BAU International Berlin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BAU International Berlin werd opgericht als onderdeel van een groeiend internationaal netwerk van universiteiten, het aanbieden van de studenten een cutting-edge internationale studie-ervaring en een ideale voorbereiding voor een loopbaan in de steeds meer geglobaliseerde werkomgevingen.

BAU International Berlin is een non-profit instelling ontworpen om het hoger onderwijs landschap verrijken Duitsland en het aantrekken van meer internationale studenten Berlijn. BAU International streeft naar een toonaangevende private universiteiten in zijn Duitsland op het gebied van internationale, interculturele en interdisciplinaire onderwijs en toegepast onderzoek. De academische doelen zijn inzet voor de op kennis gebaseerde oplossingen en maatschappelijke problemen, alsmede bijdragen aan de innovatie en ontwikkeling in de samenleving.

Bovendien, BAU International Berlin bevordert cross-cultureel begrip tussen Duitsland en Europa, Met de nadruk op Turkije, Door middel van academische coopertion en gezamenlijke projecten. In dit opzicht, BAU International Berlin winst uit de nauwe relatie met de BAU Global Education Network. Alle universiteiten in dit netwerk aandeel van de kernwaarden van integriteit, respect, excellentie, innovatie en Socil verantwoordelijkheid. Als onafhankelijke instelling binnen dit netwerk, BAU International Berlin heeft zijn eigen Misson statement en academische profiel door de aanvaarde academische Senaat.

An Innovative Opleiding: Internationaal, Intercultureel, Interdisciplinair

Het is ons doel om een ​​uitdagende, vernieuwende en praktijkgerichte opleiding die de academische, culural en taalkundige mogelijkheden van onze studenten vooruitgang te bieden. Een goede leraar-to-studenten en personeel-to-student ratio zorgt voor individuele ondersteuning en nauwe begeleiding van alle studenten in academische en alledaagse zaken.

Internationaliteit en Interculturaliteit zijn de belangrijkste pijlers van onze educatieve model. Deze aspecten worden geïmplementeerd in onderwijs en onderzoek. De voertaal in alle opleidingen is Engels. Bovendien, met het oog op verdere vooruitgang internationale carrièremogelijkheden, taalcursussen worden aangeboden als keuzevakken. Als centraal onderdeel van alle opleidingen algemene vaardigheidstraining op gebieden zoals presentatievaardigheden, zelf-organisatie als business plan en conceptontwikkeling zijn ook inbegrepen.

interculturele Dialoog

Naast het leveren van een uitstekende leren en onderwijzen omgevingen BAU International Berlijn onlangs opgerichte een 'Centrum voor Interculturele Dialoog "te ontwikkelen en uit te voeren educatieve en culturele projecten met diverse culturele instellingen, zoals musea en galeries. Het centrum is bedoeld om te verbeteren en interculturele aspecten en kwesties uit te breiden naar een breder publiek. Verschillende acitivites, zoals concerten, tentoonstellingen, lezingen en excursies worden georganiseerd door het centrum met het oog op een beter begrip en dialogen tussen de verschillende culturen te bevorderen. De projecten en activiteiten van het centrum zijn van de lokale, transregionale en internationaal karakter. Vooral Duitse scholen, leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun docenten zijn een belangrijke doelgroep van de projecten en activiteiten van het centrum.

Kansen

BAU International Berlin biedt unieke mogelijkheden en nieuwe perspectieven voor de internationalisering van het hoger onderwijs landschap in Berlijn en Duitsland. We nodigen alle geïnteresseerde studenten, onderzoekers en institutionele partners om contact met ons op over de mogelijkheden voor studie, samenwerking en uitwisseling.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba Bedrijfskunde

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Duitsland Berlin

In de wereld van vandaag, alle bedrijven die lokaal actief zijn, nationaal of wereldwijd hebben te maken met blijvende veranderingen in hun bedrijf en de marktomgeving. Om te slagen, moeten ze de werknemers die beroepsmatig zijn gekwalificeerd, opgeleid in de analyse en gericht op de belangrijkste kwesties van een succesvolle business strategie en operatie. Door de diversiteit van de klanten en de verschillende mogelijkheden in de internationale zakenwereld, hoeven werknemers internationaal georiënteerde kennis en praktische en ... [+]

In de wereld van vandaag, alle bedrijven die lokaal actief zijn, nationaal of wereldwijd hebben te maken met blijvende veranderingen in hun bedrijf en de marktomgeving. Om te slagen, moeten ze de werknemers die beroepsmatig zijn gekwalificeerd, opgeleid in de analyse en gericht op de belangrijkste kwesties van een succesvolle business strategie en operatie. Door de diversiteit van de klanten en de verschillende mogelijkheden in de internationale zakenwereld, hoeven werknemers internationaal georiënteerde kennis en praktische en theoretische ervaring in complexe internationale context. De Bachelor of Arts Programma in Business Administration aan BAU International leert juist deze vaardigheden. Daarom zijn onze studenten zijn bij uitstek gekwalificeerd om te slagen in de mondiale zakelijke omgeving van vandaag.... [-]


Ba Grafische Vormgeving & Visuele Communicatie

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Duitsland Berlin

De bacheloropleiding Graphic Design & Visual Communication (Communication Design) op de BAU International bereidt studenten voor een steeds grotere uitdaging gebied van communicatie en nieuwe media - met name in de sectoren cultuur, onderwijs en industriële gebieden. Creatief en kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden aanpassingsvermogen, een internationale oriëntatie, interdisciplincary ervaring en interculturele competenties van bijzonder belang zijn voor alle programma's van de Design faculteit, waaronder Communication Design ... [+]

De bacheloropleiding Graphic Design & Visual Communication (Communication Design) op de BAU International bereidt studenten voor een steeds grotere uitdaging gebied van communicatie en nieuwe media - met name in de sectoren cultuur, onderwijs en industriële gebieden. Creatief en kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden aanpassingsvermogen, een internationale oriëntatie, interdisciplincary ervaring en interculturele competenties van bijzonder belang zijn voor alle programma's van de Design faculteit, waaronder Communication Design.

Het doel van het programma is om digitale technologieën te integreren in creatieve processen, die de basisprincipes van communicatie ontwerp te vormen. Communicatie Ontwerpers kunnen werken in veel verschillende constellaties, zoals grafisch ontwerpers, motion designers, interface en interaction designers of webdesigners.... [-]


Ba Interieur

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Duitsland Berlin

Interior Designers werken met spaties, wat kan variëren van residentiële ruimten, aan evenementen, theater en film sets, openbare ruimten en tentoonstellingsruimtes. Het Interior Design programma op BAU International bereidt studenten voor hun toekomstige loopbaan door middel van het perfectioneren van hun creatieve en professionele vaardigheden door te rusten studenten met alle tools die ze nodig om ruimte te ontwerpen en in staat zijn om hun ontwerp ideeën in een bepaalde context te communiceren ... [+]

Interior Designers werken met spaties, wat kan variëren van residentiële ruimten, aan evenementen, theater en film sets, openbare ruimten en tentoonstellingsruimtes. Het Interior Design programma op BAU International bereidt studenten voor hun toekomstige loopbaan door middel van het perfectioneren van hun creatieve en professionele vaardigheden door te rusten studenten met alle tools die ze nodig om ruimte te ontwerpen en in staat zijn om hun ontwerp ideeën in een bepaalde context te communiceren.

Deze bacheloropleiding is uniek in Berlijn, want het is het enige programma in Interior Design, dat wordt aangeboden in de stad en in de omliggende deelstaat Brandenburg.

Creatief en kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden, aanpassingsvermogen, een internationale oriëntatie, interdisciplinaire ervaring, en interculturele competenties van bijzonder belang zijn voor alle programma's van de Design faculteit, met inbegrip van Interior Design. Aangezien een stage is een onderdeel van de studie aan BAU International, kunnen de studenten ook gebruik maken van de stage mogelijkheden van de CO-OP-programma als onderdeel van het BAU Global Network.... [-]


Ba Product Design

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Duitsland Berlin

De Bachelor opleiding Product Design aan BAU International biedt een uitstekende opleiding voor studenten met de vaardigheden die ze nodig hebben om conceptualiseren, plannen en presenteren een breed scala van producten die kunnen variëren van auto's, tot consumptiegoederen, meubels of computer hardware leveren. Creatief en kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden, adaptabilitiy, een internationale oriëntatie, interdisciplinaire ervaring en interculturele competenties van bijzonder belang zijn voor alle programma's van de Design faculteit ... [+]

De Bachelor opleiding Product Design aan BAU International biedt een uitstekende opleiding voor studenten met de vaardigheden die ze nodig hebben om conceptualiseren, plannen en presenteren een breed scala van producten die kunnen variëren van auto's, tot consumptiegoederen, meubels of computer hardware leveren.

Creatief en kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden, adaptabilitiy, een internationale oriëntatie, interdisciplinaire ervaring en interculturele competenties van bijzonder belang zijn voor alle programma's van de Design Faculty, met inbegrip van Product Design.

De Product Design programma behandelt centrale thema's van esthetiek, innovatie, toepasbaarheid, usabilitiy, ecologische duurzaamheid en internationale compatibiliteit. Aangezien een stage is een onderdeel van de studie aan BAU International, kunnen de studenten de stage mogelijkheden te gebruiken. verstrekt door de CO-OP-programma als onderdeel van het BAU Global Network,... [-]


Contact

BAU International Berlin - University of Applied Sciences

Adres Heinrich-Heine-Straße 15
10179 Berlin, Berlijn Regio, Duitsland
Website http://www.bauinternational-uni.de/
Telefoon +49 30 81058080