Lees de Officiële Beschrijving

Casa College

Casa College in Nicosia, Cyprus, geeft kandidaten toe op basis van criteria die aantonen dat men hoger onderwijs kan volgen en uiteindelijk aan alle afstudeervereisten kan voldoen. We handhaven de internationale normen voor hoger onderwijs. Casa helpt studenten bij het worden van opgeleide individuen, bij het bereiken van hun academische en carrièredoelen en bij het helpen nemen van verantwoordelijke rollen in een veranderende wereld van internationale samenwerking en onderlinge afhankelijkheid. Casa biedt studenten een volledige educatieve ervaring en creëert een omgeving waarin ze zich intellectueel en persoonlijk zullen ontwikkelen. Dit is wat Casa College een van de beste onderwijsmogelijkheden voor jou maakt.

Wij zijn bij u bij elke stap van de weg

Bij Casa begrijpen we dat het maken van de beslissing om in het buitenland te studeren niet gemakkelijk is. We begrijpen hoe je je voelt en we zijn hier om je te ondersteunen. We zullen u de beste ondersteuning en zorg bieden tijdens uw studie aan het Casa College . Na duizenden studenten geholpen te hebben, weten we wat te verwachten en hoe te helpen. Onze leraren zijn professioneel, gepassioneerd en toegewijd om u te helpen slagen. Elke leraar begrijpt de behoeften van internationale studenten en biedt een gemeenschap van vertrouwen, zorg en succes. Ons curriculum is aangepast en gepersonaliseerd om aan u en uw behoeften te voldoen. Wij zullen met u samenwerken om uw volledige vaardighedenbasis te ontwikkelen - academisch, taalkundig, cultureel en sociaal - zodat u een zelfverzekerde persoon wordt die zal slagen in elke fase van uw toekomstige carrière.

Contact detail

Casa College

Mr. Nasir Hussain

Internationaal Admissions Officer

3 Jean Moreas Street 1075 - NICOSIA. CYPRUS

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Casa College

Het programma geeft een grondig inzicht in de normen en werkwijzen van de hotelbranche. Deze afgestudeerden zullen worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om een ​ ... [+]

Over

Het programma geeft een grondig inzicht in de normen en werkwijzen van de hotelbranche. Deze afgestudeerden zullen worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om een ​​succesvolle carrière in de internationale horeca-industrie na te streven.

Het algemene programma stelt studenten in staat om de nodige vaardigheden te verwerven om succesvolle managers te zijn.

Door het Hotel Administration-programma te voltooien, zullen de studenten de kennis en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om leiders te worden en loopbanen in de horeca te ontwikkelen. Bovendien zullen studenten onschatbare theoretische kennis ontvangen op een aantal belangrijke managementgebieden, onderzoek en evaluatie, kritisch denken en probleemoplossing, uitmondend in een goed gevormd programma. Studenten worden goed opgeleid in onze professionele en goed uitgeruste keuken, naast onze eigen restaurantopstelling, waardoor ze de ervaring van een echte live omgeving kunnen opdoen. Het programma omvat een vier maanden durende betaalde praktijktraining aan het einde van het derde semester van hun studie. De praktische trainingsperiode die de studenten van deze cursus wordt aangeboden, kan extra inkomsten opleveren voor het collegegeld van hun laatste studiejaar.... [-]

Cyprus Nicosia
September 2019
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Casa College
Website
Telefoonnr.
+357 22 681882