University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Zoals staatsuniversiteit, FHWS biedt graden wordt erkend over de hele wereld. FHWS biedt een breed scala van op de praktijk gerichte en toekomstgerichte opleidingen met meer dan 30 opleidingen op tien faculteiten en vijf onderzoeksinstituten. Bijna 9.000 studenten ingeschreven in de faculteiten op de beide locaties in Würzburg en Schweinfurt die minder dan 40 km van elkaar en gelegen in het zuiden van Duitsland.

Studeren aan FHWS wordt gekenmerkt door kleine studiegroepen en een lage student / docent-ratio. Door een groot deel van de seminar papers leren leerlingen om zelfstandig te werken. Bovendien, projectmatig werken bevordert teamwork vaardigheden van de leerlingen. Bijna 230 professoren met een solide professionele ervaring uit het bedrijfsleven en het bedrijfsleven te voorzien wetenschappelijk onderwijs met bijzondere relevantie voor de toepassing en de praktijk. Cursussen vinden plaats in de moderne collegezalen en laboratoria uitgerust met innovatieve technologie en state of the art apparatuur. De universiteit werkt nauw samen met de regionale en trans-regionale bedrijven. Studenten profiteren van deze nauwe samenwerking door de mogelijkheid om stage te lopen en door de mogelijkheid om hun bachelorthesis schrijven in een van deze bedrijven.

Bovendien hebben ze de kans op het opbouwen van een netwerk voor hun toekomstige carrière. FHWS blinkt uit door zijn internationale oriëntatie: Al meer dan 20 jaar al de universiteit verwelkomt studenten uit meer dan 40 landen. Wereldwijd FHWS wordt geassocieerd met meer dan 130 universiteiten. Binnen de strategie van internationalisering FHWS biedt Engels-sprekende bachelor-opleidingen te beginnen met de winter semester 2014/15. Alle Engels graad cursussen worden begeleid door culturele en taalkundige opleidingen teneinde te voorzien en het bevorderen van de best mogelijke integratie van alle internationale studenten.

Waarom FHWS? De FHWS biedt opleidingen zeven semester bachelor- als twee aparte programma's. Daarom kunt u kiezen tussen Engels of Duits als voertaal. Dankzij het brede scala van de industrie die actief zijn in het gebied en samenwerkingsverbanden tussen de FHWS en industriële partners, studenten hebben goede mogelijkheden voor praktische semesters en scripties. De regio biedt ook uitstekende carrièremogelijkheden.

State-of-the-art toegepaste wetenschappen faciliteiten

Laboratoria (Virtual Reality, Creative Cube, Logistiek, Factory Planning, Fabriek Optimalisatie, Ergonomie, ERP-systemen) Leer Fab (een echte onderneming voor de opleiding van leerlingen op de baan) Unieke case studies met onze regionale industriële partners

Industrie Er zijn een groot aantal multinationale bedrijven in de directe omgeving, zoals Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF en Bosch-Rexroth. Deze bieden veel kansen voor onze studenten om projecten, stages en scripties te doen.

Locaties

Würzburg

Address
Münzstraße 19
97070 Würzburg, Beieren, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden