VIA University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

VIA University College is de grootste en meest internationale hogeschool van Denemarken - ook bekend als een hogeschool - met in totaal 19.000 studenten , waarvan 3.500 internationale studenten van over de hele wereld.

Onze focus op innovatie en ondernemerschap heeft ons de prijs als toonaangevende ondernemende instelling voor hoger onderwijs van Denemarken uitgereikt in 2014, 2018 en 2019.

We behandelen de regio Midden-Denemarken met in totaal acht moderne campussen, die allemaal worden gekenmerkt door een dynamische en interdisciplinaire omgeving waar studenten elkaar ontmoeten in programma's en faculteiten.

VIA biedt een verscheidenheid aan Engelse opleidingen in het bedrijfsleven, de bouw, het ontwerp en de engineering.

accreditatie

VIA is een gecertificeerd houder van een ERASMUS-charter. Wij zijn lid van de Europese vereniging voor kwaliteitsborging in het hoger onderwijs (ENQA) en hebben een kwalificatiecertificaat uit de Volksrepubliek China. VIA is ook de enige geaccrediteerde instelling van Denemarken door het Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT).

Een andere leerstijl

De Scandinavische benadering van het hoger onderwijs is diep geworteld in de beroepen waarvoor we onze afgestudeerden trainen.

Studenten leren de nieuwste theorieën en methoden, nemen deel aan onderzoeks- en innovatieactiviteiten en krijgen hands-on ervaring door praktische training.

We moedigen studenten aan om deel te nemen en ideeën uit te wisselen met gemakkelijke toegang tot docenten en personeel. We bieden klassen van kleine omvang, op simulatie gebaseerde training en e-learning.

Word lid van onze virtuele open huis

Twee keer per jaar brengt VIA University College de open huiservaring naar je toe, omdat we je uitnodigen om onze studenten, medewerkers en instellingen virtueel te ontmoeten.
Hier kun je meer leren over VIA , onze programma's en vragen stellen over de studieopties, financiën of het leven in Denemarken.
Bezoek nl. VIA .dk / virtual-open-houseLocaties

Herning

Address
VIA University College
Campus Herning
Birk Centerpark 5
DK-7400 Herning
Denmark

7400 Herning, Denemarken

Horsens

VIA University College - Campus Aarhus C

Address
VIA University College
Campus Horsens
Chr. M. Oestergaards Vej 4
DK-8700 Horsens
Denmark

8700 Horsens, Denemarken
Telefoonnr.
+45 87 55 00 10

Aarhus

Address
VIA University College
Campus Aarhus C
Ceresbyen nr. 24
DK-8000 Aarhus C

8000 Aarhus, Denemarken

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden