Lees de Officiële Beschrijving

Praktisch en theoretisch verantwoord, internationaal en toekomstgericht - studeren aan de Mainz University Of Applied Sciences bereidt studenten voor op hun loopbaan en hun toekomst in de beste zin van het woord. We staan ​​bekend om de onderlinge afhankelijkheid van onderwijs, onderzoek en praktijk. De samenwerking tussen de universiteit en de industrie is hier bijzonder dichtbij: de praktijkgerichte opleidingen cultiveren alleen al 450 samenwerkingsverbanden , voornamelijk in het bedrijfsleven van de regio Rijn-Main .

Het is een win-winsituatie: het bedrijfsleven profiteert van innovatieve ideeën van de universiteit en omgekeerd profiteren de studenten van de concrete doelstellingen van de bedrijven. Dit is onder meer te zien aan de introductie van internationale en toekomstgerichte opleidingen, zoals mediaontwerp, internationale zaken en media, IT

Van onderzoek tot technologieoverdracht

In toegepast onderzoek en ontwikkeling doen we op veel gebieden internationaal erkend werk van topklasse. Dit wordt duidelijk aangetoond door tal van door derden gefinancierde projecten en ontwikkelingen op het gebied van octrooien. Met nieuwe aandachtspunten van ons werk blijven we innovatieve accenten zetten in onderzoek en ontwikkeling - die we vervolgens implementeren met samenwerkingspartners uit het bedrijfsleven, de wetenschap, de cultuur en de industrie.

Zeven instituten met hun eigen aandachtspunten zijn van de scholen aan onze universiteit tot op de dag van vandaag naar voren gekomen; de pioniers onder hen werken al meer dan tien jaar zelfstandig en met succes.

Om de uitwisseling met externe partners van openbare instellingen en het bedrijfsleven te bevorderen, ondersteunt het centrale transferbureau van de universiteit alle partners die betrokken zijn bij onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten.

Onze missie

De missie van Mainz University Of Applied Sciences is een routekaart voor voortdurende kwaliteitsverbetering als onderdeel van een universitaire audit en is daarom onderhevig aan dynamische ontwikkeling.

De missie als een universitaire audit

Het bestaat uit twaalf leidende beginselen over de relevante kernthema's van het hoger onderwijsbeleid, zoals studie, onderwijs en onderzoek. Het universiteitsbestuur beslist in een jaarcyclus welke van de genoemde doelstellingen verder worden ontwikkeld, met welke gewenste resultaten. Dit betekent dat de in de missieverklaring uiteengezette doelstellingen voortdurend moeten worden herzien, zich expliciet moeten bewijzen in de 'zuurtest' van praktische toepassing en onveranderlijke gevolgen hebben voor het universitair beleid (bijvoorbeeld werkgelegenheidsbeleid). De universiteit kan dus een permanente sterkte / zwakte analyse uitvoeren, achtereenvolgens nieuwe doelen stellen, nieuwe structuren voor hun implementatie creëren en de oplossingen documenteren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


Mainz University Of Applied Sciences

De eisen van civiel ingenieurs veranderen. Projecten worden overgenomen door bedrijven over de hele wereld en verwerkt door internationale teams. Duurzame planning en con ... [+]

7 semester opleiding(B2 Duits vereist)

De eisen van civiele ingenieurs zijn aan het veranderen. Projecten worden overgenomen door bedrijven over de hele wereld en verwerkt door internationale teams. Duurzame planning en constructie zijn een hoofddoelstelling geworden met een steeds groter wordende internationale betekenis. Het is dus belangrijk om burgerlijk ingenieurs specifiek voor deze taken in de 21ste eeuw voor te bereiden. De bacheloropleiding International Civil Engineering neemt deze structurele verandering in de bouwsector op.

Wij bieden u een kennisbasis die zo breed mogelijk is en bereiden u voor om in het buitenland te studeren met het Engelse vocabulaire van de bouwsector. Deze bacheloropleiding traint je om te werken in grensoverschrijdende engineering- en constructiebedrijven, maar ook in overheids- en internationale autoriteiten en organisaties.... [-]

Duitsland Mainz
Oktober 2019
Engels,Duits
Voltijd
1 - 7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands