International Business School

A school of Hochschule Fresenius

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NTEBUS - International Business School , EEN FACILITEIT VAN FRESENIUS HOGER ONDERWIJS

De International Business School werd in 2013 opgericht als een internationale tak van de Fresenius University of Applied Sciences, waardoor het een van de oudste en grootste particuliere hogescholen in Duitsland is. Als een door de staat erkende universiteit kunnen we terugkijken op een succesvolle en academische traditie van meer dan 165 jaar. Op de locaties in Keulen en Berlijn biedt de International Business School internationale bachelor- en masteropleidingen die specifiek zijn afgestemd op de zakelijke en interculturele uitdagingen van de globalisering.

Onze cursussen International Business Management (BA), International Business Psychology (BA) en Digital Management (MA) worden in het Engels gegeven om studenten niet alleen de nodige knowhow te bieden, maar ook met de sociale vaardigheden van een internationale, wereldburger. 'rusten. Deze omvatten onder andere interculturele vaardigheden, die vooral worden gepromoot via twee geïntegreerde semesters in het buitenland in Shanghai en New York in onze twee bacheloropleidingen.

Met kleine cursussen van maximaal 25 studenten garandeert de International Business School optimale ondersteuning voor de cursisten en motiveert ze om te communiceren. Bovendien zijn de meeste van onze docenten niet alleen actief in het lesgeven, maar werken ze ook professioneel op hun eigen vakgebied. Om het verband tussen theorie en praktijk nog beter te maken, worden gastcolleges regelmatig opgenomen in de evenementen. Het personeel en de docenten hechten veel waarde aan individuele ondersteuning en advies en zijn altijd beschikbaar voor vragen over de opleidingen. De Hochschule Fresenius biedt studenten uitgebreide diensten en aanbiedingen voor individuele zorg. Onze studieprogramma's zijn door de overheid erkend en gecontroleerd door FIBAA. Daarnaast voeren we elk semester onderwijsevaluaties uit om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk MA's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor in International Business Management

Campus Voltijd 6 semesters March 2019 Duitsland Keulen Berlijn M├╝nchen +2 more

De opleiding International Business Management geeft studenten de mogelijkheid om kennis op het gebied van economie en business management te doen met een wereldwijde focus. Het doel is om de toekomstige afgestudeerden voor te bereiden voor de werkgelegenheid in internationaal opererende bedrijven in Duitsland of in het buitenland. [+]

In de bacheloropleiding International Business Management (BA) verwerven studenten fundamentele kennis en vaardigheden op het gebied van economie en business management met een wereldwijde focus. Met twee geïntegreerde semesters in het buitenland in New York, Shanghai of Sydney bereidt het programma toekomstige afgestudeerden voor op banen in internationaal opererende bedrijven over de hele wereld. Afgestudeerden van de bacheloropleiding wordt een breed scala van gebieden waarop zij hun zakelijke expertise en vaardigheden kunnen toepassen in het beroepsleven te vinden. De cursussen worden in het Engels gegeven en omvatten onder meer de vakgebieden bedrijfskunde, boekhouding, ondernemerschap en human resource management . In zes semesters verwerven studenten niet alleen theoretische kennis en technische expertise, maar ontwikkelen ze interculturele en communicatieve vaardigheden, evenals motivatie, team- en leiderschapsvaardigheden. De studenten brengen hun vierde en vijfde semester naar het buitenland. Naast het verkrijgen van waardevolle taal- en culturele vaardigheden tijdens deze semesters, richten studenten zich op hun majors en kiezen ze uit International Management of Market, Consumer and Media Psychology (Shanghai), International Marketing Management of International Human Resource Management of International Finance and Accounting (New York) ) of International Organizational Psychology and Consulting (Sydney). De cursusmaterialen, geworteld in de beste praktijken en gebaseerd op het nieuwste onderzoek in internationaal bedrijfsbeheer, stellen onze studenten in staat om de vaardigheden en de tools te ontwikkelen om de zakelijke en interculturele uitdagingen en kansen van de wereldwijde markt te benutten. Na voltooiing van onze International Business Management (BA) programma, de kansen voor afgestudeerden om hun zakelijke expertise toe te... [-]


Videos

INTEBUS | International Business School

Contact

Intebus - International Business School GmbH

Adres Hochschule Fresenius, University of Applied Sciences Im MediaPark 4c
50670 Keulen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Website http://www.intebus.com/

Adres Hochschule Fresenius, University of Applied Sciences Jägerstraße 32
10117 Berlijn, Berlin, Duitsland

Adres Alte Rabenstraße 1 Hamburg
20148 Hamburg, Hamburg, Duitsland

Adres Hochschule Fresenius Infanteriestr. 11a
80797 München, Beieren, Duitsland