Lees de Officiële Beschrijving

Larnaca College is een van de set-up in Larnaca Cyprus meest levendige hogescholen en biedt een hoog niveau van particulier onderwijs op een brede waaier van programma's om studenten uit de hele wereld. Larnaca College naar behoren wordt geregistreerd en erkend door het Ministerie van Onderwijs en cultuur van Cyprus. Het College staat bekend om haar expertise op het gebied van Business Administration, Horeca en Toerisme, Informatie- en Communicatietechnologie. Larnaca College is een erkend centrum van ATHE in het Verenigd Koninkrijk, Confederatie van Toerisme en Gastvrijheid van het Verenigd Koninkrijk en ook Noord-Raad van voortgezet onderwijs uit het Verenigd Koninkrijk. Larnaca studenten kunnen doorstromen naar het Verenigd Koninkrijk voor verdere studies op elk gewenst moment, indien zij dit wensen te doen.

De faculteit bestaat uit hoogopgeleide academische instructeurs, ervaren beoefenaars en onderzoekers die weten hoe ze de educatieve ervaring van de studenten te verrijken.

De faciliteiten, het aantal en de kwaliteit van de docenten en de coördinatie van de cursussen voldoen aan de innovatieve Europese onderwijssysteem, dragen allemaal bij tot het geven van Larnaca College het prestige en de unieke kenmerken van een Europees College.

Het college motto 'Kennis-Wijsheid-succes' ten grondslag ligt aan de filosofie van het college. Het is een uitbreiding van het ethos van het college die wordt gekenmerkt door een democratische en positief klimaat, respect voor elkaar, begrip en medewerking.

Het College staat in zijn eigen nieuw gebouw, gelegen in het centrum van Larnaca onder alle steden faciliteiten. De begane grond bestaat uit de hoofdingang en herbergt alle persoonlijke kluisjes van de leerlingen. De eerste verdieping biedt een overdekte, ruime parkeergelegenheid voor medewerkers en studenten. De tweede verdieping bestaat uit de receptie, administratiekantoren, faculteit kantoren, PC-lab, een cafetaria, Bibliotheek en de directeurs kantoor. Alle Lezing kamers en zalen zijn op de derde verdieping. Zowel de derde en tweede verdieping bieden volop toilet en wasruimte faciliteiten.

Met het oog op de toenemende vraag van studenten over de hele wereld, proberen we gevestigde academische vertegenwoordigers om het college werven inspanningen te coördineren. Daarom zullen we erg blij om de handen te treden in het belang van onze studenten en onze organisaties.

We kijken ernaar uit van u te horen binnenkort. Aarzel niet om contact met ons op voor verdere informatie nodig is.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Grieks

Deze school biedt ook:

BA

Larnaca College

Larnaca College School of Business traint individuen in Business Administration en Business Management aan een universitair niveau. ... [+]

Larnaca College School of Business traint individuen in Business Administration en Business Management aan een universitair niveau.

Business Administration (Bachelor of Arts)

Business Administration (4 jaar, plus een optionele Basisjaar, Bachelor of Arts)

Natuurlijk Structuur: MGT 101 Inleiding tot 2. MTH 102 Maths 3. ACC 103 Accounting I 4. ECO 104 Micro-economie 5. CSC Computer 105 Inleiding 6. BUS 201 Business Environment 7. MGT 202 organisaties en Gedrag 8. ACC 203 Accounting II 9. MTH 204 Statistics 10. ECO 205 Macro-economie 11. MGT 301 Operation Beheer 12. CSC 302 Inleiding tot de E-Business 13. MKT 303 Marketing 14. FIN 304 Financial Reporting 15. HRM 305 Human Resource... [-]
Cyprus Larnaca Pakistan Islamabad Bangladesh Dhaka  + 2 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Larnaca College

Het is een fantastische kans om je studie te combineren in Hospitality Management met een studie- en beroepskeuze focus op de Hotel Management. ... [+]

Het is een fantastische kans om je studie te combineren in Hospitality Management met een studie- en beroepskeuze focus op de Hotel Management. Onze route baseert zich op zowel uitgebreide theoretische kennis en dag-tot-dag te weten hoe en is ontworpen voor mensen die willen ontwikkelen en verbetering van hun carrière in de Industrie van het hotel. Afgestudeerden van dit programma dan ook, ten behoeve van een aantal aantrekkelijke carrièremogelijkheden, omdat het veld Hospitality en Toerisme is de snelst groeiende sector van de werkgelegenheid in de economie van Cyprus.

BA in Toerisme in Hospitality Management Vakcode TITEL

belangrijke voorwaarde

HOSP-100 Inleiding tot de horeca R TOU-100 Inleiding tot reizen en toerisme R GER-100 Duitse taal I R NL-200 ENGELS SCHRIJVEN R CSC-105 computer applicatie R HOSP-102 INTRODUCTIE VAN HORECA BEHEER R TOU-200 AIRLINE en reisdiensten R ENG-210 ADVANCE ENGELS R GER-102 Duitse taal II R ACC-103 Accountancy Ik R HOSP-200 de frontoffice van R HOSP-202 schoonmaak en onderhoud MANAGEMENT R GRE-100 GRIEKSE TAAL I R TMGT-101 Inleiding tot R ACC-203 ACCOUNTING II R HOSP-206 ONTRODUCTION TE ETEN EN DRINKEN MANAGEMENT R HOSP-208 ETEN EN DRINKEN COST CONTROL R GRE-102 GRIEKSE TAAL II R BUS-201 ONDERNEMINGSKLIMAAT R MGT-202 Organizational Behavior R HOSP-300 RESTAURANT GEÏNTEGREERDE R ENG-300 BUSINESS COMMUNICATIE R MTH-102 MATHS R ECO-104 Micro-R HOSP-302 VOORZIENINGEN indeling en inrichting R MTH-204 STATISTIEKEN R HRM-305 Human Resource Management R MKT-303 MARKETING R TOU-306 International Hospitality en toerisme-industrie R TOU-308 DUURZAAM TOERISME R ECO-205 MACRO-ECONOMIE R MIS-214 automatische controlesystemen R MGT-301 GEÏNTEGREERDE R HOSP-400... [-]
Cyprus Larnaca Pakistan Islamabad Bangladesh Dhaka  + 2 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands