Lees de Officiële Beschrijving

Studeren aan de Cambridge International Business College

Momenteel is de Cambridge International Business College biedt 4 verschillende cursussen.

Drie van deze studies worden uitgevoerd in samenwerking met de Anglia Ruskin University in Cambridge / Engeland. Bij studies BA (Honours) International Business Communication, de 5e en 6e semester aan de University of Central Lancashire in Preston / Engeland zijn voltooid.

Ongeacht welke cursus u ook kiest, u zult verwachten veiligheid in het omgaan met medewerkers en werknemer groepen die u in uw werk voor het bedrijf.

Door middel van je studie in seminar groepen, waar werk je nauw samen met de leerlingen om te leren en te oefenen constructief teamwork.

Teamwork is een belangrijk en zeer gewilde sociale vaardigheden die je kan verwerven door middel van lezingen en het lezen van kleine, maar vooral handig in je studiegroep.

De Cambridge International Business College is een punt van zorg, kunt u ook voor te bereiden op je rol als toekomstige leider tijdens de studie.

Door het creëren van presentaties en presentaties van het seminar papers, als onderdeel van de les in uw semester groep, zullen wij u de mogelijkheid om outdoor toespraken en lezingen praktijk geven - uiteraard ook in het Engels, zodat je het gevoel veilig als in internationale communicatie en presentaties.

De ervaring leert dat je hier winnen soevereiniteit en sereniteit. Eigenschappen die je nodig hebt in je toekomstige professionele activiteit en locatie.

Uw ticket naar internationale management

De eerste 4 semesters van uw undergraduate studies vinden plaats in Freiburg op Cambridge International Business College.

Voor de 5e en 6e semester van verandering vindt plaats op de Anglia Ruskin University in Cambridge / Engeland of de UCLan University of Central Lancashire in Preston / Engeland (Program "International Business Communication").

De Bachelor of Arts / Bachelor of Science met de toevoeging "Honours", waarmee je jouw studie te voltooien bij Anglia Ruskin University in Cambridge en de Universiteit van Central Lancashire in Preston / Engeland, biedt een internationale studie met de beste carrièremogelijkheden voor uw toekomst.

Een postgraduate masteropleiding kan worden voltooid in Cambridge of Preston, op slechts 1 jaar na een succesvolle bachelor's degree.

Studeren BA / B.Sc., wordt aangevuld met de Britse universitair diploma, die wordt uitgereikt door de State University in Engeland in een ceremonie, de 'Graduation'. Voor dit doel, meestal ook familieleden en vrienden zijn uitgenodigd.

De Cambridge International Business College, bereidt je tijdens je studie voorafgaand aan uw toekomstige rol als leider.

Modern, vriendelijke sfeer en rijk aan traditie en gebouwen

Een ding is zeker: Een aangename sfeer draagt ​​bij aan het succes van uw studie aan.

De Cambridge International Business College is gevestigd in de oostelijke vleugel van Hermann Herder Verlag gebouw.

De Freiburg in het algemeen "Herderbau" zei uitgeverij domineert de wijk Freiburg Neuburg. Het werd gebouwd in de jaren 1910-1912 volgens het ontwerp en de ideeën van de architect Max Meckel in neo-barokke stijl en is gevestigd in een hele straat plein. Vanaf hier kunt u bereiken in slechts enkele minuten het centrum van de universiteit van Freiburg.

De lichte, modern uitgeruste leslokalen, de ruime gemeenschappelijke ruimte met kitchenette, een comfortabele zithoek en een moderne computer gebied, zal een succesvolle studie in een comfortabele sfeer te geven.

De levendige stad Freiburg met mediterrane flair heeft veel te bieden

Tal van culturele evenementen, gezellige cafés in de oude stad, biertuinen onder grote oude bomen, de Baden gastvrijheid en niet in het minst van de prachtige natuur van het Zwarte Woud - Freiburg is in alle seizoenen een zeer leefbare en beminnelijk stad.

Ook met betrekking tot uw toekomst biedt Freiburg, gelegen in het midden van het drielandenpunt, waar Duitsland, Frankrijk en Zwitserland te voldoen, optimale manieren om internationale ervaring op te doen.

De stad is met behulp van zijn strategische locatie voor een grensoverschrijdende economische samenwerking in de "Regio", vooral met de steden van Colmar (F) en Basel (CH), waarin grote internationale bedrijven zijn gevestigd.

Welkom op de Cambridge International Business College!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Duits

Deze school biedt ook:

BA

Cambridge International Business College

"International Business Communication" is een cursus voor mensen met creativiteit, organisatietalent, vreugde en talent voor het omgaan met mensen - en vooral met belangs ... [+]

"International Business Communication" is een cursus voor mensen met creativiteit, organisatietalent, vreugde en talent voor het omgaan met mensen - en vooral met belangstelling voor andere landen en culturen.

Het curriculum een ​​combinatie van verschillende vreemde talen, interculturele communicatie, marketing, business know-how en teamwerk om afgestudeerden voor te bereiden / binnen om haar internationale activiteiten.

De cursus duurt in totaal 3 jaar, en is verdeeld in 2 secties studie, die voortbouwen op elkaar: de eerste 2 jaar (niveau 1 en niveau 2) studies vinden plaats in Freiburg.

In aanvulling op het Engels, leert u nog twee talen - Frans en Spaans. Afhankelijk van voorkennis en worden ingedeeld in het Frans en Spaans in de juiste leergroep, beginners lessen zijn mogelijk.... [-]

Duitsland Freiburg im Breisgau
Oktober 2019
Engels,Duits
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge International Business College

In de toenemende concurrentie van de ondernemingen in een mondiale markt omgeving bepaalt niet alleen de kwaliteit van producten en diensten via het succes van het bedrij ... [+]

In de toenemende concurrentie van de ondernemingen in een mondiale markt omgeving bepaalt niet alleen de kwaliteit van producten en diensten via het succes van het bedrijf, maar meer en meer een doelgroep gerichte en effectieve marketing.

Daartoe bieden wij de opleiding marketing van alle noodzakelijke basiskennis en activiteiten om succesvol samen te werken in internationaal georiënteerde bedrijven in marketing en sales.

Daarom bieden afgestudeerden / binnen na het afstuderen uiterst uitstekende kansen op internationaal niveau - en deze sector onafhankelijk.

De cursus is met name geschikt voor mensen die professioneel niet willen committeren aan een industrie zelf.... [-]

Duitsland Freiburg im Breisgau
Oktober 2019
Engels,Duits
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Cambridge International Business College

Inhoud van de cursus "International Management" is de business administration zonder specialisatie, met de nadruk op de internationale aspecten van bedrijfskunde en netwe ... [+]

Inhoud van de cursus "International Management" is de business administration zonder specialisatie, met de nadruk op de internationale aspecten van bedrijfskunde en netwerken.

Voor afgestudeerden / binnen de laatste biedt veel werkgelegenheid en carrièremogelijkheden, en dit grotendeels onafhankelijk zijn van de economische situatie van de individuele industrieën en economieën.

Een grondige voorbereiding voor leiderschap en project taken binnen het bedrijf schept de voorwaarden voor de professionele activiteiten in de klassieke business administration disciplines of in de interface taken (strategie en planning, marketing, inkoop, controlling, boekhouding, logistiek, product en projectmanagement).... [-]

Duitsland Freiburg im Breisgau Verenigd Koninkrijk Cambridge
Oktober 2019
Engels,Duits
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge International Business College

Reizen en toerisme markten zijn momenteel op belangrijke internationale economische motoren en nieuwe carrièremogelijkheden. ... [+]

Reizen en toerisme markten zijn momenteel op belangrijke internationale economische motoren en nieuwe carrièremogelijkheden.

Naast de klassieke pakketreis voortdurend nieuwe vormen van vrijetijdsbesteding en vakantie planning. De onmisbare basiskennis van een internationale afstemming van business administration is toegetreden in dit programma met een breed scala van reizen en toerisme gerelateerde onderwerpen.

De Bachelor of Science (Honours) "Tourism Management" in Freiburg en Cambridge neemt een totaal van 3 jaar en is verdeeld in twee fasen van de studie die voortbouwen op elkaar: de eerste 2 jaar van de studie vinden plaats in Duitsland aan het Cambridge International Business College.... [-]

Duitsland Freiburg im Breisgau
Oktober 2019
Engels,Duits
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands