Carl Benz School of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Carl Benz School of Engineering is het Mechanical Engineering College van het wereldwijd gerenommeerde Karlsruhe Institute of Technology (KIT) en biedt een bachelorgraad in werktuigbouwkunde aan in het Engels.

Carl Benz School is een onafhankelijke instelling binnen het Karlsruhe Institute of Technology (KIT) met een collegestructuur. Het biedt studenten van over de hele wereld de mogelijkheid om een bachelorgraad in werktuigbouwkunde volledig in het Engels te studeren of om via een van de zomerscholen inzicht te krijgen in studerende technologie. Na succesvolle afronding van het 3-jarige programma, worden studenten een Bachelor of Science (B.Sc.) -graad toegekend door KIT.

106737_space-telescope-mirror-segments-james-webb-cosmos-46168.jpegPixabay / Pexels

Als onderdeel van het KIT creëert en deelt de Carl Benz School kennis voor de samenleving en het milieu. Van fundamenteel onderzoek tot toepassingen, KIT blinkt uit in een breed scala van disciplines, namelijk in Natuurwetenschappen, Ingenieurswetenschappen, Economie en Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen. Het streeft ernaar een significante bijdrage te leveren aan de wereldwijde uitdagingen van de mensheid op het gebied van energie , mobiliteit en informatie . Als de Research University in de Helmholtz Association is het KIT een unieke wetenschaps- en onderwijsinstelling, die deelneemt aan internationale concurrentie en een leidende positie bekleedt binnen technologie-universiteiten wereldwijd (zie Rankings ). De innovatie-inspanningen van het KIT slaan een brug tussen belangrijke wetenschappelijke bevindingen en hun toepassing ten behoeve van de samenleving, economische welvaart en het behoud van onze natuurlijke levensbasis.

Voor de duur van hun studie krijgen studenten van Carl Benz School het voorrecht van verschillende add-ons van de internationale collegestructuur:

  • Studenten hebben toegang tot de faciliteiten en diensten van het KIT.
  • Studenten volgen compacte lessen met een elite-structuur bestaande uit niet meer dan 40 studenten, aangeboden door de universitaire docenten van KIT.
  • Studenten krijgen constante loopbaanbegeleiding en ondersteuning.
  • Studenten voegen zich bij verschillende sociale activiteiten met de focus niet alleen op het studeren, maar ook op het opbouwen van een hecht netwerk van internationale leeftijdsgenoten, vriendschappen en levenslange verbindingen en om te groeien als een individu.

Stormy Weather over Karlsruhe, photographed from Turmberg, Durlach, Germany, 2018.

Waarom studeren aan de Carl Benz School?

Veilige behuizing op de campus

CBS biedt alles in één: Campusaccommodaties en academici, evenals recreatieve voorzieningen (dwz een muziekkamer), zijn allemaal onder één dak te vinden.

Internationale oriëntatie

CBS is divers, ruimdenkend en zeer internationaal georiënteerd. Er zijn meer dan 90% van de internationale studenten op de campus en onze alumni komen uit meer dan 50 landen over de hele wereld.

Sterk industrieel netwerk

Veel afgestudeerden willen graag de Duitse arbeidsmarkt betreden. Om dit te vergemakkelijken, moedigen we onze studenten aan om stage te lopen. Als onderdeel van de specialisatie Global Production Management nemen studenten zelfs deel aan het industrie-trainingsprogramma.

Bestudeer de toekomst van techniek

De B.Sc. is onderverdeeld in kernstudies in het algemene gebied van werktuigbouw, met inbegrip van een specialisatie in Automotive Engineering, Global Production Management en / of Energy Engineering.

Studie

CBS biedt studenten ondersteuning bij dagelijkse vragen met geïndividualiseerde studiebegeleiding en met een persoonlijke carrièreservice.

Perfecte locatie

Karlsruhe ligt in het hart van Europa en biedt gemakkelijke toegang tot bergen, meren, rivieren, bossen, kastelen, skiën en andere buitensporten. Veel plaatsen in Europa, zoals Parijs (2,5 uur), Amsterdam (5,5 uur), Londen (6 uur) of Praag (7 uur), zijn comfortabel en snel te bereiken met de trein.

Locaties

Karlsruhe

Address
Schloßplatz,19
76131 Karlsruhe, Baden-Württemberg, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden