Deggendorf Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We zijn erg trots om u kennismaken met onze universiteit; we bieden een interessante en zeer open instelling met moderne, relevante en praktische cursussen in een vriendelijke, ontspannen en veilige omgeving, omringd door een prachtig natuurlandschap.

DIT biedt studie op twee campussen, de eerste in de stad Deggendorf en de Europese Campus Rottal-Inn in Pfarrkirchen.

Onze moderne campussen bieden een geweldige leeromgeving; ze zijn uitgerust met state-of-the-art faciliteiten en een uitstekende technische ondersteuning. Wij streven ernaar om onze studenten 'tijd hier zo productief, creatief en spannend mogelijk en als gevolg daarvan, ze zijn zeer satified door hun educatieve ervaring te maken. Onze afgestudeerden verlaten met uitstekende vooruitzichten op werk hen uit te rusten voor toekomstig succes in hun carrière gekozen en worden na zeer gezocht door de lokale, nationale en internationale ondernemingen.

Sterker nog, we hebben een sterke reputatie voor onze kwaliteit van het onderwijs en we zijn nationaal gerangschikt als een van de beste hogescholen in Duitsland.

Aarzel dan niet om contact met ons op voor een praatje en meer informatie, met name over onze cursussen in het Engels. Om foto's en filmpjes van het studentenleven op DIT te zien, klik op de volgende link voor een bezoek aan onze Campus Media Pagina

Een boodschap van de voorzitter van DIT

De introductie van onze nieuwe Europese Campus, Rottal-Inn

De Europese Campus, Die deel uitmaakt van de Deggendorf Institute of Technology, in oktober 2015 gelanceerd. Het zal in samenwerking met partners uit Oostenrijk, Tsjechië, Polen en Spanje, zullen wij gespecialiseerd in undergraduate en postdoctorale opleidingen in de gezondheidszorg wetenschap en in ressource efficiëntie en energie-efficiëntie. Alle cursussen hebben onbeperkte items en geen collegegeld, en zal geheel of gedeeltelijk te worden in het Engels gegeven.

Taalvaardigheden: Studenten zullen meertalig onderwijs ontvangen om hen voor te bereiden voor de wereldwijde carrière, hoewel de dominante taal college Engels zal zijn. Internationale studenten zal de Duitse lessen bijwonen en een scala aan extra taalcursussen zal worden aangeboden.

Modulaire en flexibele studie: Degrees zal een modulaire structuur hebben, waardoor studenten de vrijheid om te kiezen uit een scala van modules op basis van hun studievoortgang en focusgebied, waardoor zij in staat om hun eigen loopbaan te ontwikkelen.

Professionele carriere: Recreatieve industrieën zijn kort van uitstekend opgeleide toerisme, hotel en evenementen managers. Aangezien deze industrieën zijn op dit moment in volle expansie, succesvol zal afgestudeerden uitstekende vooruitzichten fantastische loopbaan in alle gebieden van recreatieve handel, zoals openbare en particuliere bedrijven, hotels en spa resorts te ontwikkelen. Potentiële professionele functies zal zijn in het toerisme / hotel management, marketing leiderschap in de toeristische sector of hotel, en destination management in reis- en toeristische bedrijven.

In aanvulling daarop, in oktober 2016 de eerste technische cursus "Bachelor Technische Bedrijfskunde / Maintenance and Operation ', start in PAN met een focus op Maintenance, Repair and Operation (MRO).

Een fantastische locatie in het hart van Europa

De Europese Campus Rottal-Inn is centraal gelegen in het charmante toeristische stadje Pfarrkirchen in Neder-Beieren, Zuid-Duitsland. Het ligt tussen de glooiende, pictureque heuvels tussen de Donau en Inn rivieren, dicht bij de Oostenrijkse en Tsjechische grens en in de buurt van de grote, kosmopolitische steden München en Salzburg.

Afgezien van de vele gevestigde bedrijven, talrijke terrasjes, bars, afgelegen binnenplaatsen en schaduwrijke biertuinen verleiden bezoeken en de lokale bevolking om te blijven hangen en te genieten. Om dit te complimenteren en het maximaliseren van de sociale levensstijl studenten ', is de campus en studenten woonruimte gelegen op loopafstand van het centrum en alle lokale voorzieningen.

In rescent jaren heeft Pfarrkirchen cultureel bekend in de Rottal geworden als gevolg van de uitzonderlijke tentoonstellingen, museum nachten en tal van festivals en evenementen het hele jaar. In de zomer elk jaar lokt de oude stad festival duizenden bezoekers naar de stad feest onder het motto "Pfarrkirchen viert in Europese stijl en nog veel meer." De hele stad wordt ingehaald met multiculturele culinaire en muzikale evenementen.

Bovendien Pfarrkirchen heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, met inbegrip van de internationale luchthaven van München slechts 90 minuten rijden, waardoor het reizen snel, efficiënt en plezierig.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Health MSc » Bekijk MA's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

B.Sc. Gezondheidsinformatica

Campus Voltijd Deeltijd 7 semesters October 2018 Duitsland Pfarrkirchen +1 more

Deze opleiding biedt studenten de mogelijkheid om computerwetenschappers in de gezondheidsindustrie te worden. Informatica-gebaseerde, medische, wetenschappelijke en technische kennis in de gezondheidszorg en in de zorgsector zijn invloedrijk in het management. [+]

Om online te solliciteren, Kunt u terecht op de volgende link: Solliciteer Online - FH Deggendorf

Bachelor of Health Informatics

Deze opleiding biedt studenten de mogelijkheid om computerwetenschappers in de gezondheidsindustrie te worden. Informatica-gebaseerde, medische, wetenschappelijke en technische kennis in de gezondheidszorg en in de zorgsector zijn invloedrijk in het management. Deze cursus biedt kennis en vaardigheden om informatiesystemen voor de zorgsector en in de zorgsector te ontwerpen om te ontwikkelen, configureren, te bedienen en te voldoen aan de geldende regels en voorschriften.

Locatie: De Europese Campus Rottal-Inn, Pfarrkirchen, Beieren, Duitsland - Klik hier voor meer informatie... [-]


Bachelor

B.Eng. Industriële techniek / onderhoud en werking

Campus Voltijd 7 semesters October 2018 Duitsland Pfarrkirchen

Degenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in het gebied van energie en efficiënt gebruik van hulpbronnen zijn zal binnenkort bekend dat zowel een goede technische en economische knowledgebase nodig is. Degenen die ook geïnteresseerd zijn in hernieuwbare energie, engineering en het onderhoud, de herstelling en de exploitatie in verband met de economische levensvatbaarheid en project management, zijn geschikt voor de Bachelor of Industrial Engineering programma. [+]

Om online te solliciteren, kunt u terecht op: Solliciteer Online - FH Deggendorf

Zie foto's en filmpjes van het studentenleven op DIT op our-- Campus Media Pagina

Degenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in het gebied van energie en efficiënt gebruik van hulpbronnen zijn zal binnenkort bekend dat zowel een goede technische en economische knowledgebase nodig is. Degenen die ook geïnteresseerd zijn in hernieuwbare energie, engineering en het onderhoud, de herstelling en de exploitatie in verband met de economische levensvatbaarheid en project management, zijn geschikt voor de Bachelor of Industrial Engineering programma. Deze bijzondere aspecten zijn de focus van deze bachelor diploma in Industrial Engineering, gespecialiseerd in "Onderhoud - Reparatie - Operation" (MRO) aan de Europese Campus Rottal-Inn in Pfarrkirchen.... [-]


Ba internationale toerisme management

Campus Voltijd 7 semesters October 2018 Duitsland Pfarrkirchen

Deze graad zal leren studenten een brede en methodologische expertise door middel van praktische onderwijs op basis van de economische fundamentals. De details van het bedrijfsleven en het toerisme, de belangrijkste vaardigheden, competenties implementatie en het vermogen tot innovatie zal worden ontwikkeld. [+]

Om online te solliciteren, Kunt u terecht op de volgende link: Solliciteer Online - FH Deggendorf De Bachelor of International Tourism Management programma op DIT richt zich op de studies van Gezondheid en Medisch toerisme. Deze graad zal leren studenten een brede en methodologische expertise door middel van praktische onderwijs op basis van de economische fundamentals. De details van het bedrijfsleven en het toerisme, de belangrijkste vaardigheden, competenties implementatie en het vermogen tot innovatie zal worden ontwikkeld. Studenten zullen verwerven maatschappelijke en internationale vaardigheden, waardoor ze vakkundig en veilig beheren van de complexe en cross-culturele omgeving van het toerisme, en met name de gezondheid en medisch toerisme. In het licht van de toenemende globalisering van de toerisme-industrie, hechten wij veel belang aan de ontwikkeling van de talenkennis van onze studenten.... [-]


Videos

THD - Technische Hochschule Deggendorf