University College of Northern Denmark

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

University College of Northern Denmark (UCN) is een Deense instelling voor hoger onderwijs die werkzaam is op het gebied van onderwijs, ontwikkeling, toegepast onderzoek en innovatie. UCN is actief in gezondheidszorg en welzijn, sociale studies en onderwijs, technologie en bedrijfskunde, training en levenslang leren. We hebben meer dan 10 000 studenten in volledige opleidingen en meer dan 8 000 deeltijdstudenten die hogere en hogere opleidingen en trainingen volgen. Als regionale instelling bedienen wij het noorden van Denemarken.

UCN onderhoudt al heel lang contacten met het bedrijfsleven, de industrie, de publieke sector en professionele organisaties, en onze toewijding om de leidende universiteit van het hoger beroepsonderwijs van Denemarken te zijn, betekent dat u profiteert van onze drive om ervoor te zorgen dat u, onze afgestudeerden, de eerste werkgever bent.School

Wat je ook wilt doen - of als je nog niet helemaal zeker bent - we zullen er alles aan doen om je kansen te vergroten en je te helpen op weg naar een gelukkige en succesvolle toekomstige carrière.

Van Business tot Hospitality, IT-technologie en Construction Management, elk van onze programma's is ontworpen om de vaardigheden te ontwikkelen waar werkgevers naar op zoek zijn. We richten ons op toegepaste managementvaardigheden, wat betekent dat we niet alleen theorieën aanleren, maar ook ervoor zorgen dat u weet hoe u ze in de praktijk moet gebruiken voor echte uitdagingen die zich voordoen in bedrijven in het echte leven. UCN werkt nauw samen met ervaren zakenmensen om onze onderwijsprogramma's te organiseren.
School - indoor

Praktische ervaring in het bedrijfsleven of de industrie geeft u een echt voordeel wanneer u op zoek gaat naar een baan. We bieden werkrelaties en verplichte stages aan voor al onze programma's, waardoor u de vaardigheden kunt ontwikkelen die u nodig hebt voor uw loopbaan, en daarmee uw inzetbaarheid en ondernemerschap.

UCN biedt professionele academische programma's aan studenten die snel toegang tot een zakelijke carrière nodig hebben. We bereiken onze doelen door middel van een moderne onderwijsaanpak , hoogwaardige leerfaciliteiten en toegewijde medewerkers en studenten.

De deuren van UCN staan ​​open voor Deense en internationale studenten van over de hele wereld. We bieden 19 programma's aan die volledig in het Engels zijn onderwezen.
Students

UCN is er voor jou en je carrière!

Locaties

Aalborg

Address
University College of Northern Denmark, Sofiendalsvej 60, Aalborg SV
9200 Aalborg, Denemarken

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden