Leuphana University Luneburg

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Tijdens de reorganisatie in 2006 introduceerde Leuphana een universitair model dat uniek is voor het Duitse academische landschap. In het voorjaar van 2009 waren de volgende nieuwe academische scholen opgericht:

College: bekroonde bacheloropleiding met verschillende perspectieven

Een college waar studenten hun eerste academische graad kunnen behalen: sinds 2007 biedt de opleiding Leuphana een homogeen gestructureerd en interdisciplinair gericht studieprogramma aan. Het is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in meer dan gespecialiseerde kennis en die graag zelfstandig en verantwoord werken.

Graduate School: Combineren van interdisciplinaire masters met doctoraatsstudies

Sinds 2008 biedt de Graduate School masteropleidingen aan met specialisatie op de volgende drie thematische gebieden: Governance & Law, Humanities & Social Sciences, Management & Entrepreneurship en Education. Het studiemodel van de Graduate School biedt afgestudeerde studenten de mogelijkheid om hun masteropleiding te verweven met doctoraatsstudies. Verder bieden we promovendi van over de hele wereld de mogelijkheid om te werken en onderzoek te doen in een levendige, interdisciplinaire omgeving.

Professionele school: permanente educatie en zakelijke contacten voor professionals en bedrijven

De school biedt programma's voor permanente educatie en optimale voorwaarden voor levenslang leren (sinds 2009). De professionele school is gericht op het werken met volwassenen die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun educatieve doelen - van degenen die net op de arbeidsmarkt zijn gekomen tot senior managers.

Locaties

Lüneburg

Address
Leuphana University of Lüneburg
Universitätsallee 1

D-21335 Lüneburg, Nedersaksen, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden