Veritas University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In 1968 waren er in Costa Rica slechts vier openbare universiteiten; er was een misvatting dat het hoger onderwijs was slechts gebod staatsbemoeienis. Dat is de reden waarom de oprichting van het Technical Institute of Business Administration (NRTI) in dit zelfde jaar, een grote beroering ontstond in het midden van een schaal die een algemene staking aan de Universiteit van Costa Rica werd verklaard.

Al in 1976 het Collegium VERITAS geboren als één van de vier oprichters colleges van de eerste particuliere universiteit in Costa Rica, de Autonome Universiteit van Centraal-Amerika (UACA). In 1994, het Collegium VERITAS zelfstandig en TTNA fuseren tot een nieuwe autonome universiteit met de naam van de Universiteit VERITAS geworden.

Met de tijd en het gehoorzamen van de trends en ontwikkelingen in het Midden-Amerikaanse samenleving, de VERITAS universiteit wordt een specialist in het onderwijzen en leren van kunst, design en architectuur, met de mogelijkheid van het invoeren van een gebied instelling discipline gerelateerde deze gebieden.

VERITAS University wordt beschouwd als de beste universiteit in hun gebied van specialiteit. De pilaren zijn excellence, technologie en innovatie, duurzaamheid, sociale projectie en internationalisering. U kunt meer lezen over VERITAS deel van Institutionele Filosofie leren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Graad In Duurzaamheidsmanagement

Campus Voltijd 8 - 9 semesters January 2018 Costa Rica San Jose

De mate van duurzaamheid management is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in studies van de menselijke ontwikkeling, sociale, milieu- en natuurwetenschappen, geesteswetenschappen, de ontwikkeling van beleid en planning, internationale betrekkingen, duurzame bedrijfsvoering en projectmanagement. [+]

Bachelor Duurzaam beheer

Het baccalaureaat programma is gebaseerd op de inzet van vele jaren en groeit, dat Costa Rica heeft met het vinden van duurzame oplossingen voor dringende sociale, ecologische en economische problemen, en de lange geschiedenis van de internationale samenwerking op verschillende gebieden. Ons belangrijkste doel is om te enthousiasmeren en inspireren toekomstige leiders in een leeromgeving gebouwd in overeenstemming met de ODS en een systematische aanpak voor het oplossen van problemen door middel van samenwerking, kritisch denken en transdisciplinaire benaderingen.

Onze cursussen zijn ontworpen om innovatieve educatieve mogelijkheden en praktische onderzoek dat bereidt studenten om actief en effectief burgers in het vinden van oplossingen voor duurzame praktijken, en het beoordelen van ecosysteemdiensten te leveren. Deze oplossingen zal zich richten op de noodzaak van burgerparticipatie, systeemdenken en de bevordering en invoering van duurzame praktijken van productie en consumptie met betrekking tot de kwaliteit van het water te gebruiken, energie, materialen en technologie, voedselsystemen, klimaat mitigatie en adaptatie en milieubeleid, onder anderen.... [-]


Contact

Universidad VERITAS

Adres Universidad VERITAS calle 31, avenida 21, Zapote, San Jose, Costa Rica, 10105
San Jose, Costa Rica
Website http://www.veritas.cr
Telefoon +(506) 2246-4600