Arden Study Centre, Berlin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De school

Hier in het studiecentrum van Arden in Berlijn, zijn we 100 procent toegewijd aan het geven van hoogwaardig zakelijk onderwijs aan mensen die hun carrière in verschillende industriële sectoren willen bevorderen.

119555__MG_45551.jpg

Over

Bij Arden University doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat hoger onderwijs voor iedereen toegankelijk is. We bieden branche-relevante undergrad en postgrad cursussen in Duitsland, die worden gegeven door een deskundige faculteit. Studenten kunnen ervoor kiezen om voltijds of deeltijds te studeren en daarom hun studies aan te passen aan hun schema.

119558_IMG_6772.JPG

Expertise en reputatie

We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn voor studenten om hun studie aan dagelijkse verplichtingen aan te passen. Daarom bieden we Blended Learning dat ondersteunend face-to-face leren en onderwijzen combineert met onafhankelijke online studie. Studenten hebben 24/7 toegang tot ons innovatieve online leerplatform, iLearn, dat toegang biedt tot een schat aan e-learningbronnen. Met dit flexibele aflevermodel kunnen studenten een praktisch tijdschema opstellen dat bij hun leven past.

Onze docenten zijn toegewijd om de academische ontwikkeling van studenten vanaf de eerste dag te ondersteunen en om toezicht te houden op het bereiken van leerresultaten. Studenten profiteren ook van onze deskundige faculteit die jaren van academische en industrie-relevante expertise hebben.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Plaats

Het moderne studiecentrum van Arden bevindt zich in het hart van Berlijn, de start-up hoofdstad van Europa. Studenten profiteren ervan omringd te zijn door enkele van de grootste spelers in de bedrijfswereld, waaronder Sony, Deutsche Bahn en Daimler. De bloeiende zakenwereld van de stad biedt ruime netwerkmogelijkheden en de kans voor studenten om zich buiten het klaslokaal academisch te ontwikkelen.

Het studiecentrum zelf biedt ultramoderne faciliteiten met gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en verschillende topattracties om meer te weten te komen over de rijke culturele en politieke geschiedenis van de stad.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Loopbaanondersteuning

In het virtuele iLearn-klaslokaal bevindt zich onze online carrièreportal, die ervoor moet zorgen dat onze studenten zich onderscheiden van werkgevers in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Het portaal biedt een reeks handige tools, van een interviewsimulator en cv-builder, een wereldwijde zoekmachine tot e-learningcursussen, en streeft ernaar studenten te helpen hun carrièredoelen te bereiken.

Naast de ondersteuning die wordt geboden door ons online carrièrecentrum, zijn al onze cursussen bij Arden ontworpen met een kernfocus op inzetbaarheid. Door theorie en praktijk te combineren, bieden onze programma's de gezochte kennis die direct na het afstuderen op de werkplek kan worden toegepast.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

Internationaal beroep

We hebben tot nu toe meer dan 50.000 studenten uit meer dan 150 landen ondersteund en willen ervoor zorgen dat het hoogwaardige onderwijs van Arden beschikbaar is voor internationale studenten van over de hele wereld.

Bovendien worden al onze cursussen in het Engels gegeven, de belangrijkste zakelijke taal ter wereld, en bieden we ook gratis lessen Duits aan. Wij zijn van mening dat deze voordelige taalvaardigheden de vooruitzichten op een baan voor studenten in Duitsland en de rest van de wereld aanzienlijk zullen vergroten.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Onze waarden

  • Toegankelijkheid - We bieden flexibel online leren zodat studenten kunnen studeren wanneer en waar ze maar willen.
  • Flexibiliteit - Dankzij ons innovatieve, online leerplatform kunnen studenten hun studies aanpassen aan hun dagelijkse verplichtingen.
  • Op carrière gerichte programma's - Onze cursussen zijn ontworpen om studenten de belangrijkste zakelijke vaardigheden te bieden die nodig zijn om te slagen in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag.
  • Ondersteuning - Ons online carrièreportaal is gewijd aan de persoonlijke en academische ontwikkeling van onze studenten, zodat ze volledig zijn voorbereid op de werkplek.
  • Financiering - Wij zijn van mening dat financiële zorgen geen belemmering mogen vormen voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we flexibele financiering en bieden we onderwijs van hoge kwaliteit.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Locaties

Berlijn

Address
Berlijn, Berlijn, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden