Hochschule Biberach University Of Applied Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Biberach University - een bruisende universiteitsstad op het gebied van bouw, energie, biotechnologie en bedrijfskunde

Traditioneel, een school van Bouw is de Biberach Hogeschool voor de klassieke disciplines architectuur en civiele techniek. Speciale differentiëren deze opleidingen: projectmanagement (bouw) en Business Administration (Bouw & Vastgoed). Geleid door de visie van de energie van de HBC breidde zijn academische aanbod in energie-efficiëntie: De cursussen Energie-Energietechniek vorm jonge professionals - ingenieurs, zoals handelaren - voor deze toekomstige taak. De focus in het onderwijs en onderzoek op het gebied van hernieuwbare energie.

Tegelijkertijd vormt HBC met biotechnologie een geheel nieuwe focus. De cursussen Farmaceutische Biotechnologie en Industriële Biotechnologie bieden een wetenschappelijke opleiding, aangevuld met lopende onderzoeksprojecten.

De Academy of Biberach University biedt part-time graduate opleidingen en een uitgebreid opleidings- en conferentieprogramma voor de beroepsopleiding.

Nationwide universitaire rankings getuigen van de kwaliteit van de HBC in onderwijs en onderzoek: Herhaaldelijk kreeg de HBC toppunten!

Wat de Biberach University drives

Via hun opleidingen op het gebied van architectuur en civiele techniek, bouw klimaat- en energie-systemen en business management en biotechnologie, Biberach University heeft een wetenschappelijke en tegelijk praktische confrontatie van mens, milieu en energie. Het bestaan ​​van de mens is gebaseerd op de aanwezigheid van energie in verschillende vormen en hun gebruik. Met name de Basic en de veiligheid behoeften van de mensen op het gebied van wonen, werken, klimaat en gezondheid zijn steeds meer holistische en wordt gedomineerd door de rationele en redelijk gebruik van energie.

De Biberach University begrijpt de wetenschappelijke analyse van de mens en energie als een permanent proces in de regionale en mondiale sociale verandering en geef ze voldoende based onderwijs biedt studenten in undergraduate en opeenvolgende cursussen. De studie aanbiedingen worden regelmatig geëvalueerd, aangepast en uitgebreid door bijvoorbeeld duale modellen. Regionale en internationale netwerken voor universiteiten en de economie te versterken onze internationale profiel.

De visie Biberach University kan worden beschreven door de volgende principes:

. 1 De Biberach University staat voor innovatieve, professionele opleiding en praktische opleiding van ingenieurs met de hoogste efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit.

. 2 De Biberach University ondersteund met hun opleidingsaanbod bijdragen aan het oplossen van de huidige energie- en klimaatproblematiek.

. 3 De Biberach universiteit heeft voldoende grootte om de onafhankelijkheid, efficiëntie en aantrekkelijkheid gelijk te waarborgen.

. 4 De Biberach University werkt regionaal en internationaal, stelt zij strategische allianties in delen met andere universiteiten.

. 5 De Biberach University is een aantrekkelijke partner in onderzoek, ontwikkeling en dienstverlenende taken van de regionale en nationale bedrijven.

. 6 De universiteit ligt hun relatieve belang op de hoogte als gerespecteerde onderwijsinstelling in de stad en district Biberach en draagt ​​bij aan de beeldvorming en profilering op.

Locaties

Biberach

Hochschule Biberach

Address
Biberach University of Applied Sciences
Karlstrasse 11

88400 Biberach, Baden-Württemberg, Duitsland
Telefoonnr.
+49 7351 5820

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden