Lees de Officiële Beschrijving

Profiteert de samenleving op wereldwijde schaal

Voor bijna twee eeuwen DTU, Technische Universiteit van Denemarken, is gewijd aan het vervullen van de visie van HC Ørsted-de vader van elektromagnetisme-die de universiteit werd opgericht in 1829 te ontwikkelen en waarde te creëren met behulp van de natuurwetenschappen en de technische wetenschappen te profiteren samenleving.

Vandaag, DTU is gerangschikt als een van de belangrijkste technische universiteiten in Europa, blijft nieuwe records in het aantal publicaties, en voortdurend te verhogen en onze partnerschappen met het bedrijfsleven, en opdrachten uitgevoerd door wetenschappelijk advies DTU's.

Het aantal studenten inschrijving is hoger dan ooit, en voor het elfde jaar op rij hebben we een record aantal aanvragen van studenten die een diploma van een technische elite-universiteit met een wereldwijd perspectief te streven ontvangen.

De internationale dimensie is van vitaal belang voor DTU. In 2015 hebben we meer dan welkom 600international studenten in onze MSc programma's, de helft van onze promovendi worden gerekruteerd uit het buitenland, en meer dan een derde van onze wetenschappelijke medewerkers zijn hooggekwalificeerde onderzoekers van internationale achtergronden. Bovendien zijn de omvang en intensiteit van onze samenwerking met andere belangrijke technische universiteiten wereldwijd blijven groeien.

DTU heeft internationale educatieve uitwisselingsprogramma's met meer dan 200 universiteiten over de hele wereld, en heeft nauwe onderzoek samenwerking met onze partners in aanvulling op de opbouw van het onderzoek en educatieve programma's met de Noordse Vijf Tech Alliantie, de Euro Tech Universiteiten Alliance, KAIST in Zuid-Korea, de Chinees -Danish Center in Beijing, Rensselaer in de VS, en Nanyang in Singapore.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Technical University of Denmark - DTU

De bacheloropleiding (BSc) in de algemene machinebouw is een nieuw internationaal BSc programma op DTU. Het programma geeft je een brede technische competenties, een soli ... [+]

De bacheloropleiding (BSc) in de algemene machinebouw is een nieuw internationaal BSc programma op DTU. Het programma geeft je een brede technische competenties, een solide technisch-wetenschappelijke basis, en een sterk internationaal profiel dat u voorbereidt op een uitdagende carrière in een mondiale arbeidsmarkt. Het programma wordt aangeboden voor het eerst in 2016.

Internationale profiel

Het programma geeft je een brede technische competenties, een solide technisch-wetenschappelijke basis, en een sterk internationaal profiel dat u voorbereidt op een uitdagende carrière in een mondiale arbeidsmarkt.

De BSc is uitsluitend in het Engels gegeven, en maak je deel uit van een internationale studie-omgeving met studenten van over de hele wereld. ... [-]

Denemarken Kongens Lyngby
August 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Study at DTU – Raj from India

Study at DTU – Hugo from Spain

Study at DTU – Amy from Ireland

Study in Denmark - Wei Han from China (Environmental Engineering)