Lees de Officiële Beschrijving

Zoals staatsuniversiteit, FHWS biedt graden wordt erkend over de hele wereld. FHWS biedt een breed scala van op de praktijk gerichte en toekomstgerichte opleidingen met meer dan 30 opleidingen op tien faculteiten en vijf onderzoeksinstituten. Bijna 9.000 studenten ingeschreven in de faculteiten op de beide locaties in Würzburg en Schweinfurt die minder dan 40 km van elkaar en gelegen in het zuiden van Duitsland.

Studeren aan FHWS wordt gekenmerkt door kleine studiegroepen en een lage student / docent-ratio. Door een groot deel van de seminar papers leren leerlingen om zelfstandig te werken. Bovendien, projectmatig werken bevordert teamwork vaardigheden van de leerlingen. Bijna 230 professoren met een solide professionele ervaring uit het bedrijfsleven en het bedrijfsleven te voorzien wetenschappelijk onderwijs met bijzondere relevantie voor de toepassing en de praktijk. Cursussen vinden plaats in de moderne collegezalen en laboratoria uitgerust met innovatieve technologie en state of the art apparatuur. De universiteit werkt nauw samen met de regionale en trans-regionale bedrijven. Studenten profiteren van deze nauwe samenwerking door de mogelijkheid om stage te lopen en door de mogelijkheid om hun bachelorthesis schrijven in een van deze bedrijven.

Bovendien hebben ze de kans op het opbouwen van een netwerk voor hun toekomstige carrière. FHWS blinkt uit door zijn internationale oriëntatie: Al meer dan 20 jaar al de universiteit verwelkomt studenten uit meer dan 40 landen. Wereldwijd FHWS wordt geassocieerd met meer dan 130 universiteiten. Binnen de strategie van internationalisering FHWS biedt Engels-sprekende bachelor-opleidingen te beginnen met de winter semester 2014/15. Alle Engels graad cursussen worden begeleid door culturele en taalkundige opleidingen teneinde te voorzien en het bevorderen van de best mogelijke integratie van alle internationale studenten.

Waarom FHWS? De FHWS biedt opleidingen zeven semester bachelor- als twee aparte programma's. Daarom kunt u kiezen tussen Engels of Duits als voertaal. Dankzij het brede scala van de industrie die actief zijn in het gebied en samenwerkingsverbanden tussen de FHWS en industriële partners, studenten hebben goede mogelijkheden voor praktische semesters en scripties. De regio biedt ook uitstekende carrièremogelijkheden.

State-of-the-art toegepaste wetenschappen faciliteiten

Laboratoria (Virtual Reality, Creative Cube, Logistiek, Factory Planning, Fabriek Optimalisatie, Ergonomie, ERP-systemen) Leer Fab (een echte onderneming voor de opleiding van leerlingen op de baan) Unieke case studies met onze regionale industriële partners

Industrie Er zijn een groot aantal multinationale bedrijven in de directe omgeving, zoals Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF en Bosch-Rexroth. Deze bieden veel kansen voor onze studenten om projecten, stages en scripties te doen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Duits

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Een zakelijke en ingenieursdiploma combineert twee verschillende academische gebieden, zodat u om werk te vinden in zowel de gespecialiseerde, technische techniek arena e ... [+]

Een zakelijke en ingenieursdiploma combineert twee verschillende academische gebieden, zodat u om werk te vinden in zowel de gespecialiseerde, technische techniek arena en het management industrie.

Studenten worden opgeleid voor diverse vakgebieden, zoals productiebedrijven, ingenieursbureaus, banken, verzekeringsmaatschappijen, adviesbureaus, commerciële ondernemingen en openbare dienstverlening. Onze afgestudeerden profiteren van de uitstekende mogelijkheden om hun carrière te beginnen, en zal blijven goede vooruitzichten in de toekomst te hebben.

De combinatie van technische en niet-technische studie modules als basis dient zowel conventionele als nieuwe velden: verkoop en marketing, logistiek, materialen en inkoop, productie en fabricage, controle, boekhouding, organisatie en verwerking van gegevens.... [-]

Duitsland Würzburg Schweinfurt
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

De Bachelor in logistiek bij FHWS opent de deur naar een breed scala van mogelijke loopbaan. Uw toekomstige taak zal zijn om het concurrentievermogen van de onderneming w ... [+]

De Bachelor in logistiek bij FHWS opent de deur naar een breed scala van mogelijke loopbaan. Uw toekomstige taak zal zijn om het concurrentievermogen van de onderneming waar u werkt beveiligen door het houden van voorraden laag en tegelijkertijd de klanttevredenheid door het houden van levertijden kort en door just-in-time levering van bestelde voorraad. Het hele proces van planning, organiseren, begeleiden en controleren van de materiële, financiële en informatiestromen binnen de onderneming als in de hele toeleveringsketen tussen leveranciers en afnemers wordt georganiseerd door de logistiek managers.

Om u in staat om te gaan met complexe vraagstukken in uw toekomst dagelijkse zakelijke omgeving, zult u een grondige in de volgende gebieden in het kader van een interdisciplinaire opleiding te verwerven:... [-]

Duitsland Würzburg Schweinfurt
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

De nieuwe internationale bacheloropleiding bereidt studenten voor op een carrière in een internationale business omgeving in Duitsland of in het buitenland. Buitenlandse ... [+]

De nieuwe internationale bacheloropleiding bereidt studenten voor op een carrière in een internationale business omgeving in Duitsland of in het buitenland. Buitenlandse studenten krijgen aan de Duitse taal en cultuur kennen, terwijl Duitse studenten wordt professioneel en cultureel worden voorbereid op een toekomstige baan in een internationaal bedrijf.

Tijdens de eerste drie semesters, zijn basisprincipes van het internationaal management geleerd, bijvoorbeeld boekhouding, HR en financiën. U kunt dan beslissen of u het vierde semester door te brengen op een van onze internationale partner universiteiten of de vijfde semester als stagiair bij een bedrijf in het buitenland.

Kredieten van onze partneruniversiteit zal door FHWS worden aanvaard.... [-]

Duitsland Würzburg Schweinfurt
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 - 8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands