University of Nicosia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UNIC in een oogopslag

De University of Nicosia (kortweg UNIC) is de plek waar je je toekomst kunt bouwen. Wij zijn de grootste universiteit van Cyprus, met meer dan 11.000 studenten uit meer dan 70 landen over de hele wereld, die samenkomen in een innovatieve en transformerende leeromgeving.

Gelegen in Nicosia, de hoofdstad van het land, en met een aanwezigheid in 18 andere steden wereldwijd, worden we gedreven door ons streven naar uitmuntendheid in onderwijs en leren, innovatie, onderzoek, technologie en een voortdurend evoluerende academische omgeving. We stellen onze studenten in staat en instileren in hen het vertrouwen om impact te maken in de wereld. Veel van onze opleidingen en afdelingen waren de eerste in hun soort op Cyprus. In de loop van de tijd hebben verschillende programma's, zoals geneeskunde, internationale betrekkingen, boekhouding, recht en architectuur zich ontwikkeld tot een van de meest gewaardeerde in Cyprus en de regio.

Tegenwoordig zijn de nieuwe programma's van UNIC gericht op baanbrekend onderzoek, waardoor we op bepaalde gebieden wereldleiders zijn, zoals in ons zeer succesvolle initiatief op het gebied van digitale valuta / blockchaintechnologie. Internationalisering is een centraal onderdeel van de strategie van UNIC. Dit omvat partnerschappen voor opleidingen, studentenmobiliteit en kansen voor studenten na het afstuderen in de academische wereld of de industrie, om kennis en vermogens over de verschillende landen te delen. Het eerste en grootste medische programma op Cyprus werd gevormd in samenwerking met St George's, University of London. Tegenwoordig trekt de Medical School meer dan 500 studenten uit de hele wereld aan. In Griekenland bieden we verschillende gezamenlijke Masters-graden aan met de beste Griekse universiteiten: Aristoteles Universiteit van Thessaloniki, de Universiteit van Patras en de Hellenic Open University. Dit zijn enkele van de meest populaire opleidingen in Griekenland. We zijn van plan onze partnerschappen met toonaangevende universiteiten over de hele wereld actief voort te zetten, zowel op academisch als op onderzoeksgebied.

Een globale universiteit

De University of Nicosia heeft eigen teams in 19 steden over de hele wereld en heeft meer dan 400 andere universitaire partners voor studentenstudies in het buitenland en uitwisselings- of onderzoekspartnerschappen.

In overeenstemming met onze strategie voor internationalisering en wereldwijde bereikbaarheid hebben we regionale studiecentra in Athene, Griekenland, opgericht; Boekarest, Roemenië; en New York City, New York, VS. Onze visie is om studenten, onderzoek en industrie te bereiken met leiders in hun respectieve vakgebieden over de hele wereld.

  • Athene, Griekenland
  • Boekarest, Roemenië
  • New York City, Verenigde Staten

Accreditatie en erkenning

Alle Bachelor-, Master- en Doctoraalgraden van de University of Nicosia zijn geaccrediteerd door de Republiek Cyprus, na een onafhankelijke evaluatie door het Evaluatiecomité voor Privéuniversiteiten (ECPU).

Dit bevestigt de status en standaard van de universitaire graden in binnen- en buitenland en is indicatief voor de kwaliteit en normen die door de universiteit worden gehanteerd. Accreditatie betekent dat de University of Nicosia de volgende belangrijke voordelen biedt:

Gelijkwaardigheid

De Doctoral, Master en Bachelor Degrees van de universiteit worden volledig erkend en gestructureerd in het kader van het Bologna-akkoord. De University of Nicosia is lid van de European Universities Association. de Europese Stichting voor Kwaliteitsbeheer, Erasmus, en is een van de weinige universiteiten in de Europese Unie die zowel het diplomasupplementetiket als het ECTS-label heeft ontvangen.

werk

De studieprogramma's van de universiteit worden erkend in zowel de publieke als de private sector voor werk.

De missie van de universiteit

Visie

De University of Nicosia streeft ernaar een toonaangevende bijdrage te leveren aan excellentie in onderwijs en onderzoek.

Missie

De studenten helpen om geschoolde individuen te worden, hun academische en professionele doelen te bereiken en verantwoorde rollen op zich te nemen in een veranderende wereld van Europese samenwerking en wereldwijde onderlinge afhankelijkheid; om onderzoek en het genereren van kennis te bevorderen; om de samenleving van dienst te zijn door de verspreiding en toepassing van kennis, alsook door innovatieve partnerschappen met bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Waarheidsverklaring

Om binnen de universitaire gemeenschap de waarden van persoonlijke en academische integriteit te bevorderen; de vrijheid om kennis in vraag te stellen en na te streven; van respect voor de wetten van de Republiek Cyprus, de Europese Unie en de universiteit; democratisch bestuur en management van de instelling; respect voor personen; professionaliteit en toewijding; ethisch gedrag; burgerzin; multicultureel bewustzijn; tolerantie; duurzaamheid van middelen; ondernemerschap en innovatie; persoonlijke aandacht en studentenfocus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Online BBAs » Bekijk Online BAs » Bekijk Online MBA » Bekijk Online BScs » Bekijk Online Bachelor » Bekijk Online MA » Bekijk Online MSc » Bekijk Online Masters » Bekijk Health BScs » Bekijk Health MSc » Bekijk Health M.D. » Bekijk Health PhD\'s » Bekijk Health Bachelor » Bekijk DBA » Bekijk Law PhD » Bekijk Law LLB » Bekijk Diploma's » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD » Bekijk Law LLM » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA in architectuur

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het architectuurprogramma biedt studenten een uitgebreide reeks vaardigheden om hen voor te bereiden op een carrière in de architectuur. De architectuurontwerpstudio is de centrale kern van het curriculum, dit wordt ondersteund door de vier themagebieden: architectuurgeschiedenis en -theorie, architecturale technologie (constructie , structuren, omgeving), architectuurcommunicatie (vaardigheden en technieken) en architectuurbeheer en -praktijk. [+]

Duur (jaren): 4Kwalificatie Toegekend: Bachelor of Arts in ArchitectureKwalificatieniveau: Bachelor diploma (1e cyclus)Instructietaal: studenten kunnen Engels of Grieks kiezen als instructietaal voor de eerste twee Engels (eerste- en tweedejaars cursussen worden ook in het Grieks aangeboden)Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijdsMinimum ECTS Credits: 240Profiel van het programma

Het architectuurprogramma biedt studenten een uitgebreide reeks vaardigheden om hen voor te bereiden op een carrière in de architectuur. De architectuurontwerpstudio is de centrale kern van het curriculum. Het wordt ondersteund door de vier thematische gebieden: architectuurgeschiedenis en -theorie, architectonische technologie (constructie, structuren, omgeving), architectuurcommunicatie (vaardigheden en technieken) en architectuurbeheer en -praktijk. Keuzevakken worden ook opgenomen in de opleiding om ervoor te zorgen dat studenten een goed afgeronde academische basis krijgen die zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling zal verbeteren. Het programma bereidt afgestudeerden voor op voortzetting van hun studie als zij een academische loopbaan willen volgen en / of bereidt hen voor op een arbeidsmarktoriëntatie. Het programma is ontwikkeld door nauw samen te werken met de beroepsverenigingen van Cyprus, dus afgestudeerden zijn bereid om in de lokale industrie als ze dat willen. Het programma is ontworpen in overeenstemming met de elf punten van de Europese architectenrichtlijn voor de transformatie van het hoger onderwijs in Europa, geïnitieerd door de Bologna-verklaring; tegelijkertijd erkent het het belang van het construeren van een unieke identiteit en het zorgen voor diversiteit in architecturaal onderwijs, beïnvloed door lokale omstandigheden (cultuur, klimaat, lokale markt en behoeften, enz.).... [-]


Ba in de dans

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De belangrijkste educatieve doelstellingen van het programma zijn het bieden van intellectueel en creatief uitdagende cursussen die voldoen aan de persoonlijke ontwikkeling van studenten en zijn gebaseerd op wetenschap, kunst en onderzoek; Het verbeteren van participatie, begeleiding, ondersteuning van leer- en onderwijsbeleid dat voldoet aan de behoeften van een diverse studentengemeenschap met hoge prestatienormen; Ontwikkelen in studenten van een mix van kennis, ervaring, overdraagbare vaardigheden en capaciteiten door middel van een curriculum en een intellectuele / artistieke omgeving die hun inzetbaarheid versterkt en de basis vormt voor verdere studie. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Dans (BA, 4 jaar) Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Taal van de instructie: Engels Wijze van Studie: Full-time of part-time; sommige Algemene Onderwijs cursussen worden aangeboden op basis van e-learning. Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Doelstellingen

De belangrijkste educatieve doelen van het programma zijn de volgende:

Intellectueel en creatief uitdagende cursussen die de persoonlijke ontwikkeling van de studenten te voldoen en zijn gebaseerd op de wetenschap, kunst en onderzoek. Om de participatie, begeleiding, ondersteuning leren en onderwijzen beleid dat de behoeften van een diverse studentenpopulatie gemeenschap in hoge normen van prestatie voldoen verbeteren. Te ontwikkelen in de studenten een mix van kennis, ervaring, overdraagbare vaardigheden en capaciteiten door middel van een curriculum en intellectuele / artistieke omgeving die hun inzetbaarheid versterkt en vormt de basis voor verdere studie. ... [-]

Ba in de internationale betrekkingen en Europese studies

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Dit programma is bedoeld als een academisch programma, gericht op het ontwikkelen van de intellectuele vaardigheden van studenten om hen in staat te stellen een breed scala aan loopbanen aan te gaan en hen in staat te stellen hun opleiding voort te zetten op het volgende niveau. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Internationale Betrekkingen en Europese Studies (BA, 4 jaar) Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Taal van de instructie: Engels Wijze van Studie: Full-time en part-time zijn beide mogelijk. Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Dit programma is bedoeld als een academisch programma, gericht op het ontwikkelen van de intellectuele vaardigheden van studenten om hen in staat te stellen een breed scala aan loopbanen aan te gaan en hen in staat te stellen hun opleiding voort te zetten op het volgende niveau.

Doelstellingen

Het BA-programma in Internationale Betrekkingen en Europese Studies heeft tot doel een brede en uitgebreide kennis te verschaffen van de politieke, sociale, economische en juridische omgeving die de praktijk van internationale en Europese betrekkingen voorwaarden en beïnvloedt.... [-]


Ba in digitale communicatie en massamedia

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Aan studenten van het Diploma en BA en B.Sc. bereiden graden voor de werkgelegenheid in het brede gebied van communicatie, met name in Radio / TV en Pers Journalistiek, maar ook op het gebied van corporate communicatie, zoals reclame, public relations en marketing. [+]

Concentraties: 1. Journalistiek, 2. Radio, TV en Digital Media Broadcasting, 3. Film en Creative Media Production (BA, 4 Jaar) Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Arts in digitale communicatie en Massamedia Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Doelstellingen

Aan studenten van het Diploma en BA en B.Sc. bereiden graden voor de werkgelegenheid in het brede gebied van communicatie, met name in Radio / TV en Pers Journalistiek, maar ook op het gebied van corporate communicatie, zoals reclame, public relations en marketing. Om studenten voor te bereiden voor het voortgezet academisch MA studies in zowel de universiteit van Nicosia MA programma en in andere Engels sprekende landen - de VS en het Verenigd Koninkrijk. Studenten een goed afgeronde hedendaagse achtergrond in de media bieden - academisch en praktisch - zodat ze leidende professionals in de communicatiebranche kunnen worden. Om dit te realiseren, beoogt de universiteit van Nicosia mogelijkheden te bieden voor praktische toepassingen in de universiteitskranten en op Cyprus, radio- en televisiezenders, in commerciële kranten van de Cypriotische markt en in Public Relations en Corporate Communications Consultancies and Agencies. ... [-]

Ba in grafische communicatie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

In Grafische Communicatie het menselijk oog is de basis communicatiekanaal; de geschiedenis, de theorie en de praktijk van de grafische taal speelt een belangrijke rol als deze significant beïnvloedt ons dagelijks leven. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Arts in Grafische Communicatie Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Doelstellingen en doelstellingen

Het Graphic Communication-programma heeft tot doel:

Zorg voor een geïntegreerd, stimulerend onderwijs in ontwerp voor studenten die een stevige basis willen krijgen in de praktijk van het vak, geïnformeerd door theorie en geschiedenis. Rusten studenten met de kennis en de juiste vaardigheden om effectief te opereren in een concurrerende en diverse design industrie. Stimuleren studenten om hun eigen belangen binnen het brede gebied van onderzoek die door het onderwerp te ontwikkelen en een reeks van intellectuele, visuele, technische en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Leveren leerlingen met de middelen voor levenslang leren in de professionele of educatieve omgeving. Zorg voor reflecterende en responsieve grafische opleidingen die direct relevant is voor de veranderende behoeften van de creatieve en productie-industrie. Ontwikkel een scala aan processen en vaardigheden, waaronder ontwerpstudio-vaardigheden, multimediale vaardigheden, zakelijk bewustzijn en historische en theoretische kennis om individuele ideeën en oplossingen te testen. Leerlingen aanmoedigen om zich meer zelfkritisch, weer kritisch oordeel en uitdaging aannames en vooroordelen. Bieden studenten de mogelijkheid om te studeren en te oefenen grafisch ontwerp in het kader van het gebied van visuele communicatie of zich bezighouden met postdoctorale studie. Maken de studenten zich bewust van de professionele praktijk van het grafisch ontwerp; Dit zal worden bereikt door middel van een werkprogramma... [-]

BA in het Engels taal en letterkunde

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De BA-programma in het Engels taal en literatuur is gericht op de succesvolle studenten met vaardigheden die relevant zijn voorzien van een dergelijke dubbele major. Het concentreert zich op twee kerngebieden: (a) taalkunde, door het aanbieden van een uitgebreide studie van de taal met enige nadruk op het aanleren van Engels als vreemde taal en (b) Engels Literatuur, door het bedekken van de belangrijkste auteurs en problemen van 1580 tot heden en door het aanbieden van een gedetailleerde studie van alle literaire genres: poëzie, drama en proza. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Arts in het Engels Taal-en Letterkunde Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Taal van de instructie: Engels Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Het BA-programma in Engelse taal en literatuur is bedoeld om succesvolle studenten vaardigheden te bieden die relevant zijn voor zo'n dubbele major. Het concentreert zich op twee kerngebieden: (a) Linguïstiek, door een uitgebreide studie van taal aan te bieden met enige aandacht voor het onderwijzen van Engels als vreemde taal en (b) Engelse literatuur, door de belangrijkste auteurs en kwesties van 1580 tot heden te behandelen, en door een gedetailleerde studie van alle literaire genres aan te bieden: poëzie, drama en proza.... [-]


BA in interieurontwerp

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De cursus Interieurontwerp biedt studenten een uitgebreide reeks vaardigheden om zich voor te bereiden op een carrière in het interieurontwerp. De cursus biedt een sterke basis in belangrijke conceptuele en technische aspecten van ruimtelijk ontwerp, ontwikkelt creatief denken, zelfexpressie en een vermogen tot onafhankelijk leren. [+]

Duur (jaren): 4Kwalificatie Toegekend: Bachelor of Arts in Interior DesignKwalificatieniveau: Bachelor diploma (1e cyclus)Taal van de instructie: Engels (eerste- en tweedejaars cursussen ook in het Grieks)Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijdsMinimum ECTS Credits: 240Profiel van het programma

De cursus Interieurontwerp biedt studenten een uitgebreide reeks vaardigheden om zich voor te bereiden op een carrière in het interieurontwerp. De cursus biedt een sterke basis in belangrijke conceptuele en technische aspecten van ruimtelijk ontwerp, ontwikkelt creatief denken, zelfexpressie en een vermogen tot onafhankelijk leren.

Verder richt het programma zich op de interieurstudio en omvat het cursussen op andere vakgebieden, zoals geschiedenis en theorie, technologie, milieu en visuele communicatie. Verschillende keuzevakken zijn opgenomen in elk jaar om ervoor te zorgen dat studenten een goed afgeronde academische basis krijgen die zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling zal verbeteren.... [-]


Ba in public relations, reclame en marketing

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De doelstellingen van het programma zijn als volgt: Het aanbieden van kwaliteit universitair niveau waarmee studenten om effectief beoefenaars zijn. Het programma heeft zowel een academische en een marktoriëntatie. Het richt zich op het onderzoeken en analyseren van de nieuwste ontwikkelingen en onderzoek op het academische gebied van public relations, reclame en marketing, maar tegelijkertijd weerspiegelt het de behoeften en vereisten van de industrie voor beoefenaars. [+]

Duur (jaar): 4 jaar Diploma: Bachelor of Arts in Public Relations, Reclame en Marketing Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

De doelstellingen van het programma zijn: Het aanbieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs op universitair niveau dat studenten in staat stelt effectieve behandelaars te zijn. Hiertoe zullen studenten worden voorzien van:

Een solide basis van communicatie-, reclame- en marketingcursussen Grondige kennis van theorie Vaardigheden en technieken die nodig zijn om te oefenen Adequate voorbereiding op een startkwalificatie Aanvullende zakelijke en communicatieve cursussen, waardoor studenten effectief kunnen functioneren in de bredere gebieden van bedrijfscommunicatie Een sterk element van algemeen onderwijs dat onze afgestudeerden naast goed opgeleide specialisten ook goed afrondt ... [-]

Ba in schone kunsten

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Om de studenten in staat om een ​​innovatieve en professionele aanpak van de hedendaagse kunst praktijken integreren theoretische principes in de praktijk te demonstreren. [+]

Duur (jaar): 4 jaar Diploma: Bachelor of Arts in de kunst Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Doelstellingen

Om de studenten in staat om een ​​innovatieve en professionele aanpak van de hedendaagse kunst praktijken integreren theoretische principes in de praktijk te demonstreren. Een onafhankelijke en geïnformeerde kunstbeoefening van hoge kwaliteit ontwikkelen in de door de studenten gekozen mediums via gespecialiseerde workshops, tutorials, lezingen en groepskritieken. Een kritische benadering ontwikkelen van de hedendaagse kunstpraktijk en deze gebruiken om hun eigen professionele praktijk te informeren door de nadruk te leggen op theoretische, historische en culturele fine art-contextualisering. Studenten in staat stellen om een ​​persoonlijke visie te ontwikkelen in relatie tot hun praktijk en om samen te werken met anderen, in het huidige systeem van hedendaagse kunst, dat zich richt op collaboratieve en collectieve praktijken. ... [-]

Ba in toegepaste multimedia

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het programma is gebaseerd op zowel theorie en praktijk met de nadruk op de concepten en technieken die nodig zijn voor het ontwerp en de ontwikkeling van geavanceerde multimedia-applicaties. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Arts in de Toegepaste Multimedia Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Het programma is bedoeld om studenten op te leiden tot multimediaspecialisten op de volgende werkgebieden:

Interface-ontwerpers, webontwerpers en ontwikkelaars Gameontwerpers en -ontwikkelaars Animatie-, video- en audiospecialisten Projectmanagers in de multimedia-industrie

Het programma is gebaseerd op zowel theorie en praktijk met de nadruk op de concepten en technieken die nodig zijn voor het ontwerp en de ontwikkeling van geavanceerde multimedia-applicaties.... [-]


BBA

BBA in bedrijfskunde (online)

Online Voltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia Griekenland Athene +2 more

Het algemene doel van deze graad is een evenwichtig beeld te schetsen van de bedrijfswereld. De cursus biedt niet alleen een kritisch overzicht van de theoretische en praktische aspecten van de managementfuncties binnen bedrijven, maar ook van de integratie en synthese van deze functies binnen de complexe omgevingsfactoren die ze uitvoeren, met speciale nadruk op lokale behoeften en interesses. [+]

Profiel van het programma

Het algemene doel van deze graad is een evenwichtig beeld te schetsen van de bedrijfswereld. De cursus biedt niet alleen een kritisch overzicht van de theoretische en praktische aspecten van de managementfuncties binnen bedrijven, maar ook van de integratie en synthese van deze functies binnen de complexe omgevingsfactoren die ze uitvoeren, met speciale nadruk op lokale behoeften en interesses. Gedurende de opleiding worden studenten opgeleid om effectief te denken over het bedrijfsleven als geheel en om de onderlinge afhankelijkheid van de verschillende functies van bedrijfsactiviteiten te waarderen.

Het bedrijfsadministratieprogramma heeft tot doel:... [-]


BBA in bedrijfskunde: marketing communicatie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Algemeen

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. Demonstreer kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de aantrekkelijkheid van de industrie te beoordelen, risico's en kansen te identificeren om zaken te doen in een wereldwijde omgeving. Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen. ... [-]

BBA in business administration: beheer

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. Demonstreer kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de aantrekkelijkheid van de industrie te beoordelen, risico's en kansen te identificeren om zaken te doen in een wereldwijde omgeving. Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen. Ontwikkel een begrip van de discipline van management met een nadruk op de historische, politieke, culturele en institutionele krachten die moderne zaken vormgeven. Krijg een systematisch inzicht in managementgerelateerde problemen en de conceptuele hulpmiddelen voor het analyseren en evalueren van managementkwesties. Verkrijg de vaardigheden en competenties die nodig zijn voor de ontwikkeling van beslissingsvermogen. Carriere vooruitzichten ... [-]

BBA in business administration: energie, olie en gas beheer

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Taal van de instructie: Engels Wijze van Studie: Full-time of part-time.Some cursussen worden aangeboden op basis van e-learning. Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. Aantonen dat kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de industrie aantrekkelijker te beoordelen, te identificeren risico's en kansen van het zakendoen in een internationale omgeving Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen. Om studenten met algemene kennis met betrekking tot het gebied van energie, olie en gas management. Het voorbereiden van toekomstige junior executives en bedrijfsmanagers voor de opkomende olie- en gasindustrie in Cyprus om volledig opgeleid en competent te zijn in alle aspecten van management, economie, recht en technologie, zodat deze effectief kunnen functioneren in deze opkomende industrie. Om studenten uit te rusten met theoretische en praktische kennis, onderzoeks-... [-]

BBA in business administration: financiën en economie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Algemeen

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. Demonstreer kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de aantrekkelijkheid van de industrie te beoordelen, risico's en kansen te identificeren om zaken te doen in een wereldwijde omgeving. Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen. ... [-]

BBA in business administration: human resource management

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration. Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Algemeen

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. Demonstreer kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de aantrekkelijkheid van de industrie te beoordelen, risico's en kansen te identificeren om zaken te doen in een wereldwijde omgeving. Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen. ... [-]

BBA in business administration: informatiesystemen en sociale media

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Krijgen de vaardigheden en competenties in de ontwikkeling van een compleet en strategische sociale roadmap die levert op de technische en zakelijke vereisten [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Algemeen

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. Aantonen dat kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de industrie aantrekkelijker te beoordelen, te identificeren risico's en kansen van het zakendoen in een internationale omgeving Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen. ... [-]

BBA in business administration: ondernemerschap en innovatie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Taal van de instructie: Engels Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Algemeen

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. Demonstreer kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de aantrekkelijkheid van de industrie te beoordelen, risico's en kansen te identificeren om zaken te doen in een wereldwijde omgeving. Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen. ... [-]

BBA in business administration: openbaar bestuur

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Bereid toekomstige gouvernementele officieren volledig te worden opgeleid en aan te vullen in alle aspecten van het openbaar bestuur [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration. Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Taal van de instructie: Engels Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Algemeen

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. Demonstreer kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de aantrekkelijkheid van de industrie te beoordelen, risico's en kansen te identificeren om zaken te doen in een wereldwijde omgeving. Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen. ... [-]

BBA in business administration: vastgoed

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Krijgen een systematische kennis van vastgoed gerelateerde problemen, methoden en tools voor het analyseren en evalueren van het onroerend goed en de industrie. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration. Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Voertaal: Engels. Studiemethode: Fulltime en Parttime zijn beide mogelijk. Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Algemeen

Winnen expertise in Business Administration en in één van de volgende concentraties: Energie Olie en Gas management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en Economie; Human Resource Management; Information Systems en Social Media; Beheer; Marketing Communicatie; Publieke administratie; en Real Estate. Demonstreer kennis van bedrijfsprocessen en het vermogen om de aantrekkelijkheid van de industrie te beoordelen, risico's en kansen te identificeren om zaken te doen in een wereldwijde omgeving. Kies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om besluitvorming in organisaties te ondersteunen. Ontwikkelen van leiderschap en organisatorische vaardigheden in de richting van de communicatie visie, inspirerende medewerkers en het stimuleren van innovatie en verandering. Identificeren en te evalueren ethische kwesties en communiceren gerechtvaardigde resoluties voor praktijksituaties. Tonen vaardigheid in communicatie en teamwork vaardigheden te ontwikkelen. ... [-]

BBA in hospitality management

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De opleiding heeft tot doel de student met de nodige instrumenten en competenties bieden om waarde toe te voegen aan elke gastvrijheid organisatie. De verscheidenheid en reikwijdte van de cursussen bieden een goede aarding voor entry-level toezichthoudend / leidinggevend personeel. [+]

Concentraties: 1. Casino Management 2. Hotel en Restaurant Management, 3. Spa en Wellness Centre Management (BBA, 4 Jaar) Duur (jaar): 4 jaar Diploma: Bachelor of Business Administration in Hospitality Management Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Doelstellingen

De opleiding tracht de student de nodige tools en competenties te bieden om waarde toe te voegen aan elke horecagelegenheid. De verscheidenheid en reikwijdte van de cursussen bieden een goede aarding voor entry-level toezichthoudend / leidinggevend personeel.... [-]


BBA in marketing

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Om intellectueel uitdagend cursussen die de persoonlijke ontwikkeling van de studenten te voldoen en zijn gebaseerd op wetenschap en onderzoek. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration in Marketing Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van Studie: Full-time of part-time (Sommige cursussen worden ook aangeboden via E-learning) Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Het BBA Marketing-programma is bedoeld om studenten een uitgebreid en holistisch inzicht te bieden in de belangrijkste marketingprincipes, concepten, hulpmiddelen, trends en ontwikkelingen in de moderne marketingtheorie en -praktijk.

Onze universiteit staat vermeld als een van de UK Chartered Institute of Marketing (CIM) "Universitaire Partners", waardoor onze studenten kunnen worden vermeld als aangesloten (studerende) leden bij CIM. CIM is 's werelds grootste professionele marketingorganisatie met leden in meer dan 120 landen en geaccrediteerde studiecentra in meer dan 40 landen. Je kunt een CIM Affiliate (studeer) lid worden terwijl je studeert in het BBA Marketing-programma en toegang krijgen tot vele voordelen die je universitaire studies ondersteunen en helpen om je carrière te ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie: https://www.unic.ac.cy/ECTS_Syllabi/CIM_Affiliate_Flyer.pdf ... [-]


BBA in sportmanagement

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het programma Sport Management heeft tot doel de student en weids uitzicht van de diverse sportieve cases en organisaties en de vaardigheden om te werken in de sport markt, in al haar verschijningsvormen, met inbegrip van professionele en amateur sport, sport en fitness service-organisaties, commerciële en publieke sport en recreatie faciliteiten, evenals human resources en single atleet management. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration in Sports Management Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Doelstellingen

Het Sport Management-programma biedt de student een uitgebreid overzicht van verschillende sportcases en organisaties, en de vaardigheden om te werken in de sportmarkt, waaronder professionele en amateursport, sport- en fitnessorganisaties, commerciële en openbare sport- en recreatieve activiteiten. faciliteiten, evenals personeel en beheer van enkele atleten. Het programma is bedoeld om inzicht te geven in de huidige internationale en Europese sportmanagementpraktijken en hun toepassing in de Cypriotische sportmarkt.... [-]


BBA in toerisme, recreatie en evenementen beheer

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De opleiding tracht onze studenten een fundamenteel en breed inzicht te verschaffen in de complexiteit van de sector toerisme, vrije tijd en evenementen. Studeren in een multiculturele omgeving zorgt ervoor dat onze studenten inzicht krijgen in zaken als diversiteit en de onderlinge connectiviteit van alle aspecten van de industrie. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Business Administration in toerisme, vrije tijd en Evenementen Management. Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Voertaal: Engels. Eerste en tweede jaar cursussen ook aangeboden in het Grieks. Wijze van Studie: Full-time en part-time. Sommige cursussen worden aangeboden op basis van e-learning. Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

De opleiding tracht onze studenten een fundamenteel en breed inzicht te verschaffen in de complexiteit van de sector toerisme, vrije tijd en evenementen. Studeren in een multiculturele omgeving zorgt ervoor dat onze studenten inzicht krijgen in zaken als diversiteit en de onderlinge connectiviteit van alle aspecten van de industrie.... [-]


BSc

BSc in Accounting

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het Accounting programma is bedoeld om studenten te voorzien van de theoretische, technische en empirische achtergrond die nodig is voor de financiële problemen op te lossen en de financiële besluitvorming binnen de complexe en veranderende zakelijke omgeving. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Science in Accounting Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Het Accounting programma is bedoeld om studenten te voorzien van de theoretische, technische en empirische achtergrond die nodig is voor de financiële problemen op te lossen en de financiële besluitvorming binnen de complexe en veranderende zakelijke omgeving.

Dit programma is bedoeld voor studenten die een carrière in de boekhouding na te streven, of in een ander gebied waar de financiële boekhoudkundige informatie en beslissingen zijn een centraal element. Studenten krijgen de kans om een ​​breed opgezette opleiding te verwerven die een goed vertrekpunt zal zijn voor later professioneel werk en studies van studenten. Daarnaast zullen de studenten een academische basis krijgen om welke problemen die zich voordoen in hun latere professionele werk kan worden verwezen, en een manier van denken die hen zal helpen om de uitdagingen van de nieuwe ideeën en problemen te ontmoeten.... [-]


Bsc in civiele en milieutechniek

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Bereiden studenten voor een succesvolle professionele ingenieurs in de veeleisende gebied van civiele techniek en milieu geworden. [+]

Duur (jaar): 4 jaar Diploma: Civil and Environmental Engineering (BSc, 4 jaar) Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Taal van de instructie: Engels Wijze van Studie: Full-time en part-time Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

De algemene doelstellingen van het programma zijn:

Studenten voorbereiden om succesvolle professionele ingenieurs te worden op het veeleisende gebied van civiele en milieutechniek; Geef studenten de nodige kennis en technische vaardigheden om uit te blinken in de civiele en milieutechnische industrie, hetzij als operationele leiders in het veld, technische experts, consultants of onderzoekers; Studenten voorzien van de fundamentele principes van wetenschap en techniek om succesvol te kunnen omgaan met de technologische uitdagingen van de civiele en milieutechnische industrie; Ontwikkel analytische vaardigheden, probleemoplossende tactiek en kritisch denken; Bevorder engineering ethiek, werkverantwoordelijkheid en morele praktijken; Bewustzijn maken van sociale, milieu- en mondiale zorgen; Bevorder levenslang leren en doorlopend onderwijs door middel van technische training en gevorderde graden; Ontwikkelen van vaardigheden voor effectieve communicatie met collega's, managers, en het publiek over onderwerpen met betrekking tot technische concepten, risico's en aanbevelingen. ... [-]

BSc in Computer Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De Bachelor of Science in Computer Engineering programma is bedoeld om studenten te kwalificeren voor een professionele carrière op het gebied van Computer Engineering beginnen als ingenieurs en verder geavanceerde post-graduate studies voort te zetten op het niveau van de Masters of Doctorandus graden. De belangrijkste ingenieursopleidingen van de bacheloropleiding bevatten, afgezien van de theorie en de fundamentele principes, elementen van analyse en ontwerp, evenals significante laboratoriumwerk. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Computer Engineering (BSc, 4 jaar) Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Voertaal: Engels Sommige van de eerste en tweede jaar cursussen kunnen ook worden aangeboden in het Grieks. Wijze van Studie: Full-time en part-time zijn beide mogelijk Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Doelstellingen

De Bachelor of Science in Computer Engineering programma is bedoeld om studenten te kwalificeren voor een professionele carrière op het gebied van Computer Engineering beginnen als ingenieurs en verder geavanceerde post-graduate studies voort te zetten op het niveau van de Masters of Doctorandus graden. De belangrijkste ingenieursopleidingen van de bacheloropleiding bevatten, afgezien van de theorie en de fundamentele principes, elementen van analyse en ontwerp, evenals significante laboratoriumwerk.... [-]


BSc in Computer Science

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Bieden studenten met geavanceerde theoretische en praktische informatica kennis en vaardigheden, zodat ze aan het werk voor de IT-omgeving van de commerciële, industriële en overheidssectoren. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Computer Science (BSc, 4 jaar) Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Voertaal: Engels Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks. Wijze van Studie: Full-time en part-time studie is beschikbaar Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

DOEL:

Geef studenten geavanceerde theoretische en praktische kennis en vaardigheden op het gebied van informatica, zodat ze kunnen werken voor de IT-omgeving van de commerciële, industriële en overheidssector Stel studenten in staat om hun persoonlijke en professionele vooruitzichten te ontwikkelen, in lijn met de snelle vooruitgang van de technologie in de informatica Bereid de studenten verder postacademisch onderwijs en onderzoek voort te zetten. Zorg voor een sterk gevoel van maatschappelijke betrokkenheid, globale visie en onafhankelijk zelflerend vermogen ... [-]

Bsc in de psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De psychologie programma is gewijd aan de oriëntatie van de studenten in de verschillende sub-specialiteiten in de psychologie. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Science in de psychologie Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels en Grieks Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Doelstellingen

De belangrijkste educatieve doelen van het programma zijn de volgende:

De psychologie programma is gewijd aan de oriëntatie van de studenten in de verschillende sub-specialiteiten in de psychologie. Het programma biedt een basisopleiding in de psychologie specialiteiten, en in de belangrijkste theorieën en technieken in de psychologie, en als zodanig geeft een eerste benadering om de vaardigheden psychologen 'en het onderzoek in de psychologie. Studenten omvatten algemene theorieën, het empirisch bewijs en toepassing van kennis in de toegepaste gebieden van de psychologie met een gevoel van doel dat helpt bij het verbeteren van de menselijke conditie in de verschillende instellingen. ... [-]

BSc in de wiskunde

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De BSc in Wiskunde heeft tot doel de studenten de nodige kennis en vaardigheden aan te reiken voor het volgen van graduate studies in wiskunde en andere gebieden die een sterke wiskundige achtergrond vereisen; de praktische toepassingen van wiskunde onderstrepen en de belangrijke rol die het speelt in andere wetenschappen zoals natuurkunde, ingenieurswetenschappen, financiën en sociale wetenschappen; studenten in staat stellen wiskundig denken en technieken te gebruiken om problemen uit andere disciplines op te lossen die de nodige kwalificaties bieden voor een loopbaan in een verscheidenheid van uiteenlopende gebieden; studenten voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om wiskunde te onderwijzen. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Science in de wiskunde Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Taal van de instructie: Engels Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Doelstellingen

Bieden studenten met de nodige kennis en vaardigheden om graduate studies in wiskunde en andere gebieden die een sterke wiskundige achtergrond nodig na te streven. Onderstrepen het real-life toepassingen van de wiskunde en de belangrijke rol die het speelt in andere wetenschappen, zoals natuurkunde, techniek, financiën en de sociale wetenschappen. Studenten in staat stellen Wiskundige denken en technieken te gebruiken om problemen uit andere disciplines de nodige kwalificaties voor een loopbaan in een verscheidenheid van verschillende terreinen op te lossen. Om studenten met de nodige kennis en vaardigheden om wiskunde te leren bieden. ... [-]

BSc in Electrical Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het programma is bedoeld om studenten te kwalificeren voor een professionele carrière op het gebied van elektrotechniek beginnen als ingenieurs en verder geavanceerde post-graduate studies voort te zetten op het niveau van de Masters of Doctorandus graden. De belangrijkste ingenieursopleidingen van de bacheloropleiding bevatten, afgezien van de theorie en de fundamentele principes, elementen van analyse en ontwerp, evenals significante laboratoriumwerk. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Electrical Engineering (BSc, 4 jaar) Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Voertaal: Engels. Sommige eerste en tweede jaar cursussen kunnen ook worden aangeboden in het Grieks. Wijze van Studie: Full-time / Part-time. Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

DOEL:

Het programma is bedoeld om studenten te kwalificeren voor een professionele carrière op het gebied van elektrotechniek beginnen als ingenieurs en verder geavanceerde post-graduate studies voort te zetten op het niveau van de Masters of Doctorandus graden. De belangrijkste ingenieursopleidingen van de bacheloropleiding bevatten, afgezien van de theorie en de fundamentele principes, elementen van analyse en ontwerp, evenals significante laboratoriumwerk.... [-]


Bsc in energie, olie en gas beheer

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het programma biedt studenten algemene kennis op het gebied van energie, olie en gasbeheer. Het is ontworpen om voor te bereiden toekomstige junior managers en business managers voor de opkomende olie- en gasindustrie in Cyprus volledig worden opgeleid en bekwaam in alle aspecten van management, economie, recht en technologie, zodat ze effectief kunnen functioneren in deze opkomende industrie. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Science in de Energie, Olie en Gas management Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Doelstellingen

Het programma biedt studenten algemene kennis op het gebied van energie, olie en gasbeheer. Het is ontworpen om toekomstige junior executives en business managers voor te bereiden op de opkomende olie- en gasindustrie in Cyprus om volledig opgeleid en bekwaam te zijn in alle aspecten van management, economie, recht en technologie, zodat deze effectief kunnen functioneren in deze opkomende industrie.... [-]


Bsc in het sociaal werk

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het Unic Social Work Programme is ontworpen in overeenstemming met de leerstellige en operationele educatieve normen, die een moderne benadering van Social Work weerspiegelen - een toegepaste sociale wetenschappen zijn eigen principes, waarden, theorie en praktijk methodologie. Het sociaal werkprogramma, oorspronkelijk opgericht in 2005, groeit gestaag in termen van studenten en academische prestaties. [+]

Duur (jaar): 4 jaar Diploma: Bachelor of Science in het sociaal werk Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels en Grieks Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Maatschappelijk Werk richt zich op de meervoudige, complexe transacties tussen mensen en hun omgeving. Haar missie is om mensen, groepen en gemeenschappen in staat stellen om hun volledige potentieel te ontwikkelen, te verdienen sociale en economische rechtvaardigheid, en disfunctioneren te voorkomen. Het is gericht op het oplossen van problemen en progressieve sociale verandering. Als zodanig, professionele hulpverleners zijn change-agenten in samenlevingen en katalysatoren in het leven van de individuen, gezinnen, groepen en gemeenschappen die zij dienen.... [-]


Bsc in management informatie systemen

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De Management Information Systems (MIS) major, die wordt beheerd door de afdeling Management & MIS, is een unieke specialisatie die informatie technologie, management en economie combineert. Het programma is ontworpen om studenten uit te rusten met de nodige technische kennis, management, probleemoplossing, organisatorische en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om het ontwerp en de ontwikkeling van systeemgerelateerde oplossingen voor bedrijven te beheren. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Science in Management Informatie Systemen Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Met de voortdurende vooruitgang van informatiecommunicatietechnologieën (ICT) zoeken organisaties naar werknemers met progressieve managementvaardigheden en competenties die zich richten op het juiste gebruik van ICT als een essentiële factor voor hun zakelijk succes.

De Management Information Systems (MIS) major, die wordt beheerd door de afdeling Management & MIS, is een unieke specialisatie die informatie technologie, management en economie combineert. Het programma is ontworpen om studenten uit te rusten met de nodige technische kennis, management, probleemoplossing, organisatorische en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om het ontwerp en de ontwikkeling van systeemgerelateerde oplossingen voor bedrijven te beheren.... [-]


Bsc in menselijke biologie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De Bachelor of Science (B.Sc.) Degree-programma in Human Biology is een geaccrediteerde inter-school / interdepartementale, undergraduate-programma. Het heeft tot doel studenten de mogelijkheid te bieden een interdisciplinair perspectief te krijgen op de relatie tussen de biologische, gezondheids- en sociaal-culturele aspecten van de oorsprong, ontwikkeling, functie en vooruitzichten van de mensheid. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Science in Human Biology Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Voertaal: Engels of Grieks Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

De Bachelor of Science (B.Sc.) Degree-programma in Human Biology is een geaccrediteerde inter-school / interdepartementale, undergraduate-programma. Het heeft tot doel studenten de mogelijkheid te bieden een interdisciplinair perspectief te krijgen op de relatie tussen de biologische, gezondheids- en sociaal-culturele aspecten van de oorsprong, ontwikkeling, functie en vooruitzichten van de mensheid.

Doelstellingen

Interdisciplinair onderwijs in de moleculaire, cellulaire en hele lichaam biologische processen en mechanismen voor het begrijpen van problemen en concepten met betrekking tot het menselijk leven en de gezondheid en ziekte.... [-]


Bsc in milieu- en energiebeheer

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het programma voor milieu- en energiebeheer is bedoeld om studenten een breed wetenschappelijk inzicht in de omgeving te geven, en erkent de wettelijke, economische en politieke drijfveren voor verbetering van milieuprestaties en energiebeheer in alle soorten organisaties; studenten voorbereiden op professionele certificeringen in milieubeheersystemen (ISO 14001) en in energiebeheersystemen (ISO 50001); rekening houden met de complexe vertakkingen die het gevolg zijn van menselijke exploitatie van het milieu, het beheer van energie en het voldoen aan de eisen van duurzame ontwikkeling; studenten een grondige kennis bijbrengen over aanpassings- en mitigatiestrategieën voor klimaatverandering; bereid studenten voor om kennis te ontwikkelen over de concepten van koolstofarme economieën, cyclische economie en slimme steden. [+]

Duur (jaar): 4 jaar Kwalificatie Toegekend: Bachelor of Science in Environmental and Energy Management Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Taal van de instructie: Engels Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Het programma voor milieu- en energiebeheer heeft tot doel:

Geef studenten een breed wetenschappelijk inzicht in de omgeving, met erkenning van de wettelijke, economische en politieke drijfveren voor verbetering van milieuprestaties en energiebeheer in alle soorten organisaties Studenten voorbereiden op professionele certificeringen in milieubeheersystemen (ISO 14001) en in energiebeheersystemen (ISO 50001) Overweeg de complexe vertakkingen die het gevolg zijn van menselijke exploitatie van het milieu, het beheer van energie en het voldoen aan de eisen van duurzame ontwikkeling. Geef studenten een grondige kennis van strategieën voor adaptatie en mitigatie van klimaatverandering. Bereid studenten voor om kennis te ontwikkelen over de concepten van koolstofarme economieën, cyclische economie en slimme steden. Carriere vooruitzichten ... [-]

Bsc in olie en gas techniek

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

De algemene doelstellingen van het programma zijn om studenten voor te bereiden op succesvolle professionele ingenieurs in het veeleisende veld van olie- en gastechnologie; studenten de nodige kennis en technische vaardigheden aanreiken om uit te blinken in de olie- en gasindustrie, hetzij als operationele leiders in het veld, technische experts of onderzoekers; studenten voorzien van de fundamentele principes van wetenschap en techniek om de technologische uitdagingen van de olie- en gasindustrie met succes aan te kunnen; ontwikkelen van analytische vaardigheden, probleemoplossende tactieken en kritisch denken; promotie van ingenieursethiek, taakverantwoordelijkheid en morele praktijken; vaardigheden ontwikkelen voor effectieve communicatie met collega's, managers en het publiek over onderwerpen die verband houden met technische concepten, risico's en aanbevelingen. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Olie en Gas Engineering (BSc, 4 jaar) Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Taal van de instructie: Engels Wijze van Studie: Full-time en part-time zijn beide mogelijk. Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

De algemene doelstellingen van het programma zijn:

Studenten voorbereiden om succesvolle professionele ingenieurs te worden in het veeleisende veld van olie- en gastechnologie; Geef studenten de nodige kennis en technische vaardigheden om uit te blinken in de olie- en gasindustrie, hetzij als operationele leiders in het veld, technische experts of onderzoekers; Studenten voorzien van de fundamentele principes van wetenschap en techniek om de technologische uitdagingen van de olie- en gasindustrie met succes het hoofd te bieden; Ontwikkel analytische vaardigheden, probleemoplossende tactiek en kritisch denken; Bevorder engineering ethiek, werkverantwoordelijkheid en morele praktijken; Ontwikkelen van vaardigheden voor effectieve communicatie met collega's, managers, en het publiek over onderwerpen met betrekking tot technische concepten, risico's en aanbevelingen. ... [-]

Bsc in werktuigbouw

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Beoordeling Afstudeervereisten De algemene doelstellingen van het BSc in Mechanical Engineering programma zijn de voorbereiding van studenten om succesvolle professionele ingenieurs in het veeleisende gebied van mechanische engineering te worden; studenten de nodige kennis en technische vaardigheden geven om in de mechanische industrie te presteren, ofwel als operationele leiders op het gebied, technische experts, consultants of onderzoekers; studenten de fundamentele principes van wetenschap en techniek geven om succesvol te kunnen voldoen aan de technologische uitdagingen van de mechanische industrie; analytische vaardigheden, probleemoplossende tactiek en kritisch denken cultiveren; bevordering van ingenieursethiek, werkverantwoordelijkheid en morele praktijken; bewustzijn van sociale, milieu- en mondiale zorgen creëren; bevorderen van levenslang leren en voortgezet onderwijs door middel van technische opleiding en gevorderde graden; vaardigheden ontwikkelen voor effectieve communicatie met collega's, managers en het publiek over onderwerpen die verband houden met technische concepten, risico's en aanbevelingen. [+]

Duur (jaar): 4 jaar Kwalificatie toegekend: Bachelor of Science in Werktuigbouwkunde Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus) Onderwijstaal: Engels (Eerste en een aantal tweedejaarscursussen die ook in het Grieks worden aangeboden) Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

De algemene doelstellingen van het BSc in Werktuigbouwkunde zijn:

Bereid de studenten voor om succesvolle professionele ingenieurs in het veeleisende gebied van mechanische engineering te worden; De studenten de nodige kennis en technische vaardigheden geven om in de mechanische ingenieursindustrie te presteren, ofwel als operationele leiders op het gebied, technische experts, consultants of onderzoekers; Studenten de fundamentele principes van wetenschap en techniek geven om succesvol te kunnen voldoen aan de technologische uitdagingen van de mechanische industrie; Ontwikkel analytische vaardigheden, probleemoplossende tactiek en kritisch denken; Bevorder engineering ethiek, werkverantwoordelijkheid en morele praktijken; Bewustzijn maken van sociale, milieu- en mondiale zorgen; Bevorder levenslang leren en doorlopend onderwijs door middel van technische training en gevorderde graden; Ontwikkelen van vaardigheden voor effectieve communicatie met collega's, managers, en het publiek over onderwerpen met betrekking tot technische concepten, risico's en aanbevelingen. ... [-]

Bachelor

Bachelor in Music

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Onze BMus graden geeft onze studenten met vier categorieën van professionele vaardigheden, die nodig zijn voor een succesvolle carrière in een gebied van muziek. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: BMus Muziek - Concentraties: 1. Klassieke Prestaties 2. Jazz optreden, 3. Muziek Onderwijs, 4. Creative Music Technology (BMus, 4 jaar) Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Taal van de instructie: Engels Wijze van onderzoek: voltijdse en deeltijdse studie Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Onze BMus graden geeft onze studenten met vier categorieën van professionele vaardigheden, die nodig zijn voor een succesvolle carrière in een gebied van muziek.

Core praktische en theoretische vaardigheden voor de professionele muzikant. De eerste twee jaar van de graad draaien rond het primaire onderzoek van elke student (of hoofdinstrument), dat 4 uur per week instructie omvat: 1 uur individuele instructie, 1 uur groepsinstructie en 2 uur instructie door ensembles. Parallel aan deze intensieve studie op hun primaire instrumenten, onze studenten krijgen professionele opleiding in het toetsenbord en auditieve vaardigheden, harmonie en theorie, muziekgeschiedenis en koorzang. Een gespecialiseerde kwalificatie op een bepaald gebied van muziek. Tijdens hun laatste twee jaar studie moeten onze studenten zeven cursussen voltooien in een van de volgende vier concentraties: 1. Klassieke prestaties: dit bestaat uit nog twee jaar Advanced Primary Study, evenals cursussen in uitvoeringspraktijk, analyse en compositie. 2. Jazzprestaties: dit bestaat ook uit twee jaar langer Advanced Primary Study, samen met cursussen in toegepaste jazzharmonie, improvisatie en jazzcompositie. 3. Muziekeducatie: studenten in deze cursus krijgen praktische en theoretische kennis van verschillende methodologieën voor het onderwijzen van muziek aan kinderen, inclusief feitelijke onderwijservaring op lokale scholen. 4. Creative Music Technology: deze concentratie traint studenten om... [-]

Bachelor van het onderwijs in het kleuteronderwijs

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het algemene doel van het programma is om kleuterleiders voor te bereiden op het onderwijzen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Dit betekent dat de kandidaat-leraar de nodige kennis en vaardigheden moet verwerven en tegelijkertijd zijn / haar attitudes moet plannen die hem / haar in staat stellen om de juiste studentenomgeving te organiseren voor de cognitieve ontwikkeling van kinderen tussen de eeuwen van 3-6, en aan de andere kant, om hun ontwikkeling op sociaal, emotioneel en moreel gebied te helpen. Zowel de inhoud van de lessen en hun methodologie gericht op het leiden van de reflecterende leraar-opvoeder die in staat herdenken en zelf te oordelen naar zijn / haar beslissingen en wie heeft het vermogen en de dispositie voor corrigerende actie. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor in het onderwijs in het kleuteronderwijs Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Voertaal: Grieks Wijze van Studie: De opties voor de stand van de studie zijn: full-time of part-time. Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Het algemene doel van het programma is om kleuterleiders voor te bereiden op het onderwijzen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Dit betekent dat de kandidaat-leraar de nodige kennis en vaardigheden moet verwerven en tegelijkertijd zijn / haar attitudes moet plannen die hem / haar in staat stellen om de juiste studentenomgeving te organiseren voor de cognitieve ontwikkeling van kinderen tussen de eeuwen van 3-6, en aan de andere kant, om hun ontwikkeling op sociaal, emotioneel en moreel gebied te helpen. Zowel de inhoud van de lessen en hun methodologie gericht op het leiden van de reflecterende leraar-opvoeder die in staat herdenken en zelf te oordelen naar zijn / haar beslissingen en wie heeft het vermogen en de dispositie voor corrigerende actie.... [-]


Bachelor van het onderwijs in het primair onderwijs

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het algemene doel van het programma is het voorbereiden van leraren in het basisonderwijs die kinderen tussen 6 en 12 jaar les zullen geven. Dit betekent dat de kandidaat-leraar de nodige kennis, vaardigheden en attitudes moet verwerven die hem / haar in staat zullen stellen een leeromgeving te organiseren die de cognitieve ontwikkeling van kinderen en hun sociale, emotionele en morele ontwikkeling zal voeden. Zowel de inhoud van de cursus en de methodiek gericht op de vorming van een reflecterende opvoeder, een leraar die in staat is om heroverweging en evalueren van haar / zijn beslissingen en heeft de beschikking en de mogelijkheid voor corrigerende maatregelen. [+]

Duur (jaar): 4 Diploma: Bachelor of Education in het Basisonderwijs Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor) Voertaal: Grieks Wijze van Studie: Studenten kunnen kiezen tussen full-time of part-time studie. Minimum ECTS Credits: 240 Profiel van het programma

Het algemene doel van het programma is het voorbereiden van leraren in het basisonderwijs die kinderen tussen 6 en 12 jaar les zullen geven. Dit betekent dat de kandidaat-leraar de nodige kennis, vaardigheden en attitudes moet verwerven die hem / haar in staat zullen stellen een leeromgeving te organiseren die de cognitieve ontwikkeling van kinderen en hun sociale, emotionele en morele ontwikkeling zal voeden. Zowel de inhoud van de cursus en de methodiek gericht op de vorming van een reflecterende opvoeder, een leraar die in staat is om heroverweging en evalueren van haar / zijn beslissingen en heeft de beschikking en de mogelijkheid voor corrigerende maatregelen.... [-]


Videos

Emmanuel Dimont A UNIC Story

Emmanuel Dimont The Story Behind the UNIC Story

Ioanna Bakirtzi A UNIC Story

Rafaella Georgiou A UNIC Story

Rafaella Georgiou The Story Behind the UNIC Story - Interview

Sotiris Demosthenous A UNIC Story

Sotiris Demosthenous The Story Behind the UNIC Story – Interview

Evdokia Demetriou A UNIC Story

Evdokia Demetriou The Story Behind the UNIC Story – Interview

Christothea Pelekanou A UNIC Story

Christothea Pelekanou The Story Behind the UNIC Story – Interview

Bryant Joseph Gilot A UNIC Story

Bryant Joseph Gilot The Story Behind the UNIC Story – Interview

Contact

University of Nicosia

Adres 46 Makedonitissas Avenue, Engomi P.O.Box 24005
1700 Nicosia, Nicosia, Cyprus
Website http://www.unic.ac.cy
Telefoon +357 22 841500