenten: CNY 800 per jaar. (Relevante medische verzekering items zijn te vinden op www.lxbx.net).

Hernieuwbaar tot 4 academische jaren, onder voorbehoud van een vergelijkbare jaarlijkse beoordeling als voor International Excellence Scholarship.

Solliciteer via https://my.zjui.illinois.edu/submit/login.asp

Locaties

Hangzhou

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden