Cyprus West University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cyprus West University is opgericht in 2015 en gevestigd in Noord-Cyprus. Als instelling voor hoger onderwijs symboliseert het het hedendaagse aspect van Cyprus, een historisch en cultureel centrum van de Middellandse Zee.

De universiteit heeft 8 programma's (4 faculteiten en 1 school) met undergraduate graden. Het medium instructies is in het Turks en Engels. Bovendien is de Engelse voorbereidingsschool beschikbaar voor studenten die hun Engels willen verbeteren. De universiteit biedt vele diensten, bijvoorbeeld voor studentenontwikkeling en adviescentrum, gezondheidscentrum, psychologisch advies- en begeleidingscentrum, schoolbus en bibliotheek en computerlaboratoria. Met deze services kunnen de studenten communiceren en vele culturen kennen.

Een opleiding gericht op het echte leven en sector

Het bedrijfsleven en studenten willen een opleiding dichter bij het echte leven.

Vergroting van de nadruk op stages en projecten op universiteiten en verhoging van het aantal coöperatieprogramma's die werk en onderwijs combineren.

Internationalisering van het onderwijs

Vanwege het belang van internationale ervaring in de wereld en de toename van de mobiliteit van studenten, bouwt Cyprus West University nieuwe relaties met buitenlandse instellingen en andere universiteiten op basis van het principe van wederzijdse win-win om uitwisseling en twee of drie partnerprogramma's te ondersteunen evenals dubbele cursussen, kleine programma's.

Geïndividualiseerd onderwijs

Cyprus West University is toegewijd aan het aanbieden van een reeks trainingsprogramma's die bestaan uit een duaal, een minor, een uitwisselingsdiploma, een dubbel diploma en vele keuzevakken om de studenten te helpen hun persoonlijke competenties en vaardigheden te ontwikkelen. In de toekomst zullen de kwaliteit en kwantiteit van deze alternatieve programma's hopelijk toenemen in overeenstemming met de eisen van de nieuwe generatie.

Het belang van certificaten en badges in plaats van diploma's

Vandaag en in de toekomst zullen instellingen worden geworven op basis van competenties en vaardigheden in plaats van 'klassieke universitaire opleidingen'. Het aantal instellingen dat badges en certificaten verstrekt, zal toenemen en het onderwijs moet in kleine pakketten worden verdeeld. Bijvoorbeeld, de zoektocht naar een "computeringenieur" voor een bedrijf dat een iPhone-applicatie of een Android-applicatie wil ontwikkelen, zal het probleem niet oplossen. De universitaire student die zich onderscheidt, maakt de wereld anders.

Training Ondernemersgericht Programma

Werkloosheid over de hele wereld is erg kritisch (ongeveer 3 miljard mensen willen werken, maar slechts 1,2 miljard mensen werken.)

Werkgelegenheidsmogelijkheden moeten elk jaar in ontwikkelingslanden worden gecreëerd. Voor ons land moeten bijvoorbeeld elk jaar 750 duizend nieuwe banen worden gecreëerd. De enige manier om dit te bereiken is door techno-initiatieven met een hoge toegevoegde waarde te creëren. Universiteiten moeten zich zowel op ondernemers als op onderzoeksprojecten richten.

Trainingsmodel met tijdsvloeistof

Een strikte academische kalender wordt momenteel geïmplementeerd. De training die in september is gestart, is ontworpen als 14 weken, elk programma duurt 8 semesters.

In de toekomst zal de student op elk moment (semester, dag en tijd) de cursussen en het examen kunnen volgen volgens zijn / haar tijdsschema. Iedereen kan een bachelordiploma behalen voor een langere periode of in 3 of 2,5 jaar.

Deelbaarheid en overdraagbaarheid van programma's

Een typisch bachelorprogramma bestaat uit 240 studiepunten van dezelfde universiteit. In de toekomst kan de student zijn eerste jaar aan universiteit A, het tweede jaar aan universiteit B en het tweede semester echter voltooien met een uitwisselingsprogramma aan de C-universiteit in Europa.

Vanaf het tweede semester van zijn derde jaar kan hij studeren aan de D-universiteit in China en in zijn vierde jaar in Canada of Dubai. Daarna kan hij in het vijfde jaar in New York afstuderen van het postuniversitaire programma. (Onderwijs kan worden voltooid op vijf universiteiten, 3 continenten en 7 campussen.)

Overgang en samenhang tussen universiteiten en programma's zullen in de toekomst de meest ideale onderwijsmodellen bieden en de neiging in ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen verminderen

Hybride en nieuwe koersmodellen

Multi-geregistreerde open online cursussen worden steeds populairder. Veel universiteiten begonnen de voorkeur te geven aan hybride modellen waarbij online en offline systemen in verschillende verhoudingen werden gemengd, afhankelijk van het onderwerp en de cursus. In het onderwijsmodel verschuift de cursus het deel van het cognitieve deel dat gemakkelijker is voor de les, naar het off-line systeem, en de moeilijkere delen naar de cursus en verandert de rol van de leraren in een mentor in plaats van een docent. Hoogwaardige video-uitzendingen en hologrammen, die naar verwachting in de toekomst effectiever zullen worden gebruikt, zullen nieuwe dimensies toevoegen aan het onderwijs aan universiteiten.

In de toekomst zullen we meer online training, meer omgedraaide training, meer hybride cursussen en meer algemene cursussen zien. Een prachtige sereniteit heeft bezit genomen van mijn hele ziel, zoals deze zoete ochtenden van de lente waar ik met heel mijn hart van geniet. Ik ben alleen en voel de charme van het bestaan.

CWU Campus

Campus op een rondleiding ontworpen voor aankomende studenten. Je zult zien hoe onze universiteit voorzieningen, studenten en het leven op deze universiteit leuk vindt. Ontmoet onze toelatingsvertegenwoordigers voor meer informatie over onze programma's en beslis wat het beste voor u is.

Onze perspectieven op onderwijs

Het zullen ondernemers zijn, geen staten of grote bedrijven die ervoor zorgen dat de wereld uit de economische depressie komt waarin ze is gevallen. Maar om een succesvolle ondernemer te zijn, moeten de studenten hoog opgeleid zijn en herkenbare persoonlijkheden hebben in de academische wereld. Sommige universitair afgestudeerden zijn bereid hun persoonlijke carrière voort te zetten, terwijl anderen misschien initiatieven ontplooien om banen voor anderen te creëren. Het doel van de universitaire opleiding gaat echter verder dan de beperkte grenzen van het vinden van een baan of het starten van een bedrijf en omvat het helpen van de student om te zoeken naar de waarheid, persoonlijke ontwikkeling en een nieuwe horizon te openen.

Onze waarden

De basiswaarden van Cyprus West University zijn om bij te dragen aan sociaal welzijn door middel van libertaire, participatieve en projectmatige kennis die overtuigingen en diversiteit respecteert. In zijn relatie met alle sociale aandeelhouders voert Cyprus West University transparante, verantwoordelijke, respectvolle, flexibele en bidirectionele communicatie. Cyprus West University ongeacht tijd en omstandigheden, pleit voor de suprematie van wetenschap en technologie, waarbij wordt gepleit voor de onafhankelijkheid en autonomie van onderwijs- en opleidingsactiviteiten in alle politieke en economische gebieden.

Cyprus West University bereidt de omgevingen voor die creativiteit, leren en exploratie ondersteunen, en beschouwt culturele verschillen als rijkdom door een omgeving te bieden waar internationale studenten en faculteitsleden kunnen samenwerken. In het licht van positieve wetenschap en de traditionele culturele waarden, verwerven de studenten van Cyprus West University professionele kennis en vaardigheden binnen hun sociale omgeving en leren ze omgaan met de complexe structuur en problemen van de wereld van vandaag.

132228_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Missie

Cyprus West University zet zich in voor het leveren van diensten aan de samenleving met zelfverzekerde studenten en academisch personeel die sociale verantwoordelijkheid hebben in het licht van individueel denken en open staan voor een interdisciplinaire aanpak, die ook kunnen bijdragen aan wetenschap, artistieke productie en technologische innovaties op nationaal en internationaal niveau niveau.

Visie

Onze universiteit zal academische activiteiten uitvoeren met een innovatief, interdisciplinair onderwijsontwerp dat gevoelig is voor de behoeften van de mensen in ons land, met een liberale en participatieve bedrijfscultuur die diversiteit en overtuigingen respecteert. De informatie die op dit gebied wordt geproduceerd, biedt onze studenten de mogelijkheid om een opleiding van wereldklasse te volgen en de kennis en vaardigheden te hebben om te concurreren in hun professionele carrière over de hele wereld.

Rector's bericht

Beste studenten,

Cyprus West University is een toonaangevende 'stadsuniversiteit' in de topuniversiteiten van Cyprus die zich inzetten voor academische excellentie in het onderwijs. Met zijn hooggekwalificeerde academische stafleden, is de missie van Cyprus West University om goed uitgeruste studenten voor te bereiden op het gebied van wetenschappelijke, academische, technische en sociaal-culturele vaardigheden, en hen op te leiden tot hooggekwalificeerde individuen die een kijkje nemen in de toekomst met hoop.

Cyprus West University wil de gemeenschap dienen door zelfverzekerde studenten en academische medewerkers die open staan voor interdisciplinaire ideeën en benaderingen, bereid zijn om een significante bijdrage te leveren aan de innovaties in technologie, wetenschap en artistieke producties, en zijn zich bewust van sociale verantwoordelijkheid in het licht van vrije gedachten.

Cyprus West University is een internationale universiteit in een van de mooiste steden van Cyprus, en haar visie is om de toekomst vorm te geven binnen de historische textuur van de stad.

Door een prestigieuze plaats in academische en wetenschappelijke studies te hebben en actieve buitenschoolse activiteiten te hebben, stelt Cyprus West University studenten in staat trots te zijn deel uit te maken van zo'n uitstekende instelling.

Met vriendelijke groet,

Prof.Dr. Ömer Camcı

Locaties

Famagusta

Address
İsmet İnönü Bulvarı, 29
Cyprus West University

99450 Famagusta, Cyprus

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden