EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De EMBA biedt studenten de meest innovatieve studie concepten van het Duitse onderwijs. Prive-praktijk en onderzoek met de conclusie van de State University van Mittweida er staat hier in Hamburg, Düsseldorf en Berlijn. Op dit punt willen we u een kijkje achter de schermen te geven. Meer informatie over de Business Academy, ons team, het college in Mittweida en alle EMBA gebeurtenissen leren!

De filosofie van de EMBA

Prive-praktijk en onderzoek met de conclusie van een openbare universiteit. Het concept van de EMBA is innovatief en veelbelovend. Als een bedrijf academie, de EMBA is meer dan alleen één van de gebruikelijke onderwijsinstellingen. Achter haar zijn echte media professionals, marketing managers en professionals uit de industrie.

Persoonlijk contact met de studenten is van fundamenteel belang voor ons. Alleen door middel van individuele begeleiding ook zeer goede diensten kunnen worden geleverd. Daarom bieden wij onze studenten de optimale voorwaarden voor een succesvolle undergraduate studie.

Ze leren in kleine seminar groepen van maximaal 16 tot 20 studenten en winst dankzij een compact studie cursus na zes semesters met een Bachelor of Arts. Tal van speciale diensten, zoals aanvullende cursussen, zachte vaardigheid cursussen, moderne faciliteiten en een nieuwe MacBook Air, zijn ze ideaal ingericht volgens de EMBA. De smalle praktische relevantie wordt gemedieerd door de docenten en docenten uit de praktijk en de echte praktijk projecten uit het eerste semester. Studenten zijn opgedaan tijdens zijn studie aan de EMBA aanzienlijke ervaring en stellen belangrijke contacten voor toekomstige baan begonnen.

Het bestuderen van de media makers is het credo van de EMBA. Daarom wordt speciale aandacht besteed aan de kwaliteit van het onderwijs hier. Met de EMBA is dan ook op de "baan na" niet alleen goed voorbereid, maar ook aan de leiding: naar het werk en leven.

Quality Management aan de EMBA

Prive-praktijk en onderzoek met de conclusie van een openbare universiteit: Dankzij onze partner, de State University van Mittweida, de EMBA biedt studenten een van de meest innovatieve concepten van de Duitse onderwijslandschap. Voor de constant hoge kwaliteit van de opleiding, de EMBA strikte controles onderwerpen.

De programma's zijn geaccrediteerd door het Centraal Evaluation and Accreditation Conference, evenals de individuele sites. In aanvulling op de inhoud van de cursus en de technische uitrusting, ruimtelijke range, een bibliotheek en lesmateriaal een rol spelen.

Het onderwijs aan de EMBA voortdurend onder de loep. Voor de docent aan de Business Academy moet voldoen aan de academische standaarden van de State University van Mittweida. Dit geldt ook voor alle testing services. Elke test prestatie is zowel een voorafgaande controle, alsmede de follow-up en goedgekeurd volgens de criteria van de Universiteit van Mittweida voldoen.

Alle cursussen van de EMBA zijn afhankelijk van de module eisen van de staatsuniversiteit Mittweida. De inhoudelijke concepten en scripts van de individuele leerkrachten moeten worden gecoördineerd vooraf met de programmadirecteur. Daarnaast is de EMBA verbintenis aangegaan om regelmatig verslag over de kwaliteit van de Scientific Advisory Board voor te leggen. Hier vindt de belangrijkste punten, en de resultaten van de leer van de EMBA worden getoond en besproken optimalisaties in het lichaam.

Daarnaast zijn er academische visitaties van de staat Mittweida en een multi-level evaluatiesysteem voor een altijd hoge standaard studie aan de EMBA zorg. Bij de evaluaties, de studenten in de EMBA te werken met hun eigen reviews, waardoor het zeer praktisch "acid test" van de kwaliteit claim.

De geschiedenis van de EMBA

Het EMBA is sinds het in Hamburg werd in 2007 opgericht op een constante groei. In de volgende jaren werden de locaties in Berlijn (2009) en Düsseldorf (2011) toegevoegd. Intussen is de EMBA heeft meer dan 500 studenten en 250 docenten en docenten.

Op de top met CEO Thomas Dittrich een oude professional uit het bedrijfsleven en de media, die de wetenschappelijke, maar praktische studie aan de EMBA garandeert. Dragers van de EMBA zijn de Europese onderwijs en training company (EUBA) en Mittweidaer Academie voor Multimedia Education and Communication (Amak AG).

Achter de EMBA is ook de meer dan honderd veertig jaar geschiedenis van de staatsuniversiteit Mittweida University of Applied Sciences met prominente alumni zoals voedselproducent Hans Bahlsen, Audi oprichter August Horch en Friedrich Opel autofabrikant.

Sinds het begin van de jaren '90 de Mittweida University is een van de toonaangevende media-instellingen in Duitsland - met zijn eigen bediend door studenten radiostation, een eigen digitale tv-kanaal, een eigen tv-productiebedrijf en de meest geavanceerde media center een Duitse universiteit. Vandaar de Mittweidaer model ontwikkeld: studie Vormitttags - Afternoon producten.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits

Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelorstudie directionele digitale marketing management

Campus Voltijd 6 semesters April 2019 Duitsland Hamburg Berlijn Düsseldorf +2 more

De Bachelor studie Digital Marketing Management biedt inzicht in alle industrie-relevant: Wat zijn de basisprincipes van digitale marketing? Hoe kan de marketing processen worden geoptimaliseerd? Wat zijn de voordelen van mobiele marketing met zich meebrengen? Hoe om succes te meten en te analyseren? Hoe worden gecomputeriseerde informatiediensten professioneel voorbereid? [+]

Online Marketing studie: het bestuderen van Digital Marketing Management

De toekomst van marketing is digitaal. Google, Facebook en YouTube te bezetten een zeer belangrijke rol bij de verkoop van producten, diensten of bedrijven. Amazon, Zalando en tienduizend andere mondiale online platforms te zetten in de verkoop uitsluitend op het internet en digitale marketing. Het is al lang de "oude economie" zich hier: Of Otto, Mercedes, Lufthansa, Tui of de supermarkt naast de deur: ze allemaal gebruik van digitale marketing kanalen om hun klanten te bereiken. De processen worden versneld, campagnes in toenemende mate een netwerk en mobiele marketing stelt volledig nieuwe normen. Daarom is de studie van de Digital Marketing Manager bij de EMBA bereidt afgestudeerden ideaal voor een succesvolle carrière in deze sterk groeiende en veelbelovende discipline.... [-]


Bachelor studie richting internationale marketing en management

Campus Voltijd 6 semesters April 2019 Duitsland Hamburg Berlijn Düsseldorf +2 more

De bachelor opleiding International Marketing en Management levert zes semesters alle inzichten in de industrie-relevante management gebieden: Hoe en waarom is een product in een merk en als een bestseller? Hoe om producten aan doelgroepen te positioneren? Wat zijn de regels in de internationale marketing en media wereld? Wat onderscheidt het succesvolle marketing management? Wat maakt Organsiation en project management van marketing? [+]

Studie International Marketing & Management

Een goed product is alleen zo succesvol als haar marketing. Bedrijven zijn daarom op zoek naar professionals die de markt en de wetten te kennen, kan een merk doelgroep te positioneren en weten welke knoppen ze moeten drukken in de communicatie en in de mediawereld. Wachten tot ze een spannend gebied van verantwoordelijkheid en ook een grote uitdaging. De internationale marketing studie aan de EMBA is de basis voor een succesvolle carrière in bedrijven, organisaties en instellingen.

International Marketing Study

De bachelor opleiding International Marketing en Management levert zes semesters alle inzichten in de industrie-relevante management gebieden: Hoe en waarom is een product in een merk en als een bestseller? Hoe om producten aan doelgroepen te positioneren? Wat zijn de regels in de internationale marketing en media wereld? Wat onderscheidt het succesvolle marketing management? Wat maakt Organsiation en project management van marketing?... [-]


Bachelor studie richting matig, trend en brand management

Campus Voltijd 6 semesters April 2019 Duitsland Hamburg Berlijn Düsseldorf +2 more

De undergraduate studie mode, trend en brand management biedt uitgebreide wetenschappelijke en praktische inzichten in de productie, de oprichting en het beheer van de wereldwijde mode-industrie en de trend-setting en het merk wereld van design producten. [+]

Studeren mode, trend en brand management

Mode en design producten zijn zelfexpressie. Met hun huidige trends en innovaties in deze gebieden vormen een internationaal duurzaam groeiende economie. De EMBA vormt nu de trend manager van morgen. Brand producten zijn nu wereldwijd bepaald door spruitstuk levensstijlen en ervaringen. Modemerken zijn niet langer alleen de productnaam voor textiel, maar global "merken" dat over te brengen over de hele wereld tijdgeest.

