Cyprus Science University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over CSU

Rector

Prof. Dr. Ahmet Bülend GÖKSEL

Geachte collega's en beste studenten,

Universiteiten zijn waar studenten de vaardigheden behouden om een ​​beroep te verwerven, met hun theoretische en praktische kennis onafhankelijk denken, het vragen stellen en kritiseren van het leven dat zij ervaren, en het gebruiken in andere periodes van hun leven door het opzetten van een sociale omgeving.

In dit kader streven wij bij de Cyprus Science University om studenten te worden die bijdragen aan de economische, maatschappelijke en culturele ontwikkeling van de landen waaruit zij komen, door studenten met hoge capaciteit en kwaliteit op de gebieden die we hier nodig hebben op te leiden Tijdperk, met ons begrip van het onderwijs op basis van wetenschappelijk en cognitief denken.

We weten dat het niet gemakkelijk is om dergelijke hoge doelen te bereiken, vooral in deze snelle en dynamische leeftijd, en dat onderwijs niet kan worden aangepast om in traditionele kaders te passen.

Na aanleiding van dit bewustzijn, gemachtigd met onze studentgerichte inzicht dat, om gekwalificeerde studenten te verhogen, theoretische studies niet genoeg zijn. Daarom heeft ons management geïnvesteerd in wat nodig is voor de studenten om daarbij ook in hun praktische studies te profiteren.

Op deze manier heeft onze universiteit een elektrotechnisch, elektronisch, mechatronisch en chemisch laboratorium behaald en voor ons onderwijs in de gezondheidswetenschappen hebben we een laboratorium voor fysiotherapie en revalidatie en verpleegkunde. Dit biedt ons apparatuur boven de nationale normen.

Voor de studenten om te profiteren door dergelijke apparatuur te gebruiken is het mogelijk met de aanwezigheid van hooggekwalificeerde academici en experts.

Inderdaad, zoals in alle andere sectoren, en nog meer op het gebied van onderwijs, is de belangrijkste factor die erin geslaagd is om organisaties op te richten de kwaliteit van het academisch personeel.

De Cyprus Science University heeft een selectie van superieure academische medewerkers behaald in de opleidingsprogramma's die het biedt. Met de doorbraken die het heeft gemaakt, is het uitgegroeid tot een van de universiteiten waard in de TRNC waard is.

Het wordt echter door alle managementspecialisten benadrukt dat het niet genoeg is om alleen succes te bereiken door gekwalificeerde personeelsbestanden te hebben, maar we moeten ook richten op een enkel doel met team spirit.

In dit opzicht zou het niet verkeerd zijn om te zeggen dat een zeer hoge kwaliteit van de medewerkers van de Cyprus Science University werkzaam is in volledige teamgeest, een van de belangrijkste resultaten is in de prestatie en het goede onderwijs van de studenten.

Het is van ieders mening dat universiteitsonderwijs niet alleen betrekking heeft op lezingen. Tijdens de opleiding moeten studenten betrokken zijn bij de activiteiten van hun leeftijd om de tijd van opvolging te evalueren door veel sociale, culturele en sportieve activiteiten te produceren en te volgen.

Ons universiteitsmanagement is ook op de hoogte van deze behoeften van onze studenten en het is onze taak om erachter te komen.

We kunnen met trots zeggen dat we werken onder een studentgericht managementmodel, zowel academisch, sociaal als cultureel. Onze studenten, onderzoekers en belanghebbenden worden aangeboden op een gezonde, onbelemmerde, veilige en milieuvriendelijke campus met een levendige stedelijke omgeving, die onze studenten ondersteunen met diverse scholarships.

Hierbij wil ik zeggen dat ik met u de vreugde van deelname aan de Cyprus Science University deel en ik wens een goede termijn voor alle studenten, academische, administratieve en service personeel van onze universiteit.

Prof. Dr. Ahmet Bülend GÖKSEL (Rector)

Missie

Onze missie is een werelduniversiteit waarbij we door middel van onderwijs, onderwijs, onderzoek en gemeenschapsdienstactiviteiten mensen creëren die wereldwijd leiders kunnen zijn die voor de mensheid profiteren, ethische waarden respecteren, creatieve, onafhankelijke en kritische denkers zijn .

Visie

Onze visie is om een ​​universiteit te zijn die een omgeving biedt waar individuen kennis kunnen opleveren, delen, gebruiken, leiden en evalueren op een manier die hen de gelegenheid biedt om een ​​leven van welvaart in een opgeleide samenleving te leiden.

Accreditaties en Erkenningen

De universiteit is geaccrediteerd door de Turkse Raad van Hoger Onderwijs (YÖK) en ook door de Noord-Cyprus Hoger Onderwijs Planning, Toezicht, Accreditatie en Coördinatie Raad (YÖDAK).

De Universiteit is erkend door UK NARIC (Het Verenigd Koninkrijk Nationaal Kenniscentrum Informatiecentrum) De Universiteit is goedgekeurd door het International Qualifications Center van het Pearson London Chamber of Commerce & Industry (LCCI).

Naarmate de universiteit zich ontwikkelt, streeft het er naar internationale studenten met de hoogste kwalificaties op het gebied van onderwijs, campus en gemeenschap, evenals internationale accreditatie voor alle programma's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Turks

Bekijk Bachelors » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelors Diploma In Elektrotechniek En Elektronica Engineering

Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Cyprus Noord-Cyprus

De Missie van de Faculteit der Technische Wetenschappen van de CSU is om gekwalificeerde ingenieurs af te leiden met het vermogen om lokale en wereldwijde sectorale behoeften te produceren, te ontwikkelen en te reageren, door middel van een opleidingsprogramma voor studenten. [+]

Programma beschrijving

Elektrotechniek en Elektronica Engineering is een van de snelst ontwikkelde vakgebieden vanwege de leidende rol in het leveren van duurzame oplossingen voor opkomende problemen via de toepassing van wetenschap en technologie.

Het departement is in 2013 opgericht om het nieuwste engineering curriculum te aanbieden volgens de internationale normen en moderne techniek onderwijs in Noord-Cyprus. De afdeling EEE ondersteunt de verschillende state-of-the-art onderwijs, faciliteiten en onderzoekslaboratoria om studenten te begeleiden en te helpen de toepassingen van theoretische concepten te begrijpen. Onze samenwerking met de industrie is aan het toenemen en onze studenten maken technische uitstapjes naar laboratoria, elektriciteitscentrales en telecommunicatiebedrijven, zodat ze zich kunnen bewust zijn van het brede aanbod EEE-velden. De faculteit Ingenieurswetenschappen bestaat uit ervaren professionele ingenieurs, wetenschappers en academici. Hoogwaardige onderzoeksdocumenten worden jaarlijks door onze faculteitsleden gepubliceerd in grote nationale en internationale tijdschriften of op internationale conferenties wereldwijd gepresenteerd.... [-]


Bachelors In Bedrijfsadministratie

Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Cyprus Noord-Cyprus

De missie van de afdeling Bedrijfsadministratie is om studenten te trainen en voor te bereiden op een creatieve en publieke verantwoorde carrière in zaken en economie en om innovatieve en effectieve ideeën te produceren op het vlak van bedrijfsleven, samenleving, natuurwetenschappen en technologie. [+]

Programma beschrijving

Het Departement Bedrijfswetenschappen in de Faculteit Economische, Administratieve en Sociale Wetenschappen heeft een breed netwerk van samenwerkingen met universiteiten, bedrijven, overheids- en niet-gouvernementele organisaties ontwikkeld, zowel in Noord-Cyprus als in het buitenland. Een stimulerende werk- en leeromgeving wordt gecreëerd door interactie tussen de afdeling en de daarbij behorende organisaties en industrie te bevorderen. De betrokkenheid van studenten en alle andere belanghebbenden helpt niet alleen bij de ontwikkeling van de bedrijfsafdeling, maar geeft ook vertrouwen aan onze studenten in het oplossen van problemen met complexe bedrijfsproblemen in een echte omgeving. ... [-]


Bachelors In Toerisme En Hotel Management

Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Cyprus Noord-Cyprus

De afdeling Toerisme en Hotel Management zorgt voor de praktijk van de concepten, waarvan de modellen en methoden theoretisch in de cursussen zijn geleverd, met behulp van computers, laboratoria en keukens voor studenten. [+]

Programma beschrijving

Vakgroep Toerisme en Hotel Management

Toerisme is de snelst groeiende sector in de wereld. De Cyprus Science University biedt een bacheloropleiding in Tourism and Hotel Management, dat uniek is in het voorbereiden van individuen voor een wereldwijde carriere. De afdeling helpt studenten om hun managementfuncties en zakelijke zin te ontwikkelen. De afdeling Toerisme en Hotel Management is een vierjarige bacheloropleiding. Studenten studeren de algemene werkfilosofie van toerisme en management, die het succes van de overname van een vreemde taal, zoals Duits, nodig heeft, evenals het curriculum wordt ook in het Engels geleerd.

De afdeling Toerisme en Hotel Management zorgt voor de praktijk van de concepten, waarvan de modellen en methoden theoretisch in de cursussen zijn geleverd, met behulp van computers, laboratoria en keukens voor studenten. Deze bacheloropleiding is afgerond met een aantal specialisatieonderwerpen uit het vakgebied van hotel management, waarin studenten blootgesteld zijn aan geavanceerde hotel management problemen, variërend van hotelplanning tot prestatiebeheer en strategische zakelijke kansen ontwikkelen. Afgestudeerden van deze afdeling zijn gerechtigd gebruik te maken van "Tourism Manager" of "Hotel Manager". Rekening houdend met het feit dat Cyprus een toeristisch paradijs is, zullen afgestudeerden van deze afdeling nooit problemen hebben met het vinden van een baan.... [-]