International Business School

A school of Hochschule Fresenius

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

INTERNATIONALE BEDRIJFS SCHOOL, EEN SCHOOL VAN HOCHSCHULE FRESENIUS, UNIVERSITEIT VAN TOEGEPASTE WETENSCHAPPEN

De Internationale Business School is in 2013 opgericht als een school van Hochschule Fresenius, Technische Universiteit, een van de oudste en grootste particuliere universiteiten van toegepaste wetenschappen in Duitsland. Met een scala aan internationale studieprogramma's biedt de International Business School een internationale dimensie in het hoger onderwijs voor mondiale burgers.

Om de afgestudeerden voor te bereiden om de zakelijke en interculturele uitdagingen van een ge globaliseerde bedrijfsomgeving te beheren, biedt de International Business School studieprogramma's in International Business Management (BA), International Business Psychology (BA) en Digital Management (MA). Alle programma's worden in het Engels gegeven en onze twee bacheloropleidingen International Business Management (BA) en International Business Psychologie (BA), aangeboden in Keulen en Berlijn, onder meer ook in het buitenland geïntegreerd semester in Shanghai en New York. Het masteropleiding Digital Management (MA), aangeboden in Keulen, heeft betrekking op managementtechnieken voor moderne technologie-gedreven bedrijven. De studenten zijn volledig in hun keuze van de locatie in hun laatste semester, met het afronden van hun master's thesis.

Met een maximum van 25 studenten per cursus, ervoor te zorgen dat we een ideale mate van stimulatie, motivatie en interactie met de nodige kennis, vaardigheden en instrumenten te krijgen op het gebied van economie en bedrijfskunde aan de uitdagingen en kansen van de wereldwijde markt te benutten. Behalve specialisten op hun vakgebieden nodigen de docenten van de internationale bedrijfskollege ook buitengewone gastdocenten aan die werkzaam zijn op relevante terreinen om unieke inzichten te bieden die de theorie met praktische toepassing verbinden. Bovendien zijn onze cursussen zijn door de staat erkend en FIBAA-geaccrediteerd, zodat studenten een internationaal erkende diploma met een garantie van kwaliteit kwaliteit van het onderwijs. Hochschule Fresenius, University of Applied Sciences legt de nadruk op individuele ondersteuning en begeleiding en het verstrekken van studenten met toegang tot een groot aantal verschillende diensten aan een productieve en inspirerende leeromgeving te garanderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk MA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In International Business Management

Campus Voltijd 36 maanden September 2018 Duitsland Keulen Berlin +1 more

De opleiding International Business Management geeft studenten de mogelijkheid om kennis op het gebied van economie en business management te doen met een wereldwijde focus. Het doel is om de toekomstige afgestudeerden voor te bereiden voor de werkgelegenheid in internationaal opererende bedrijven in Duitsland of in het buitenland. [+]

In de bacheloropleiding International Business Management (BA) verwerven studenten fundamentele kennis en vaardigheden op het gebied van economie en business management met een wereldwijde focus. Met twee geïntegreerde semesters in het buitenland in New York, Shanghai of Sydney bereidt het programma toekomstige afgestudeerden voor op banen in internationaal opererende bedrijven over de hele wereld. Afgestudeerden van de bacheloropleiding wordt een breed scala van gebieden waarop zij hun zakelijke expertise en vaardigheden kunnen toepassen in het beroepsleven te vinden. De cursussen worden in het Engels gegeven en omvatten onder meer de vakgebieden bedrijfskunde, boekhouding, ondernemerschap en human resource management . In zes semesters verwerven studenten niet alleen theoretische kennis en technische expertise, maar ontwikkelen ze interculturele en communicatieve vaardigheden, evenals motivatie, team- en leiderschapsvaardigheden. De studenten brengen hun vierde en vijfde semester naar het buitenland. Naast het verkrijgen van waardevolle taal- en culturele vaardigheden tijdens deze semesters, richten studenten zich op hun majors en kiezen ze uit International Management of Market, Consumer and Media Psychology (Shanghai), International Marketing Management of International Human Resource Management of International Finance and Accounting (New York) ) of International Organizational Psychology and Consulting (Sydney). De cursusmaterialen, geworteld in de beste praktijken en gebaseerd op het nieuwste onderzoek in internationaal bedrijfsbeheer, stellen onze studenten in staat om de vaardigheden en de tools te ontwikkelen om de zakelijke en interculturele uitdagingen en kansen van de wereldwijde markt te benutten. Na voltooiing van onze International Business Management (BA) programma, de kansen voor afgestudeerden om hun zakelijke expertise toe te... [-]


Videos

INTEBUS | International Business School

Contact

Intebus - International Business School GmbH

Adres Hochschule Fresenius, University of Applied Sciences Im MediaPark 4c
50670 Keulen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Website http://www.intebus.com/

Adres Hochschule Fresenius, University of Applied Sciences Jägerstraße 32
10117 Berlin, Berlijn Regio, Duitsland