Copenhagen Institute of Interaction Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CIID Reel van CIID on Vimeo.

Het Copenhagen Institute of Interaction Design biedt een scala aan educatieve initiatieven

Onze educatieve activiteiten bieden een geïntegreerde omgeving voor deelnemers, docenten en personeel om samen te werken in een multiculturele, multidisciplinaire studio-omgeving. De school trekt een indrukwekkende en diverse selectie aan van internationale gastfaculteiten die hoog aangeschreven staan als experts in hun vakgebied.

We ontwikkelen voortdurend onze definitie van interactieontwerp door de evoluerende aard van onze curricula. Geleid door een filosofie van 'al doende leren' en een mensgerichte benadering, worden studenten aangemoedigd om onderwerpen te verkennen voordat ze ideeën kunnen genereren. Deze concepten worden vervolgens prototypen in het goed uitgeruste laboratorium en de werkplaats.

CIID biedt een nieuw onderwijsmodel dat relevant is voor zowel de academische wereld als de industrie. Door middel van collaboratieve Industry Partnerships en sectorgerichte projecten worden studenten blootgesteld aan een breed scala van onderwerpen en real-world contexten.

113158_1.jpg

CIID's Summerschool over de hele wereld biedt deelnemers de mogelijkheid om vaardigheden en tools voor ontwerp en innovatie te verwerven via een reeks van 5-daagse workshops. Deze workshops worden mogelijk gemaakt door vooraanstaande internationale experts op het gebied van innovatie, digitale technologie en creatief leiderschap. Het is een meeslepende maar compacte ervaring, die een gelegenheid biedt om de mogelijkheden van ontwerpdenken, prototyping en de aanpassing van opkomende technologieën te verkennen. Het is open voor iedereen en bedoeld om studenten en professionals van alle achtergronden in staat te stellen interactieontwerpvaardigheden en -processen te gebruiken in hun werk / projecten. Tot nu toe vindt de Summer School plaats in Denemarken, Costa Rica en India, en we staan open voor het meenemen naar andere regio's.

113161_2.jpeg

De professionele programma's van CIID zijn intensieve, meerdaagse workshops die on-demand beschikbaar zijn voor bedrijven of het publiek in grote steden over de hele wereld. Onze cursussen worden gegeven door ontwerpers van wereldklasse en velddeskundigen en zijn gebouwd om u of uw team binnen drie dagen of meer een transformerende boost te geven in uw kennis, vaardigheden, netwerk en carrièreperspectieven. Gebouwd op de basis van mensgericht ontwerp en prototyping, benadrukken onze cursussen real-world toepassingen en bruikbare, praktische vaardigheden. Je werkt intensief met je collega's en instructeurs door een combinatie van lezingen, oefeningen en versnelde projecten.

113160_3.jpg

CIID's Interaction Design Program (IDP) (1 jaar) leert deelnemers hoe ze moeten ontwerpen

Locaties

San Jose

Address
Omar Dengo Foundation in San José/ La Selva Research Station in the Costa Rican jungle
San Jose, Provincie San José, Costa Rica

Kopenhagen

Address
Kopenhagen, Denemarken

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden