Lees de Officiële Beschrijving

Het college

Internapa College is een particuliere instelling voor hoger onderwijs die is geregistreerd bij het ministerie van Onderwijs

Het kiezen van de juiste universiteit kan soms overweldigend zijn. We presenteren u hieronder de verschillende kenmerken van ons College die u kunnen helpen beslissen of dit de beste optie voor u is en wat u kunt verwachten van uw hogere opleiding door te kiezen voor Internapa College .

Geaccrediteerde programma's
 • Onze geaccrediteerde programma's kunnen je helpen je credits over te dragen naar elke universiteit ter wereld
Waar voor uw geld
 • Op basis van de voorzieningen en diensten die we onze studenten bieden, bieden we een zeer concurrerend collegepakket.
Gerenommeerde stages
 • Onze jaarlijkse banenbeurs trekt bekende horeca- en toeristische organisaties aan, waar studenten de kans krijgen om ervaring op te doen bij marktleiders.
Ideale locatie
 • Gelegen tussen twee grote Europese toeristische bestemmingen: Ayia Napa
Mogelijkheden overdragen
 • Dankzij onze sterke partnerschappen met toonaangevende universiteiten kunnen onze afgestudeerden zowel tijd als geld besparen.

Missie

Bericht van de directeur

INC's missie is om zich te blijven ontwikkelen als een hogeschool door een leeromgeving te bevorderen waarin studenten, docenten, personeel en belanghebbenden ethisch streven naar het bereiken van hun doelen en het vervullen van hun sociale verantwoordelijkheden. Wij bij INC zullen al onze inspanningen wijden om studenten persoonlijke ondersteuning te bieden om academisch, professioneel en sociaal te excelleren voor vandaag en de toekomst.

De missie van INC is gebaseerd op zeven centrale componenten:

 • Uitzonderlijke leeromgeving
 • Faculteit en studentenontwikkeling
 • Professionele prestatie
 • Multiculturele integratie en diversiteit
 • Integriteit en beleefdheid
 • Levenslang leren
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Filosofie

INC is toegewijd aan het aanbieden van educatieve programma's die individuele vaardigheden ontwikkelen, menselijke relaties versterken, het welzijn van de gemeenschap verbeteren en het bewustzijn vergroten, met diversiteit als een bron van vernieuwing en vitaliteit.

Met academische vrijheid als leidraad, zijn de programma's van INC gemodelleerd naar Amerikaanse en Europese onderwijsstandaarden, die studenten verschillende overdrachtsmogelijkheden bieden.

Bij INC is beoordeling en aanpassing een fundamenteel hulpmiddel bij het bereiken van educatieve kwaliteit, efficiëntie en continue verbetering en groei.

Doelen

De strategische doelen van het College zijn leidende beslissingen voor de toekomstige ontwikkeling van de instelling.

"INC's hoofddoel is om kennis over te dragen, waarheid en eerlijkheid na te streven en intellectuele en morele ontwikkeling aan te moedigen."

 • Kwaliteitsprogramma's aanbieden die vrije kunsten en wetenschap integreren, met professionele voorbereiding.
 • Studenten voorbereiden om effectief te functioneren in een multiculturele omgeving.
 • Om het academische doel te bereiken door middel van onderwijs, wetenschappelijke activiteit, analyse, debat, studie en service.
 • Gekwalificeerde docenten selecteren en behouden en hun ontwikkeling ondersteunen.
 • Ondersteunen van de educatieve programma's door toereikende personele, fysieke en financiële middelen.
 • Financiële toereikendheid om de toekomstige groei van de instelling te ondersteunen.
 • Als incubator van ideeën fungeren en bijdragen aan de samenleving en het bedrijfsleven door middel van programma's die de algemene ontwikkeling en het welzijn van Cyprus ondersteunen.
 • Te worden erkend als een erkende instelling voor hoger onderwijs die een reeks academische en beroepsgerichte programma's aanbiedt.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

InterNapa in één oogopslag

Ons profiel

Internapa College is een particuliere instelling voor hoger onderwijs die is geregistreerd bij het ministerie van Onderwijs

Internapa College werd in 2003 opgericht als G. Takkas Educational College om hoger onderwijs te bieden op een brede, liberale en moderne basis en staat open voor iedereen zonder onderscheid naar geslacht, religie of ras. In 2007 veranderde het College in zijn inspanningen om te evolueren als een moderne instelling voor hoger onderwijs in het gebied, zijn naam in " Internapa College " (INC) om beter te kunnen identificeren met het bredere geografische gebied.

Het College biedt geaccrediteerde programma's in gastvrijheid

pand

Internapa College wordt gehost op twee nabijgelegen locaties, Marthelenio en Yiorkios, die respectievelijk academische en administratieve activiteiten ondersteunen.

Marthelenio

Het hoofdgebouw, het Marthelenio-gebouw, bestaat uit de faculteitsbureaus, afdeling academische zaken, collegezalen, keukenlab, computerlab, personeel voor persoonlijke ondersteuning en de kantine en het educatieve restaurant.

uitrusting

Het hoofdgebouw, het Marthelenio-gebouw, bestaat uit de faculteitsbureaus, afdeling academische zaken, collegezalen, keukenlab, computerlab, personeel voor persoonlijke ondersteuning en de kantine en het educatieve restaurant.

* Er is een extra verdieping in de maak, die onze capaciteit gaat uitbreiden tot 1100 studenten .

Yiorkios

Het onlangs gerenoveerde gebouw Yiorkios ligt op 100 meter van het Marthelenio-gebouw en herbergt de bibliotheek op de begane grond en op de eerste verdieping de kantoren van de directeur, rekeningen en opnames.

Bibliotheek

De bibliotheek is een belangrijk onderdeel van onze educatieve omgeving en staat open voor studenten, docenten en leden van het College, evenals de lokale gemeenschap. De bibliotheek wordt bemand door een full-time bibliothecaris die gekwalificeerd en ervaren is in bibliotheekwerking en heeft het gebied voor studie en onderzoek en computer / internettoegang.

Het bestaat uit meer dan 5000 boeken en tijdschriften, waardoor alle studenten en docenten gemakkelijk toegang hebben tot informatie. Alle boeken zijn georganiseerd volgens het Dewey decimale classificatiesysteem en worden ondersteund door een speciaal toegewijd computernetwerk. De bibliografische informatie voor elk boek wordt ingevoerd in de bibliotheeksoftware ABEKT. De bibliotheek heeft toegang tot elektronische databases die een aanvullende bron bieden voor online onderzoek, waardoor faculteit en personeel toegang hebben tot een overvloed aan peer-reviewed artikelen uit een aantal tijdschriften.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

College Locatie

De Republiek Cyprus is het derde grootste eiland in de Middellandse Zee en ligt in het oostelijke deel ervan. Cyprus is een lidstaat van de Europese Unie sinds 2004. Het is een modern kosmopolitisch land dat de Europese cultuur met een rijke geschiedenis trouwt. Het eiland Aphrodite, zoals bekend, heeft een geografische positie tussen drie continenten: Europa, Azië en Afrika.

Het college ligt op het oostelijke deel van het eiland in de gemeente Sotira, zeer dicht bij twee van de meest populaire Europese toeristische bestemmingen, Ayia Napa en Protaras. Deze locatie maakt het ideaal voor studies in Hospitality Management, Culinary Arts en Business Administration. Studenten van het College hebben het extra voordeel dat ze hun zomerstages kunnen uitvoeren bij bekende hotels en restaurants.

College accommodatie

Studentenaccommodatie bevindt zich in Ayia Napa en biedt studenten een levendige omgeving om tijdens hun studie hier door te brengen. Er zijn verschillende busverbindingen naar de universiteit die ongeveer dertig minuten duren.

120608_pexels-photo-Cyprus1.jpeg

Waarom Cyprus

Prachtig weer - het hele jaar

Cyprus heeft een aangenaam mediterraan klimaat, met droge zomers van mei tot oktober en milde winters van december tot februari. De zomers zijn warm met temperaturen die een hoogte bereiken van 32-38 ° C met wolkenloze luchten en zeebries die een aangename sfeer creëren in de kustgebieden. De wintertemperaturen variëren gedurende de dag van ongeveer 12-18 ° C.

Grote toeristische bestemming

Cyprus als eiland is omgeven door de kust en de stranden zullen u elk verbazen met hun eigen buitengewone unieke kenmerken. Cyprus heeft een aantal van de belangrijkste toeristische resorts van Europa, waardoor het een perfecte locatie is voor studies in gastvrijheid

Veiligheid

Volgens een recent onderzoek is Cyprus een van de veiligste provincies ter wereld. Het heeft met name een van de laagste misdaadcijfers en enkele van de beste cijfers voor politie.

Opleidingsniveau

Cyprus biedt een hoog opleidingsniveau met de kwaliteit van het hoger onderwijs en programma's op Cyprus, gewaarborgd door het Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation in Higher Education. Het Agentschap volgt de procedures en de evaluatie- en accreditatiecriteria van de Europese normen en richtlijnen die de vereisten zijn van het Europees netwerk voor kwaliteitsborging (ENQA).

Geniet van je studies (en je tijd op Cyprus)

Geschiedenis: De geschiedenis en cultuur van Cyprus behoren tot de oudste ter wereld. Archeologische opgravingen dateren zo'n 9.000 jaar geleden. Het rijke culturele landschap van het eiland omvat honderden archeologische vindplaatsen verspreid over het eiland, die de verschillende historische periodes in de evolutie van het eiland vertegenwoordigen.

Kosten van levensonderhoud: de kosten van levensonderhoud zijn relatief laag in Cyprus, met prijzen die veel lager zijn dan in de meeste Noord-Europese landen. Cyprus biedt een hoge levensstandaard tegen een betaalbare prijs. Accommodatieprijzen in studentenaccommodatie in de regio Ayia Napa zijn zeer betaalbaar.

Geschiedenis

De geschiedenis en cultuur van Cyprus behoren tot de oudste ter wereld. Archeologische opgravingen dateren zo'n 9.000 jaar geleden. Het rijke culturele landschap van het eiland omvat honderden archeologische vindplaatsen verspreid over het eiland, die de verschillende historische periodes in de evolutie van het eiland vertegenwoordigen.

Kosten van levensonderhoud

De kosten van levensonderhoud zijn relatief laag in Cyprus, met prijzen die veel lager zijn dan in de meeste Noord-Europese landen. Cyprus biedt een hoge levensstandaard tegen een betaalbare prijs. Accommodatieprijzen in studentenaccommodatie in de regio Ayia Napa zijn zeer betaalbaar.

Cypriotische gastvrijheid

Cypriotische gastvrijheid is zo beroemd als de zon en de zee van het eiland. Cyprioten zijn van nature een warm en liefhebbend volk dat onmiddellijk indruk maakt op bezoekers van Cyprus; de sfeer is overal ontspannend en gastvrij. Cyprioten zijn een zeer Engelstalige bevolking, dus mensen leren kennen is altijd gemakkelijk.

120609_pexels-photo-Cyprus.jpeg

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Internapa College

Het doel van het programma is om studenten academische, professionele en managementcompetenties te bieden die nodig zijn in de bredere horecasector. Studenten zullen word ... [+]

Doel van het programma

Het doel van het programma is om studenten academische, professionele en managementcompetenties te bieden die nodig zijn in de bredere horecasector. Studenten zullen worden blootgesteld aan een creatieve leer- en ondernemersomgeving om sterke leiderschapskenmerken en op gastvrijheid gerichte professionele cultuur te ontwikkelen. Het programma stimuleert academische principes door reflectief leren en kritisch denken in theoretische en professionele cursussen en als een incubator ondersteunt het studenten bij het gebruik van multidisciplinaire benaderingen in management, probleemoplossing, effectieve besluitvorming en zakelijke beste praktijken. Samen met de stages en werkervaring biedt het programma studenten de mogelijkheid om professioneel te netwerken om hun toekomstige carrière te bevorderen. Afgestudeerden zullen naar verwachting worden aangenomen in leidinggevende / leidinggevende functies en werken bij verschillende organisaties binnen de horeca en toerisme.... [-]

Cyprus Sotira
Oktober 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
E304
5390 Sotira, Famagusta, Cyprus