Lees de Officiële Beschrijving

Business Academy Aarhus ontwikkelt en biedt praktijkgerichte opleidingen hoger. Met meer dan 4.500 full-time studenten, 3.400 part-time studenten en ongeveer 400 medewerkers zijn wij een van de grootste business academies in Denemarken.

Business Academy Aarhus is een University of Applied Sciences.

In verschillende Europese landen, dit is een term Engels-talige voor instellingen voor hoger onderwijs. De opleidingen bieden wij de nadruk op de toegepaste graden, vooral in technologie, IT en business.

Zoals universiteiten, bieden we zowel bacheloropleidingen en kan academische graden toe te kennen, maar wij niet award master of doctoraal graden.

Daarnaast bieden wij ook permanente educatie en part-time programma's op het niveau en kortlopende cursussen bachelor's voor mensen die behoefte hebben om hun kwalificaties te versterken op de baan (alleen in het Deens).

Onze programma's combineren theorie met de praktijk.

We prioriteren lessen in kleine teams, groepswerk, projectwerk, samenwerking met het bedrijfsleven, realistische cases en verplichte stages. We hebben ongeveer 900 internationale studenten, en elk jaar meer dan 300 van onze studenten naar het buitenland gaan voor een deel van hun programma's.

Het ontwikkelen en het voltooien van programma's moeten waarde voor studenten en bedrijven. Met dit in gedachten maken we een speciale inspanning om onze kwalificaties van toepassing met betrekking tot specifieke innovatie en ontwikkeling van projecten in een gezamenlijke inspanning met partnerschap bedrijven.

Enkele jaren ervaring met het hoger onderwijs

Business Academy Aarhus werd opgericht op 1 januari 2009. Het werd opgericht als een fusie tussen het hoger onderwijs programma's van de Aarhus Universiteit, Aarhus Tech en JU (de landbouwschool). Een aantal van onze programma's van vandaag worden aangeboden in samenwerking met de Aarhus School van de Marine en de Technische Engineering.

Een flexibele weg naar het hoger onderwijs

Het kiezen van een programma is een belangrijke beslissing leven, en uitzoeken welk programma geschikt is voor u is niet altijd gemakkelijk.

Bij Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences, bieden wij zowel Academy Profession opleidingen (AP graden) en de bacheloropleidingen. Een AP-opleiding komt overeen met de eerste twee jaar van een bacheloropleiding. Het programma biedt kwalificaties op zich, maar kan ook een dynamische manier om een ​​langere opleiding te krijgen zijn. Daarom heb je de mogelijkheid om direct na je eindexamen werk leven in te gaan, of je kunt je studie met een bachelordiploma blijven op een van onze top-up programma's of aan een andere instelling in Denemarken of in het buitenland.

Studeren aan de Academie

Wanneer u aan boord voor een opleiding in het hoger onderwijs, aanvaardt u ook dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leerproces zijn. Onze ervaring is dat je het meest leert wanneer je actief betrokken zijn bij het onderwijs. Wij bieden u de mogelijkheid om actief betrokken door middel van kleine groepen van ongeveer 30 studenten en door middel van projectmatig werken en case studies, die belangrijke elementen in alle programma's zijn geworden.

Al onze programma's zijn nauw verbonden met de industrie. We combineren daarom theorie en praktijk en vooral leren de delen van de theorie die je later kunt gebruiken in uw werkzame leven om praktische problemen op te lossen. Bedrijfsbezoeken en gastcolleges zijn dan ook een belangrijk onderdeel van al onze programma's en projecten, en eindexamen projecten zijn meestal gebaseerd op praktische problemen in specifieke bedrijven. Er zijn ongeveer 18-25 uur les per week. Het aantal lesuren variëren van week tot week en van programma tot programma.

Your Career Begint met uw Education

Ongeacht of u op zoek bent naar een stage of je eerste baan na het afstuderen, kan Business Academy Aarhus's Career Centre u te voorzien van de inspiratie, hulpmiddelen en ondersteuning die u nodig hebt. Als een Academy student, kunt u deelnemen aan diverse cursussen en workshops, zoals hulp voor toepassingen, cv's en sollicitatiegesprekken. We bieden ook individuele begeleiding en advies.

Een internationale omgeving

De meeste van Business Academy Aarhus De programma's worden aangeboden zowel in het Deens en het Engels. Als student aan de Academie, zult u dan ook deel uitmaken van een internationale omgeving. We hebben ongeveer 1000 internationale studenten uit vele plaatsen in de wereld. Als u een van de programma's in het Engels kiest, zal je studie met studenten uit verschillende landen en het collegegeld en de examens zijn in het Engels. Internationalisering vindt niet alleen plaats in de klaslokalen, maar ook in de vele sociale activiteiten die wij aanbieden.

Een wereld van mogelijkheden

Het krijgen van een goede baan na het afstuderen is het doel van de meeste van de studenten van de academie. Sommige studenten kiezen echter om verder te studeren en werk combineren met een part-time opleiding en sommigen ervoor kiezen om hun opleiding full-time in Denemarken of in het buitenland voort te zetten bij een van de vele educatieve instellingen die we hebben natuurlijk erkenning overeenkomsten met. U kunt meer informatie over werk en bijscholing kansen lezen onder de beschrijvingen van elk programma.

Bereid de toekomst door middel van je stage

Als student aan Business Academy Aarhus je deel te nemen aan een verplichte stage, waar u in staat om uw kennis te gebruiken in de praktijk zal zijn. Dit 2-10 maanden stage (meestal 3-5 maanden) zal u een kans om te ervaren:

Relevante echte leven leren in een bedrijf

  • Networking en ervaring die kan leiden tot een toekomstige baan
  • Werken in een internationaal bedrijf

Elk jaar Business Academy Aarhus werkt samen met meer dan 800 bedrijven in Denemarken en in het buitenland, bijvoorbeeld: Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk en Porsche USA.

Stage in het buitenland

U kunt ervoor kiezen om je stage overal in de wereld, en binnen Europa kunt u een Erasmusbeurs om die betrokken zijn bij het nemen van je stage in het buitenland te dekken te krijgen. Bij Business Academy Aarhus werken we samen met organisaties en bedrijven te helpen met stages in bijvoorbeeld Maleisië, Shanghai, Canada en Tanzania.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Deens

Deze school biedt ook:


Business Academy Aarhus

De bacheloropleiding in Financial Management and Services is ideaal voor u als u zou willen werken met complexe advies-, verkoop en consultancy taken binnen bijvoorbeeld ... [+]

bacheloropleiding - 3½ jaar - 210 ECTS

De bacheloropleiding in Financial Management and Services is ideaal voor u als u zou willen werken met complexe advies-, verkoop en consultancy taken binnen bijvoorbeeld accountancy.

Het 3½-jarige bacheloropleiding Financial Management and Services werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met vertegenwoordigers van de financiële sector. Zo, de financiële sector heeft een grote invloed op zowel de programmastructuur en de academische inhoud van het programma, wat betekent dat het programma overeenkomt met de door de financiële sector competenties.

Toelatingsvoorwaarden

Financial Management and Services

Alle toepassingen worden afzonderlijk beoordeeld.... [-]

Denemarken Århus
August 2019
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus heeft een Bachelor's top-up programma in de agro- en Environmental Management, dat is het ideale programma als u wilt uw landbouw- en milieucondit ... [+]

Bachelor top-up programma - 1½ jaar - 90 ECTS

Business Academy Aarhus biedt een Bachelor's top-up programma in de agro- en Milieubeheer dat is het ideale programma als u wilt uw landbouw- en milieuconditie competenties te verbeteren en het verwerven van vaardigheden die je in staat stellen om te analyseren, organiseren en ontwikkelen van uw vakgebied.

