Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SMU

Welkom in de wereld van de Media

Hoe worden de boeken gedrukt? Hoe wordt informatie gearchiveerd en gedocumenteerd? Wat betekent “communicatie” bedoel je? Hoe worden virtuele werelden gecreëerd? Wat gebeurt er achter de schermen in de tv-studio's? Wat is belangrijk bij het ontwerpen van verpakkingen en hoe wordt er reclame eigenlijk? Studenten aan Stuttgart Media University houden zich bezig met deze en vele andere vragen.

Sinds 1 september 2001 Stuttgart Media University heeft de gecombineerde know-how van de voormalige universiteit van Printing en Media, een onderwijsinstelling met meer dan 100 jaar traditie, en de Universiteit van bibliothecaris en informatiewetenschappen waarvan de geschiedenis gaat terug tot 1942 bij elkaar gebracht. Met 16 bacheloropleidingen en 6 masteropleidingen, een part-time MBA en een doctoraatsopleiding, Stuttgart Media University bestrijkt een breed spectrum van media-ervaring: van gedrukte media naar elektronische media, van massamedia en media theorie naar mediaproductie, van media ontwerp tot het maken van beschikbare media.

SMU

Bij Stuttgart Media UniversityLeren de studenten in de moderne auditoria alsook in werkplaatsen en studio's, bij drukmachines of achter de camera. Spannende concrete projecten in de laboratoria van de universiteit of in samenwerking met partner bedrijven vullen theoretische kennis en wetenschappelijke werkmethoden. Oorspronkelijk de universiteit had twee campussen. Sinds 2014 wordt de universiteit bestaat uit één centrale campus in Stuttgart Vaihingen met een nieuwe faculteitsgebouw, het symbool van "one media wereld".

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor Of Engineering In De Gedrukte Media Technologieën

Campus Voltijd 7 semesters February 2018 Duitsland Stuttgart

Onze nieuwe Bachelor in de ingenieurswetenschappen is nadrukkelijk gericht op PRINT MEDIA TECHNOLOGIES en is ontworpen om op de hoogte leiders en beoefenaars van media kwesties te produceren; om vaardigheid in een vreemde taal te bevorderen; en voor studenten met geavanceerde mediatechnologie, kritisch-denken en publiek-spreekvaardigheden schenken. [+]

Begin uw internationale Print Media carrière Wij bieden carrière-ready vaardigheden in de techniek voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van in een internationale context. Onze nieuwe Bachelor in de ingenieurswetenschappen is nadrukkelijk gericht op PRINT MEDIA TECHNOLOGIES en is ontworpen om op de hoogte leiders en beoefenaars van media kwesties te produceren; om vaardigheid in een vreemde taal te bevorderen; en voor studenten met geavanceerde mediatechnologie, kritisch-denken en publiek-spreekvaardigheden schenken. Dit Bachelor programma biedt een technische opleiding in Duitsland terwijl de studenten zal worden gewapend met de professionele, creatieve en interculturele vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in binnen- en buitenland. Afgestudeerden genieten van schitterende loopbaan in de media-industrie, welke technische, management, marketing, en senior posities in de hele wereld op te nemen. Het bevorderen van diversiteit, individualiteit en innovatie in het hart van Baden-Wuerttemberg, Duitsland. Ervaring en potentiële werkgevers // Het aanwenden van je creatieve geest met de vele technologieën die beschikbaar zijn bij Hochschule der Medien kun je alles wat je wilt produceren. Onze technische afdelingen worden beschouwd als de best uitgeruste faciliteiten gespecialiseerd in media-technologie. Wij bieden technologieën in: Digital Publishing / Cross-Media / Color Management / Computer to Plate / Computer te drukken / 3D Printing / Commercial Printing / Packaging Printing / Creatief afdrukken / Industrial Printing / Product Ontwerp / Post Pers en Afwerking Potentiële werkgevers in Duitsland en in het buitenland: Porsche AG / Mercedes Benz AG / Springer / Bertelsmann BASF / Tetra Pak / Bosch / FrieslandCampina /... [-]

Contact
Bezoekadres
Hochschule der Medien
Nobelstrasse 10

Stuttgart, Baden-Württemberg, 70569 DE