Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij TRUEMAX academie

3D CGI en animatie is een mix tussen kunst en technologie, die een fijne balans vereist. Er wordt zowel in de film en game-industrie, alsmede in de reclame en vele andere industrieën. Sinds 1998 TRUEMAX Academy heeft zich gespecialiseerd in het onderwijzen van 3D CGI en animatie op zowel korte cursussen, evenals een 3-jarige opleiding die de behoeften van de industrie voor goed opgeleide medewerkers richt zich - nu en in de toekomst. TRUEMAX academie van 3D CGI & animatie werd opgericht in 1998 en heeft sindsdien ontwikkeld hoge kwaliteit van de programma's van het onderwijs en cursussen.

We accepteren studenten van over de hele wereld. Om bepaalde dat het professioneel niveau van het onderwijs zo hoog mogelijk te maken, werken we samen met The National Film School van Denemarken, DADIU, EUCROMA evenals verschillende andere scholen en professionals. TRUEMAX academy biedt ook een aantal cursussen in 3D graphics, alsmede in tekenen en cursussen op maat van de individuele behoeften.

Wij bieden de beste instructeurs en docenten, specialisten en creatieve goeroes, die zijn - en moet - in de voorhoede van de ontwikkeling. Gastdocenten en docenten behoren enkele van 's werelds beste 3D-kunstenaars en deskundigen van internationale productie-bedrijven als Pixar, DreamWorks, ILM, EA en Walt Disney Company

Lange-termijn programma's en korte cursussen

Gevestigd in Denemarken, TRUEMAX academie ontwikkelt en biedt op lange termijn programma's van onderwijs evenals korte cursussen in 3D computer graphics en animatie, om nu de eisen van de industrie en het bedrijfsleven voor goed opgeleide medewerkers, zowel ontmoeten en in de toekomst .

In samenwerking met de 3D-industrie

Unieke cursussen en programma's zijn onder constante ontwikkeling in nauwe samenwerking met een formele opleiding comité bestaande uit vertegenwoordigers uit de wereld van televisie, film, game-ontwikkeling en het bedrijfsleven.

Onze programma's en cursussen worden erkend als een van de beste in Europa. Als gevolg van deze, blijven we het aantrekken van meer en meer internationale studenten. Daarnaast houden we ons onderwijs up-to-date met de hulp van onze educatieve Comité en aan ons brede professionele netwerk binnen de 3D-industrie. Dit alles weerspiegelt dat we streven naar het beste onderwijs voor onze studenten.

TRUEMAX Academys Missie & Visie

Te combineren en balanceren tussen kunst en technologie, en carrièremogelijkheden te bieden voor de creatieve en artistieke studenten. Te onderhouden en voortdurend de nauwe samenwerking met de onderwijscommissie ontwikkelen. Om verder aan te trekken en gebruik van de beste internationale creatieve en professionele 3D-kunstenaars als instructeurs. Om de ambitie om 3D computer graphics en animatie van de hoogste kwaliteit te maken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook: