GISMA ULaw

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

GISMA in samenwerking met The University of Law

De University of Law (ULaw) creëert sinds 1876 een aantal van de beste juridische geesten en heeft meer juridische professionals geleerd dan enige andere instelling. Deze prestigieuze universiteit heeft een inzetbaarheid van 97% *, wat het succes van haar programma's aantoont. Het uitzonderlijke personeel heeft studieprogramma's ontwikkeld die niet alleen de meest eigentijdse inhoud van hun studieprogramma's bevatten, maar ook praktijkgericht onderwijs gebruiken om ervoor te zorgen dat studenten hun kennis kunnen toepassen op realistische scenario's. ULaw richt zich op de inzetbaarheid van haar studenten zodra ze zijn ingeschreven aan de universiteit.

GISMA kondigde met trots haar samenwerking met ULaw in 2017 aan. Dankzij deze samenwerking kan GISMA een reeks postdoctorale programma's aanbieden, waaronder human resources, marketing en gegevensbeheer.

119555__MG_45551.jpg

Expertise

Onze professoren zijn zeer toegewijde professionals, altijd bereid om academische discussies aan te gaan, zelfs buiten de klas. Onze faculteit heeft een jarenlange ervaring, zowel academisch als sectorgebonden, en elk lid van de faculteit is een expert in hun respectieve vakgebied, velen met PhD's.

119557__MG_9987.jpg

Een internationale gemeenschap

De GISMA ULaw campus is gevestigd in de Duitse hoofdstad Berlijn. Al onze programma's worden in het Engels gegeven, zodat studenten van over de hele wereld de mogelijkheid hebben om bij ons te komen studeren. Voor studenten die hun inzetbaarheid willen verbeteren, is er een optie om naast hun programma gratis de Duitse taal te studeren. Studenten zijn in staat om hun taalvaardigheden te verbeteren, wat hen helpt niet alleen te integreren in de Duitse samenleving, maar ook zorgt ervoor dat ze opvallen in een zeer competitieve arbeidsmarkt. Kennis van de Duitse taal stelt studenten in staat om een baan in Duitsland en elders in Europa te vervullen.

119544_ProjectManagement_LATAM.jpg

Na het voltooien van hun programma kunnen internationale studenten ook tot 18 maanden in Duitsland blijven om werkervaring op te doen of werk te zoeken.

GISMA trekt studenten van over de hele wereld aan met onze alumni die minstens 60 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigen. Onze diverse gemeenschap betekent dat studenten kunnen omgaan met mensen uit verschillende culturen, waardoor ze een internationaal perspectief op de wereld hebben. Onze medewerkers komen ook uit een aantal verschillende landen, waardoor GISMA een echt diverse en multiculturele instelling is.

119556_ProjectManagement_MiddleEast.jpg

Plaats

De dynamische en energieke cultuur van Berlijn is geen geheim. Van meer dan 180 musea die Duitse geschiedenis en erfgoed verkennen tot ondergrondse nachtclubs met eigenzinnige thema's en een verscheidenheid aan muziek, Berlijn heeft het allemaal, waardoor het een uitstekende plek is voor internationale studenten. Buiten je studie kun je het leven ervaren als een local in een stad vol geschiedenis en kansen.

Berlijn staat ook bekend als een opkomend knooppunt voor startende bedrijven. Veel technologiebedrijven kiezen er ook voor om zich in de stad te vestigen, waardoor Berlijn de bijnaam 'Silicon Allee' krijgt.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Ondersteuning van de loopbaan van onze studenten

Ons Careers Development Center biedt een scala aan diensten om studenten te helpen een zinvolle baan te vinden, waaronder CV-tailoringdiensten en interviewpraktijken.

Studenten worden ook uitgenodigd om buiten de klas te leren door externe bezoeken aan enkele van de grootste bedrijven van Duitsland. Hierdoor kunnen studenten begrijpen hoe de werkende wereld eruit zal zien en hoe ze de vaardigheden die ze hebben geleerd kunnen toepassen in een professionele omgeving.

119553_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Locaties

Berlijn

Address
Berlijn, Berlijn, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden