IUBH University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Uw startpunt voor een internationale carrière

IUBH University of Applied Sciences combineert bachelor- en masteropleidingen op de campus met online modellen voor afstandsonderwijs. De meeste van onze programma's zijn volledig digitaal beschikbaar of op locatie in Berlijn of Bad Honnef, nabij Keulen. Op deze manier kunnen we ons concentreren op het verwelkomen van internationale studenten en hen een comfortabele manier van studeren bieden die past bij hun behoeften. Onze cursussen worden allemaal in het Engels gegeven en de inhoud is afgestemd op het opbouwen van een carrière in een internationale omgeving.

Een meer flexibele manier om te studeren

Ontworpen met een innovatieve en digitale aanpak, biedt IUBH International geaccrediteerde hogeronderwijsprogramma's met gemak en flexibiliteit. Als je je aansluit bij IUBH International, heb je veel meer vrijheid om te kiezen wanneer, waar en hoe je studeert - waar ter wereld je ook vandaan komt. Onze programma's op de campus zijn nu beschikbaar met twee extra intakes, je kunt starten in januari, april, juli of oktober.

Lesgeven met echte zakelijke waarde

Onze professoren en docenten hechten veel belang aan een nauwe integratie van theorie en praktijk. Wij stemmen uw opleiding precies af op de professionele vereisten voor na uw afstuderen. Als student kun je je specialistische kennis testen in dagelijkse taken en oplossingen ontwikkelen voor alledaagse uitdagingen. Veel van onze bacheloropleidingen bevatten stages om je extra praktijkervaring op te doen. Ons Career Preparation Program biedt individuele coaching en tal van netwerkmogelijkheden. Dit alles biedt u een uitstekende basis voor een snelle start in een nieuwe carrière of jobpromotie en geeft u een voorsprong op uw concurrenten.

Ideale infrastructuur voor optimaal persoonlijk leren

We willen ervoor zorgen dat studenten die op de campus studeren, in Berlijn of Bad Honnef, de ideale plek hebben om te leren, maar ook om te genieten van het studentenleven. Studenten die zich op hun studie willen concentreren, hoeven geen tijd door te brengen in drukke collegezalen of stoffige bibliotheken en moeten een plek hebben om te ontspannen en te genieten van de studentenervaring. Onze locaties bieden u alles wat u nodig heeft voor uw studie en uw welzijn: moderne seminariezalen, bibliotheken, IT-ondersteuning, WIFI en eetgelegenheden. Er zijn ook veel verschillende verenigingen en sportverenigingen waar je lid van kunt worden zodat je samen met je medestudenten kunt genieten van je vrije tijd en je studie.

Het gaat niet alleen over van IUBH op Vimeo.

  • Wereldwijd geaccrediteerd en erkend: verhoog uw carrière met een Europees diploma
  • Flexibele betalingsmogelijkheden: Stressvrij en gemakkelijk!
  • Bouw je internationale netwerk op: maak contact met medestudenten en geweldige bedrijven

Accreditatie en ranglijsten

We hechten veel belang aan het bieden van eersteklas en goed gestructureerde opleidingen aan onze studenten, samen met een hoog niveau van persoonlijke ondersteuning. Onze onderscheidingen, accreditaties en certificeringen laten zien dat we dit met succes doen. Al onze huidige opleidingen zijn geaccrediteerd door FIBAA of de Raad voor Accreditatie. En de IUBH is door de Raad van Wetenschappen erkend als een particuliere universiteit voor de maximaal mogelijke periode van tien jaar. We hebben ook veel externe ranglijsten en certificeringen behaald.

Locaties

Bad Honnef

Address
Mülheimer Str. 38
53604 Bad Honnef, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Berlijn

Address
Rolandufer 13
10179 Berlijn, Berlijn, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden