DNS The Necessary Teacher Training College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom DNS?

Ons doel is om progressieve leraren te trainen die kunnen reageren op de uitdagingen van onze tijd. We combineren theoretische kennis met ervaringen en benadrukken een aanpak van leren door te doen . Studenten die hier komen, hebben een sterke wens om zichzelf te ontwikkelen als individuen, leraren en bewuste burgers van de wereld .

De levensstijl

Op onze campus leven, werken, eten en studeren we collectief . De leerlingen en leerkrachten lopen het college samen - we beslissingen nemen op basis van consensus democratie. We hebben een rijk cultureel leven op de campus met meer dan 20 verschillende nationaliteiten die tradities delen en creëren. Onze gemeenschap is ook buitengewoon vanwege gedeelde economie en een omgeving die vrij is van drugs en alcohol . Al het bovengenoemde maakt een gelijkwaardige, productieve en creatieve atmosfeer, waar iedereen kan bijdragen en gehoord kan worden.

Ons programma:


1e jaar: The World is our Classroom/>


Reizen naar Afrika

Samen met je team bereid je je voor op een reis van 4 maanden naar West-Afrika . Tijdens de reis ontmoet en leef je samen met de lokale bevolking terwijl je de sociale, culturele en politieke aspecten van de landen verkent. De bus wordt je huis en klaslokaal. Je ontdekt de wereld met al je zintuigen om de globale realiteit beter te begrijpen.

Verspreid uw bericht

Eenmaal terug in Europa deel je de kennis die je hebt opgedaan. Je bezoekt scholen en organisaties om lessen en workshops te geven over wat je hebt geleerd. Je verhoogt het bewustzijn over belangrijke zaken op onze planeet.

2de jaar: globaal denken, lokaal handelen

Europese werkelijkheidsperiode

Jij, samen met je team, verhuist 6 maanden naar een stad in Europa om de realiteit van gewone mensen te verkennen . Je leeft samen en krijgt banen. Je organiseert evenementen om ervaringen te delen en het leven van je collega's en buren te verrijken . Je leert over hoe de westerse samenleving werkt en wat nodig is om het te veranderen .

Doe wat u denkt dat de meest geschikte periode is

U identificeert wat voor u het meest relevant is om te ontwikkelen als een individu , een leraar en een wereldburger . Je maakt een plan voor je ontwikkeling en gaat uit. Je kunt besluiten les te geven in een landelijk dorp in Nepal, vluchtelingen in Turkije helpen of een vaardigheid leren waarvan je altijd al hebt gedroomd. De keuze is aan jou.

3de jaar - Leren door te onderwijzen

Je richt je op het ervaren en begrijpen van de realiteit van kinderen , jongeren en leraren op scholen. Je oefent en ontwikkelt je didactische vaardigheden door middel van een stage. Je ontdekt wat voor soort leraar je wilt zijn en hoe je je studenten voorbereid op de 21e eeuw .

Om te leren, moeten we verkennen
We leren meer wanneer we samen de wereld verkennen
We ontwikkelen het meest als we anderen lesgeven
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor diploma in het onderwijs

Campus Voltijd 3 jaar Open Inschrijving Denemarken Holstebro

DNS is een 3-jarige internationale bacheloropleiding die een lerarenopleiding aanbiedt. We combineren theoretische kennis met ervaringen en benadrukken een aanpak die al doende is. Ons doel is om progressieve leraren te trainen die kunnen reageren op de uitdagingen van onze tijd op het gebied van sociale verdeeldheid, waar dat ook nodig is - en dat is overal. [+]

Waarom DNS?

Ons doel is om progressieve leraren te trainen die kunnen reageren op de uitdagingen van onze tijd. We combineren theoretische kennis met ervaringen en benadrukken een aanpak van leren door te doen . Studenten die hier komen, hebben een sterke wens om zichzelf te ontwikkelen als individuen, leraren en bewuste burgers van de wereld .De levensstijl/>/>/>Op onze campus leven, werken, eten en studeren we collectief . De leerlingen en leerkrachten lopen het college samen - we beslissingen nemen op basis van consensus democratie. We hebben een rijk cultureel leven op de campus met meer dan 20 verschillende nationaliteiten die tradities delen en creƫren. Onze gemeenschap is ook buitengewoon vanwege gedeelde economie en een omgeving die vrij is van drugs en alcohol . Al het bovengenoemde maakt een gelijkwaardige, productieve en creatieve atmosfeer, waar iedereen kan bijdragen en gehoord kan worden./strong>... [-]


Contact

DNS Necessary Teacher Training College

Adres DNS International Teacher Training College Skorkærvej 8
6990 Holstebro, Denemarken
Website http://www.dns-tvind.dk/
Telefoon +45 20 35 23 82