Hands-on fashion studies

De undergraduate studie mode, trend en brand management biedt uitgebreide wetenschappelijke en praktische inzichten in de productie, de oprichting en het beheer van de wereldwijde mode-industrie en de trend-setting en het merk wereld van design producten.... [-]


Bachelor studie richting sport-, event- en media management

Campus Voltijd 6 semesters April 2019 Duitsland Hamburg Berlijn Düsseldorf +2 more

De undergraduate studie sport, evenementen en media management geeft inzicht in alle industrie-relevante gebieden: Hoe werkt de media en communicatie wereld? Wat maakt de sport-industrie? Hoe erdenke, ik plannen en organiseren van succesvolle evenementen? Wat is de evolutie van de media-industrie op het gebied van film, televisie en tv-productie? Wat maakt een media-manager? [+]

Studeren sport management, event en media management

Vereniging bestuursleden en de hoofden van de agentschappen weten: Wie wil spelen in de Premier League, heeft niet alleen een goede coach, hij moet vooral goed managers. Je hebt een overzicht en weet hoe om succesvol te zijn. Met diepgaande kennis, een hoge competentie en sterke overtuigingskracht naar een club, een merk of een bedrijf te leiden feilloos naar de top. De studie sport, evenementen en media management aan de EMBA biedt een uitstekende basis voor een carrière in deze sterk groeiende segment.

Hands-on sport management graad

De undergraduate studie sport, evenementen en media management geeft inzicht in alle industrie-relevante gebieden: Hoe werkt de media en communicatie wereld? Wat maakt de sport-industrie? Hoe erdenke, ik plannen en organiseren van succesvolle evenementen? Wat is de evolutie van de media-industrie op het gebied van film, televisie en tv-productie? Wat maakt een media-manager?... [-]


Bachelor studierichting toerisme-, hotel- en event management

Campus Voltijd 6 semesters April 2019 Duitsland Hamburg Berlijn Düsseldorf +2 more

De undergraduate studie toerisme, hotel en event management geeft inzicht in alle industrie-relevante gebieden: Welke actoren zijn in de toeristische sector? Waar groeipotentieel? Hoe succesvol act Event Manager? Welke strategie is voor een geslaagd evenement planning? Hoe zijn gebeurtenissen en evenementen een succes? [+]

Toerisme management, hotel en event management studies

Nauwelijks industrie is momenteel booming zo sterk als de vrijetijdsindustrie. Nieuwe concepten als paddestoelen uit de grond en worstelen Hotels International met nieuwe evenement concepten om de gunst van de gasten. Toerisme, hotel en event management is, evenals de toeristische sector om een ​​beroep met uitstekende toekomstperspectieven en veilige werkgelegenheid geworden. Studenten die het toerisme en latere werk in de industrie te bestuderen, is direct aan de EMBA!

Hands-toerisme studie

De undergraduate studie toerisme, hotel en event management geeft inzicht in alle industrie-relevante gebieden: Welke actoren zijn in de toeristische sector? Waar groeipotentieel? Hoe succesvol act Event Manager? Welke strategie is voor een geslaagd evenement planning? Hoe zijn gebeurtenissen en evenementen een succes?... [-]


Muziek- bachelorstudie richting Concertmanagement

Campus Voltijd 6 semesters April 2019 Duitsland Hamburg Berlijn Düsseldorf +2 more

De undergraduate studie music management en concert beheer geeft inzicht in alle industrie-relevante managementinformatie gebieden: Hoe beheer ik kunstenaars? Welke distributiekanalen zijn er en hoe kan ik succesvol in de markt over de kunstenaars? Wat logistieke eisen aan festivals? Hoe maak je een professionele tourschema te maken? [+]

Studeren muziekbeheer en concert beheer

De muziek en entertainment industrie ondergaat al jaren in een prachtige verandering. Zelfs in de leeftijd van Spotify, iTunes en YouTube vandaag 70 procent van alle artiesten en bands streven volgens de Federale Vereniging van Music Industry in samenwerking met een platenmaatschappij. Altijd nieuwe eisen aan muziek manager en concert manager. Je moet de kans op succes van de muzikanten en bands te beoordelen en op de markt is wereldwijd en via diverse kanalen. Voor concerten en festivals, zij verantwoordelijk zijn voor ticketing en concert beheer en tegelijkertijd zorgen voor de rechten van de individuele kunstenaar. De music management studies aan de EMBA biedt een uitstekende basis voor een succesvolle carrière in concert en muziek business.... [-]


Contact

Adres Osterfeldstrasse 12-14
22529 Hamburg, Hamburg, Duitsland
Website https://www.emba-medienakademie.de/

Adres Pfalzburger Straße 43-44
10117 Berlijn, Berlin, Duitsland
Website https://www.emba-medienakademie.de/

Adres Speditionstraße 9
40221 Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Website https://www.emba-medienakademie.de/