Twee studie lijnen

Het programma is verdeeld in twee studie lijnen:

Natuur en Milieu landbouwbeheer

Het programma is een top-up programma voor het AP degree afgestudeerden van Agro Business and Landschapsbeheer en het is de directe route naar extra werkgelegenheid of vervolgonderwijs.

Toelatingseisen

Landbouw en Milieubeheer... [-]

Denemarken Århus
August 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Business Academy Aarhus

Chemische en Biotechnische, voedsel of Process Technology is een top-up cursus voor chemische en biotechnische analisten, en na het voltooien van de 18-maanden durende pr ... [+]

Bachelor top-up programma - 1½ jaar - 90 ECTS

Chemische en Biotechnische, voedsel of Process Technology is een top-up cursus voor chemische en biotechnische analisten, en na het voltooien van de 18-maanden durende programma vindt u een bachelor diploma te behalen. Het programma is de directe route naar het voortgezet onderwijs voor chemische en biotechnische analisten, voedsel technologen en procestechnologen.

U krijgt de vaardigheden succesvol in zowel nationale als internationale laboratorium omgevingen te zijn, en u zal worden bijgewerkt op de nieuwste technologische, wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen. Je wordt opgeleid om extra kennis te verwerven binnen een gebied dat voortdurend in ontwikkeling, en uw vermogen over te dragen en uit te voeren technische en wetenschappelijke resultaten in de praktijk gebruik zal één van uw belangrijkste sterke punten zijn. Je zult je academische vaardigheden en uw kwalificaties te verbeteren ten opzichte van de planning, coördinatie en projectmanagement. Het programma heeft een multidisciplinaire aandacht die je leert te coördineren, te communiceren en initiëren projecten in verschillende disciplines.... [-]

Denemarken Århus
August 2019
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Business Academy Aarhus

Dit programma zal u de vereiste om verschillende technologieën en vormen van know-how te integreren in verband met de ontwikkeling van technologische systemen en producte ... [+]

Bachelor top-up programma - 1½ jaar - 90 ECTS

De directe weg naar aanvullend onderwijs voor IT-technologen, elektronica technici, elektriciens, energie technologen en de productie technologen voort te zetten.

Ben je gepassioneerd over technologische integratie en ontwikkeling van de productie - en kan je jezelf het bouwen van bruggen tussen de technische, creatieve en commerciële delen van een ontwikkelingsproces? Als dat zo is, boven de bacheloropleiding in Product Development en Integrative Technologie is echt iets voor jou.

Dit programma zal u de vereiste om verschillende technologieën en vormen van know-how te integreren in verband met de ontwikkeling van technologische systemen en producten vaardigheden geven. U zult kennis en tools die je zal veranderen in een competente en creatieve product developer die begrijpt hoe gespecialiseerde vaardigheden toe te passen met behulp van een multi-disciplinaire aanpak te verwerven.... [-]

Denemarken Århus
August 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Business Academy Aarhus

Het programma richt zich op de ontwikkeling van web-technologieën binnen een aantal verschillende toepassingsgebieden en een aantal verschillende distributieplatforms. Wi ... [+]

Bachelor top-up programma - 1½ jaar - 90 ECTS

De Web Development-programma is een top-up programma op basis van de Informatica of Multimedia Design en Communicatie-programma's.

Het programma richt zich op de ontwikkeling van web-technologieën binnen een aantal verschillende toepassingsgebieden en een aantal verschillende distributieplatforms. Wij vinden het vooral belangrijk dat je werkt met technologieën die u zal toelaten om veel verschillende soorten banen te ondernemen. Dit kan variëren van geavanceerde web development projecten, waar de producten zijn gericht op veel verschillende platformen, om het gebruik van multimedia in geïntegreerde communicatie-oplossingen.... [-]

Denemarken Århus
August 2019
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences

Study at Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus, Denmark