Kühne Logistics University

Introductie

Logistieke universiteit

Studeer logistiek en supply chain management aan de enige logistieke universiteit ter wereld!

Kühne Logistics University (KLU) is een private, door de overheid erkende universiteit, gelegen aan de Hamburgse haven.

Gesponsord door de non-profit organisatie Kühne-Stiftung, biedt KLU een breed spectrum van cursussen en onderzoek in logistiek, supply chain en business management aan. Onze bachelor, master en PhD programma’s beschikken over een internationaal studentennetwerk, een zeer goede faculteit, een intieme leeromgeving en een uitgebreid professioneel netwerk. Onze Executive MBA bestaat uit een reeks seminars en internationale zomer- en herfstscholen, die professionals uitstekende kansen bieden om hun know-how uit te breiden.

KLU is uniek vanwege haar internationale faculteit en de onderzoeksexpertise op het gebied van logistiek en business. KLU behoort volgens de 2012 editie van “Handelsblatt” tot de topuniversiteiten op het gebied van bedrijfsadministratie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Hamburg, Duitsland

Geen betere plek om logistiek te studeren!

Met meer dan vier miljoen inwoners is Hamburg een welvarende stad, mede dankzij globalisering en het openstellen van Oost-Europa. Deze metropolis op het water is de meest oostelijk gelegen havenstad in Noord-Europa, waardoor het de ideale haven is voor Oost-Europa. Als globaal verbindingspunt dat zowel overzeese landen, als Centraal- en Oost-Europa en de Baltische Staten bedient, profiteert Hamburg van haar locatie temidden van de globale handel dat wordt gecoördineerd door Europese logistiek.

De historische kern van de Hamburgse haven is “Speicherstadt”, een wijk waar eind 19e eeuw ’s werelds mooiste warenhuis werd gebouwd. Met dit decor op de achtergrond in het voormalige havengebied wordt verder aan de moderne HafenCity gebouwd .Temidden van dit alles is de Kühne Logistics University gesitueerd: In het hart van Hamburg en precies langs het water. Studenten vinden hier alles wat ze nodig hebben om te studeren en om zich thuis te voelen. Onder meer state-of-the-art accomodaties, interactieve les- en studeerzalen, state-of-the-art faciliteiten, breedband wireless toegang, een goedgevulde bibliotheek en toegang tot alle relevante online databanken voor onderzoek.

Locaties

Hamburg

Address
Kühne Logistics University - KLU
Grosser Grasbrook 17


20457 Hamburg, Hamburg, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden